De euro is permanent

Screenshot_9

Jean-Claude Juncker

(Door: Daniël Leeuwenhart)

Recentelijk berichtte ik u over de Eurozone en of het voor lidstaten mogelijk is om deze monetaire unie te verlaten. Hoewel het in theorie mogelijk is om middels een uitstap uit de Europese Unie (EU) ook de Eurozone te verlaten, blijft het door gebrek aan bestaande wet- en regelgeving slechts speculatie. Maar begin deze week was het dan zover. De heer Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie (EC), bevestigt dat de economische en monetaire unie ”blijvend en onomkeerbaar” is. Dit zei hij tijdens een toespraak aan de Universiteit van Leuven, België. Twee dagen eerder liet VVD-europarlementariër Hans van Baalen weten dat hij Griekenland het liefst terug ziet gaan naar de drachme. Opvallend hoe twee Europese ambtenaren tegenstrijdige uitspraken doen. Wie moeten wij nu geloven? Het failliet van de EU in een notendop.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in euro, Eurocrisis, Europa, EUSSR. Bookmark de permalink .

8 reacties op De euro is permanent

 1. toestroom zegt:

  Van mij mag het vallen

  Like

 2. pieter zegt:

  1 ding is zeker: de WAARDE van de euro is permanent afnemend

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Niets is ooit permanent geweest! “Permanent” bestaat op deze wereld niet.
  Niets is eeuwig. Alles is permanent en eeuwig in verandering. Verandering is eeuwig en permanent. Hr Junckers zelf ligt binnenkort, Godzijdank’ in zijn graf als voorbeeld van het “tijdige”!

  Like

 4. Jean zegt:

  Geloof NOOIT een EU parasiet want die parasieten zijn enkel bezig voor zichzelf, lullen en zakken vullen en ondertussen de eigen bevolking de vernieling injagen door onverantwoorde import van barbaren. Die EU troep heeft nog niets positiefs gebracht voor de Europese burgers, hoogtijd die troep op te ruimen.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Als zaken uit de geschiedenis permanent zouden zijn, dan zou de Duitse wehrmacht uit de tweede wereldoorlog nu nog door onze straten marcheren, compleet met strijdliederen. Was het Hitler niet die precies dezelfde fout maakte als Jean-Claud Juncker ? Hitler had het over het Duizendjarige Rijk. Om precies te zijn, van 1933 tot 1945. Zo snel gingen die 1000 jaar voorbij. En dat geldt ook voor de E.U. !

  Like

 6. luckybee zegt:

  Oh ja de Euro is permanent een flop geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s