[TAQIYYA!!!] Brandbrief van moslimorganisaties voor minister Van der Steur: ‘Moslims neergezet als tweederangs burgers’

Screenshot_22

DEN HAAG – Islamitische organisaties in de regio Haaglanden hebben de handen ineen geslagen. Ze stuurden gezamenlijk een brief naar minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie. Daarin luiden ze de noodklok over hoe er in Nederland met moslims om wordt gegaan.

In de brief wordt onder meer gerefereerd aan de media-aandacht voor islamitische sprekers in Nederland, zoals die naar het benefietgala van Stichting Rohamaa in Rijswijk zouden komen. Termen als ‘haatimam’ en ‘jihadgezinnen’ lijken ‘normaal’ taalgebruik te worden, wordt geschreven. ‘Dit is voor moslims zeer kwetsend en niet te tolereren.’

De brief gaat verder: ‘Voor ons als bestuurders van gebedshuizen, wordt het steeds moeilijker onze achterban te overtuigen dat zij als volwaardige Nederlandse burgers kunnen participeren in onze samenleving.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, demoniseren, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

40 reacties op [TAQIYYA!!!] Brandbrief van moslimorganisaties voor minister Van der Steur: ‘Moslims neergezet als tweederangs burgers’

 1. bigljohn zegt:

  Ze gaan ongepast zielig doen omdat wij hun ideeen aangaande de radicale Islam niet accepteren.
  Het word hoog tijd dat ze, met al hun smerige praatjes en slechte bedoelingen, met zijn allen met harde hand Nederland uit gedonderd worden. Het enige wat die lui kunnen is ons, de autochtone bevolking verachten, mishandelen, misbruiken en verkrachten. Ze sturen het aan op een burgeroorlog, en als ze de politiek en de MSM media maar lang genoeg tot hun bondgenoot kunnen rekenen, komt die burgeroorlog er spoedig !

  Like

 2. Erik zegt:

  Het is ook erg verwarrend voor ze, zodra ze gaan handelen volgens de koran en de hadit, dan is het verboden, zelfs de al te gebruikelijke oproep tot het doden van joden en ongelovigen blijkt niet toegestaan.
  Hoezo godsdienstvrijheid ?
  Maar iets anders voor een islam “geleerde” staat er niet in die schotschriften.
  Je moet toch wat.

  Like

 3. Cathja zegt:

  We zullen eens een brandbrief schrijven naar allerlei moskee-besturen om ze te vertellen wat WIJ hier niet wensen te tolereren van moslims!! We zullen hen eens haarfijn uitleggen dat wij het beu zijn dat er regelmatig buitenlandse haat-imams komen preken (er zijn inmiddels toch voldoende imams in Nederland die kunnen preken?) en dat wij dit een onwenselijk verschijnsel vinden. We zullen hen ervan moeten overtuigen dat het voor ons zeer kwetsend is dat aanhangers van de islam er niet voor terugdeinzen om hun Jodenhaat te spuwen, en dat het voor christenen zeer kwetsend is als zij voor christenhonden worden uitgemaakt. Het antisemitisme neemt toe, en niet door toedoen van de autochtone Nederlanders.
  En verder is het een feit dat veel allochtonen helemaal niet willen participeren in onze samenleving. Het bewijs daarvoor kunnen we o.a. vinden in de eisen om eigen voorzieningen, halal-voedsel en speciaal moslim-onderwijs.

  Laten ze daar eerst maar eens diep over gaan nadenken. ZIJ willen in óns land leven. Dan zullen ze zich op alle fronten moeten aanpassen. Ze mogen blij zijn dat wij moskeebouw hebben toegestaan!

  Like

  • Marie zegt:

   Dag Cathja, dat is een heel goed idee, het is hoog tijd dat de autochtone Nederlanders op legitieme wijze van zich laten horen!
   Als wij alles maar pikken en ons mond houden zal de overheid doorgaan met het ontzien en voortrekken van moslims en zij op hun beurt zullen steeds meer en hogere eisen gaan stellen!
   Ik ben absoluut voorstander van een “brandbrief” aan vd Steur; misschien dat er onder de lezers van deze site iemand is die deze taak voor zijn rekening wil nemen?
   Ook kan er evt een handtekeningenactie worden georganiseerd ter ondersteuning!
   Vriendelijke groet.
   Marie.

   Like

 4. BertG. zegt:

  Dit is gewoon een dreig brief.
  “Wij willen niet verantwoordelijk worden gehouden voor welke vorm van escalatie.’

  Like

  • Marie zegt:

   Eerst de boel hier op scherp zetten met hun islamellende, haatimams, hypocrisie, leugens, criminaliteit, moskeeën, walchelijke kleding en hun idiote EISENPAKKET en zich dan gauw indekken voor als het moment komt dat de autochtone Nederlanders het niet meer pikken en de vlam in de pan slaat. Typerend voor de stiekeme moslims!

   Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Stomme jankmuzels, gut gut gut wat zijn ze weer zielig. Blijkbaar komt het niet bij hun op dat ze e.e.a. aan zichzelf te wijten hebben, nee natuurlijk niet want zo is het altijd al geweest bij de pislam de schuld ligt altijd buiten de eigen gemeenschap. Slachtofferisme is de ongedocumenteerde zesde zuil van de pislam.

  Like

 6. D.DAY zegt:

  Het is voor moslims een normale zaak als een imam een preek houdt over het verraderlijke Westen en de plicht van iedere moslim om daar tegen te strijden. Maar waarom moeten wij zo’n preek, waarin opgeroepen wordt tot de ondergang van de democratie, als onschuldig zien? Daarom strandt elke discussie in onbegrip en intolerantie van de moslims. Als de moslims het allemaal zo kwetsend en niet te tolereren vinden, dan moeten ze hun geluk maar in Arabistan gaan zoeken.

  Like

 7. Hendrik Morren zegt:

  Beetje raar dat al die ‘vluchtelingen’ die vluchten voor de islam wel de islam meebrengen en hier practizeren…

  Like

 8. Jean zegt:

  ha ha ha ha ha ha ha, haatimans enz. is kwetsend voor de moslims en valt niet te tolereren????
  Zouden die gewelddadige lui nog niet doorhebben dat wij hier in onze landen geen eislam willen hebben? Geen kopvodden, geen baardapen en zeker geen rotzooi, lees koran, die oproept tot geweld, barbaars geweld, kinderen verkrachten, vrouwen verkrachten, moorden, slachtpartijen, onverdoofd slachten enz.
  Die rotzooi moet verbannen en verdreven worden want de aanwezigheid van die smeerlapperij is VOOR ONS ZEER KWETSEND EN VERNEDEREND.

  Like

 9. jpvdh zegt:

  foutje het zijn 6e rangs varkens

  Like

 10. Hendrik Morren zegt:

  ‘Moslims neergezet als tweederangs burgers’.
  Hoe wilt u inteelt families met een EQ, gemiddeld onder de 80, die onze taal niet of nauwelijks spreken, oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, uitkeringsafhankelijk en een groot beslag op de gezondheidszorg leggen dan noemen?

  Like

 11. guus zegt:

  De Jihad is het hoogst haalbare in de islamitische geloofsleer. Zeg maar wat iemand als Pater Frans van der Lugt betekent voor de geloofsleer van het Christendom betekent een figuur als Osama Bin Laden voor de islamitische geloofsleer. Christenen refereren zich aan mensen als Pater Frans en moslims die de islamitische doctrine van de Jihad ernst nemen refereren zich aan de Jihadistische martelaren. De dag dat ook in Nederland door moslims snoepjes op straat uitgedeeld gaan worden bij geslaagde terroristische aanvallen zal met absolute zekerheid komen. Een gesneuvelde Jihadist komt altijd in het islamitische paradijs. Een Jihad gezin is derhalve een eretitel zou me dunken. Het islamitisch bedrog druipt van de randen van deze brief. Verder zit in deze brief ook een verkapte bedreiging verborgen. Het dreigen zit de moslim blijkbaar in het bloed. Hoe moet je anders de zin vertalen: We kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor escalaties. Nee dank je de koekoek. Want zodra moslims geweld vertonen en uitvoeren wordt door hun leiders meteen geroepen dat dit geweld niets met de islam te maken heeft. Maar ondertussen natuurlijk alles en zij weten het als de beste. Geweld en dreigen met geweld is het levens elixer van de islam. Zonder geweld en het toepassen hiervan was de islam hoogstwaarschijnlijk al eeuwen geleden opgelost in de vergetelheid van de geschiedenis. De oelema weet dit en het is tevens hun grootste angst ooit op een moment te geraken het geweld te moeten loslaten. Na de tweede wereld oorlog is het massief en zichtbaar binnendringen van de islam in Nederland het ergste wat ons is overkomen. Nog meer moslims in Nederland toelaten zal het land onherroepelijk gaan destabiliseren en een burgeroorlog zal de toekomst worden van onze kleinkinderen. Tienduizend moslims in Nederland is nog geen gevaar maar zodra we over een miljoen, twee miljoen en meer gaan spreken komt Nederland gegarandeerd in de gevarenzone wat betreft een ontluikende burgeroorlog. Een miljoen moslims in Nederland zijn brandbaar en de autochtone Nederlander wordt gedwongen op zijn tenen te lopen. Bij twee tot drie miljoen moslims in Nederland helpt op de tenen lopen niet meer en wordt de situatie explosief. Het eisen pakket van de moslim zal steeds groter worden. Door dagelijks op onze tenen lopen om de moslim gemeenschap niet tegen de haren in te strijken zijn we inmiddels lang en breed tweede rang burger geworden, we willen het alleen nog nog niet beseffen.

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Wie wordt er eigenlijk vernederd in de koran, wie moeten er afgeslacht worden volgens de koran.
  Schei toch uit met zeuren en zielig te doen.
  Misschien is het beter dat het toch maar uit de hand loopt, daarna kan er opgeruimd worden.

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  Brandbrief van moslimorganisaties voor minister Van der Steur: ‘Moslims neergezet als tweederangs burgers’ Natuurlijk is deze brandbrief een vorm van taqiyya, elke islam criticaster herkent dit als zodanig. Niets nieuws onder de zon, in deze trant gaat het al decennia lang de veel eisende moslimorganisaties en de Nederlandse moslim raad.

  Deze organisaties vertegenwoordigt de nog veel meer eisende moslim asbakken, i.p.v. passen op de plaats te maken en met een gezamenlijk standpunt naar voren te komen en een belofte te doen om de integratie in het gastland soepel te doen laten verlopen, gaat dit moslimtuig gewoon wéér klagen bij minister van de steur.

  Van der Steur komt hen op verschillende punten gewoon tegemoet, de VVD is een reguliere of traditionele partij welke de islam naar Nederland heeft gehaald en dientengevolge nooit de islam afwijst al worden er nog duizenden islamitische gerelateerde misdaden tegen de menselijkheid gepleegd. Tandenknarsend neemt van den Steur deze petities of brandbrief in ontvangst en belooft plechtig dat het een punt van aandacht wordt of woorden van gelijke strekking.

  De noodklok luiden om termen als ‘haatimam’ en ‘jihadgezinnen’ wie heeft dit óóit gedacht dat het zover kan komen. Ja natuurlijk zover komt het óók, sterker nog het is er al, alweer een overwinning op de parlementaire ‘democratie’ welke de laatste tijd sterk onder vuur ligt door allerlei problemen en moeilijkheden welke steeds sneller als hypes de revue passeren in de dociele, dhimmitude MSM.

  Hoe kan men zich als een islamiet manifesteren als volwaardige burger wanneer ze niet willen integreren en zich niet 100% heeft ingezet voor de Nederlandse economie door vroegtijdig uit het arbeidsproces te stappen met medewerking van allerlei organisaties en instellingen. Flikker op Nederlandse moslim raad, ze hebben nog de gore moet om ‘Nederlandse’ er voor te plaatsen. Flikker één van je dubbele paspoorten weg, maak een statement, zorg dat je een goed geïntegreerde burger wordt in plaats van je een tweederangsburger te voelen.

  Participeren in de Nederlandse samenleving kost hen verschrikkelijk veel moeite, het is bijna niet te doen voor deze volbloed moslim steen en been klagers, zorg dat je zonder hoofddoek achter de kassa of de loketten van allerlei instellingen gaat zitten, wees modern en wijs de achterlijke ideologieën van je moslim ouders en voorouders af en wijs hen op hun verantwoordelijkheden stelletje nagemaakte takke randdebielen…

  Like

 14. Andre L zegt:

  Hee moslims! Jullie zijn toch zo bezeten van eer? Probeer die eens aan jezelf te houden door Uw eigen handelen eens kritisch onder het licht te houden!

  Like

 15. Jade zegt:

  Tweederangs burger vind ik nog veel te positief omschreven…

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  “Termen als ‘haatimam’ en ‘jihadgezinnen’ lijken ‘normaal’ taalgebruik te worden, wordt geschreven. ‘Dit is voor moslims zeer kwetsend en niet te tolereren.’ ”

  Hoe vaak ik moslims niet horen roepen: “kankerhomo!” en “kankerhoer”!
  Wát een omgedraaide wereld toch weer en wat ís de moslim toch zielig en weerloos!

  Ik hoop dat er binnenkort een mega grote aanslag in dit land wordt gepleegd; echt, dat is de enige mogelijkheid om het dociele islamofiele klootjesvolk aan het verstand te peuteren dat alles naar de knoppen gaat.
  De volgelingen van de ‘socialisten’ moeten gaan inzien dat die ‘socialisten’ niet deugen!
  Pas dán kunnen we van die rooien worden verlost: als zij geen trouwe volgelingen meer hebben…

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Beste Tistochwat ben het 100% met je eens “Ik hoop dat er binnenkort een mega grote aanslag in dit land wordt gepleegd; echt, dat is de enige mogelijkheid om het dociele islamofiele klootjesvolk aan het verstand te peuteren dat alles naar de knoppen gaat.” zelfs dan een poosje na de aanslag blijft alles bij het oude, dat heeft men kunnen constateren na de aanslag op Charlie Hebdo. Gelijk na de aanslag werd door de bestuurlijke elite uit heel de wereld een toneelstukje opgevoerd, selectief verontwaardigd blijf de politiek hoe men het ook wendt of keert. Het groot, gemeenschappelijke project de EU gaat boven de belangen van de afzonderlijke lidstaten…

   Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  “Termen als ‘haatimam’ en “jihadgezinnen’ lijken normaal taalgebruik te worden. Dit is voor moslims zeer kwetsend en niet te tolereren.”
  Tja, dat is taqiyya van de bovenste plank. Waarom? Omdat, als het géén taqiyya was, eenvoudig alle logica er aan zou ontbreken:
  Willen ze soms ontkennen, dat vele Imams -zo niet alle- haat prediken tegen alles wat westers is? Willen ze ontkennen dat er gevallen bekend zijn van hele gezinnen, die naar de jihad vertrekken?
  Wat trouwens opvalt is, dat ze zulke zaken niet eens weerlèggen: Wat zij hier in feite éisen is, dat er over gezwegen wordt; dat de westerling zich in deze totaal, maar dan ook totaal onthoudt van een oordeel. Of, anders gesteld, dat de westerling zwijgt, waar z i j over zwijgen en accepteert, wat z i j accepteren. Dat is niets nieuws, want dat hebben ze van meet af aan al de normaalste zaak van de wereld gevonden.
  En omdat de Nederlanders -in dit geval- dat nog steeds niet doen, laten ze bij deze grof geschut aanrukken en sturen ze deze brief aan de Minister van Veiligheid en Justitie. Wat verwachten ze daar eigenlijk van, oftewel, wat hopen ze ermee te bereiken?
  Sterker: Ik zou allerseerst wel een willen weten, hoe die van der Steur er zèlf op reageert!
  Zouden we dat ook nog eens te horen krijgen?

  Like

 18. Scheerzeep NU zegt:

  Tweederangs moslims zijn:
  haatimam
  jihadgezin
  mekkabaard
  kopvodobject
  plofmoslim
  kafferkeler
  dreigsjeik
  kalasnikovmoefti
  amehoelamoellah
  terreurmartelaar

  vul maar aan …

  Like

 19. Frans Brassens zegt:

  De onbeschaamde léugen !!! :
  “Voor ons als bestuurders van gebedshuizen, wordt het steeds moeilijker onze achterban te overtuigen dat zij als volwaardige Nederlandse burgers kunnen participeren in onze samenleving.”
  Het totale tegendeel is het geval!

  Wie in dit smerige gehuichel trapt en er ‘begripvol’ op reageert getuigt van zijn of haar onvoorstelbare domheid.

  Like

 20. helletocht zegt:

  Dat is allemaal onderdeel van het grote plan om hier de baas te worden. Het is jihad in de meest enge zin. Ook druk uitoefenen en appeleren aan het politiek-correcte geweten van de zwakke Hollandse bestuurders is daar onderdeel van. Net zoals roven, verkrachten en misdaad voor vele criminele islamitische gasten jihad is. Als het maar schade toebrengt aan de westerse maatschappij. Men hoopt natuurlijk dat ons bestuur onder deze druk bezwijkt en een moreel appel zal doen op pers en Nederlanders om ons “minder kwetsend” te uiten. Dat betekent in feite dat we verworden tot een soort Turkije. Dan zullen de rechtszaken van verongelijkte moslims tegen Hollanders niet van de lucht zijn.En dan te bedenken dat vrijwel het gehele juridische apparaat Pechtold heet. Ze willen niet weten dat WIJ onze z.g, vrijheid dankzij de linkse aanpassers en hun integratiemisdaden, en dankzij hun massale en dreigende aanwezigheid niet meer kunnen vieren. Met onze vrijheid hebben ze niks. Zij willen de onvrijheid van de woestijnrat. Ik geloof best dat de seculiere moslim in onze maatschappij zijn plaats kan hebben. Het probleem is echter dat de radicale interpretatie van de islam steeds meer terrein wint en erop gericht is om Europa af te schaffen. Dat zou nooit lukken als we een krachtdadig bestuur hadden, maar de lafaards en angsthazen die ons moeten vertegenwoordigen zijn totaal niet voor hun taak berekend. Er is geen enkel land ter wereld waar welke bevolkingsgroep dan ook op een wijze mag en kan leven dan zoals de islamieten dit in Europa doen. Dit zegt alles over de gewelddadigheid van hun cultuur en over de angst die Europa voor ze heeft. De “arme moslims” hebben welhaast van de correcte Europeaan de status van het Joodse volk gekregen, als het meest door ellende en onbegrip getroffen volk ter wereld. Je zou verwachten dat “asielzoekers” zich dankbaarder zouden gedragen. Maar nee. Ze willen steeds meer van de koek, of die nu economisch, moreel of politiek is. Trouwens niemand gelooft dat dit asielzoekers zijn of waren. Ze hebben allen hun eigen agenda en wij trappen erin, en nu stinkt het. Ik denk dat er voor de moslims een mooie toekomst ligt in hun eigen regio. Daar kunnen ze tot schrik van de moderate islamieten de wetten van hun leider uitvoeren. Hier hebben ze niets te zoeken als ze zich manifesteren zoals nu. We stellen graag alle grote cruiseschepen bereid, zo niet goedschiks dan kwaadschiks. Er gebeurt niets, het is allemaal luxueus, Ze maken een vlotte overtocht onder leiding van “”barbaarse” mariniers en betalen alleen snel nog wat ze hier in al die jaren kapot gemaakt hebben. De ons bekende multi-culti incrowd uit “politiek and so on” zal als onbezoldigd matroos fungeren. Zij komen ook niet meer terug. A one way ticket to nowhere????

  Like

 21. Tempelier zegt:

  Als volwaardige ( met alle kenmerken die nodig of gebruikelijk zijn voor soortgelijke zaken ) kijk daar gaat het al mank , kenmerken en gebruikelijk. Nederlandse burgers , op papier ben je dan misschien een Nederlander maar in de praktijk ben je eerst Marokkaan , Turk en moslim . Participeren, is onmogelijk door uw geloof, “neemt geen ongelovige als vriend , maar bestrijd hen”.
  Bij participatie moet men dan ook lezen Dominantie.
  Stigmatiseren , daar zorgen uw geloofsgenoten voor, de cijfers liegen er niet om !!
  Uw overgevoeligheid voor belediging , komt mij over als een fobie.
  5 mei , is onze vrijheid, onze geschiedenis en niet die van jullie. Jullie hebben islam en hebben daarom geen vrijheid nodig. Graag willen wij onze vrijheid houden , en dat gaat stukken beter ZONDER islam en moslims.

  Like

 22. Thoth zegt:

  (..)‘Dit is voor moslims zeer kwetsend en niet te tolereren.’

  Oh. En wat gaan ze hierop doen? B.v. de 11% van de moslim-gemeenschap, t.w. 100000 arabieren die geweld willen gebruiken om hun sekte te verdedigen en daarom de Nederlanders de oren gaan wassen. Huh, ik denk het niet….

  Like

 23. Gert Jan Reitsma zegt:

  Hun achterban in toom houden?? Hoe zo?? Dat doen ze al jaren niet. Ze laten alle haatpredikers toe en dan denken ze dat ze ze nog in toom houden??Toon eerst eens dat je weet wat een gewone burger in Nederland wel en niet kan/mag doen. Daarna gaan we verder praten.

  Like

 24. alidas1 zegt:

  Jullie zijn geen Nederlanders en dat worden jullie ook niet en dat willen jullie ook niett
  En wat wij willen dat jullie allemaal gaan wieberen naar je eigen land en dat doen jullie jammer genoeg niet.
  Maar hou nu toch eens op met dat dwingen wat jullie willen.
  Want dat willen wij niet

  Like

 25. tjonge zegt:

  ik heb een dringende tip voor de moslimachtige !
  gedraag je als een chinees (zijn ook niet westerse allochtonen) en er is geen mens in nederland meer die over jou zal klagen !
  .
  het kan zo simpel zijn….

  Like

 26. Boorzalf zegt:

  Beste moslimbestuur, waarom zijn er zoveel criminelen onder uw geloofsgenoten, waarom lopen uw geloofsgenoten te schreeuwen tijdens de 2 minuten stilte bij de dodenherdenking, van “kanker homo’s, jullie komen ook aan de beurt” waarom moeten de joden het altijd ontgelden. Waarom was er geen enkele hoofddoek aanwezig op de dam op 4 mei. Waarom worden onschuldige mensen vandaag de dag massaal vermoordt in de naam van de islam. Waarom worden er zoveel dieren mishandeld in de naam van de islam. Weet je beste bestuur, wij hollanders zijn zo schijt ziek van die islam. Dat we zeggen donderstraal nu maar op naar die zandbak waar jullie thuis horen.

  Like

 27. Boorzalf zegt:

  Nog even dit, beste bestuur als je apen inzet om de achterban te overtuigen kun je beter voor daktari gaan spelen.

  Like

 28. Republikein zegt:

  En het begon zo rustig, zo’n 50 jaar geleden, toen we ze nog gastarbeiders noemden.
  Dat het anders is gelopen hadden wij kunnen weten omdat de geschiedenis niks aan het toeval heeft overgelaten, en nu zitten wij met de gebakken peren!
  In feite is de huidige bizarre situatie met de immigranten in gammele bootjes ook een uitwas van de vroegere politiek, want de Republiek Turkije kwam voort uit het Ottoaanse Rijk, dat tijdens de Eerste Wereldoorlog de kant koos van Duitsland en Oostenrijk-Hongarije. Na de oorlog werd het Ottomaanse Rijk ontmanteld door de overwinnende, geallieerde partijen. Dit werd vastgelegd in het Verdrag van Sèvres. Het Ottomaanse rijk verloor al haar Arabische provincies, zoals Syrië, Irak, Libanon, Israël, Palestina, Transjordanië, Jemen en Saoedi-Arabië. Ook Anatolië (het Aziatische deel van het huidige Turkije) werd opgedeeld. Besloten werd dat de Turken alleen in een klein gebied rondom Ankara controle mochten uitoefenen.
  Komen de zielige opvarenden niet juist uit die regio’s zoals genoemd: blablabla, zeg maar Afrika!
  Nou Ottoman, dat is dubbel bedankt dan maar!
  Lees meer op deze site inzake het begin van de ellende!
  http://www.isgeschiedenis.nl/nieuws/politieke-geschiedenis-van-de-republiek-turkije/
  Oh ja, die brandbrief, uh….., de fik erin.

  Like

 29. exmarineman zegt:

  Ik zou zeggen: moskeebestuurders schrijft u deze brief aan de regering/koning van SA, Qatar, alle andere golfstaten, Somalie, Jemen, Syrie, Afghanistan, Egypte, Turkije enz enz enz en vertel/verzoek hun om de andersgelovigen zoals christenen en homo’s niet meer als 2e en 3e rangs burgers te behandelen en niet meer te zien en behandelen als slaven…….. Dan zouden ze een echte en eerlijke oproep doen. Maar jullie zijn bij de Nederlandse regering en andere EU-landen aan het totale verkeerde adres. Accepteer eerst maar eens onze democratische beginselen en wetten……dan spreken/praten we verder.
  Ik heb van jullie moslimkant noch moslimbestuurders enige protest en/of demonstratie gehoord/gezien tegen de IS en het kalifaat en al die moorden op andersgelovigen en andersdenkenden……………

  Like

 30. Theodoor zegt:

  Ik kan mij best voorstellen dat de besturen zich niet rustig voelen. Zij worden geprest door de medegelovigen en weten deksels goed wat hun te wachten staat als ze afwijkende koran gedachten hebben. Hun lot is dan het zwaard.
  De linkse politici zitten in een spagaat, nog meer de eigen bevolking afzeiken of gewoon de islamisten op de knieën vragen het allemaal niet zo zwaar nemen.(zijn toch goeie mensen de Nederlanders) lol.

  Like

 31. Tweederangs? Ik had sommigen nog veel lager ingeschat,als hoofddoekjes vuile tering kankerhoer roepen of hun grote bek open doen eisend en schreeuwend of zonodig hun idiote standpunten verkondigend heeft het voor mij niet eens een rang,maar meer vuilnis, wat op de vuilnisbelt thuis hoort, wat geen respect heeft voor onze cultuur,heeft hier ook niets te zoeken,oprotten ermee.

  Like

 32. Joshua zegt:

  Onze cultuur verrijkende hand ophouders hebben het op deze site ook al voor elkaar,als een reactie hen niet zint word je verwijdert, volgens meldpunt discriminatie internet?

  Like

 33. Confrontatie zegt:

  Dus de moslims vinden het ok dat er dood aan christenen en Joden wordt verkondigd? Mooi, minister Van der Steur. Als u dan nu de noodtoestand wilt uitroepen in Nederland dan kan Nederland zich eindelijk gaan verweren tegen de intimidaties, manipulaties, slachtofferschapsuitingen, criminaliteit en het kapot maken van Nederlandse steden na de wederopbouw. De waanzinnige propagandamachine dat Nederlanders nu met moslims zouden omgaan als Duitsers en Nederlandse collaborateurs met Joden, Romantische en Sinti destijds moet nu maar eens voorgoed ontmaskerd worden. En laat ons Ministerie van Justitie niet opnieuw vuile handen gaan maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s