KLEINZIELIGE GEESTEN

Screenshot_6

(Door: Driek)

Voor de bestuurders van de gebedshuizen wordt het steeds moeilijker om de  achterban te overtuigen dat zij als volwaardige Nederlandse burgers kunnen participeren in onze samenleving. Dat staat in een brief, echt waar, die zij gezonden hebben naar minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie. Daarin luiden ze de noodklok over hoe er in Nederland met moslims wordt omgegaan. Ja, beste lezers van E.J. Bron, de moslims in Nederland zijn boos. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Daar kijk ik van op! Moslims die boos zijn. Terwijl ze aan alle kanten in de watten worden gelegd. Ze waren zelfs op de herdenkingsavond boos. Ze gingen schreeuwen. Herrie maken. Toen het overal doodstil was. Die idiote burgermeester had zelfs een Marokkaanse vlag opgehangen. Hoe gek wil je het hebben?

Welnu, beste bestuurders van al die moslimorganisaties, jullie zijn geen volwaardige Nederlanders. Jullie zijn kleinzielige geesten. En dat woord participeren hangt me mijlenver de keel uit. Jullie moslims willen helemaal niet participeren. Jullie willen gewoon baas worden van Nederland. En dan, als jullie dat zijn, baas van Kalifaat Nederland, wanneer jullie overal een vinger in de pap hebben – dat hebben jullie nu eigenlijk al – wanneer jullie in elke stad en dorp van die wanstaltige gebedshuizen hebben neer geplempt en overal minaretten, zodat de vijfdaagse oproep tot gebed ons leven nog meer gaat verpesten, dan hebben jullie de volgende eisen al weer klaarliggen. En de eerste eis van jullie, ja hoor, let op, daar komt ‘ie: SHARIA.

Waar jullie toch steeds weer die grenzeloze brutaliteit vandaan halen. Die ongelooflijke onbeschoftheid tegenover jullie Nederlandse gastheren. Dat is werkelijk niet te beschrijven. Met geen pen. Nimmer heeft een bevolkingsgroep zich zo gehaat gemaakt. En we zijn hier toch wel wat gewend. Goed, de Joden werden ook niet altijd door die Hollanders de hemel in geprezen. Maar dat is weer een ander verhaal. Ik kom daar nog op terug.

Maar, lezers, ik wil het hier toch gezegd hebben. Op deze bikkelharde, nietsontziende site van E.J. Bron. Want, let wel, ik maak van mijn hart geen moordkuil. Ik ga het niet allemaal lopen opkroppen. Dat wordt me teveel. Maar  ik heb schoon genoeg van die Mohammedanen. En als ik zo de dagelijkse berichten lees over hun moordzucht, hun onderdrukking van vrouwen en volken, ja, dan zijn het toch de meest onsympathieke lieden die er op aarde rondlopen.

Jullie, moslims, hebben in al die jaren dat jullie op onze zak teren nog niet één daad verricht die onze harten verwarmden. Laat het jullie gezegd zijn. En iedere keer die verontwaardiging van jullie. Over niks. Dat jullie je niet doodschamen. We leven hier niet in de woestijn.

Ik spreek hier de wens uit dat alle volgelingen van Mohammed, niet één uitgezonderd, ten spoedigste afreizen naar hun landen van herkomst. Hoe durven jullie te klagen over dat jullie gekwetst worden. Terwijl jullie broeders luidkeels stonden te schreeuwen ‘dood aan de Joden’. Jullie broeders stonden te zwaaien met de zwarte haatvlaggen van een moorddadige organisatie die mensen de kelen afsnijdt. Zijn jullie nou helemaal van de pot gerukt?!

Je moet toch maar het lef hebben om een klaagbrief te schrijven over de Nederlandse burgers, die jullie alle gastvrijheid hebben betoond. Kleinzielige geesten. Dat zijn jullie. Ik laat het hier verder bij.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op KLEINZIELIGE GEESTEN

 1. benkok zegt:

  Van harte eens Driek.
  En laten we er gelijk bij zeggen: als jullie toch enkele reis land van herkomst gaan, neem dan al die Nederlandse politici , Oranjehuis en geestelijk leiders mee, die de islam al decennia lang een warm hart toe hebben gedragen, subsidieren, importeren en faciliteren.
  Want dankzij dit soort landverraders wordt ons land geislamiseerd !
  Wees welkom als ex-moslim, maar verdwijn als je zo nodig tot dit duivelse totalitaire systeem willen blijven horen.
  Shalom, alleen beschikbaar voor wie werkelijk shalom zoekt.
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 2. Jean zegt:

  Zouden die moslims ook weten hoe boos wij zijn door hun aanwezigheid?

  Like

  • Marie zegt:

   Denk het niet Jean; daarvoor zijn ze echt te dom en teveel van zichzelf vervuld!
   Zij hebben de enige juiste “religie” vinden ze en daarom voelen zij zich ver boven ons verheven en daar doet onze regering nog een flinke schep bovenop; verschrikkelijk!
   Hoe meer ik hierover nadenk hoe erger ik het vind; hou mijn hart vast voor mijn kinderen en kleinkinderen!

   Like

 3. Marie zegt:

  OMG Driek wat heb jij gelijk; ik zou het zelf gezegd kunnen hebben! Een enorm gevoel van opluchting dat er eindelijk iemand is die hier, recht uit het hart en recht voor z’n raap verwoordt wat ik, en hoop ik, duizenden met mij voelen, denken, vinden!
  Hoe durven ze het in godsnaam in hun hoofd te halen te klagen dat ze niet als volwaardige burgers kunnen meedraaien in de Nederlandse maatschappij, terwijl ze niets anders doen dan hun hand ophouden, winkeliers overvallen, inbreken, mensen mishandelen, jonge meisjes prostitueren, in drugs handelen, terwijl wij ons het schompes werken voor hun uitkeringen, huurtoeslag, zorgtoeslag, kindertoeslag en wat al niet meer!
  Dit heeft onze overheid zelf zo voor ons geregeld; de o zo kwetsbare moslimzieltjes moesten echt ontzien worden en wat heeft het ons gebracht? Zie hierboven; ik kan het niet meer herhalen!
  Ze zijn hondsbrutaal, hebben totaal geen respect (waar ze zelf de mond vol van hebben) voor onze waarden en normen! Ik ben het zo zat!
  Wij zijn (nog) beschaafd en beheerst maar het moet niet te lang meer duren!
  Marie.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Marie, Ergo; Op verschillende plaatsen in Nederland hebben Marokkanen doelbewust de Dodenherdenking verstoord. En op een kermis ergens in Nederland haalden ze zoveel rotzooi uit, dat de plaatselijke politie niet alleen tegen hun optrad, maar de hele kermis stil legde. Zelfs agenten raakten gewond door het Marokkaanse tuig ! Het wordt met de dag erger en erger. MSM media spreken over – jongeren -, en de politiek heeft het over onbetekende incidenten !

   Like

   • D.DAY zegt:

    bigljohn, de MSM spreekt zelfs van ‘knapen’, alsof het over sportieve jongens gaat. De MSM is continue bezig middels bagatelliserende woorden ons weg te houden van de werkelijkheid.

    Like

 4. Wachteres zegt:

  Ja, je hebt gelijk, Driek. Maar wie luistert naar ons? Mooi geschreven, trouwens.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Het enige wat die moslims begrijpen is zo hard en snel mogelijk te vernietigen!
  Geen enkele vorm van discussie! Er boven op en zo hard mogelijk! Zo ver gaat in NL en in de rest van Europa komen!
  Iedereen denkt dat dit niet zo is… is een dwaas!

  Like

 6. harry zegt:

  Goed verhaal , Driek !

  Like

 7. D.DAY zegt:

  Schitterend Driek! Met hun leugenachtige geweeklaag dat ze niet als volwaardige burgers in onze maatschappij kunnen meedraaien, willen zij dit beeld versterken om weer in hun slachtofferrol te kunnen treden. Dit kenmerkt hun vijandige houding naar onze maatschappij, die zij nooit zullen accepteren, maar er wel van willen profiteren. Je kunt de conclusie trekken, dat moslims inderdaad nooit als volwaardige burgers in onze democratische maatschappij kunnen meedraaien. Daar heb je nl. acceptatie van en aanpassing aan het gastland voor nodig.

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Sta hier 100% achter! Een gematigd (beschaafd) commentaar, waarvan alleen de geciviliseerden begrijpen dat hier de onderliggende gedachte is: “Fuck up”!

  Like

 9. oud-marinier zegt:

  Uitstekend verwoord Driek. U zegt hier exact wat velen op deze site inderdaad denken en voelen jegens de moslim gemeenschap in NL / Europa.

  Like

 10. oud-marinier zegt:

  @Driek …ik had er nog wel het een en ander aan toe willen voegen…(maar ik las dat uw rikketik al aardig op hol sloeg). …dus dat heb ik bij deze maar niet gedaan. Zou ik niet op mijn geweten willen hebben als uw rikketik ook nog eens over zou gaan slaan….hahaha….

  Like

 11. Pingback: KLEINZIELIGE GEESTEN |

 12. jowitteroos zegt:

  Zo, dat lucht op, goed gesdchreven Driek, geheel mee eens. ZUlke brieven hoeven wij niet te schrijven naar bestuurders/regeerders, want die worden niet serieus genomen. Die dodenherdenking met marokvlag; denk je dat de gehele moslim bevolking in de wijk uitloopt voor die vlag? Welnee joh, een paar van die mafkezen die voor decorum meedoen, voor de rest hangt die K..vlag er gewoon als onderdeel van jihad……verovering. Dank Driek, altijd geweldig als mensen zo goed kunnen verwoorden…………..;)

  Like

 13. Marie zegt:

  Een paar uur geleden heb ik gereageerd op de suggestie van Cathja voor ook een brandbrief aan vd Steur als antwoord op de brief van een Haagse moslimorganisatie.
  Tot mijn verbazing zijn beide berichten verdwenen van deze site en niet door mijn toedoen!
  Is toch heel raar!
  Marie.

  Like

 14. Marie zegt:

  Excuses voor mijn laatste berichtje; heb me in het artikel vergist!
  Marie

  Like

 15. Driek:zo voelen wij ons allemaal hier;weg met dat uitschot!Als leiders van hun diverse geboortelanden zelf al toegeven dat het uitschot is dat hier naar toe komt,mensen die zij liever kwijt dan rijk zijn,dan zegt dat toch wel genoeg!Het is altijd negatief wat zij ook doen,denken of nalaten!Nooit eens positief!Brutaler,onbeschofter,ondankbaarder en agressiever volk dan moslims bestaat er niet!Intimideren,roven,dreigen,verkrachten,treiteren,overvallen en eisen;dat is wat zij hier inbrengen!De emmer is bijna vol en dat is misschien maar beter ook!Dan kunnen ze of vrijwillig vertrekken,remigreren dus,of gedwongen:aan hen de keus!

  Like

 16. fransdewit zegt:

  Driek we zitten op 1 lijn met mening en gedachte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s