Keiharde aanpak, zoals in Texas, demoraliseert de Jihadisten

Screenshot_12

(Door: Afshin Ellian)

Geert Wilders was ontegenzeggelijk doelwit van de mislukte aanslag in Texas. De terroristen wisten van zijn komst en kenden de dodenlijst van Al-Qa’ida. De nietsontziende Amerikaanse beveiligers lieten zien hoe je terrorisme bestrijdt en Jihadisten ontmoedigt.

Dodenherdenking 2015 werd enigszins gekleurd door het islamitische terrorisme. In Nederland was het al 4 mei toen twee Amerikaanse moslims een aanslag pleegden op een bijeenkomst waar ook een Tweede Kamerlid aanwezig was. De mislukte aanslag werd gepleegd door Nadir Soofi (34) van Pakistaanse afkomst en Elton Simpson. Simpson stond bij de FBI bekend als een geradicaliseerde moslim.

Enorme gevolgen

De aanslag werd opgeëist door Islamitische Staat (IS), al heeft IS de daad waarschijnlijk niet gepland. Dat is ook niet nodig: alle IS-sympathisanten moeten, waar dan ook, aanslagen plegen op westerse doelen.

Als de aanslag in Texas succesvol was verlopen, had dat enorme gevolgen gehad voor de politieke en maatschappelijke verhoudingen in Nederland. Eigenlijk is het een mislukte aanslag op het Nederlandse parlement.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Keiharde aanpak, zoals in Texas, demoraliseert de Jihadisten

  1. luckybee zegt:

    Of zo als John Pershing’s aanpak in de Fillipijnen tegen de Moro opstand?Met Varkens begraven worden betekent geen 72 maagdjes in Mohammed’s Hemelse bordeel!

    Like

  2. Jan zegt:

    CNN: Je mag geen ‘foute’ zaken over de islam zeggen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s