SHOCKING. PvdA UK Houdt Mannen En Vrouwen Gescheiden Bij Townhalal Meeting In Birmingham

Screenshot_29

(Door: Van Rossem)

Labour, de favoriete partij van de nogal hypocriete sociale gelijkheidsstrijder Russell Brand, hield afgelopen zaterdag in Birmingham een verkiezingsbijeenkomst. Vandaag zijn er namelijk General Elections op Atlantis Albion. In de aanloop naar verkiezingen hou je zo veel mogelijk buurthuisbijeenkomsten waar sociaaldemocraten dan hun anekdotes voor op televisie vandaan halen: “Toen ik onlangs met een plumber praatte, vertelde hij me…” en “Ik sprak laatst een ploughman tijdens een lunch…” Enfin, u kent dat geneuzel wel van Diederik Samsom. Maar met deze bijeenkomst was iets bijzonder aan de hand. De oplettende kijker had het al in de foto gelezen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op SHOCKING. PvdA UK Houdt Mannen En Vrouwen Gescheiden Bij Townhalal Meeting In Birmingham

 1. Thoth zegt:

  Kijk eens aan, Labour, de broederpartij van de PvdA…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh…..luister: Als de PvdA ooit het gore lef zou hebben om iets dergelijks te organiseren in déze vorm…Dan zou Wilders van mij een motie van wantrouwen mogen indienen tegen de voltàllige Partij!
   Maar ze zullen wel uitkijken: Dit kan weer alleen in GB!

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Ziekelijker dan ziek, maar zo erg is het in NL dus nog niet ( op het mislukte M/V loket-project in Utrecht van enkele jaren geleden na dan ) [ V-loket sloot een uur eerder, zodat de vrouwen op tijd thuis waren om de hallala maaltijd voor meneer moslim te bereiden ]
  Verder moet ik bij ,t zien van foto zeggen:’ het was een bijeenkomst van-voor moslim/-lima,s, Ik zie verder eigenlijk geen ECHTE Britten “…………

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Een reaguurder op GS had tenminste uit enkele Britse krantenberichten gelezen, dat deze segregatie niet officieel was vastgesteld of zwart op wit aangegeven. Als je tevens waarneemt, dat dit publiek inderdaad vrijwel geheel islamitisch is -dat is zeker door één blik op de vrouwelijke helft te zien- kom je vanzelf tot de conclusie, dat bepaalde patronen bij die mensen dusdanig ingesleten zijn, dat je ze er met geen mogelijkheid meer uitkrijgt (“Ik ben man/vrouw, dús ga ik rechts/links zitten.”) Het is echter eveneens duidelijk, dat Labour, dat op de keper beschouwd nog steeds geen islamitische partij ís, geen enkele poging onderneemt om dergelijke patronen af te zwakken of zelfs maar ààn te roeren.
   En gezien de gekte van een Ed Milibrand hoeft men daar dan ook niet van op te kijken. Maar een volslagen desastreuze ontwikkeling blijft het!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Nu ik die foto nog zo eens bekijk moet ik aan- 60 jaar geleden denken.
    De “zondags”-mis, met moedr,s naar de R.K.-kerk.
    Daar gingen toen de vrouwen ook “automatisch” links zitten, als op de foto.
    Maar die “achterlijke” tijden liggen ver achter ons, toch ?
    Geen idee hoe de kerken er in NL heden-ten-dagen op de Dag des Heren, er van binnen uitzien.!
    Van het hele “moslim-gebeuren” zoals de gemiddelde NL-er het meemaakt, heb ik eigenlijk ook geen ervaring en weet alleen uit wat anderen schrijven/vertellen. ( door wat wat ik op de blogs lees van mensen die het noodgedwongen ervaren )

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou……Zelf ben ik zeker in geen 15 jaar meer in een kerk geweest.
    Maar ik weet wel, dat het 20 jaar geleden al zo was, dat in de nieuwere RK kerken de kerkbanken waren vervangen door lichte kunststof stoelen, weet U wel, in halve cirkelvorm- rijen rond het altaar gezet, met tussenpad.
    Het knielen tijdens de dienst was nl. al afgeschaft.
    En natuurlijk zat iedereen gewoon door elkaar; dat was al sinds de jaren ’50 zo, geloof ik.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Smeerlappen !!

  Like

 4. luckybee zegt:

  A la Moslim houden de labour mannen en vrouwen gescheiden?ze zijn totaal geislamiceerd zo te zien.Ik raad de Britten aan geen labour meer te kiezen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Om de moslima,s te beschermen tegen de……….. “pervy nature of muslim men” !
   Hoe verzinnen ze het om zo,n soort “verontschuldiging ” te maken.
   Dat hele koran-boek is een beetje pervy of-te-wel pervert

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s