In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”

(Door: Martien Pennings)

Hans Jansen is dood en ik heb hem goed gekend. We hadden ruzie en dat is nooit meer goed gekomen. Dat is nog steeds erg jammer voor mij, maar niet meer voor hem.

Hans is ook herdacht op de site van E. J. Bron. Onder die herdenking schreef “Jan Wandelaar” een commentaar. Hij bracht in herinnering wat Hans had gezegd in het Europese “parlement” over het vernielen van cultureel erfgoed door “Islamitische Staat” (IS) in Syrië en Irak. “Jan Wandelaar” vindt die tekst van Hans blijkbaar zo essentieel dat-ie ‘m helemaal uitschrijft en ik ben het met hem eens:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Genocide, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”

 1. luckybee zegt:

  DAT KLOPT ZO LANG ALS ER TWEE MOSLIMS LEVEN, ZULLEN ZE ELKAAR BESCHULDIGEN VAN NIET DE JUISTE ISLAM TE BELEIDEN.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  +
  het is/was (sorry) een kwoot-ontkwoot van tipo | 05-05-15 | 20:01
  +

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Het is jammer als iemand die ik respecteer en waardeer woorden heeft met iemand anders die ik respecteer en waardeer.

  Het heengaan van Hans Jansen was onvermijdelijk. Hij zat al in de leeftijd van de sterken en is tot het laatst toe helder gebleven en dat is niet allen gegeven. Het is jammer dat wij Hans Jansen nooit hebben kunnen zeggen hoe wij hem waarderen. Ik hoop dat zijn boeken nog een paar jaar gelezen zullen blijven worden, net zo lang tot de islam verslagen is en pas dan mogen ze worden gearchiveerd als nuttige bouwstenen van een betere maatschappij.

  Laten wij allen er nu nog een jaartje aan werken en dan is de islam verslagen en vergeten. Alle observaties van Hans Jansen zijn juist, er is geen speld tussen te krijgen. Wat Pennings schrijft is ook correct maar Jansen had daarnaast een fenomenale kennis van de islam zonder dat hij ooit geïnfecteerd is geworden met het islam-virus. (zoals die andere islam-kenner wiens naam mij even ontschoten is, wiens naam alleen herinnerd zal worden als meeloper en goedprater.)

  Ik hoop dat Pennings (ook al op rollator leeftijd) nog even bij ons blijft. We kunnen op het moment niemand meer missen. De strijd tegen de islam duurt nog maar even, ik ben er bijna met het uitstippelen van een afdoende strategie tegen het onrecht dat islam heet. Wij, de beschaafde mensen moeten deze strijd leveren omdat de mensheid het van ons verlangt. De islam moet nu voor eens en voor altijd vernietigd worden want er is op deze steeds kleiner wordende wereld geen plaats voor Nazis en voor Mohammedanen! Uitroeiing van mensen is geen optie meer, daarom moet die islam verdwijnen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Het heengaan van Hans Jansen was onvermijdelijk. Hij zat al in de leeftijd van de sterken….Nederlanders worden steeds ouder. Van af 85 jaar en ouder behoor je pas tot de sterken. Hans Jansen had de pech dat hij (72 jaar) vroeg geroepen werd, een zware hersenbloeding velde hem voorgoed. Laten wij allen er nu nog een jaartje aan werken en dan is de islam verslagen en vergeten. Was het maar zo simpel ! Zoals met een knip met de vingers, en…..opgelost ! Volgens mijn opinie valt Europa (en ook Nederland) binnenkort in de diepste kloof sinds mensenheugenis ! Niet onze kinderen, maar wij zullen de ellende met de Sharia al gaan meemaken !

   Like

  • Zeg, Van het Goor, nou moet je het niet té bont maken!
   Pennings heeft de rollatorleeftijd!
   Ik zal jou het naschrift uit een stuk van mij van jongstleden maart eens citeren: http://bit.ly/1H3WVqf :

   NASCHRIFT:

   Toen ik bovenstaande tekst gepubliceerd had, ben ik lekker gaan fietsen op mijn ouderwetse derailleur-Koga-Miyata. Zes keer de fietsbrug gedaan die over het Merwede-kanaal van Amsterdam-Oost naar Ijburg loopt. Dat zijn 12 klimmetjes, 6 pittige en 6 zéér pittige. Bovenop de brug heb je een prachtig uitzicht. De zon scheen en de wind deed mijn grijze manen, die slechts losjes bijeengehouden werden door een blauwe “bandana” die mooi bij mijn ogen kleurde, wapperen. Ik zag een binnenschip onder de brug door glijden. “Aude Audenda”, heette het schip en ik kon dat vertalen: “durf wat gedurfd moet worden”. Je kan ook vertalen: “durf wat gedurfd kán worden”. Maar de eerste vertaling vind ik mooier, dapperder, noodlotszwangerder. Ik probeerde te bedenken of “audenda”” nou een geróéndioem was of een geroendíévoem. Maar ik wist het niet meer. Het was te lang geleden. Het gymnasium, bedoel ik. En ik bedacht dat ik met mijn 69 jaren toch nog een uitstekende conditie had, een prachtig lichaam, een heldere geest en een verfijnd intellect. Maar waarom had ik dan al zoveel jaren niet geneukt? Zou dat de reden zijn dat ik vaak zo boos ben en in mijn stukken ga schelden en daarbij een sterke voorkeur aan de dag leg voor seksueel getinte invectieven? Behalve rat en domkop horen domme hoer en domme kut toch wel tot mijn favorieten. Ook in dit stuk over Beatrice de Graaf lag weer veel nadruk op geslachtitudelijkheid. En waarom altijd zo plát gescholden? Waarom nooit eens de moeite genomen om creatief te schelden als de auteurs van GeenStijl zo mooi kunnen? Maar ik wist het antwoord eigenlijk al: ik minacht de linkse idioten die ik fileer zó hevig dat ik me er niet toe kan zetten. En toen moest ik weer klimmen en kon ik niet verder mijmeren.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Lijkt lucky bee wel! Kan er net zo min ’n touw aan vastknopen.

   Like

 4. Theodoor zegt:

  Pas in het nieuws: EU-PARLEMENT HEEFT NIET VOLDOENDE WERK.

  Ik vraag me af wat het EU-parlement met deze toespraak naar hun toe doet, zal doen, of zitten ze daar voor spek en bonen en past het luie en dik betaalde leventje zo goed.

  WERK ZAT aan de winkel.

  Like

 5. Pappen, nathouden, lullen en ouwehoeren. Dat is de westerse verdediging tegen hun eigese naderende genocide. Over een paar honderd jaar zullen scholieren in Antarctica, die dit bij de geschiedenisles krijgen opgediend, zich de ballen uit de broek schateren over zoveel onbenul van een volledig verwijfde samenleving die geregeerd werd door nichten en nageltjesvijlers (m/v). Een beetje een rechtgeaarde hakbijl in het schuurtje was al te veel want ze konden zich zelf wel eens in de rug slaan. En dat stamt dan volgens zeggen van de Kelten en de Berserkers af!
  Ter zelfverdediging heb ik net bij de Action bruine laarzenpoets voor 0,99 euro gekocht met bijpassend overhemd in die kleur, het boek ‘Marcheren voor Dummy’s’, een gasaansteker en een Obodobo gasoventje. Het gaat beginnen!

  Like

 6. IK HEB MIJN TEKST UITGEBREID MET DE VOLGENDE PASSAGE:

  Er is nog een tekst van Hans Jansen die ik essentieel vind en die gaat over een onderwerp waarover ik zelf ook een paar keer heb geschreven: over de uniciteit van de Joods-Christelijk-Verlichte traditie. In dat stukje op GeenStijl van april 2014 waarin de betreffende alinea stond, liet Hans jammer genoeg impliciet dat hier de kern van het verschil tussen die traditie en de islam ligt:

  “Het christendom heeft een prachtig succes behaald: in de maatschappijen waar het domineert, of heeft gedomineerd, heeft het iedereen weten te overtuigen van de vanzelfsprekendheid van drie stellingen: ‘De schepper is redelijk en de schepping zit redelijk in elkaar.’ Zonder dat laatste geen wetenschap en techniek. ‘Behandel de mensen zoals je wilt dat zij jou behandelen.’ Zonder dat gebod geen democratie of rechtszekerheid, en geen vertrouwen in de handelspartners op de markt. ‘Fouten en schuld bekennen, daar knap je van op.’ Dat helpt te zoeken naar fouten van welke aard ook, en de verbeteringen aan te brengen die vooruitgang mogelijk maken.”

  Ik zou het aldus op zijn Bijbels willen samenvatten:

  Zo blijven dan deze drie: Rede, Empathie en Schuldbesef, maar de grootste van deze drie is de Rede.

  Like

  • Prachtig, maar deze lieve cultuur hier heeft te maken met medeschepselen van de Heer die op hun beurt weer geen flikker te maken hebben met die 3 prachtige eigenschappen. En samen met hun vrienden de Rooje Rotzakken lachen ze zich een bult in de broek over zoveel onbenul. Nou ja, ik val telkens, net als iedereen hier, in de herhaling en dat schiet niet op. Ai rest mai kees.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s