Pedofilie: Arabische sjeiks kopen Syrische vluchtelingenkinderen

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

De gevolgen van de Syrië-oorlog zijn catastrofaal. Steenrijke Arabische sjeiks uit de Golfstaten kopen minderjarigen om zich seksueel aan hen te vergrijpen. Blijkbaar zijn de economische betrekkingen met de Golfstaten belangrijker.

De situatie in Syrië en in de vluchtelingenkampen in de buurlanden is blijkbaar dramatischer dan wordt aangenomen. Enkele Arabische sjeiks uit de Golfstaten misbruiken de Syrië-oorlog. De steenrijke pedofielen kopen de kinderen van Syrische gezinnen om zich seksueel aan hen te vergrijpen. De slachtoffers zijn hoofdzakelijk meisjes.

“De vrouwen en kinderen worden blijkbaar verkocht. Ze worden als seksslaven of slavenarbeiders gebruikt en tegen een vergoeding uitgehuwelijkt”, zei de CHP-parlementariër Sakine Öz in 2014 n een toespraak in het Turkse parlement. Vooral schokkend zou het feit zijn dat er vrouwencatalogi bestaan aan de hand waarvan de Arabische sjeiks hun keuze maken.

In maart vorig jaar berichtte de Britse krant “The Independent” dat er een regelrechte economische tak zou zijn ontstaan. Er zouden professionele bemiddelaars zijn die de wensen van de klanten tevreden willen stellen. Ook Al Jazeera had vorig jaar november over deze wantoestand bericht.

Veel Syrische minderjarige meisjes stemmen vrijwillig in met de verkoop. Want de Arabische sjeiks beloven de meisjes ook hun families uit de sociale misère te helpen en hen naar Saoedi-Arabië te brengen. Elke bemiddeling is officieel een huwelijk. Die zijn echter maar tijdelijk. Zo´n huwelijk kan 24 uur later al weer ontbonden worden. Blijkbaar moeten daardoor de seksuele daden gelegitimeerd worden.

Maar de internationale gemeenschap heeft tot nu toe niets tegen de Golfstaten ondernomen. Ook kerkvertegenwoordigers uit Europa kruipen in hun schulp. Per slot van rekening onderhoudt het Westen zeer goede economische betrekkingen met de miljardairs aan de Golf.

Het credo luidt: Wiens brood men eet, diens woord men spreekt!

Bron:
www.deutsch-tuerkische-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Pedofilie: Arabische sjeiks kopen Syrische vluchtelingenkinderen

 1. Hendrik Morren zegt:

  De islam en sharia zijn door onze politieke criminelen zo ongeveer heilig verklaard, dit door de islam als een Godsdienst te adoreren en te accepteren.
  De ‘profeet’ Mohammed is hun geestelijk leider en heeft verordonneerd dat iedere moslim dient te streven naar een leven zoals hij dat leidde.
  Die Mohammed nam een 7 jarig meisje (Aisha) als speelgoedje en penetreerde haar tot vrouw toen ze 9 was.
  Goede volgers der profeet volgen dus zijn voorbeeld.
  Die zelfde ‘goede’ volgers verplaatsen zich echter wel met de profeet onbekende vervoermiddelen en gebruiken wapens die de ‘profeet’ nooit gekend heeft en waarover niets beschreven staat.
  Barbaars volk!

  Like

 2. Andre L zegt:

  geweldige psychose die islam. Brrrrrrrrrrr vieze harige apen

  Like

 3. Thoth zegt:

  Oh, dat raar. Koning Mohammed, de ‘leider’ van Marokko die op het ogenblik de Golfstaten bezoekt. Nou ik hoop dat hij dit aandraagt…Trouwens, het zijn ook de marokkaanse straaljagers die de Houthi-rebellen bestrijdt. Ik hoop dat het geen wrijving vindt met de sjiieten die in Nederland wonen :

  Marokko zet luchtaanvallen op Jemen voort…

  Marokko zal samen met de door Saudi-Arabië geleide coalitie nog gedurende drie maanden luchtaanvallen uitvoeren op Jemen. Bij het offensief tegen de Houthi-rebellen kwamen reeds 1200 mensen om, waaronder een groot aantal burgers volgens de Verenigde Naties. Volgens Al Massae zal het Marokkaans leger echter niet deelnemen aan de militaire grondoperatie in Jemen. De Arabische militaire coalitie heeft maandag meerdere Jemenitische luchthavens gebombardeerd. Op hetzelfde moment kondigde de Saoedische regering een korte wapenstilstand aan om de levering van humanitaire hulp aan Jemen mogelijk te maken. De Verenigde Naties hebben de coalitie gevraagd om de aanvallen op de luchthaven van Sanaa te stoppen om medische goederen en hulpverleners vanuit Djibouti naar Jemen te sturen. Marokko neemt met zes F16 straaljagers deel aan de luchtaanvallen tegen Jemen. Koning Mohammed VI bracht zondag een bezoek aan coalitieleider Saoedi-Arabië. en later de Golfstaten. Marokko heeft een militair overeenkomst met Saoedi-Arabië, Jordanië en de Golf-staten…

  http://www.almassaepress.com/%D8%A7%…4%D8%AD%D9%88/

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, het is de aard van het beestje! Rijk of arm, het zijn en blijven allemaal primaten, waarmee Europa nu overspoeld wordt! Fijne toekomst toch?

  Like

 5. Pingback: Pedofilie: Arabische sjeiks kopen Syrische vluchtelingenkinderen |

 6. En dat zijn nou de vrienden van de leden van de koninklijke familie!Bah!

  Like

 7. luckybee zegt:

  De voorbeeld van Mohammed is zo te zien erg populair bij de molsims, Hij trouwde Aisha de dochter van Abu Bakker toen ze 4 jaar oud was , en het huwelijk voltrokken toen ze 9 jaar oud was.In beide gevallen was ze nog niet eens een puber.

  Like

 8. Marie zegt:

  Wat een verschrikkelijk volk en wat een hypocrisie van het westen, vooral ook van de kerkvertegenwoordigers! Heb nog nooit iets positiefs van en over moslims gehoord of gezien!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “Ook kerkvertegenwoordigers uit Europa kruipen in hun schulp. Per slot van rekening onderhoudt het Westen zeer goede economische betrekkingen met de miljardairs aan de Golf.

  Het credo luidt: Wiens brood men eet, diens woord men spreekt!”

  Dit is één van de redenen waarom ik met geen enkel kerkgenootschap te maken wil hebben.
  Die laffe huichelaars voldoen prachtig aan hetgeen God in de Bijbel zegt:
  “Dit volk eert mij met de lippen, maar hun hart is ver van mij.”

  Like

 10. Assyrier/Syrier. zegt:

  Dat was jaren geleden bekend.

  Like

 11. ildiko zegt:

  Dit zijn criminele praktijken. Deze vieze pedofielen zijn tot alles in staat. Vernedering, verminking, perverse mishandeling enz. WAAR ZIJN NU DE MENSENRECHTEN ORGANISATIES ???? OH JA DIE ZIJN EEN EMMER KAMELEN POEP WAARD.

  Like

 12. Jean zegt:

  Wat zou ik toch graag die perverse eikels hun spelletjes amputeren en ze door hun eigen strot rammen, ik snap niet dat er nog een westerling met dergelijke perverse smeerlappen aan een tafel gaan zitten…., blijkbaar is voor geld alles welkom bij het politiek gespuis en dan nog voornamelijk bij die EU misdaadorganisatie.

  Like

 13. En de nederlandse ”ELITE” zagen dat het goed was en is,dus pappen en nathouden, och ja die olie hè.Heeft verder niets met de islam te maken hoor.

  Like

 14. fhfokkema zegt:

  Zelfs als je zou willen ingrijpen, zal je wel over de nodige financieële middelen en contacten moeten beschikken
  Ongetwijfeld ziet een ondergrondse onderneming in die richting door de overheden het predikaat “terrorist”opgeplakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s