Wall Street Journal: De winnaar van de Mohammed-cartoonwedstrijd moet zich verbergen

Screenshot_46

(Vertaling: E.J. Bron)

Bosch Fawstin, de winnaar van de Mohammed-cartoonwedstrijd, moet zich verbergen, omdat hij meerdere doodsbedreigingen heeft gehad. De eerste prijs van $ 12.500,- was voor zijn winnende cartoon, waarop Mohammed met een zwaard zwaait en schreeuwt: “Je mag me niet tekenen!”

De winnaar liet zich dinsdag tegenover de Wall Street Journal slechts vaag uit over zijn verblijfplaats. Hij zei alleen maar dat hij ergens in de VS zou wonen. “Ik wil echter niet zeggen waar”, aldus Fawstin, die ook zijn leeftijd niet wilde zeggen. “Daarbuiten lopen moslims rond die me willen doden.”

Fawstin groeide als kind van Albanese ouders als moslim op in de Bronx en keerde zich uiteindelijk van zijn geloof af. Sinds de terreuraanslag van 9/11 zou hij besloten hebben zijn kunst te gebruiken om het islamitische extremisme te ontmaskeren. Een van zijn stripfiguren heet “Pigman”, een held die aan twee fronten strijdt, namelijk tegen de “Pigotry” en tegen zijn super-verderf de super-Jihad.

Op zijn Twitter-account heeft Fawstin inmiddels ontkend zich te verbergen. De beschrijving van de Wall Street Journal zou oneerlijk zijn en hij zou zich niet verbergen.

(Bron: Wall Street Journal)

Screenshot_50V.l.n.r.: Robert Spencer, Bosch Fawstin, Geert wilders, Pamela Geller

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Counterjihad, Desinformatie, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s