VIDEO Geert Wilders: “We moeten ons niet laten intimideren.”

Geert Wilders reageert voor het eerst voor de camera na de schietpartij in Texas afgelopen weekend. Tegen Frits Wester laat hij weten dat hij zich niet laat intimideren. Het PVV-Kamerlid vindt dat de Mohammed-cartoons ook in de Tweede Kamer getoond moeten worden. “Ik vind dat we moeten laten zien dat we altijd voor de vrijheid van meningsuiting zijn.”

Klik hier voor het artikel op Telegraaf.nl

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Geert Wilders: “We moeten ons niet laten intimideren.”

 1. E. Janssens zegt:

  Wilders is gewoon onevenaarbaar, er bestaat geen tweede ‘warrior against Islam’ in de ganse wereld. Het is schandalig dat niet meer mensen doorhebben dat hij geen doordeweekse politicus is, dat hij geen opportunist is maar dat hij spreekt vanuit zijn ganse hart, met zijn volle verstand, zonder vooroordelen. Zij die hem demoniseren demoniseren de vrijheid en aanbidden de Dood!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Mijnheer Janssens, dat hij geen doordeweekse politicus is, heeft volgens mij iederéén wel door, dat wil zeggen: Vriend èn vijand…..Ook al verdómmen die laatsten het, daar rond voor uit te komen.
   Maar juist daarom zijn ze zo op hem gebeten!

   Like

  • luckybee zegt:

   Toch het was zelfs traditie in Europa om tegen de islam te knokken, denk aan Karel Martel, Jan Sobiesky,Don Juan Issabelle van Castillien en Ferdinand van Arragon.Allemaal hebben de de Islam verslagen.

   Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Er was eens ’n zekere Geert,
  die zag wat fout was niet verkeerd
  en dat verdroot tegenstanders
  (waaronder zelfs Hollanders )
  die van ‘t verleden niets hadden geleerd !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  “We moeten ons niet laten intimideren.” dat is mijn motto al sinds ik terug ben uit Libanon. Die mensen begrijpen ALLEEN kei- en keihard geweld . En men moet zich helaas mentaal gaan voorbereiden op zulk een aanpak van deze mensen. NET een tikkeltje ERGER dan zij , om hen op deze wijze onder de knoet te houden….anders is het afgelopen met ons. Het klinkt misschien hard en grof , misschien zelfs onmenselijk , misschien zullen er ook mensen zijn die zeggen : ” Maar dan ben je toch geen haar beter ? ” …. Pretendeer ik ook NIET. Maar zo is de situatie nu eenmaal . En die moet onder ogen wordn gezien , en aangepakt cq opgelost worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s