ISIS: Islamitische fanatici gooien opnieuw homoseksuelen van gebouwen

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamfanatici blijven de wereld terroriseren. Na aanslagen in Parijs door IS-sympathisanten op het satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” [webmaster: en een joodse supermarkt!] zijn er constant doodsbedreigingen tegen Mohammed-karikaturisten en in het door de islamfanatici uitgeroepen “islamitisch kalifaat” worden voortdurend executies uitgevoerd. Nu werd er opnieuw een man terechtgesteld. Zijn “misdaad”: homoseksualiteit.

De islam heeft een probleem met de radicalisering van verschillende aanhangers en “islamisten” terroriseren steeds grotere delen van de wereld om de verworvenheid van de vrijheid van meningsuiting af te breken. De aanslag op het Franse satirische tijdschrift “Charlie Hebdo” was een aanslag op dit recht, dat tegen bekrompen religieuze gevoeligheden verdedigd moet worden. Ook in Duitsland werd net op tijd een radicaalislamitische aanslag voorkomen en werden de vermoedelijke daders gearresteerd.

ISIS blijft homoseksuelen vermoorden

Terwijl de Duitstalige mainstream media grotendeels de systematische moord op homoseksuele mannen in Syrië en Irak door ISIS negeren en hier zelden over berichten, gaan de “Islamitische Staat” en diens radicaalislamitische ondersteuners door met hun vervolging en misdaden.

Screenshot_34

Zoals nu bekend werd, heeft ISIS vorige week opnieuw een afschuwelijke misdaad gepleegd. Volgens de Britse krant “Daily Mail” werd in het Syrische Raqqa opnieuw een man terechtgesteld. Reden: homoseksualiteit, die in het islamitisch recht verboden is en met de dood bestraft dient te worden.

De man werd – net zoals bij gelijksoortige misdaden van de islamfanatici tegen de menselijkheid – geblinddoekt van het dak van een gebouw gegooid. Toen de man de val overleefde, werd hij door een mensenmeute gestenigd tot hij dood was.

ISIS-sympathisanten terroriseren westerse waarden

Voor de “Islamitische Staat”, een radicaalislamitische terreurorganisatie, vechten ook duizenden burgers met het islamitische geloof uit westerse landen en terroriseren zodoende niet alleen de lokale bevolking, maar de hele westerse wereld, die staat voor mensenrechten en het recht op vrije meningsuiting.

De islam heeft op dit moment een groot probleem met de radicalisering van individuele gelovigen en het lukt liberale geleerden niet blijvend hun stem te verheffen tegen deze radicale tendensen. Dit feit is geen “islamofobie”, maar er moet eindelijk over gediscussieerd worden. Moslims moeten leren dat kritiek op de islam geen “islamofobie” is. Hun religieuze gevoeligheden mogen de wereld niet terroriseren.

Screenshot_36

Bron:
www.thinkoutsideyourbox.net

Bewerkt en vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, homofobie, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, mainstream-media, meningsdictatuur, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op ISIS: Islamitische fanatici gooien opnieuw homoseksuelen van gebouwen

  1. En wanneer stoppen wij eens met het benoemen van de slachters in het Midden-Oosten als radicaal of als fundamentalisten? Onder zeer grote delen van de zogenaamd gematigde moslims is wel degelijk draagvlak voor IS en alles dat daarmee samenhangt, dat zijn dus moslims die “gematigd” zijn zolang het hen het beste uitkomt.
    Zo niet waar zijn dan de massademonstraties waarin ze dit veroordelen of er afstand van nemen?
    Juist, die zijn er niet, een oude zegswijze zegt wie zwijgt stemt toe daar zit meer waarheid in dan je op het eerste gezicht zou denken.
    Daarbij zolang ze hun misdaden onderling plegen zal het mij worst zijn, sjiieten, soennieten, alevieten ze vechten elkaar de tent uit, ik zou zeggen ga zo voort en laat na afloop maar horen wie er gewonnen heeft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s