Voetbalclub wil allochtonen [MAROKKANEN!] weren na vernielingen

Screenshot_6

(Door: Peter Koster)

De Dordtse voetbalclub Amstelwijck overweegt allochtonen te weren. Voorzitter Wim Scharloo is het na vernielingen door spelers van de A2, na een wedstrijd in en tegen Spijk, helemaal zat.

“We hebben de afgelopen jaren nu al vier teams uit de competitie moeten nemen vanwege dit soort toestanden. We hebben jaren ons stinkende beste gedaan om ze wel  bij ons te laten spelen, als één van de weinige clubs in Dordrecht, maar het houdt een keer op. De Marokkaanse leiders bij ons schamen zich, maar wij zijn dat stadium voorbij.”

Het bestuur van de Dordtse voetbalclub Amstelwijck is woest op vijf spelers van het A2-team. Na met 10-0 verloren te hebben, bleven zij als laatste spelers over in de kleedkamer. “Toen hun leider vertrok, zei die nog dat ze zich moesten gedragen”, treurt voorzitter Wim Scharloo.

Het vijftal richtte een enorme ravage aan. Latten van kleedrekken werden vernield, een ruit ging aan diggelen en een prullenbak werd brandend in andere kleedkamer gezet. Het vuur werd pas ontdekt toen de rook naar buiten sloeg. De schade bedraagt vermoedelijk zo’n € 5000,-

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

27 reacties op Voetbalclub wil allochtonen [MAROKKANEN!] weren na vernielingen

 1. E.J. Bron zegt:

  Willen jullie meer of minder!?: MEER, MEER, MEER!!! 😆

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Na Hans Janmaat en Pim Fortuyn is geert Wilders reeds 10 jaar het mikpunt geworden van de Main Stream Media en in iets mindere mate door de parlementaire pers. Het houdt maar niet op de ene na de andere ongefundeerde mening over haatzaaien wordt Wilders in de schoenen geschoven er is zelfs een rechtszaak aangespannen tegen hem, over de bekende uitspraak; minder, minder en minder Marokkanen.

  Het is echt triest voor woorden dat het eerst zo erg moet worden dat er verschillende aanslagen hier in den lande moeten worden gepleegd door fundamentalistische moslim extremisten om het gelijk van Wilders te rechtvaardigen. Maar ja zoals iedereen heeft vernomen was de aanslag in Garland, Texas een knullige vertoning, verder dan een politieman licht te verwonden kwamen deze terroristen gelukkig niet doordat er gelijk adequaat gericht geschoten werd door het SWAT-team. Toch is de terreur dreiging in Nederland niet voorbij evenals het klierige gedrag van jonge lichtgetinte medelanders die het zo nodig vonden om op 4 mei dodenherdenking te verstoren, waarbij deze gore raddraaiers nog niet eens opgepakt werden.

  Gelukkig voor de regering wordt bijna dagelijks door de MSM een nieuwe hype gelanceerd waardoor er gewoon een rookgordijn over deze prangende kwestie van multiculturele ellende wordt gelegd, tja wat wil men dan ook de traditionele politiek heeft de islam besteld en het autochtone volk wordt met de naweeën er van opgezadeld. Helemaal oplossen van dit steeds maar verder doorzeurende probleem is niet mogelijk mijns inziens, doordat dan de immer eisende islamitische kolonisten het gewoonweg niet pikken. Dan wordt hen een burgeroorlog geïnitieerd waarvoor de plannen reeds klaar liggen volgens het project van het moslimbroederschap…

  Like

 3. Fred zegt:

  Apen kun je wel kunstjes leren maar het blijven apen.

  Like

 4. Andre L zegt:

  moslims verzieken alles

  Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  En we nemen het weer want al die lieve kinderen hebben thuis geen mogelijkheid om hun emoties te tonen want dan worden ze ter plekke met de pook door het huis geslagen. Toch zielig als je Marokkaanse ouders hebt………..

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Wat zeur je nou, E.J.. Het zijn er maar een paar! 😀

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hier een paar…..daar een paar…..in elke uithoek van het land een paar……Bij elkaar kunnen die op een gegeven moment héél wat aanrichten….

   Like

   • Wachteres zegt:

    Het was bedoeld als een cynisch grapje, Theresa …

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, mijn reactie dus óók.

    Like

   • harry zegt:

    Wachteres en Theresa ,
    als jullie als vrouwen onder elkaar , malkander al niet meer begrijpen , hoe kun je dan van ons mannen verwachten , dat we die overgecompliceerde vrouwelijke zielenroerselen en aanbaksels kunnen begrijpen ?
    Soms denk ik wel eens dat het aan de wijn ligt , maar als ik hartstikke nuchter ben , snap ik het nóg niet .
    Ach , misschien moet ik het ook maar niet meer proberen te doorgronden .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ons geval even daargelaten, Harry, dat is nou nog zo bar niet, maarre…..ik dacht, dat jij ook wel wist, dat vrouwen elkaar maar al te vaak veel te GOED begrijpen.
    Of misschien kan ik beter zeggen: Dóórhebben.
    En dàn breekt de hel pas echt los! Of niet altijd, natuurlijk: Het ligt er maar aan, of één van de partijen zo verstandig is om er evenwichtig mee om te gaan.
    Niet dat ik mezelf daartoe zou willen rekenen, absoluut niet, maar bijvoorbeeld wel jouw tante, waar je wel eens iets over losgelaten hebt.
    Verstandige, sympathieke vrouw leek me dat, die tante van jou; heel evenwichtig ook.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Harry, jij bent excuses aan het zoeken voor je onverbloemde vrouwenhaat en daar wil je ons voor gebruiken. Dat werkt niet. 😉

    Like

   • Republikein zegt:

    Is deze dame jouw buurvrouw, ik heb zo’n voorgevoel!

    Like

 7. Cathja zegt:

  Verwachten we van dit tuig dat ze zich ooit zullen gedragen en aanpassen? Dan kunnen we wachten tot we een ons wegen; het zal nooit gebeuren. Beschaafdheid, respect voor anderen en andermans eigendommen hebben zij niet. Royeren is het enige wat ze wel begrijpen, al hoop ik niet dat ze uit woede daarover de hele boel in de hens steken!
  Je kunt van ‘dat spul’ alles verwachten, behalve iets goeds, iets normaals.

  En wij willen NIETS, NIETS, NIETS! 😦

  Like

 8. DonnaDolce zegt:

  Minder, minder, veeeeeeeeeeeeel minder, GEEN. Stuur de rekening vooral naar die etterbakken. Je wordt er doodziek van, er is elke keer weer wat. En dan vinden zij het zo raar dat men Marocs waardeloos volk vindt. Dan komen ze weer met de uitspraken racisme/discriminatie…..lekker blijven hangen in die slachtofferrol….. stel uitschot is het.

  Like

 9. Thoth zegt:

  Yep, net zoals Nieuwenhuizen. Zes voetballers en voetbalvader El-Hassan D. hebben celstraffen gekregen voor de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen in december in Almere. En dan krijgt natuurlijk Wilders een ‘straf’ omdat’ie ´minder’ noemt. En de politiebureaus en de linkse partijen gaan hier in mee. Er liggen voorbedrukte aangifte formulieren klaar op het bureau, want de marokkanen spreken slechts nederlands… Nou, dus veel geluk dus voor Wim…

  Like

 10. aquarius4422 zegt:

  Hebben de ‘rasiesme’ roepers zich al gemeld?

  Like

 11. Ad de Koning zegt:

  Ik ben helemaal niet verbaasd, met die lui is werkelijk niets te beginnen, ik hoop alleen dat de voetbalclub voet bij stuk houd want de linksen zullen wel weer moord en brand schreeuwen en discriminatie roepen.

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Ik wil minder er in en meer er uit. Dit wordt van kwaad tot erger. Hoe blind kun je zijn.

  Like

 13. Bas Koning zegt:

  Marokkanen die alles slopen worden geweerd. Omdat ze Marokkaan zijn? Nee, omdat ze ALLES SLOPEN.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Krijgen ze niet een hoop soesah met de PvdA?

  Like

 15. tjonge zegt:

  binnenkort natuurlijk weer hevige protesten door half nederland met t shirts met opdruk “ik ben marrokaan”.

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Men “OVERWEEGT” het. Ik moet het nog zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s