Middellandse Zee: Bijna 6000 immigranten opgenomen in één weekend

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens informatie van de Italiaanse kustwacht werden zondag 2.150 migranten, die op het punt stonden de Middellandse Zee over te steken, gered van niet zeewaardige boten. Daarmee stijgt het aantal mensen dat dit weekend werd opgenomen volgens een bericht in de Britse krant “The Telegraph” tot 5.800.

´s Ochtends al had een Franse patrouilleboot, die door de EU ter versterking van de controle werd uitgezonden, in de buurt van de Libische kust 217 migranten aan boord genomen.

Alle passagiers waren mannen

De migranten waren op drie boten onderweg, alle passagiers zouden mannen geweest zijn. Er werden twee mensensmokkelaars opgepakt en overgedragen aan de Italiaanse politie.

Zaterdag werden 3.247 mensen uit zee gered. Hiervoor waren vier schepen van de kustwacht, twee schepen van de Italiaanse marine, twee vrachtschepen, twee schepen van de douane en twee sleepboten nodig.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Demografie, Derde Wereld, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Middellandse Zee: Bijna 6000 immigranten opgenomen in één weekend

 1. Charles Martel zegt:

  Wie zijn hier de mensensmokkelaars? Meewerken met criminelen is strafbaar: Frontex straight de bajes in.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Als wij de zaak uit een militair oogpunt benaderen, zouden wij zeggen: IN EEN WEEK ZIJN ER ZES BATALJONS VIJANDIGE EENHEDEN GELAND IN ITALIE, VIA DE MIDDELLANDSE ZEE. VIJANDIGE MISSIE IS GESLAAGD. Ik denk dat van 1 januari tot 7 mei 2015 zijn MEER VIJANDIGE SOLDATEN IN ITALIE GELAND, DAN HET AANTAL GEALLIEERDE SOLDATEN DIE AAN DE KUST VAN NORMANDIE VOCHTEN OP 6 JUNI 1944: ONDER DE CODENAAM “OPERATIE NEPTUNE” (D-DAY).
  Het verschil tussen toen en nu is: de geallieerde soldaten moesten harde gevechten leveren tegen de Duitse Wehrmacht in de bunkers van de Atlantikwall. DE VIJAND WORDT ANNO NU MET OPEN ARMEN ONTVANGEN. Er wordt voor hem gezorgd, met “kosjere maaltijden”…pardon Hallal!, dak boven het hoofd, en later gratis a “Ticket to Ride” naar de noordelijke KILLING FIELDS van de nabije toekomst.

  Like

 3. Hans zegt:

  Ze neuken maar door daar in afrika.
  Die blijven komen.
  Dus zoek allemaal maar een bijbaantje, want we moeten er echt een tandje bij zetten om al die beroepsislamitische gelukszoekers voor hun levenslange vacantie hier te kunnen onderhouden.
  Met een huis, een Iphone, een Miele wasmaschine, merkleding etc.
  (terwijl Autochtone Nederlanders die in financiele problemen zijn geraakt letterlijk op straat staan, onze bejaarden verzuipen in hun eigen uitwerpselen en onze studenten hun leven beginnen met een flinke schuld.
  Net zo logisch als dat landverradend d666 op de eretribune zat in Wageningen terwijl onze bevrijders langsmacheerden.
  Ze moesten eens weten….

  Like

 4. Jean zegt:

  Hoelang gaan wij die import misdaad nog tolereren?
  Moet nu alles kapot, verkracht of vermoord worden wat Europa resp. Europeanen betreft?
  Wordt het niet hoogtijd de galg van onder het stof te halen om die EU lafaards op te hangen?
  500.000.000 Europeanen zien en voelen dat het fout loopt en 650 misdadigers gaan gewoon verder met beschadigen, bestelen en vernederen van die 500.000.000 Europeanen.
  Dat de boel gaat ontploffen is een vaststaand gegeven alleen is de datum nog niet vastgelegd, ik zou dan niet graag de naam vanrampay, barbarosso, schulz, junker dragen….

  Like

 5. helletocht zegt:

  Ok boys, dit is gepland. Dit is geen toeval. De problematiek ligt in de woestijnen van Irak tot en met Marokko, maar daar gebeurt niets. Europa, die zalige Florence Nightingales, maken dit probleem wel tot hun probleem. Wonen er ook nog Europeanen in Europa? Ja, nou die elemineren we wel.

  Like

 6. O Heer, bevrijdt ons van bevrijders
  Giet ze vol met vitriool
  Geef ze ongezien de tiefus
  Ook dat kind met die viool

  Laat Uw zweren welig tieren
  Kankers ploegen door hun lijf
  Laat hun kwabjes exploderen
  Schop die koppen van hun lijf

  (Uit: Breinbrouwsels: Naakt over dat kutding. 1945 Uitgeverij: Landgenoten BV)

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Met de andere sluiproutes niet meegerekend komen we uit op meer dan 1 miljoen parasieten per jaar, hier gaan we met z’n allen aan ten onder !!!!
  Deze aantallen zullen alleen maar stijgen, dit wordt/is een onhoudbare situatie !!
  Onze zogenaamde volksvertegenwoordiger zijn gek geworden !

  Like

  • Jean zegt:

   Koddebeier, “gek geworden”? dat zijn ze al jaren maar nu zijn ze echt misdadig bezig, ze zijn bezig met onze beschaving te verkrachten en ondertussen doen ze aan zelfverrijking.
   Zelden een grotere georganiseerde misdaadinstelling gezien.

   Geliked door 1 persoon

 8. bigljohn zegt:

  Het is nog maar enkele jaren geleden dat er via Lampedusa 100.000 Afrikanen Europa binnen kwamen. Dit jaar moet men al op een mijoen rekenen. En dan hebben we het alleen maar over Lampedusa. Als dat zo doorgaat, is Europa over 20 jaar nog zwarter dan Afrika, staan er in Europa meer moskeeën dan in het midden oosten, en wordt er over de autochtone Europese bevolkingen niet meer gesproken. Ja, ze zijn er nog wel, maar ze hebben de rol van slaaf opgedrongen gekregen. En ondertussen zal er ook massamoord gepleegd worden op ons Europeanen. Heeft de Islam eenmaal een land of zelfs een compleet continent veroverd, dan blijven ze daar minstens voor 100 jaar zitten. Het complete midden oosten was ooit christelijk, inclusief Turkije. Maar dan moeten we zeer diep in de geschiedenis graven !

  Like

 9. luckybee zegt:

  Dat zijn 6000 mujahedins te veel dat ze geredt hebben.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  @Hans. Vandaag zijn er verkiezingen in Engeland. Er zou, met alle zekerheid, tussen David Cameron en Ed Milliband worden gekozen. Twee rampzalige kandidaten die een koers varen in de richting die beschreven wordt in Wagners opera Götterdämmerung. De totale vernietiging van hun land en decimering; zo niet de uitroeiing van hun volk. Als wij de loopbaan van David Cameron onder de loep nemen, komt er iets verschrikkelijk uit. Zo hij belijdend Katholiek zijn, zou zijn rozenkrans geen heilige voor iedere kraal houden, maar een kraal voor iedere verraaddaad tegenover zijn eigen volk. Hij toonde niets anders dan een beschamende ZWAKTE. Denk maar aan zijn reactie tegenover de afslachting van de soldaat Lee Rigby…Nee!..Het was geen daad van de Islam …Maar de moordenaars beschaamden de naam van de Islam!..De verkrachtingen van duizenden Britse kinderen door moslims LAAT HEM KOUD…Zo ook de dagelijkse aanvallen van moslims op etnische Britten en anders denkende. De stinker van Labour, Ed Milliband, gaat nog veel verder. Als hij premier wordt, gaat hij ervoor zorgen dat iedere kritiek op de Islam, wordt bij de wet STAFBAAR. M.a.w. onder Labour krijgt Islam de volledig vrije hand. Waarschijnlijk zelfs acties zoals de Kristal Nacht van 1938 …Men mag niets zeggen, anders valt het onder de noemer RACISME. Over Nick Klegg valt weinig anders te zeggen, behalve dat hij is een leuke knul. Zou hij geen politicus zijn, kon hij zeker een model of gigolo worden. De VK staat metafoor voor heel Europa.. ISLAM IS ZEER GEVAARLIJK, MAAR HET ECHTE GEVAAR SCHUILT IN DE COMBINATIE ISLAM PLUS PATHOLOGISCHE EUROPESE LEIDERS DIE AL DE CAPITULATIE HEBBEN GETEKEND, NOG VOOR DE OORLOG IS BEGONNEN. .

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 12. De scheepswerven kunnen de vraag naar reddingsboten en duikboten – om onder water naar restjes dobberaars te zoeken – nauwelijks aan. Miele is een nieuwe fabriek in de Oekraïne aan het bouwen want anders moeten we straks in de rij staan voor een koelkastje. Hier tegenover werd vanmorgen het verzorgingstehuis ontruimd door stampende laarzen. De oudjes kruipen al uren zonder rollator – geconfisceerd voor het bezoek – die kilometer in de richting van de Maas om daar definitief te gaan baden. Een week geleden moesten de kleinkinderen hun hele verzameling Bart Smit en lievelings pluchebeertjes mee naar de kleuterschool nemen om het daar in gereedstaande vrachtwagens aan de bezoekers te schenken. Ik heb trouwens een oproep om morgen mijn asielzoeker op te halen.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Politici zijn het grootste gevaar voor een democratie !!!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @koddebeier De politieke leiders van nu? beslist JA! ZIJ STELLEN ONS IN VERSCHRIKKELIJK GEVAAR. Wij worden geleid door pathologische psychopaten. Zombies die niets zien en niets voelen. Maar wij stemmen op ze keer op keer opnieuw. Dus, wij moeten onszelf serieus vragen of ons geest nog in een gezonde staat verkeert? Of het niet geïnfecteerd is door apathie en geestelijke blindheid. Een normaal mens is alert voor gevaar en hij reageert er adequaat op. Zeker als het om de veiligheid van zijn eigen kinderen en familie gaat. WIJ ACCEPTEREN HET FEIT DAT IEDERE DAG OPNIEUW STROMEN OVER DE GRENZEN HORDES VAN DUIZENDEN GEVAARLIJKE MOORDENAARS DIE OP ONS BLOED ZINNEN. Zij KOMEN …EN ZE WORDEN DOOR DE S.O.A. en de regering (pardon COA) op onze kosten met open armen ontvangen. Ze vreten de boel kaal. Hele autochtone bevolkingsgroepen zoals ouderen en armen worden opzij geschoven om dat GEVAARLIJK ONGEDIERTE OP TE VANGEN.
   WAAR ZIJN ONZE DEMONSTRATIES? WAAROM REAGEREN WIJ NIET? OP WIE WACHTEN WIJ? TOTDAT ER HORDES MET BLOEDIGE MACHETES DOOR ONZE STRATEN ZOUDEN RENNEN EN IEDEREEN AFSLACHTEN? TOTDAT IN DE NAAM VAN ALLAH EEN STUK VAN ONZE KONT ALS STEAK DOOR DE NIEUWKOMERS WORDT VERORBERD? …Dat doen ze graag bij de vrienden van ISIS.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s