Denen over het leven in een islamitisch getto: “Je wordt bespuugd, met stenen bekogeld of geslagen.”

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment wordt men er via de media steeds opnieuw toe opgeroepen om de moslims, die uit het Midden-Oosten en Afrika over de Middellandse Zee naar Europa komen, te helpen. Maar het schijnt niemand te interesseren hoe het met de niet-moslims gaat die in islamitisch gedomineerde stadsdelen in onze landen in Europa moeten leven.

Het stadsdeel Gellerup in de Deense stad Århus staat hier model voor de vele grote steden in Europa, waarin het leven volgens hetzelfde patroon verloopt.

Al tientallen jaren lang is het stadsdeel Gellerup een rechtsvrije ruimte, waarin bendecriminaliteit, vandalisme en brandstichting aan de orde van de dag zijn. Hier wonen overwegend vrome moslims, die er aan werken een parallelsamenleving te creëren, waarin normen en sociaal gedrag zich steeds meer aanpassen aan het islamitisch recht, de sharia.

Tien jaar geleden waren er nauwelijks vrouwen of meisjes die een hoofddoek of lange gewaden droegen. Tegenwoordig is deze kleding ook bij minderjarige kinderen aan de orde van de dag. Midden in het getto staat de beruchte Grimhøjvej-moskee, de moskee in Denemarken die meest Jihadisten naar Syrië heeft gestuurd. Volgens informatie van de moskee is zij een magneet voor veel kinderen en jongeren uit de omgeving.

De lokale tv-zender TV2 heeft een paar etnische Denen bezocht, die vanaf het begin in Gellerup gewoond hebben. Allan Fisker, midden 70, zegt dat enkele dingen goed zouden zijn, andere slecht. Men zou bespuugd, met stenen bekogeld of geslagen worden, maar hij zou ook positieve dingen ervaren. Welke positieve dingen hij bedoelt, daarover zwijgt Fisker.

Inge Sørensen trok in 1969 naar Gellerup en haar kinderen zijn hier naar school gegaan. Nu vertrouwt ze de toespraken van politici niet meer, die “grote plannen hebben om het negatieve imago van Gellerup te veranderen”. Alles begon, zo zegt ze, in de jaren-70, toen er hoofdzakelijk Turkse gezinnen naar Gellerup trokken. In het begin waren ze net als iedereen, de kinderen speelden met elkaar en er waren geen problemen.

In het begin van de jaren-90 veranderde dit, het stadsdeel begon te veranderen. “Ik zat op het balkon en dacht ´Mijn God, wat overkomt me hier?´ Geen enkel kind spreekt nog Deens”, zegt Sørensen. Ze zou ook meegemaakt hebben wat het betekent om als enige Deense in een bus te zitten. Dat zou echt ontmoedigend zijn, want van wie moeten de migranten de taal nog leren als zij niet socialiseren met Denen?

De naam van het stadsdeel zou verwoest zijn, aldus Sørensen. “Ik ken geen enkele Deen die hier nog wil wonen. Kent u er eentje? , vraagt ze tot slot aan de journalist van TV2.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijke artikelen:
http://denkorteavis.dk
http://10news.dk

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Denemarken, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Denen over het leven in een islamitisch getto: “Je wordt bespuugd, met stenen bekogeld of geslagen.”

 1. bigljohn zegt:

  Wie accepteert stemt toe. En zo zullen steeds meer wijken van Europese steden in bezit komen van de Islam. En het is een kwestie van tijd tot dat alle wijken in steden en dorpen, op dorpen uit het Rif gebergte gaan lijken. Zolang de burger het initiatief bij de overheid laat liggen en zelf niets onderneemt tegen de Islam, is de totale Islamisatie van heel Europa binnen no time een voldongen feit ! In Duitsland was al een verzetsgroep aktief die het gemunt had op moskeeën en asielzoekerscentra. Helaas heeft de Duitse politie deze complete groep opgerold !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Tja….., als protesten van de Denen uitblijven bij het zien van toenemende islamisering, kijk dan jaren later niet vreemd als er niemand in jouw wijk nog Deens spreekt.
  Als er op tijd maatregelen getroffen waren, en de immigranten verdeeld waren over de hele stad, had je geen migrantenwijken gekregen.
  Hopelijk ziet de Deense overheid nu in welke fouten er hier gemaakt zijn.

  Like

 3. Hendrik Morren zegt:

  U heeft gestemd op de partijen die de islamisering faciliteren; de zelfde partijen die Pim Fortuyn zodanig demoniseerden tot een links onderkruipsel onze Pim precies 13 jaar geleden vermoordde.
  De moordenaar kreeg voor betoonde diensten slechts 12 jaar effectieve gevangenisstraf, door te brengen in speciale luxe accomodatie inclusief verdere privileges; hij leeft nu in vrijheid van ons belastinggeld…
  Geert Wilders met de PVV is de enige partij die nu tegen de islamisering strijdt, gedemoniseerd wordt en op de dodenlijsten der islam organisaties een prominente plaats inneemt.
  Zijn strijd voor de vrijheid van ons en onze kinderen eist helaas een doorlopende beveiliging.
  Mensen, wordt eens wakker en steun Geert die voor onze vrijheid vecht!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Onze ‘elite’ van de grachtengordel zou eens verplicht een jaartje in zo’n wijk moeten wonen.
  Ik ben benieuwd of ze dan nog zo voor een multiculturele samenleving zijn.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Ik heb ’t al eerder opgemerkt het is natuurlijk heel liev en gutmenschlich om dobbernikkers te redden maar wie redt de Europeanen?

  Like

 6. luckybee zegt:

  En toch willen de Daenen nog meer moslims in land hebben?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh….nog altijd eerder de Zwéden, lucky’….
   Misschien, dat dat voor jou lood om oud ijzer is, maar van dichtbij, desnoods met een vergróótglas……

   Like

 7. peterselie1 zegt:

  Denen over het leven in een islamitisch getto: “Je wordt bespuugd, met stenen bekogeld of geslagen.” In Nederland is het niet anders gesteld, sterker nog in heel Europa doen deze geliefde bezigheden van de steeds groeiende moslim gemeenschappen zich voor. Elke moslim heeft nu eenmaal een diepgewortelde haat tegen alles wat het westen vertegenwoordigt, dat is óók geen nieuws meer.

  Like

 8. Jean zegt:

  Islam moet uit Europa geflikkerd worden, hoe is onbelangrijk als het maar verwijderd wordt t/m de laatste kankercel.

  Like

 9. Jan zegt:

  Let op de interviewer. Instemmend knikken.

  Like

 10. helletocht zegt:

  Ik zat begin jaren negentig al als enige kaaskop in de tram of bus die van station Brussel-Noord naar de Nato ging. Leuk hè. Hoe het nu is wil ik niet meer zien. Volgens bekenden is het dramatisch.

  Like

 11. Benesha zegt:

  Er zijn maar twee mogelijkheden voor ons Europese burgers. Ofwel begint er door één of andere ‘druppel’ een massale volksopstand tegen islamisering, tegen onze gevestigde politici, tegen de medeplichtige EU ofwel zullen we binnen max 20 jaar moeten verhuizen naar Paaseiland, Siberië, Patagonië.. als het maar ver genoeg is van dit islam kwaad. Jammer maar een tussenoplossing is er niet omdat de islam geen tussenoplossing toelaat. Toch vreselijk jammer dat de linksen dit nog steeds niet willen inzien.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Beste Benesha, “Toch vreselijk jammer dat de linksen dit nog steeds niet willen inzien.” het zijn niet alléén de linksen zoals jij het verwoord, links, rechts en het politieke midden zijn alleen maar verkiezingstermen, de ideologieën welke de ene partij zich van de andere probeert te onderscheiden. De hele reguliere of traditionele politiek welke de islam heeft besteld, zij weten gerust wel hoe de vork in de steel zit, en ze zijn als de dood óók zo angstig voor de islam dat ze tot nu toe alle medewerking geven aan de islamisten en de islamisatie van Europa niets in de weg wordt gelegd het is een regelrechte patstelling mijns inziens….

   Like

 12. John wolf zegt:

  Zo lang de gepolitiseerde linkse media de “progressieve” dogma’s blijven afvuren op de suffe bange burgers ,de angst om voor racist versleten te worden zit er diep in, en zolang de jeugd geïndoctrineerd wordt met hoe mooi de diversiteit wel is , en de ouders er NIKS tegen doen ,zal er ook niks veranderen ,een volk van schapen zal geregeerd word door wolven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s