Europa in oorlog: in Frankrijk zullen 7000 soldaten “permanent” in de straten patrouilleren

Screenshot_20

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

Europa komt steeds dichter bij een oorlogstoestand. Het is tijd om:

1. De islamitische immigratie te stoppen
2. Moskeeën te sluiten die niet actief de geweldverzen in de koran en de Hadith afwijzen
3. Jihadisten en hun westerse aanhangers hun staatsburgerschap te ontnemen en hen naar een land te sturen dat hen wil hebben, of ze als alternatief uit te besteden aan gevangenissen in Derde Wereldlanden
4.Iedere vorm van islamisering te stoppen en terug te draaien, aangezien deze het aantrekkelijk maakt voor fundamentalistische moslims om zich hier te vestigen – en van hen hebben we al meer dan genoeg. Onze geciviliseerde, democratische cultuur en waarden mogen nooit het slachtoffer worden van hun intolerante, on-hervormde, anti-seculiere religieuze wetten.

Via “The Local.fr”:

De Franse president François Hollande kondigde woensdag aan dat Frankrijk zijn defensiebudget zal verhogen tot bijna 4 biljoen euro in vier jaar als antwoord op extremistische dreigingen nar de jihadistische aanslagen in Parijs.

Hij zei eveneens dat militaire patrouilles op sensitieve plekken in heel Frankrijk, die waren opgezet na de aanslagen in januari, permanent zullen worden. De eenheid zal bestaan uit 7000 soldaten voor de binnenlandse veiligheid.

Dat betekent dat er ongeveer 3000 soldaten minder op straat zullen zijn om synagogen te beschermen, toeristische trekpleisters en andere belangrijke punten, aangezien er op dit moment 10.000 man deel uitmaken van operatie Sentinelle, een operatie die werd opgezet na de terroristische aanslagen.

Bron:
http://10news.dk
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Europa in oorlog: in Frankrijk zullen 7000 soldaten “permanent” in de straten patrouilleren

 1. M.A.L. Sion zegt:

  We hebben nodig: een keiharde en intensieve bewustmakings- en bewustwordingsoperatie om de ”slapende’ bevolking wakker te maken.
  De punten genoemd in dit artikel gaan heel ver maar nog net niet ver genoeg. Niet een geselecteerd soort moskeeën sluiten maar ALLE moskeeën en ALLE islamitische scholen en andere instellingen sluiten, niet-Nederlandse imams terugsturen naar hun land van herkomst.
  We moeten heel duidelijk nee zeggen tegen alles wat met de ISLAM te maken heeft.
  In de Tweede Kamer moet een wet ingediend worden die de ISLAM niet langer als godsdienst erkent.
  Het moet ons worst wezen op welke islamitische tenen we gaan staan. Dat moeten we gewoon durven doen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Essentieel is inderdaad dat we opnieuw over een degelijk leger beschikken; we zullen het in de nabije toekomst hard nodig hebben. De islam is nu een erkende godsdienst; hoeveel moorden, slachtpartijen, genocides moeten er nog gebeuren vooraleer die erkenning wordt ingetrokken? Het is de meest barbaarse ideologie die de mensheid ooit heeft uitgevonden. De erkenning werd geweigerd aan instellingen die duizende malen minder gevaarlijk zijn. Wat bezielt onze politici?

  Like

 3. Cathja zegt:

  En dit alles hebben we te ‘danken’ aan de fans van ‘Mo’! Wat een misdadig iemand moet hij zijn geweest dat zelfs vele eeuwen later ontelbaren het voor hem en zijn primitieve en moordlustige ideeën opnemen, ja, die zelfs fanatiek uitvoeren!
  De westerse wereld moet radicaal afrekenen met een idioot (een zogenaamde profeet) die er lang geleden niet voor terug deinsde om jonge meisjes te huwen (en te ‘gebruiken’), en een boek heeft nagelaten, vól leugens, waardoor vandaag de dag nog steeds talloze volgelingen in feite zijn goedkeuring vinden in pervers gedrag, en het vernietigen van alles wat tegen de regels van de islam in gaat.
  Wij zouden ons hartgrondig moeten afkeren van de islam; onze democratie moeten we niet inleveren, maar koesteren. Als de islam het hier voor het zeggen krijgt, bestaat er geen democratie meer. Is dát wat wij willen?
  Laat al die suffe zielen, die alles van moslims met de mantel der liefde bedekken zich het bovenstaande eens realiseren. Is het niet verstandiger om bij zinnen te komen vóórdat er geen weg terug meer is?

  Like

 4. Wachteres zegt:

  Ik begrijp niet waar dat voor nodig is!

  We krijgen altijd te horen dat er ‘niets aan de hand is’ met de islam.

  En er zijn maar een paar fundamentalisten ….de meeste moslims zijn vredelievend. Toch?

  Moeten daar permanent 7000 soldaten voor op de been worden gebracht?

  Wat een verspilling van geld en manschappen. 😉

  Like

 5. Jean zegt:

  Achter elk punt sta ik voor 1000%, liefst nog meer soldaten in het straatbeeld en alles wat islamaanhanger is “dagelijks” controleren op handel en wandel, stemrecht afnemen en verplichten binnen de 7 werkdagen ons land te verlaten want wij walgen van barbaren en kinderverkrachters.

  Like

 6. luckybee zegt:

  En hoe staat het met Holland?Of moeten wij eesrt de Marxisten eruit meppen?

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Ja dat is een goede kop en van mijn part mag het in chocolade letters geschreven worden ala Telegraaf stijl. Europa in oorlog: in Frankrijk zullen 7000 soldaten “permanent” in de straten patrouilleren, natuurlijk lopen de Fransen voor op de rest van Europa met meer als 7% moslims in Frankrijk nemen de islam gerelateerde moeilijkheden een voorschot op het ‘Project’ van het moslimbroederschap.

  Een groot wereld kalifaat daar dromen deze niet rendabele moslims van en liefst nog de sharia gisteren invoeren met al haar onmenselijkheden achterlijke, tribale woestijn ideologieën, waar hals, hand en andere ledematen aan opgeofferd worden alsof deze terug zouden groeien…

  Like

 8. Republikein zegt:

  Was het maar waar, 4 biljoen!?!

  Like

 9. Jan zegt:

  En wat doet Brussel?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s