En weer wordt u voorgelogen over migranten-tsunami

Screenshot_7

Het rommelt in een groot aantal EU landen. Het rommelt, omdat de burgers zich dagelijks geconfronteerd zien met een snel groeiende stroom asielzoekers en de lokale en centrale overheden het probleem van overlast niet willen erkennen en dat bij de burger op de stoep deponeren.

Maar op zich is dat begrijpelijk, want bijv. het Binnenhof volstoppen met asielzoekers, dat, lezers, zou de problematiek wel eens te dicht bij kunnen brengen en daarvoor ben je niet de politiek ingegaan.

De “afspraak” was immers een baan zonder verantwoording  en een riante betaling!

Ernstiger wordt het als die zelfde politiek om de burger maar rustig te houden begint te goochelen met cijfers, die daarna bijv. in ons land waar in feite geen kritische journalistiek meer wordt bedreven, braaf worden geslikt door de mainstream media met zoals op 9 mei door de krant van Verder Slapend Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op En weer wordt u voorgelogen over migranten-tsunami

 1. Aegolius cs zegt:

  Helft Somaliërs in Nederland zit in de bijstand

  Er moet speciaal doelgroepenbeleid komen voor Somalische Nederlanders.
  “Het is duidelijk dat deze groep extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld in de vorm van alfabetiseringscursussen”

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/helft-somaliers-in-nederland-zit-in-de-bijstand~a4016408/

  Ach: het zal enige tijd vergen en NL een duit kosten dat zij een generatie of wat later, ook door inmiddels veranderde bevolkingsamenstelling, in alsdan “onze EU provincie ” volledig geïntegreerd zullen zijn.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dat we verder door de regering en de media belaserd worden dat hebben wij allang begrepen. Maar wat doen wij er tegen?Om op nieuw te kiezen dat duurt toch een beetje te lange, in de tussentijd is Nederland voll met deze boot vluchteingen want ze mogen van de Italianen en Spanjaarden gewoon verder Europa binnen reizen.Moeten we eerst wachten tot de jihadi’s Dolf Jansen en zijn kornuiten, bvb Matheis van Nieuwkerken onthoofden?Liefs voor de kamera?

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dat hebben die EC-jongens weer vilein bekeken
  wij “moeten”4,35 % van die horde “Vluchtelingen” behappen
  dus je begrijpt, wat WIJ al heel lang snappen :
  er komt geen eind aan de tsunami waar zij van “vluchten” spreken !!!
  .
  maar dat einde vrienden zal er nu toch heel snel moeten komen,
  want er blijft ’n maximum aan wat valt te behappen
  waarvan die EC-jongens duimen dat WIJ dat niet snappen
  maar van die procenten-“normen” gaan zij maar lekker dromen !!!
  .
  want VOL BLIJFT VOL, al wil men dat niet horen
  en WIJ bepalen hier de grens, die WIJ kunnen behappen
  dus gaan WIJ maar eens weigeren in die EU-leugens te trappen
  en schoppen ze allemaal uit hun ivoren toren !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Tempelier zegt:

  Al die instanties , ook de msm hebben een cursus gevolgd , creatief rekenen voor een gewenste uitslag.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Vladimir Poetin over moslims

  Geen wonder dat hij door Forbes werd gekozen als de machtigste persoon in de wereld !! Dit is zoals het hoort. Politici maak aantekeningen!

  Dit is een van die momenten, dat onze verkozen leiders aandacht zouden moeten besteden aan het advies van Vladimir Poetin. Ik stel voor dat niet alleen onze leiders maar elke burger aandacht besteed aan dit advies. Hoe eng is dat? Het is een trieste dag wanneer een communist zinvollere uitspraken doet dan onze leiders, maar hier is het !!!! Vladimir Poetin’s speech – De kortte speech ooit!!!

  Op 4 augustus 2013, Sprak de Russische president Vladimir Poetin de Doema (Russisch parlement) toe, en gaf een toespraak over de spanningen met minderheden in Rusland:

  “In Rusland leven we als Russen. Elke minderheid, van overal, die wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren.

  Als ze de sharia prefereren, en het leven leiden van een moslim, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat is de staatswet. Rusland heeft geen islamitische minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze geen speciale privileges toekennen, of proberen om onze wetten te veranderen om beter bij hun wensen te passen.

  Het maakt niet uit hoe hard ze roepen ‘discriminatie’. We tolereren geen gebrek aan respect voor onze Russische cultuur. We kunnen beter leren van de zelfmoord van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie. De moslims zijn die landen aan het overnemen en dat zal ze niet lukken met Rusland.

  De Russische gewoontes en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van sharia wetgeving en moslims. Wanneer dit eervolle wetgevend lichaam denkt aan het maken van nieuwe wetten, moet het in gedachten hebben de Russische nationale belangen voorop te stellen, in acht nemend dat de moslims minderheden zijn en geen Russen.”

  De politici in de Doema gaf Poetin een vijf minuten durende staande ovatie. >>> http://worldunity.me/vladimir-poetin-over-moslims/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Heel mooi en in dit geval natuurlijk ook nog eens terecht, maar vergis je niet: Die vijf minuten staande ovatie had hij evengoed wel gekregen, met om het even welke speech:
   Dit is RUSLAND, als je begrijpt, wat ik bedoel.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ze moeten wel, ze kijken wel uit.
    Zeker als je weet wat er in Noord korea met je kan gebeuren als je even in slaap valt.

    De Noord-Koreaanse minister van Defensie is een slaappartijtje tijdens een militair evenement duur komen te staan. Hij werd publiekelijk geëxecuteerd met luchtafweergeschut.
    http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/05/mindef_valt_in_slaap_wordt_gex.html

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Beste Theresa Geissler “Die vijf minuten staande ovatie had hij evengoed wel gekregen, met om het even welke speech:” misschien begrijp je het niet goed hoe men tegen de macht aanschurkt of het nu Putin of het Koninklijk Huis betreft om maar even een vergelijking te maken. Bracht gisteren een terras bezoekje Scheffersplein in Dordrecht er werd mij verteld dat het plein opnieuw bestraat werd voor het Koninklijk bezoek nieuwe stijl aan Dordrecht is dit dan geen knieval naar de macht? Hier in Nederland gaat het precies het zelfde alleen het decor en entourage verschilt wezenlijk met dat van de Russische federatie. En niet te vergeten kan men in Nederland alles maar dan óók alles zeggen behalve wanneer men met waxinelichtjes gaat gooien. Het enige verschil is doe je dit in Moskou dan kost het je kop en in Nederland weet men nu langzamerhand wel hoe het met Erwin Lensink is afgelopen. Enfin je kan Nederland niet met de Russische federatie vergelijken en de volksaard zijn óók totaal verschillend Nederland bestaat uit 16,5 miljoen mensen die tot op het bot verdeeld zijn, zelfs op het blog van E.J. zijn ze verdeeld zo als maar kan en denken de meesten dat ze een eenheid vormen, laat me niet lachen de meeste hebben nauwelijks contact met islamieten gehad en weten totaal niet hoe het in de praktijk er aan toe gaat met de interactie tussen moslims en ‘gewone’ Nederlanders.

    Like

 6. Het doel van deze tzunami is om de oorspronkelijke bevolking middels de naar binnen gejaste infectiebommen vol met ebola- , papiloma- en andere kankers op korte termijn op te ruimen zoals de wens op dat monument in Georgia luidt. Dus over een paar maanden zitten we hier met een luchtleiding en de keel, een sputumbakje voor je laatste stukjes long en een volgescheten luier te schuimbekken. En dan is het gebeurd. Ook voor de overbrengers, die sterven mee.

  Like

 7. topsporter zegt:

  Dit land zit vol. Als je als autochtone bewoner een huurwoning niet kunt betrekken, de buitenlander/zgn. vluchteling gaat immers voor, is de grens van het politieke fatsoen overschreden. Hier is sprake van onbehoorlijk bestuur, de bestuurder discrimineert de autochtone bewoner . De politicus, die dit flikt zal in de nabije toekomst hoogstwaarschijnlijk beveiligd worden. Ze hebben Geert Wilders vrijheid beperkt, datzelfde gaat nu ook gebeuren met degenen die dit gewetenloos hebben laten ontstaan.

  Like

  • Driek zegt:

   topsporter zegt: Hier is sprake van onbehoorlijk bestuur, de bestuurder discrimineert de autochtone bewoner.

   Ja, beste topsporter, er is zeker sprake van onbehoorlijk bestuur, maar zolang de Nederlander blijft stemmen op lieden die dit onbehoorlijke bestuur mogelijk maken, blijft alles bij het oude. En geen enkele politieke partij wenst samen te gaan met de partij van Geert wilders. Het is allemaal lood om oud ijzer. We komen niet van dat tuig af.

   Like

 8. bigljohn zegt:

  En de volgende leugen mag ook niet onvermeld blijven. De Nederlandse economie zou steeds beter gaan draaien. Dit jaar bijna 2 % groei, misschien zelfs meer. Dus men probeert ons het volgende te doen geloven; Hoe meer gelukszoekers er naar Nederland komen, hoe beter onze economie gaat draaien !!!

  Like

  • En onze huizen worden steeds meer waard. Hierdoor stijgt ons Bruto Nationaal Product ( waarde door zeepbellen vergroten, hoe bedenk je het) waardoor die 0,7% voor oMwikkelingshulp een mooie slok op een borrel scheelt. Slimme jongens die dit bedenken en het leuke is dat ze er totaal geen rekening mee hoeven te houden of de ploeterschapen het nu wel of niet in de gaten hebben. Wij van de militante tak van de Nederlandsche Volks Partij hebben nog plaats voor een ervaren Dronebestuurder met zonder 9 tot 5 mentaliteit die resultaat gericht is en gewend om met zwaardere atoombommen rond te vliegen. Aanmelden kan hieronder.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s