Wilders: ik was misschien toch doelwit aanslag Texas

Screenshot_61

PVV-leider Wilders zegt dat hij nu toch aanwijzingen heeft dat hij mogelijk het doelwit was van de aanslag in Texas van deze week. De website news.siteintelgroup.com schrijft over een tweet van een zekere Abu Mohammed al Hollandi.

Deze man claimde achteraf op Twitter “dichter bij de kwade politicus te komen, die de religie van 2 miljard moslims haat”.

De tweet heeft als hashtag #garlandshooting en linkt naar een tweet van Wilders zelf, die schrijft dat de schietpartij achter de rug is en dat beveiligers het ergste hebben voorkomen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, Islam, meningsdictatuur, Terrorisme, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wilders: ik was misschien toch doelwit aanslag Texas

 1. BertG. zegt:

  Iedereen die op en aanmerkingen heeft op de islam is een potentieel doel.
  Dus het had iedereen kunnen zijn die daar aanwezig was.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Uiteraard was Geert Wilders het doelwit. Als je op de dodenlijst van Al Qaida staat, zullen ze je overal volgen en proberen toe te slaan.
  Ik vind, in tegenstelling tot Geert zelf, dat zijn beveiliging aangescherpt moet worden, en hij zou zich beter maar niet teveel tussen het publiek moeten begeven. Overal kunnen gekken rondlopen die het op hem hebben gemunt. Als hem iets overkomt, zie ik het somber in voor de PVV. Ik denk hierbij aan de LPF. Toen Pim Fortuyn vermoord was, leek het erop dat de partij door zou gaan, maar ruzies en verdeeldheid hebben de partij totaal doen verdwijnen.
  Welk alternatief is er voor ons, PVV-ers, mocht de partij ooit niet meer bestaan?

  Like

  • BertG. zegt:

   Als hij de enigste blijft die alle touwtjes in ze handen wil houden dan draait het daar op uit. Als hij ziek is stuurt hij geen eens een andere spreker naar een belangrijk debat.
   Dat straalt nou niet direct vertrouwen uit naar je trouwe medewerkers.
   Dan krijg je vanzelf wel onderlinge wrijving.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, en dàt is nu zijn achilleshiel: Dat zou inderdaad anders moeten.
    Als je je eigen mensen niet vertrouwt, waarom haal je ze dan binnen de partij?
    Eigenlijk zat Fortuyn indertijd met hetzelfde, dat bleek wel na zijn dood: De LPF was te veel de partij van één man.
    Maar Geert hóudt de PVV te veel de partij van één man. Misschien met reden, maar opgelost wordt het probleem zo níet.
    Wàt, als hij onverhoopt tóch uitvalt?
    Het is wel een dilemma, weet je: Met onderwijzers en zorgverleners, die door de gevestigde partijen meestal worden aangetrokken, bewerkstellig je geen revolutionaire aanpak en verandert er niets, maar met de ‘vrije jongens’ van de LPF en de PVV kun je geen teamvorming kweken en ontploft de boel vroeg of laat,
    Waar ligt het juiste midden?

    Like

 3. Andre L zegt:

  Deze stinkerd is GEEN Nederlander!!!! Het is een stuk stinkend stront. Paspoort afpakken en tot vrijwild verklaren, vies stuk uitschot dat je bent Abu, ik stink uit mijn reet, Mohammed……Onder onze schoenen, daar hoort de islam….

  Like

 4. fleckie zegt:

  Als er hier in NLD. een aanslag ooit zou worden gepleegd , op moslems,kan men verwachten, dat het hele moslem-‘apparaat’ ‘dood en moord ‘ gaat schreeuwen, terwijl de ‘misdaden ‘ van hun altijd moeten genegeerd worden, of minstens gebagatelliseerd .( in feite moet men zo’n lui hetzelfde laten overkomen!)

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Wilders is al niet groot, maar wat zijn die mannen van de nationale garde kleine kereltjes! Speels in de wang knijpend en dan vragen wat ze later willen worden als ze groot zijn!

  Even alle gekheid op een stokje, we moeten de onzin van Mohammedanen niet gaan napraten, er zijn geen twee miljard moslims op de wereld, er zijn minder dan 600.000.000 Mohammedanen op de wereld en dat is nog ruim genomen ook. Inwoner zijn in een land dat hoofdzakelijk in de richting van Mecca buigt is geen argument om een moslim genoemd te worden. Voor het allergrootste gedeelte zijn het meelopers en een heel erg klein gedeelte weet waar de islam werkelijk over gaat. Bijvoorbeeld een land als Syrië, daar zijn slechts 25.000 Mohammedanen en miljoenen mensen die er bang voor zijn en gegijzeld zijn door de misdadigers die wij moslim noemen, dat is heel iets anders.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ze komen steeds dichterbij en dat haatvolk zal NOOIT opgeven!
  Ze hebben alle tijd van de wereld en ze zijn met velen…
  Als Geert Wilders wordt vermoord, zou dat een regelrechte ramp zijn; Geert zelf heeft dan weliswaar eindelijk rust, maar het zogenaamde ‘geschokt’ en ‘verbijsterd’ zijn van Pechtold, Rutte, Samsom en andere ‘socialisten’ die ‘het allemaal niet hadden zien aankomen’ zullen dan bijtend zuur zijn in de wonden van Geerts nabestaanden en in die van ons.
  Ik zou dat valse smerige hypocriete gedrag van die landverraders niet kunnen verdragen omdat ik weet dat ze ‘achter de schermen’ wild van vreugde zullen zijn, de ploerten!
  Uiteindelijk zullen zij in het geval dát, de moordenaars van Geert Wilders zijn geweest!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het beste is, daar op dit ogenblik niet al te veel bij te blijven stilstaan, louter omdat het nog niet is gebéurd.
   Daar maken we ons alleen maar razend om van machteloosheid en dat zet ook weer geen zoden aan de dijk. Integendeel.
   Het beste is nog, de houding van die landverraders aan het licht te brengen, vóór het zover zal komen.
   Op de eerste plaats moeten we de aandacht zien te vestigen op de vreselijke historische verdraaiïngen van de laatste decennia.
   We hebben de feiten -nog- zwart op wit, dus dat móet kunnen, hoe dan ook.
   Er moet bij de massa gewoon mentaal een knop om!

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Merkwaardig dat er nog steeds mensen zijn die denken dat het aantal mensen wat ergens in gelooft er toe doet of het waar is wat zij geloven, al geloven 5 miljard moslims in allah dat maakt het nog steeds niet waar, trouwens als ik allah was zou ik de islam van de wereld schoppen.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik denk dat de hele gezelschap dat daar waren allemaal doel wit waren.Met eenslag konte ze de antie islam gezelschap uit gewist hebben.Maar zo als we zien mislukt , alleen twee dode jihadi’s was het resultaat, van deze aanslag.Staan ze mischien toch onder Goddelijke bescherming?Wie weet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s