Dijsselbloem staat achter graaiende bankiers

Screenshot_9

(Door: E.B)

De televisiebeelden van minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem die deed of hij water zag branden toen verslaggevers hem vroegen wat hij vond van de – inmiddels teruggedraaide – verhoging van de salarissen van de top van ABN Amrobank.

De felle bewoordingen (‘Graaiende bankiers’, ‘Perverse prikkels’) waarmee diezelfde PvdA-bewindsman zijn plannen verdedigde om de bonussen voor bestuurders van financiële instellingen te beperken tot maximaal 20 procent van het jaarsalaris. Het kabinet liet er de afgelopen tijd geen misverstand over bestaan: er moest paal en perk worden gesteld aan de bonusbonanza in de top van het bedrijfsleven. Als het niet goedschiks ging, via zelfregulering (commissie-Tabaksblat I en II, commissie Maas), dan maar kwaadschiks: via de wet.

Lees verder>>>
(h/t “Peterselie1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, PvdA, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dijsselbloem staat achter graaiende bankiers

 1. Cathja zegt:

  Helaas, ik kan het artikel niet verder lezen..!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dijzelbloem is van de PvdA ze zijn allemaal graaiers; kijk naar Marcel van Dam, zo rijk is ie geworden door de Bosniakken tel eren discuceren in het Hoger huis.Nu hebben zelf’s de Serviers Bosnien verloren aan de islam.en denk aan Kosovo dat was de middelpunt van de Servische civilisatie. Mladic was een Europese held en geen moordenaar. Net als Karel Martel en Jan sobiesky

  Like

 3. exmarineman zegt:

  foutje.. moet zijn: “kan webpagina niet vinden – error 404”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s