Lesquillier vanTelegraaf-TV heeft een harde rotkop en is te dom voor woorden

Screenshot_67

(Door: Martien Pennings)

Zijn de Telegraaf-media aan het terug glijden in een oude groef? Namelijk die van de NSB-krant die ze waren van 1940 tot 1945? Nog steeds blijken heel weinig mensen het te weten, ondanks de tsunami aan bewijzen die sinds de Twin Towers in 2001 zelfs voor de collaborerende media niet in te dammen valt: de islam is diep verwant aan het nazisme. Nee, niet alleen “het fundamentalisme”, maar de hele islam.

Neem nou dat zelfbewuste meisje Suzanne Lesquillier, dat ik zelf liever zou omschrijven als een mega-domme trut met een harde rotkop, die over de confrontatie tussen Pamela Geller en Anjem Choudary spreekt als van een “confrontatie tussen twee haatfiguren op de Amerikaanse tv”. Zou dat wijf nou niks meegekregen hebben van de berichtgeving rond de islam in de laatste jaren? Ze werkt immers bij een nieuwsmedium.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Lesquillier vanTelegraaf-TV heeft een harde rotkop en is te dom voor woorden

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Beste Martien, ze doet niets anders dan dat de media al een tijd doen. Men speelt ons als bevolking tegen elkaar uit en wacht tot het moment tot de mensen die zij graag kwijt willen (zoals Pim Fortuyn) aangevallen worden. GW schreef zijn boek MARKED FOR DEATH. Op de dag dat GW iets overkomt, doen ze weer alsof het hen iets doet. In hun vuistje lachen ze en zeggen tegen elkaar: Opgeruimd staat netjes.

  Like

 2. VarAway zegt:

  Zeer GOED, Hr.Martien, zeerrrr goed!
  Het viel mij ook al op, die woorden ” twee haatfiguren” ?
  En idd “schutters”…?
  Hoe dikwijls lees je ook niet over “strijders” enz, enz.
  Ik ben blij en trots geen Televaag meer in mijn bus te
  krijgen.

  Like

 3. Jean zegt:

  Dat idioot wijf smeekt op “gepakt” te worden door……moslims want die heeft iets tekort.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Ik voel mij een gelukkig mens dat ik op geen enkel dagblad meer geabonneerd ben. De massa, een kudde lieve schaapjes, komt er zelf wel achter hoe ze door de meeste kranten belazerd zijn. Tribunaal!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Suzanne Lesquillier ;Hebben wij haar uit de Bataafse republiek of direct uit de bezetting van Napoleon Bonnaparte geerfd?

  Like

 6. bonebakker zegt:

  Eindelijk Martien terug op de baricaden

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ik voel en onderschrijf volkomen Pennings’ woede
  al verzet mijn ziel zich tegen zijn grof woordgebruik
  ’t is niet, dat ik voor konsekwenties duik,
  maar bij grensverleggingen wordt het mij steeds te moede
  alsof ik ’n walm van ongewenst verrotten ruik
  ach, zou mijn geest zich aan zijn hardheid kunnen laven
  ik zou àl wat hij zegt volmondiger steeds staven !
  .
  Jasterke
  .

  Like

  • Ja, R. Kroonenberg, je zegt het: “grof woordgebruik”, “grensverleggingen”, “onderbuik” en “walm van ongewenst verrotten ruik”.
   Ik ken dat.
   En om je te laten zien waar ik vandaan kom en hoe ik gedwongen ben geworden om steeds grover te worden om ueberhaupt gehoord te worden, hier twee citaten van mij uit stukken van 1998.
   Het eerste verscheen in Trouw onder de titel “Een gezond instinct voor eigen volk”. Het tweede citaat stamt uit een artikel dat door Trouw geweigerd werd en dat heette “De neger als mens”.

   Citaat uit “Een gezond instinct voor eigen volk”: http://bit.ly/1ImpFej

   Thomas Mann was iemand die met elke dendriet van zijn intellect de oergrond had gepeild vanwaaruit oorlog en fascisme in West-Europa groeiden. Hij, die voor en in de Eerste Wereldoorlog zelf met verbaal vuur had gespeeld, waarschuwde later voor het auf den Hund kommen van bepaalde ideeën. Wij vertalen dat met ‘aan lager wal geraken’, maar volgens mijn privé-etymologie wordt hier verwezen naar stof dat opwaait in uw huis, op de vacht van uw hond komt en aldus, voor ieder zichtbaar, de straat op wordt gedragen. De waarschuwing is duidelijk: wees onbevreesd in uw analyses, en schuw de doortastende maatregelen niet, maar let in godsnaam op uw woorden, want zij zweven door de lucht en komen op de zwarte honden terecht. Ja, in zoverre mag de discussie van mij wel zakelijk blijven.

   Vanwege dat stof is het misschien verstandiger als ik u niet via een selectie anecdotes duidelijk maak hoe ik aan mijn begrijpen van – niet: ‘begrip voor’ – generaliserende vreemdelingenhaat kom. Bewoners van achterstandswijken en mensen die beroepsmatig veel met allochtonen in aanraking komen, zitten namelijk vol anecdotes en ze ervaren zonder uitzondering de multicultuur als problematisch en vaak als bedreigend. Sommige van die mensen, fatsoenlijk en intelligent voor zover ik weet, vertrouwen mij zelfs toe dat zij betwijfelen of zij nog wel vrij zijn van racisme. Dat is ernstig en ik moet u bekennen dat ook ik mij niet meer honderd procent voel. Als ik bijvoorbeeld ’s avonds in het halfdonker op straat een groepje jonge mannen zie lopen en ik kan, ondanks Nacht und Nebel, op tweehonderd meter afstand, puur op grond van de motoriek van die mensen vaststellen dat het Marokkanen van een bepaald soort zijn, ben ik dan een racist?

   Citaat uit “De Neger als mens”: http://bit.ly/1EocLFt

   Op de Amsterdamse Dappermarkt, een markt waar ik veel kom, stond vorig jaar zomer, op een drukke zaterdag, een jonge Marokkaan een krant uit te venten. Mij leek de combinatie jeugdige Marokkaan en krant een nader onderzoek waard, vooral omdat het een bepaald type Marokkaan was: lang, sportschoenen, donker jack, spijkerbroek, petje. Ik mocht even een van zijn krantjes vast¬houden om te kunnen inschatten wat ik kocht. Hij zag mijn blik van afkeuring en verbazing toen ik de foto op de voorpagina zag en het onderschrift las: “E. Tjon, voorzitter van het Actiecommité Handen af van Suriname”. Mijn afkeuring stond in verband met E. Tjon en mijn verbazing met het feit dat een Marokkaan met een Surinaams krantje colporteerde.

   “Toch maar niet?”, vroeg hij. Ik schortte de oplossing van het etnische raadsel op en aarzelde eventjes over de formulering die ik zou kiezen om hem mijn gevoelens rond E. Tjon duidelijk te maken. En dat was maar goed ook, want toen ik een paar vage aanduidingen had gegeven in de richting van mijn bezwaren tegen mijnheer Tjon, werden de lange ledematen van de jongeman vlak tegenover mij onrustig en zei hij: “Je hebt het wél over mijn vader.” Dat was even schrikken: mijn Amsterdamse straatwijsheid bleek zich te kunnen vergissen. De vermeende Marokkaan bleek een Surinaamse identiteit te hebben.

   Die zaterdagavond las ik de gekochte krant en ging vervolgens naar bed. Maar na enige tijd stond ik weer op, staarde een poosje naar het ding op mijn tafel en overwoog om hem te verbranden dan wel buiten op straat in een prullenbak te gaan gooien. In ieder geval wilde ik niet dat hij in mijn huis was terwijl ik sliep. Overwegend dat ik er misschien iets over wilde schrijven, heb ik hem buiten op het balkon gelegd, gewikkeld in een plastic tasje, want het regende. Wat zegt u? Nee, ik lieg niet.

   Like

   • R.Kroonenberg zegt:

    Beste, gerespecteerde Martien, ik herken jouw pijnen en deel ze voor de volle 100%…. het enige verschil tussen ons is dat ik wat ( over?) gevoeliger ben voor de woord-nuance-mogelijkheden binnen onze prachtige Nederlandse Taal…
    Maar daar intenties allesbepalend zijn in onze omgang met en waardering vóór elkaar…ben en blijf jij mijn grofgebekte vriend, wees dáár van overtuigd 😛

    Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Die Lesquillier is van hetzelfde soort als Moniek van Hoogstraten, Martien; daarom worden die wijven ook uitgeselecteerd voor dit soort baantjes: Publiciteitsgeil genoeg om eigen volk, land en identiteit ervoor te verraden en zichzelf op de koop toe, doordat dit tevens verraad is aan de eigen sekse: Choudary een haatfiguur -want daar kan niemand meer omheen, zo langzamerhand- dan Pamela Geller ook, hoewel ze niemand met de dood bedreigt en slechts opkomt voor de vrijheid van meningsuiting! Het is inderdaad hemeltergend! Natuurlijk valt zo ’n enormiteit slechts op te brengen als je je brein zorgvuldig voor alle verdere aspecten afsluit en dat is dan ook, wat zij hier doet. Precies als al die andere media-teven die bij jou al de revue gepasseerd zijn, kun je wel zeggen.
  Kokende olie is hier al niet meer toereikend; de beurt is hier eerder aan het zwavelzuur!

  Like

 9. Jade zegt:

  “Te dom om te poepen” is de uitdrukking…

  Like

  • In Vlaanderen, Jade, betekent “poepen”: neuken.
   Echt waar!
   En als ze “billen” zeggen, bedoelen ze: dijen.
   Echt waar!
   Willen we met zo’n volk eigenlijk wel verwant zijn?
   Opdracht: maak nu zelf zinnetjes waarin de woorden “poepen” en “dijen” voorkomen en stel je voor wat de verschillen in betekenis in Vlaanderen en Nederland zijn.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, nee, merci Martien, en bovendien: Je vraagt:
    “Willen we met zo ’n volk eigenlijk wel verwant zijn?”
    We z i j n er nu eenmaal mee verwant, dus dat is geen punt van discussie, ongeacht hoe we tegenover het Vlaams staan.
    En we hebben hier genoeg aardige Vlaamse mede-reaguurders, dus, zou ik willen voorstellen, vergeet die vraag maar liever.
    We hebben er hier weliswaar één gehad, die zich aanvankelijk ‘Vlaams” of, beter gezegd, “Belgisch” noemde en vanwege wie ik er graag op in had willen gaan, als represaille voor alle beledigende sneren, die hij/zij nodig vond, uit te delen aan Nederland en verder alles en iedereen, die het waagde, daar tegenin te gaan, dat weet jij misschien ook nog wel.
    Ongelooflijk! Ik heb me zelfs vertwijfeld afgevraagd of we met een NPS’er te doen hadden. (Mogelijk was dat ook wel zo.)
    Na enige tijd kwam er een aap uit een mouw, doordat wij mochten vernemen, dat de persoon in kwestie Belgisch was met Rússische roots, dus misschien verklaarde dat óók één en ander.
    Hoe dan ook, aan zijn/haar ‘Vlaams’ heb ik me eveneens vaak genoeg dood geërgerd, maar dat had dan ook waarschijnlijk bijkomende redenen; daar konden onze andere Vlaamse medestrijders niets aan doen.
    Vandaar dat ik voorstel, je vraag maar te vergeten.

    Like

 10. Fred zegt:

  Het is dan ook niet voor niks een wijf met een rotkop.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Door de mangel genomen is dit een best stukkie, lag er vroegah altijd een kussen op als de kop me niet beviel!
  Is dit een nazi-gedachte?
  Of is dit blinde haat t.o.v. het kruipt waar het niet gaan kan, het onverklaarbare van tussen hemel en aarde!
  Q:
  Bij mijn weten is Hoeiboei de bekendste blog in deze niche, al zijn er ook een paar andere van hetzelfde genre waar vaak dezelfde mensen op terugkeren. Zowel enkele auteurs, maar vooral dezelfde ‘reaguurders’ om de term van GeenStijl.nl te gebruiken, die hun onderbuik in het forum komen legen. Bijvoorbeeld Het Vrije Volk, niet te verwarren met de inmiddels niet meer bestaande sociaal democratische krant ‘Het Vrije Volk’. De site waar het hier om gaat is niet erg van ‘Ontwaakt verworpenen der aarde’, maar meer van ‘Henk en Ingrid, kom achter je breedbeeld vandaan, want de moslims… ‘ enz. Het Vrije Volk is overgegaan in de Amsterdam Post, de thuisbasis van Martien Pennings, zie dit onluisterende portret op Frontaal Naakt. Frontaal Naakt, van Peter Breedveld, is vooral een tegenhanger van deze sites en definieert zichzelf als ‘fundamentalistisch–secularistischmulticulturalistisch–hedonistisch, webmagazine voor de zichzelf respecterende zelfislamiseerder’. De stukken op die site zijn vaak goed geschreven en ook erg geestig. Ik lees het in ieder geval meestal met veel plezier. Verder is er nog De Dagelijkse Standaard, de thuisbasis van oa de journalist Joost Niemöller, die in zijn lange loopbaan nogal eens van kleur is verschoten, eerst links bij de Groene Amsterdammer, toen wat meer op de onderbuik bij HP de Tijd, totdat men het daar te erg vond worden, en nu als populistisch islamofoob op diverse sites actief.

  Dus dit zijn onderbuikrituelen!
  Hehe, het kwartje valt, Andre Groote, wilt u zich onmiddelijk melden bij de Inquisitie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s