Europarlementariërs trakteren zichzelf op € 1.500,- meer per maand

Screenshot_31

(Vertaling: E.J. Bron)

De zelfbedieningswinkel EU gunt zichzelf opnieuw fikse toelagen: Europarlementariërs willen € 1.500,- meer budgetverhoging in de maand. Op dit moment bedraagt dit budget iets meer dan € 21.000,- in de maand. Zogenaamd te weinig, omdat de uitgaven stegen.

Als het gaat om meer geld in eigen zak doet de EU zoals bekend niet kinderachtig. Ieder jaar opnieuw trakteren ambtenaren en parlementariërs zichzelf op forse salarisverhogingen bij sowieso al lage belastingpercentages, die lijken op die van een belasting-oase.

Alleen al het Europees Parlement verslindt jaarlijks € 1,8 miljard. En zijn leden willen nu nog meer geld.

Een normale Europarlementariër krijgt € 21.379,- in de maand aan budgetkosten. Daarvan moet hij medewerkers, studie en “verbruikskosten” betalen. Nu wordt dit bedrag met € 1.500,- verhoogd. Oorspronkelijk eiste de conservatieve EVP zelfs een verhoging van € 3000,-

Deze verhoging zou zogenaamd nodig zijn, omdat er sinds 2011 geen verhoging meer was geweest, argumenteren de afgevaardigden in Straatsburg. En als het om geld gaat, zijn ze het, zoals bekend, allemaal met elkaar eens. Zij hoeven dit immers niet zelf te betalen. Dat doen de loonslaven in de EU-landen met hun belastingen. En hen wordt per slot van rekening niets gevraagd.

Zodoende stijgt het budget van het leutergebouw in Straatsburg nu van € 1,8 miljard volgend jaar naar € 1,9 miljard. Dat zijn toch maar € 100.000.000,- meer. Wie maakt zich daar nu druk om? – Bron: EU Observer 

Bron:
www.mmnews.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europees Parlement, EUSSR, Graaien, Krankzinnigheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Europarlementariërs trakteren zichzelf op € 1.500,- meer per maand

 1. Jean zegt:

  De reinste misdaadorganisatie.
  Voor die lafaards is 750 euro per maand nog te veel.
  De galg is nog te netjes voor dergelijk uitschot in onze samenleving.
  WEG met die EU misdaadorganistie, die verraders liggen nog lager dan de barbaarse islamieten en die liggen al zeer laag.

  Like

 2. Gert Jan Reitsma zegt:

  Willen alle zakkenvullers in het Euparlement opstaan?Grappig; de enige keer dat ze allemaal gaan staan!

  Like

 3. rs zegt:

  Nou weet ik waarom ze zo’n gigantische salaris verhoging krijgen :

  Hiervan:
  http://www.telegraaf.nl/dft/geld/werk-inkomen/24012899/__Minder_vakantiegeld__.html

  Wij krijgen MINDER vakantiegeld!!!!!!!!
  Stelletje boeven dat het zijn!!!!!!!!!!

  Like

 4. helletocht zegt:

  Deze nepotistische graaiersclub danst wederom gewetenloos op de armoede van de huidige generatie jongeren en ouderen. Net zoals de misdadige Londense bankiers in 2008 deden, spugen en pissen ze letterlijk vanaf het balkon van hun luxe-appartementen op de hoofden van de Europeanen. Voor hun telt enkel het geile incrowdspeeltje Europa. Ze vernietigen onze geld, onze pensioenen, onze samenlevingenen en de toekomst van de komende generaties en cementeren enkel hun eigen rijkdom. Ik zag pas geleden de voormalige exponent van de misdadige Euro-elite nog op TV. De Duitse TV viert deze overspelige hoerenloper uit de rangen van de SPD nog als een heldhaftige VIP, maar voor wie het duidelijk is druipt de gemeenheid van deze extra-terrestrial af. Nu we het toch hebben over de Duitsers. In 1914 ( 1870 numero uno) zetten ze voor de tweede keer het Europese continent op ontstellende wijze in brand. Nu 100 jaar later, houdt Mutti M. samen met haar getrouwen Euroland weer in een killing houtgreep. We zullen weer de slaven worden van haar economische en van haar integratiepolitiek.Hoe meer Midden-Oosten hoe meer vreugd is haar motto. Vergeet niet dat deze domineescreatie in de DDR leefde en werkte. In elk land van Europa zitten momenteel de zwakste leiders ooit. We are bound for tragedy!!!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Kan ik ook even vangen? Ook mijn uitgaven zijn drastisch gestegen! En ik moet het helaas met vééél minder doen dan € 21.000,– per maand.
  Graaiers!
  Schofterig dat de burgers worden kaalgeplukt, om de extraatjes van die Brusselse overbodigen te kunnen betalen!

  Vandaag las ik dat we dit jaar flink minder vakantiegeld zullen krijgen! Alwéér zo’n bericht waar ik behoorlijk boos over ben! Ze kúnnen het niet verkroppen dat wij iets extra’s ontvangen, en houden doodleuk een deel daarvan in. De overheid loopt lekker binnen zo, en niemand kan een bezwaarschrift indienen. Het is gewoon diefstal.
  We hebben het maar te pikken.

  Like

 6. ieznogoud zegt:

  Gelukkig zijn voor de belastingbetalers de kosten niet gestegen!

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Tuurlijk, mensen de de leugen in stand houden natuurlijk tevreden stellen……. 😉

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik zou mezelf maar meteen 5000 euro per maand meer geven; de belastingbetaler die op eurofiele partijen stemt, stinkt er tóch weer in.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De EU graaiers slaan weer toe, het stelletje parasieten !!

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Het leven van een politiek uitverkoren/uitgezonden wereldveranderaar, gaat niet over rozen. Nog afgezien van persoonlijk landelijke kosten ( Noorwegen versus armtierige voormalige Oostbloklanden) is iedereen gelijk, nietwaar?

  Zodra men zich in een bijzonder honorabele kring ten behoeve van de EUSSR bevindt, zo is de gedachte, valt het lastig oppositie te plegen. Eigenlijk een manier van omkoping, ware het niet dat met elke groep nieuwkomers als “aangeleverd” het geld als balsem voor de wonde geldt.
  Een “gebouw” waarvan driekwart de gehele dag, week, maanden en jaren elkaar vertellen hoe belangrijk zij zijn en hun Europese “taakvervulling”.

  Zelfs een TBS inrichting zou zich afvragen met welke cliënt/patiënt men te maken kan hebben.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Nog een reden om de Ellende Unie zo snel mogelijk vaarwel te zeggen! Wat een (excuseer het taalgebruik) kutzooitje is dit toch. Dit lijkt echt nergens naar!

  Like

 12. luckybee zegt:

  Ik zou ook wel 1500 Euro in de maand willen krijgen;Met niets doen.

  Like

 13. Bob Fleumer zegt:

  Redt Nederland door uit de EU te stappen, echt het gaat van kwaad tot erger daar in Brussel en Straatsburg, we worden op alle fronten genaaid.

  Like

 14. Jan zegt:

  De prijs voor prostitueebezoek was natuurlijk ook aan inflatie onderhevig.

  Like

 15. Andre L zegt:

  Corrupte parasieten

  Like

 16. Jammer, dacht de beul, vroeger was alles beter. Als Afhakker had hij tijdens de aanvullende cursus Hoofd Afhakker geleerd dat de Franserikken de bijlen bot slepen zodat ze soms wel 25 keer moesten hakken. Natuurlijk lieten ze de Poederpruik telkens tussendoor een uurtje bijkomen. En nu was het in 1 klap gebeurt. Morgen toch eens de stagiaire aanspreken op dat slijpen.

  Like

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Volk van Europa, u mag alweer betalen!!

  Like

 18. Pingback: Europarlementariërs trakteren zichzelf op € 1.500,- meer per maand |

 19. thom v vl zegt:

  crimineel dit.. rond uit geen woorden voor….. wij minder kunnen uitgeven

  Like

 20. speed zegt:

  Stelletje smerige tyfus lijers.

  Like

 21. Dennis Eijs zegt:

  1500 euro, dat is een bedrag waar velen een maand van moeten rondkomen, velen met minder zelfs, snappen ze nu zelf niet dat ze het voor zichzelf onmogelijk aan het maken zijn?

  Like

 22. Sonja. zegt:

  Ik hou het heel netjes, maar wij moeten echt uit de eu. Laat ons net als vroeger , het zelf opknappen , zelf weer opbouwen, maar weg met die alles vreters, weg met de eu.!!!!!!

  Like

 23. Dat stelletje OVERBETAALDE HUFTERS mogen van mij wel stoppen met graaien!!!

  Like

 24. Longpedro zegt:

  En als je de Nederlanders vraag, stap uit de E.U, wat hoor je dan, nee hoor niet doen.

  Dus zeg ik laat maar lekker gaan, dit N.L volk wil toch niet in actie komen, dat is het zelfde dan als een dood paard trekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s