Ayaan Hirsi Ali introduceert “Crossing the Line 2” over antisemitisme op universiteiten onder het mom van Israël-haat

(Door: Brabosh)

Bij de voorstelling van de première in Boston, VS, op 5 mei 2015 van de documentaire film “Crossing the Line 2″ die handelt over antisemitisme op de Campussen van de Amerikaanse universiteiten, haalde Ayaan Hirsi Ali ongemeen scherp uit naar de internationale Israël-boycot organisatie de BDS beweging.

De BDS beweging, de afgekorte naam van de internationale antisemitische “Boycott, Divestment and Sanctions Movement” (boycot, desinvesteren en sancties jegens de Joodse staat Israël), zou beter begrepen worden als de “Bully, Deceive and Sabotage Movement,” zegt Hirsi Ali.

Trailer “Crossing the Line 2”:

 

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ayaan Hirsi Ali introduceert “Crossing the Line 2” over antisemitisme op universiteiten onder het mom van Israël-haat

 1. luckybee zegt:

  Ook Nederland gaat nu de line crossen; Via Koenders worden wij nu beste Vriendjes met Castro’s moordenaars van Angola, Mosambique, en Congo Brazzaville.Daar heen stuurde Castro zijn moordenaars om zo Zuid Afrika , te pesten. en natuurlijk Amerika.Midden in de koude oorlog. vergeten?Marxisten bijven Marxisten hoe vriendelijk ze ook aan ons voor doen.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Doen wij dat dan niet?Koenders gaat nu onze verhouding met Cuba sgn verbeteren.Zijn wij vergeten dat het Castro was die Cubaners naar Angola, Mosambique, en Congo Brazzaville gestuurd hebben om daar anti communisten uit te moorden?Midden in de Koude oorlog?
  Marxisten blijven Marxisten hoe vriendelijk ze je ook voor doen.Weg met ze met de islam zijn ze en blijven ze onze vijanden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s