Waarom niet alle “vluchtelingen” gered willen worden

Screenshot_65

(Vertaling: E.J. Bron)

We zijn benieuwd of dit verhaal ook in onze media verschijnt: Maltese patrouilleboten hebben tot nu toe geen migranten kunnen redden. Reden: de migranten zelf wijzen hun hulp af. Dat vertelt de commandant van de Maltese marine aan het Italiaanse dagblad “La Repubblica”.

Volgens Andrew Mallila weigeren de bootpassagiers zonder uitzondering de aangeboden hulp door de marine van Malta.

De migranten willen in géén geval naar Malta, omdat dit hun doorreis naar noordelijke Europese landen bemoeilijkt, zegt hij.

Zolang ze zich in internationale wateren bevinden, kunnen de “bootvluchtelingen” de hulp afwijzen. De Maltese marine zou ze desondanks begeleiden en observeren om in geval van nood te kunnen ingrijpen.

Bron:
http://journalistenwatch.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.timesofmalta.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, Malta. Bookmark de permalink .

20 reacties op Waarom niet alle “vluchtelingen” gered willen worden

 1. luckybee zegt:

  Ooooooooooooof ze willen liever verenigd te worden bij de 72 maagdjes in Mohammed’s hemelse bordeel?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Da ’s natuurlijk weer het eerste, waar jij aan denkt!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ luckybee 12:12

   Wanneer krijgen we van uw kant nu eens een ‘normale’ reactie? Die grappen over de 72 maagden kennen we zo langzamerhand wel.
   Het gaat hier over het feit dat ‘bootvluchtelingen’ om uitgekookte redenen niet gered willen worden door de Marine van Malta.
   Wat is daarop uw antwoord?

   Like

   • BertG. zegt:

    Een normaal mens zou zoiets een internet trol noemen, wanneer je er een sport van maakt om maar steeds iets te blijven herhalen wat mensen gaat opvallen.
    En een normaal antwoord zal je nooit van hem krijgen.
    Dat valt onder, even een internet bommetje loslaten en terug de loopgraven in, zoals Harry het al eens eerder uitdrukte. Want meer is het niet.

    Like

  • Zijn er in totaal 72 die eeuwig maagd blijven bij gebrek aan enige toegankelijkheid. Meer zijn er niet want allemaal in een kuil begraven en gestenigd. Wat die jongens dus na ontploft of uitgedobbert te zijn mee moeten zien te krijgen is een boormachine met uitruimer.

   Like

 2. Pingback: Waarom niet alle “vluchtelingen” gered willen worden |

 3. Hans zegt:

  Als sprinkhanen.
  De 5e colonne en de 8e plaag.
  Samen is het 13

  Like

 4. rs zegt:

  De Maltese marine zou ze toch ook TERUG kunnen slepen ????
  ONDANKBARE KRENGEN DAT HET ZIJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Off Topic:

  Nigel Farage haalt geen zetel en stapt op als UKIP-leider

  Nigel Farage, de leider van de anti-EU-partij UK Independence Party heeft de verkiezingsstrijd in zijn district Thanet South niet gewonnen, waardoor hij geen zetel behaalt in het Lagerhuis. Farage stapt daarom op, zoals hij eerder beloofde.

  Overigens betekent dat niet het einde van Farages betrokkenheid bij de UKIP. ‘Ik ga een tijdje niets doen en me niet met politiek bezig houden. In september zijn er leiderschapsverkiezingen en ik zal er in de zomer over nadenken of ik me daarvoor verkiesbaar zal stellen,’ meldt Sky News. >>> http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/5/Nigel-Farage-haalt-geen-zetel-stapt-hij-op-als-UKIP-leider-1759483W/?masterpageid=158493

  Like

 6. Tom zegt:

  Kan zijn, maar wat maagd is blijft ook maagd. Daar hebben ze dus weinig an 🙂

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Dus nepvluchtelingen.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Nee, Malta verstrekt niet de “gouden potten” waar ze voor komen. Daarom willen ze naar de noordelijke landen, alwaar ze alles krijgen en nooit meer één poot hoeven uit te steken. Dat doen wij hier immers voor ze…

  Like

 9. Ekster zegt:

  Zo hoog is de nood dus kennelijk niet.. Dan moet Italië ook maar eens strenger worden, lijkt mij. Misschien dat ze daar dan ook niet meer heen willen.. maar ja, Italië vindt het allemaal best, want de hordes reizen daarvandaan wel weer verder naar het eens beschaafde West en Noord-Europa. Probleem opgelost… denken ze.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Het is duidelijk: op Malta zijn hun mogelijkheden zeer beperkt, dus willen de gelukszoekers liever nog een beetje ronddobberen op de Middellandse Zee, in de hoop dat de Italianen zich over hen zullen ontfermen.
  Hoe uitgekookt kun je zijn als ‘vluchteling’?

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Dit toont dus aan dat het GEEN bootvluchtelingen zijn , maar ECONOMISCHE vluchtelingen die illegaal Europa binnen willen komen. Dat zou dus moeten betekenen (net als voor ieder ander persoon) , GEEN IDENTIFICATIE / LEGITIMATIE bij je aan de (buiten)grens van Europa ..??? Komt u er NIET in !!! Is toch niet zo moeilijk om die regel toe te passen. Weigert men om rechtsomkeert te maken …..zullen de betreffende “orde handhavers” hen best willen helpen , MET uiteraard gebruik van toepassing van HARDE HAND.

  Like

 12. Driek zegt:

  Ik vind dat onze regeringen nu toch een duidelijk bewijs hebben dat dit geen vluchtelingen zijn maar gelukszoekers. Een echte vluchteling die het vege lijf moet redden, die is blij met alles wat hem wordt geboden.
  We weten hoe opgelucht de Duitse Joden eind jaren dertig waren, als ze ergens na veel soebatten werden toegelaten, ja, hun leven stond op het spel. Die dobbernegers, dat zijn geen vluchtelingen, onze regeringen moeten dat toch ook eindelijk eens gaan inzien?
  En nu krijgen alle uitgeprocedeerde asielzoekers bed, bad en brood. Daar hebben ze recht op. Nederland is straks onleefbaar, dat wordt een hel, met al die primitieve negers, want die kunnen onze wereld nooit aan, met al die heerlijke schaamteloze vrouwen in weinig verhullende kledij. In hun ogen zijn dat hoeren. Die lui weten hier van gekkigheid niet wat ze moeten doen. Nou ja, er is hier nu al zoveel over gezegd en geschreven, straks breekt de pleuris uit.

  Like

 13. Pingback: Indonesische marine sleept vluchtelingen terug de zee op | E.J. Bron

 14. Pingback: Nog steeds actueel? Als je zoekt naar specifieke vragen vind je toch interesante sites | Nieuws dat impact heeft op de toekomst….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s