Politie aanwezig bij preek haatimam

Screenshot_11

(Door: Ruben Koops)

AMSTERDAM – In de Nasr moskee in Amsterdam-Oost zijn vanavond een beëdigd tolk en een agent aanwezig om te beoordelen of haatsjeik Al-Kalbani strafbare uitspraken doet.

Dat meldt een zegsman van de gemeente Amsterdam. Ook donderdagavond, als de extremistische prediker naar de Badr Moskee in Amsterdam-West komt houden politie en OM een oogje in het zeil. “Voor zover bekend heeft deze meneer geen strafbare uitlatingen gedaan, daarnaast verwachten wij geen verstoring van de openbare orde”, meldt een woordvoerder van burgemeester Eberhard van der Laan. “Amsterdam kiest er daarom voor om vooraf niet te verbieden, maar zeker wel op te treden als er strafbare feiten worden gepleegd.”

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Amsterdam, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse joden, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Politie aanwezig bij preek haatimam

 1. Ad de Koning zegt:

  Iemand op deze site heeft het al eerder opgemerkt maar als je naar de foto kijkt dan is het precies een kwaadaardige aap diep uit de wildernis van Afrika. En hij heeft ook net zoveel verstand als een kwaadaardige aap. Hoe is het mogelijk dat er iemand naar deze achterlijke figuur komt kijken en luisteren en hem nog serieus neemt ook. Hiermee wordt nog maar eens bevestigd welk een achterlijke maar ook gevaarlijke ideologie de islam is, maar dat wisten we natuurlijk al.

  Like

 2. Peter Selie zegt:

  Hoe is het toch mogelijk, dat er in dit land waar zoveel mis en dus te doen is 95% van de kostbare tijd der instanties besteed wordt aan dit soort onmensen.
  Wat de politie aanwezig bij de preek? Een Turk in een jurk misschien? Alsof dat monster nu gaat roepen dat de Nederlanders moet worden afgemaakt?
  Hoe onnozel wil je het hebben>

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Volgens het moskeebestuur heeft de omstreden islamgeleerde een visum ontvangen voor zijn reis. ,,Daarmee is het voor ons duidelijk dat deze meneer welkom is in Nederland.’’

  ALWEER DIE VENT!

  “islamgeleerde”

  een “meneer die welkom is in Nederland”

  Het wordt ons werkelijk ELKE dag de HÉLE dag door de strot gewurgd!
  Het is alles islam en aanverwante artikelen wat de klok slaat.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vent? Welke vent?
   Om je de waarheid te zeggen, zie ik hooguit, met de woorden van “Henk” (niet Henk V.), “1400 jaar inteelt onder een theedoek!” HAHAHAHAHA!

   Like

 4. harry zegt:

  Stel nou , dat ie strafbare uitspraken doet , gaat ie dan de gevangenis in of wordt ie in de Apenheul opgevangen ?
  Daar zal het wel niet ernstig genoeg voor zijn , we moeten rekening houden met de cultuur van die “mensen” tenslotte .
  Voorwaardelijk taakstrafje wellicht ?

  Inmiddels hebben ze wél weer hun zin gekregen , die kutmoslims !
  En zo’n Van der Laan , ook al zo’n ruggengraatloze kwal , waarom laat ie dat toe ?

  Wanneer komt dat nou eens tot een halt ?
  Misschien is het toch beter als we zelf onze burgemeesters uit kunnen kiezen .

  Like

  • Driek zegt:

   Maar het is natuurlijk van de gekke, dat iemand die een geloof in een almachtig opperwezen komt prediken – en een geloof dient toch heilzaam te zijn voor de mensheid – dat zo iemand moet worden gecontroleerd op foute uitspraken die aan kunnen zetten tot haat en geweld. Dit slaat werkelijk nergens meer op. Het lijkt alsof ze ten koste wat het kost die islam door onze strot willen persen. Maar op een gegeven ogenblik moet je toch toegeven, als verstandig denkend persoon, dat je niet meer te maken hebt met een godsdienst, doch met een gevaarlijke misdadige ideologie.

   Zo langzamerhand raakt geheel Europa onder invloed van die kwaadaardige islam, we zijn met niks anders meer bezig lijkt wel. Sinds de komst van al die mohammedanen lijkt het wel alsof alle creatieve en culturele activiteiten worden verwaarloosd. Het is alleen nog maar islam en nog eens islam. Wat een geestdodende wereld. Er wordt alleen nog maar gesproken over asielzoekers, bootjes met vluchtelingen, dobbernegers, haatpredikers en de bouw van moskeeën. Wat een arm land zijn we geworden.

   Wat dat betreft heeft de apostel Paulus gelijk, met zijn uitspraak, wanneer hij zegt, in Galaten 5,9 : ‘Denk eraan, een weinig zuurdeeg maakt het hele deeg zuur’.
   Nu, zo langzamerhand is inmiddels in Nederland het hele deeg zuur geworden. Er is nog maar weinig levensvreugd. Tenzij je van voetballen houdt. Of van bevrijdingsfeesten en popfestivals. Dat soort dingen dus.

   Like

 5. Boorzalf zegt:

  Is er ook iemand bij van stichting aap? Je weet maar nooit met die beesten. Vooral deze orang oetang lijkt zijn inprentfase gemist te hebben.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Waar om arresteerd de politie de haat Immam niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s