Fortuyn en de islamisering

Screenshot_23

(Door: BeWiseman)

Pim Fortuyn werd verketterd om zijn politieke ideeën en dan vooral als het op de allochtonen en de islam aankwam. Hij was één van de eersten die het had over de islamisering en schreef daar ook een boek over. Politiek correct Nederland  schoot meteen in de politiek correcte kramp en sprak schande van hetgeen Fortuyn zei. En nu, 13 jaar na de moord op Fortuyn, steken nog steeds vele mensen de kop in het zand en ontkennen de islamisering.

In 1988 kregen we de eerste islamitische scholen en nu staan er tientallen verspreid door het land. De eerste moskee kwam in 1955 en dat zijn er nu 500. Er zijn vele aanpassingen die klein zijn, maar wel aangeven dat we op een hellend vlak zitten, zoals: We hebben nu advocaten die niet op willen staan voor de rechter, mannen die vrouwen de hand niet willen schudden, banken die geen spaarvarkens meer geven, omdat het als kwetsend ervaren kan worden, geen kruis meer op de mijter van Sinterklaas, een oorlogsmonument in de vorm van een kruis wordt weggehaald, omdat het confronterend zou zijn voor moslims  en bedrijven die geen kerstbomen meer neerzetten, omdat ze de nieuwe Nederlanders niet willen kwetsen! Naast deze “kleine” zaken zijn er ook zaken die echt haaks staan op de waarden en normen binnen onze samenleving:

De Holocaust word op sommige scholen niet meer behandeld, omdat de leerlingen er moeite mee hebben, gescheiden lessen voor jongens en meisjes op bepaalde scholen, vrouwen zwemmen (altijd gesubsidieerd) voor moslima’s, want stel je voor dat ze gezien worden door mannen. In Utrecht een gesubsidieerd gemeenteloket in de moskee waar mannen en vrouwen gescheiden geholpen worden, cartoonisten worden bedreigd, Theo van Gogh vermoord en een islam-kritische politicus al 10 jaar beveiligd, er zijn toneelvoorstellingen geschrapt wegens bedreigingen, omdat sommige mensen moeite hebben met de vrijheden in dit land, kunstwerken zijn verwijderd uit gemeentehuizen, omdat sommige moslims niet met een blote borst geconfronteerd wilden worden,  steeds meer moskeeën worden gefinancierd door clubs die in de ons omringende landen verboden zijn, integratie wordt tegengewerkt, omdat zowel Turkije als Marokko invloed uitoefenen op hun onderdanen in Nederland. En als je tegenwoordig een debat wilt voeren over de vrijheid van meningsuiting moet er een cordon beveiliging omheen staan, omdat sommige lieden wel in een vrij land willen wonen, maar er niet mee om kunnen gaan!

“Je suis Charlie” roepen is één ding, er naar leven iets heel anders. Of al deze voorbeelden erg zijn? Dat mag in een vrij land gelukkig iedereen zelf beslissen. Maar ik geloof dat Fortuyn het best aardig gezien heeft!

Door:
BeWiseman
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Nederland, Pim Fortuyn. Bookmark de permalink .

11 reacties op Fortuyn en de islamisering

 1. luckybee zegt:

  Ik vertrouw onze Repper moslim niet onze Ali B. Mij zal het niet verbazen als hij op een dag Of DWDD of Pauw in de lucht blaasd.Eerste klas ticket to Paradice.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Smeerlap Ali B is gewoon ’n radicale moslim. Punt uit. Ingekocht door de PVDA en het koninklijk huis. Die vent is gevaarlijk door alle publiciteit en populariteit die hij gekregen heeft. Moet t.z.t. (svp zsm) nadrukkelijk geneutraliseerd worden!

   Like

 2. Jean zegt:

  Als die linkskijkers als eerste het kopje verliezen is nog niets verloren, gelukkig beginnen steeds meer ‘burgers’ in te zien dat het helemaal verkeerd loopt met de aanwezigheid van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam én zijn aanhangers.
  Ik geef het nog max. een jaar dan ontploft de boel en wordt er komaf gemaakt met die smeerlapperij op ons grondgebied, hopelijk definitief.

  Like

 3. Assyrier/Syrier. zegt:

  Hij was zijn tijd ver vooruit.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Fortuyn in debat met Marcel van Dam (PvdA) – 1997

  Reacties op Het Lagerhuis debat tussen Pim Fortuyn en Marcel van Dam (PvdA)

  Moord Pim Fortuyn – Marcel van Dam versus Hans Smolders (13 december 2004)

  Pim Fortuyn: “Als mij iets gebeurt, ….”

  Pim Fortuyn Moordcomplot – Volledige Documentaire BNN

  Pim Fortuyn versus Ad Melkert

  Pim Fortuyn 2001-02-02 Het Zwarte Schaap

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  op het randje van afgezaagd natuurlijk, maar toch “Chapeau” wat mij betreft @ BeWiseman

  Like

 6. Jade zegt:

  Een man, een man, een woord, een woord…
  Net de vlag halfstok gehangen voor Pim.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s