Zweden gaan varkensstal bouwen naast asielzoekerscentrum om moslims te pesten

Screenshot_19

Inwoners Zweeds stadje vrezen tsunami van asielzoekers

Een Zweedse groep die strijdt tegen de migratie van moslims naar het land, heeft gezworen een varkensboerderij te beginnen naast een nog te bouwen asielzoekerscentrum. Woensdag stuurden ze een brief naar de Zweedse Migratiedienst, aldus Zweedse media.

Inwoners van het zuidelijke stadje Gullberg protesteerden al hevig tegen de komst van het centrum. De groep, die zichzelf de “belangengroep voor Gullbergs voortbestaan” noemt, komt er openlijk voor uit dat de varkensstal moet afschrikken. “We proberen een vermoedelijk onmogelijke situatie te creëren voor sommige gelovige mensen, met name moslims”, klonk het op de Zweedse radio.

Tegenstanders van de actie zien het als een laatste noodgreep van mensen die geen echte argumenten tegen de komst van het centrum hebben.

In Zweden wordt het aantal centra verdrievoudigd om de stroom vluchtelingen [webmaster: door de overheid bevorderd en gewild!!!] aan te kunnen.

Bron:
http://nieuws.thepostonline.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Counterjihad, Cultuurstrijd, dictatuur, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zweden gaan varkensstal bouwen naast asielzoekerscentrum om moslims te pesten

 1. Jean zegt:

  Laten we dat in heel Europa toepassen, langs elke mosselkeet een varkensstel want die varkensstal is gewenst en is nuttig wat niet gezegd kan worden van die mosselketen.

  Like

 2. toestroom zegt:

  en de strond over hun veld spuien kan je lachen dat stinkt 🙂

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Ik weet niet of de gemiddelde islamitische asielzoeker zich hierdoor laat weerhouden! Het moet toch zo onderhand wel duidelijk worden hoe Allah er in werkelijkheid uitziet. De varkensstal moet toch wel enige herkenning met zich meebrengen, Allah heeft een speknek en een dikke huid, net als varkens. Allah vreet zich het buikje rond en stoot dan de trog om, net als varkens. Een varkensbeer (mannetjes varken) heeft de nijging om alle aanwezige zeugen (vrouwtjes varkens) tot vervelens toe te willen dekken. Net als Allah’s plaatvervanger op aarde, de moslim! Dan is er het overloze geschreeuw van varkens M/V dat veel gelijkernis vertoond met het aznan wat uit de minaret klinkt, alleen maar toondoof geblèr!

  Een varkenskot naast de moskee is goed bedoeld, maar het heeft geen enkel effect. Het zou beter zijn als dat dorp daar in Zweden geen moskee zou opzetten maar een multi-religieus gebedscentrum, heel erg multi-culti allemaal. En op vrijdagmiddag is er dan de Mohammedaanse gebedsdienst en op vrijdagavond is er dan (na de boel grondig gereinigd te hebben) de joodse sabatsdienst. De jooodse sabat begint op vrijdagavond na zonsondergang en duurt tot zaterdagmiddag zonsondergang. Ik denk dat dit meer effect heeft. En heel de linksdragende gemeenschap van Gütmenschen kan hier werkelijk geen enkele argument tegen vinden, dat is het aller allermooiste.

  Like

 4. luckybee zegt:

  EEN HEEL GOED IDEE.Moge de moslims genoeg hebben van Zweden en oprotten

  Like

 5. Cathja zegt:

  Geniaal!

  Willen we méér of mínder varkensstallen?

  MÉÉR, MÉÉR, MÉÉR!!!

  En in het kader van integratie wordt iedere immigrant verplicht om een bezoek te brengen aan deze stallen. Een betere manier om met het vrije westen kennis te maken is er bijna niet.

  Like

 6. Hendrik Morren zegt:

  “Tegenstanders van de actie zien het als een laatste noodgreep van mensen die geen echte argumenten tegen de komst van het centrum hebben.”
  De redelijke echte argumenten worden door de zittende landverraders kliek weggewuifd en niet serieus genomen; hun superieure gedachten zijn immers ver verheven boven die van de dorpelingen en boeren…
  Begrijp de mensen wel, die geen zin hebben hun vrouwen en dochters te laten verkrachten door op hun kosten levend moslim tuig.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, vooruit, een varkensstal! Ze DOEN tenminste iets en dat is al heel wat!
  Natuurlijk hebben die mensen legio andere argumenten tegen de komst van dat asielzoekerscentrum; je kunt beter stellen, dat daar niet naar geluisterd c.q. dat die zonder meer van tafel worden geveegd. Maar DAT zal de overheid daar nóóit toegeven!
  Als ze nu wijs zijn, zetten ze door en jagen die varkens op gezette tijden ook nog eens over het terrein! Tjonge, dàt zal me een consternatie geven!

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Naar verhouding dus meer varkensvlees gaan eten, maar wel de varkens een goed leventje laten leiden in de open lucht, dus in de weide.

  Like

 9. in China, the pork was a company animal for children ! Maybe should we think about it too ! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s