Vrijheid en verval

Screenshot_40

(Door: Sid Lukkassen)

Ondanks dat we in Nederland vrijheid hebben, moeten we niet gemakzuchtig worden. Onze vrijheid ligt constant onder vuur.

Op 4 en 5 mei 2015 herdachten Nederlanders de bevrijding en het einde van de Tweede Wereldoorlog. Commandant der strijdkrachten Tom Middendorp riep bij het traditionele bevrijdingsdefilé in Wageningen op om niet enkel op 5 mei aan vrijheid te denken: “Als samenleving en individu kunnen we daar elke dag aan bijdragen, door onze stem te laten horen en elkaar te respecteren.” Marc de Natris, voorzitter van de marineofficierenkoepel KVMO, schrijft in een opiniestuk over het “moreel verval” van onze natie. “Militairen mogen niet meer in het openbaar hun uniform dragen, omdat het vandaag de dag te gevaarlijk is om je als militair in het openbaar te vertonen. Het is toch ongelofelijk dat we dat als maatschappij accepteren.” Denk aan de Britse militair Lee Rigby, die in mei 2013 op klaarlichte dag werd onthoofd in Londen door Michael Adebolajo, die volgens de Daily Telegraph daarbij Allah noemde en de Koran aanhaalde.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vrijheid en verval

 1. luckybee zegt:

  Tsia de Islam is onze volgende vijand geholpen door voor al Marxisten, jacobijners en Christenen die de 10 geboden aan hun laarsen lapten.Er blijf dus alleen nog de PVV over waar wij kunnen op stemmen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik ben het zeer eens met de schrijver van dit artikel. Nederland is in verval geraakt, Nederland verloedert, waarden en normen worden met voeten getreden, en dan nog het meest door diegenen die vreemde wortels hebben. De veiligheid van de burgers is niet meer te garanderen. Wie durft er nog in een late bus of trein te zitten? Zelfs in ons eigen huis voelen we ons niet altijd safe. Velen doen in de donkere tijd van het jaar ’s avonds de deur niet meer open als er wordt aangebeld. Wie had dit pakweg 25 jaar geleden durven denken?

  Wij hebben geen democratie meer. Wij hebben geen vrijheid meer. Onze cultuur moet kapot gemaakt worden, ook weer door mensen wiens roots elders liggen. En de kans is groot dat het binnenkort strafbaar wordt als je kritiek hebt op de islam, dus ook de vrije meningsuiting staat onder druk.

  We hadden het Verdrag van Straatsburg nooit moeten tekenen, óf we hadden moeten afspreken dat de immigratie beperkt plaats zou mogen vinden. Maar Joop den Uyl heeft getekend ‘bij het kruisje’, en de ellende kwam op gang.
  Als ik aan het taalgebruik van allochtone jongeren denk, dan groeit mijn afkeer jegens hen. De brutaliteit kent geen grenzen, en respect is er niet. Niet voor ons, maar nog veel minder voor onze ouderen, en niet te vergeten voor onze Joodse medeburgers! En dat ‘spul’ zou dan tot de Nederlandse bevolking gerekend moeten worden? Zulke onbeschofte en supersnel beledigde mensen?

  Nederland is niet meer wat het ooit was, en het zal ook nooit meer zo worden. Wij worden vreemden in ons eigen land, door het enorme geboorte-overschot aan moslimzijde.
  Wat heeft onze vroegere regering ons ooit aangedaan?

  Like

 3. Hendrik Morren zegt:

  Droevig te moeten lezen dat het Nederlandse leger heeft gecapituleerd voor de islam, dit terwijl ze zelf ook deze 5e colonne binnen haar gelederen heeft.
  Militairen en hun gezinnen worden geregeld bedreigd.
  Hoogste tijd de islam uit Nederland (en €uropa) te verwijderen.
  Honderden islammers uit Nederland strijden met IS tegen Nederlandse militairen in Irak en beschieten onze F16’s.
  Feitelijk zijn we in een (burger) oorlopg gewikkeld en zouden potentiele IS deelnemers (alle moslims) in interneringskampen afgezonderd moeten worden.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  @ Cathja 7 mei 2015 om 16:32

  “Wij hebben geen democratie meer. Wij hebben geen vrijheid meer. Onze cultuur moet kapot gemaakt worden”

  Hoe waar en hoe erg is dit!
  En daar komt nog bij dat de belastingdruk en de andere vaste lasten steeds zwaarder worden.
  Ik kan helemaal niet meer écht lachen of blij zijn. Ik ben gewoon vreselijk bang voor de toekomst.

  Like

 5. helletocht zegt:

  De hedendaagse realiteit leert ons dat onze bestuurlijk verantwoordelijken met hun beleid bewust of dan wel naïef onbewust een situatie van onvrijheid nastreven. Je kunt nog zeggen dat vele politici bestuurlijke onbenullen zijn die niet hebben kunnen inschatten welke gevolgen b.v de privatiseringsgolf zou hebben. Maar dat is al te makkelijk. Of het nu daarom gaat, of om de integratie, de banken, de zorg, het onderwijs, het vervoer, ze hebben overal vreselijke fouten gemaakt. Vooral de maakbaarheidsguru’s van links treft alle blaam. Om politiek en electoraal gewin hebben zij het land verkocht aan een gewelddadige woestijncultuur. De gevolgen hiervan zullen tragisch groot zijn, alhoewel vele onverschillige Nederlanders dat nog niet in de smiezen hebben. Het is echter al vijf over twaalf, en onze vrijheid staat hevig op de tocht. We herdenken ze nog wel met alle hoelahoep, nu het “nog mag”, maar denken dat de vrijheid er nog is is toch wel erg kinderlijk. Leve de “bühne”, leve de politieke correctheid, leve de wegkijkers, leve de aangepasten! De volgende generatie zal hun en vooral ons allen vervloeken!!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dat heb je met ca. 16 miljoen onbenullen die iedere keer weer de pluche plakkers in het zadel helpen. Ga straks weer gerust stemmen op de gesjeesde veilingmeester of op Pinokkio Rutte of een linkse islam knuffelaar en helpt het land verder naar de kl*ten.
  Rotter kunnen we het niet maken.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Een gruwelijk en afschrikwekkend voorbeeld van het verval van de EU en de voortgang van de aantasting van onze vrijheid door het linkse schorem.

  Tony Blair heeft mijn mooie Engeland blijkbaar nog niet genoeg naar de verdommenis geholpen

  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/05/06/uk-political-labour-party-meeting-seat-men-and-women-according-to-sharia-law/

  UK: Political Labour party meeting seat men and women according to Sharia law
  Posted on May 6, 2015

  Op een bijeenkomst van de Labour partij zitten mannen en vrouwen al apart, overeenkomstig de sharia.

  Segregated seating is to help the women to be protected from the pervy nature of Muslim men. It may be understandable in the Middle East where women have no laws to protect them, but in England?

  Apart zitten zorgt ervoor dat vrouwen beschermd worden tegen de perverse natuur van moslimmannen.
  Dat is misschien begrijpelijk in het Midden-Oosten waar er voor vrouwen geen wet is die hen beschermt.

  MAAR IN GROOT-BRITTANNIË?

  Ik heb het al vaak gezegd, de linksen zijn nog gevaarlijker dan de islam!

  Zij zijn degenen die de sharia hier faciliteren.

  Like

 8. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s