Wilders nog fanatieker

Screenshot_20

(Door: Ruud Mikkers)

DEN HAAG –  Geert Wilders kondigt aan zijn strijd tegen de islam keihard en met extra passie door te zullen zetten. “Ik zal het gaspedaal nog wat verder indrukken”, zegt hij in reactie op de mislukte aanslag in de Verenigde Staten waar hij een bijeenkomst bijwoonde, waarbij Mohammed-cartoons werden tentoongesteld.

De PVV-leider was de hoofdspreker in Garland en had het gebouw juist verlaten voordat de twee schutters probeerden binnen te komen. Zij werden door de politie doodgeschoten. Wilders, nu weer in Nederland, denkt niet dat de twee daders het specifiek op hem hadden voorzien. Extra beveiliging zegt hij niet nodig te hebben, omdat die al maximaal is. Wilders wil zijn anti-islamboodschap met nog meer toewijding gaan uitdragen, zo benadrukt hij in een interview met De Telegraaf.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Geert Wilders, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wilders nog fanatieker

 1. luckybee zegt:

  En ik blijf je steunen tot dat wij de overwinning halen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik heb diep respect voor Geert dat hij ondanks de gebeurtenissen in Amerika niet van wijken wil weten. Hij heeft zelfs aangegeven er nog een schepje bovenop te wil doen.
  Ik vraag me af wat deze boodschap teweeg gaat brengen in de Tweede Kamer. Ik vrees dat het er voor hem en de andere partijgenoten niet eenvoudiger op zal worden na deze uitspraken. De andere Kamerleden kunnen Geert gaan verwijten dat hij een verhoogde dreiging min of meer over zichzelf heeft afgeroepen, vanwege zijn recente bezoek aan Amerika. Geert komt nog meer alleen te staan, en het ‘cordon sanitaire’ zal dan ook gewoon blijven bestaan.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Bravo, Geert, dat is mannentaal!
  En inderdaad beweert IS, het deze keer niet specifiek op jou voorzien te hebben gehad: Pamela was voor de verandering eens het doelwit.
  Om het even, want op terroristische daden, tegen wie ook gericht, past maar één houding: Onverzettelijkheid!
  NOUS MAINTIENDRONS!

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Ik vermoed ook niet dat de moslims in Garland specifiek aan Geert Wilders dachten bij de aanslag. Ik denk dat de moslims in Garland helemaal niet denken in het algemeen, ook niet in het bijzonder aan Geert Wilders. Toen dachten ze niet, en nu denken ze helemaal niet meer. Het enige doel was de tekeningen-wedstrijd verstoren, meer niet. Een tekening is een grote bedreiging voor de profeet en voor zijn plaatsvervangers op aarde.

  Het moet nu maar eens intensiveren, geen tekeningen meer maar filmpjes. Het wordt tijd voor een Mohammed Filmfestival. Leuke animaties die uitleggen wat voor soort mens de heilige profeet van Allah feitelijk was. Een filmpje doet het heel erg goed op YouTube als reactie op de moslims-filmpjes met onthoofdingen.

  Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  Van Geert Wilders weet ik het; zal zeker weer op hem stemmen.
  Jammer van al die zich Nederlander noemenden die op landverraders partijen stemmen.
  Zich hiermee medeplichtig maken aan dit landverraad.
  Ga ook vooral zo door als u de geldstroom naar Brussel en de zuidelijke landen in stand wilt houden en van Nederland een sharia staat wilt maken.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Goed zo!
  GO FOR IT Geert, GO FOR IT!

  Die achterlijke moslims zouden gewoon moeten lachten om de cartoons van hun beminde ‘profeet’.
  Pas DAN zou je laten zien dat je ergens boven staat.
  Omdat ze in plaats daarvan steeds als dolgedraaide krankzinnige moordlustige wilden reageren op die plaatjes, maken ze zichzelf JUIST volkomen belachelijk!

  “PROFEET”, whahahahahaaaaaaa! In de 21ste eeuw: “PROFEET”!

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Wilders heeft overschot van gelijk om nog meer het gaspedaal in te duwen. Ook waar hij de basis van het probleem benoemd:

  „De grootste terrorist die ooit geleefd heeft, wordt vereerd.”

  Kernachtiger kan moeilijk. Deze man verdient alleen maar respect om zoveel inzet en moed, net als Filip De Winter in België, Marine Le Pen in Frankrijk en Nigel Farage in de U.K., en alle anderen die ik hierbij zou vergeten.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Geert Wilders zegt:

  “Natuurlijk ben ik wel eens bang. En ik blijf ook heel graag leven. Maar ik
  sterf nog liever dan dat ik in een onvrij land leef.”

  Hij heeft groot gelijk! Ik moet er niet aan denken om in zo’n stinkende benauwde boerka, die gekke ‘allah’ de hele dag te gaan liggen aanbidden en ik heb totaal geen zin om me aan die idiote islam-regeltjes en wetjes te houden! Er zijn nu al veel te veel achterlijke wetten die mij onderdrukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s