“Mensenrechtenorganisaties” procederen voor afschaffing militaire bewaking van Joodse instellingen

Screenshot_22

(Door: Brabosh)

Drie Belgische mensenrechtenorganisaties, het CNAPD, de Ligue des droits de l’Homme en Vrede vzw starten vandaag 5 mei 2015 een juridische procedure op tegen de aanwezigheid van militairen in de straten. Deze procedure wordt ingeleid en bijgestaan door Progress Lawyers Network (PLN). Zij willen hiermee ageren tegen wat zij heten de “normalisering van de militaire aanwezigheid”.

Voor de CNAPD, de Liga van de Mensenrechten en Vrede vzw is deze aanwezigheid verontrustend, verwerpelijk en illegaal, of zoals het CNAPD het formuleert“cette présence est inquiétante, critiquable et illégale”.

Spilfiguren in dit verhaal achter deze procedure zijn Ludo De Brabander van Vrede vzw en vooral het boegbeeld van de CNAPD, advocaat Raf Jespers. De laatste is de secretaris-generaal van de International Association of People’s Lawyers (I.A.P.L.), is lid van de Liga voor Mensenrechten (Ligue des droits de l’Homme) en stond tijdens de Europese Verkiezingen in 2014 nog op de 7de plaats van de marxistische PVDA+.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Mensenrechtenorganisaties” procederen voor afschaffing militaire bewaking van Joodse instellingen

 1. luckybee zegt:

  Ik ben het met julie eens als julie de Islam in Europa verbiedt ga ik er mee accoord.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   De islam is een vorm van georganiseerde misdaad en is dientengevolge gewoon verboden! Op dit moment zijn er slechte politici die hun werk niet doen, en zij vertrouwen hun kinderen toe aan een man die zegt dat hij een kinderoppas is!

   Het is spijtig dat er in de Tweede Kamer op dit moment zoveel Hofnarretjes zitten. In een beschaafd land was er reeds lang actie ondernomen tegen de islam.

   Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  Deze ‘mensenrechtenorganisaties’ worden gesubsidieerd met uw, onder dwang afgenomen, geld.
  U financierd gedwongen deze clubjes van jodenhaters, let op wat u stemt….

  Like

 3. E. Janssens zegt:

  De voorhoede van het moslimextremisme plaveit de weg voor nog meer aanslagen. “Vrede vzw” klinkt al even Orwelliaans als Obama die de vredesprijs kreeg en Islam die de religie van de vrede is.

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Het is in principe ook van de gekke dat er mensen speciaal beschermd moeten worden, ieder mens behoort onaantastbaar te zijn, ieder mens heeft onvervreemdbare rechten en daar hoort veiligheid gewoon bij, niet speciaal voor enkelen maar voor iedereen.

  Het is een schande dat wij nu in 2015 nog moeten nadenken over veiligheid!

  Ieder mens op aarde heeft recht van leven, als wij nu eens een cordon sanitair leggen om dat kleine aantal mensen dat er anders over denkt. We moeten maar eens beginnen met het uit de maatschappij rukken van een ieder die niet de beschaafdheid in zich heeft. Ik doel hier natuurlijk speciaal op dat soort landverraders zoals iedereen bij D66 en een enkeling bij de SP, een redelijke groep bij de PvdA en een man en een halve paardekop bij het CDA.

  Het fascisme moet bestreden worden, de tijd van lieve woordjes is voorbij. We kunnen niet een soldaat als beschermer bij elke jood neerzetten. De wereld was goed ná de Tweede Wereldoorlog en vóór de Palestijnse aanslagen in de jaren zeventig. Het fascisme moet nu wéér bestreden worden en dit maal moet het definitief. Allah moet in een kooi op het plein in brand worden gestoken, in het kader van oog om oog en tand om tand. Als nog een paar miljoen mensen elke moslim gaan vertellen dat ze verkeerd bezig zijn dan moet dat voldoende zijn. In de beschaafde wereld is geen plaats voor Allah en voor zijn vriendjes Hitler en Mohammed. Als wij de joden willen beschermen dan moeten we Alexander Pechtold op zijn bek slaan, net zo lang tot hij en zijn enge club ophouden met de islam faciliteren. Samsom moet een flink trap tegen de ballen krijgen omdat hij als landverrader aan de verkeerde kant staat. De politie containers moeten weg bij het Anne Frank-huis. Het is een schande dat NIET IEDEREEN in 2015 in het verzet zit tegen die klootzakken die op vrijdagmiddag aan elkaars kont zitten te ruiken in de moskee! Islam = fascisme!

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Ja advocaten…… één van de grootste ziektes in onze maatschappij.
  Gewoon eenvoudig houden en niet volgens de letter van de wet.
  Er is volgens mij geen wet 100% dicht te timmeren zoals het bedoeld wordt.

  Dus gezien de situatie met de islam in de zogenaamde vrije wereld zullen de militairen gewoon in het straatbeeld passen, fijn gevoel toch met al die islamitische moordenaars in de buurt.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Linkse antisemieten willen het moslimterroristen makkelijker maken om Joodse burgers te vermoorden.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Fascisten verschuilen zich nu ook al achter de naam ‘Mensenrechtenorganisaties’ alsof mensenrechten bij links in goede handen zou zijn. Denk maar aan Stalin,Mao,Pol Pot,Hitler enz.enz.

  Like

 8. Jan zegt:

  Dit zegt weer genoeg over Ludo De Brabander

  Reactie op: http://www.bdsmovement.net/dont-reward-israel

  Hij heeft een bloedhekel aan Israël. Zie kolderstuk:
  Schertsvertoning van Israëlisch-Palestijnse onderhandelingen stopgezet
  https://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2014/05/22/schertsvertoning-van-israelisch-palestijnse-onderhandelingen-stopgezet/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s