Italië gewaarschuwd: ‘IS komt eraan!’

Screenshot_3

ROME – Italië krijgt de komende weken te maken met IS-strijders die vanuit Libië het land proberen binnen te komen. Ze zullen zich verstoppen tussen bootvluchtelingen die de Middellandse Zee oversteken.

Daarvoor waarschuwt de Libische minister van Informatie Omar al-Gawari in een interview met het Italiaanse persbureau ANSA. Ook Malta krijgt volgens al-Gawari te maken met IS-strijders.

IS heeft herhaaldelijk gedreigd met aanslagen in Italië. Zo staat het Vaticaan hoog op de lijst van doelwitten van de islamitische terreurorganisatie.

Lees verder>>>
(h/t “danny”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, EUSSR, Immigratie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Italië gewaarschuwd: ‘IS komt eraan!’

 1. Berthe zegt:

  Doelstelling van de EU: Ontwricht Europa
  Op deze manier gaat het wat vlugger.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Wat maakt het uit, misschien wordt het klootjes volk dan eindelijk wakker !!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Zo staat het Vaticaan hoog op de lijst van doelwitten van de islamitische terreurorganisatie.”

  Ik hoop dat ze die paus en z’n bende opblazen; kijken wat er dán gebeurt!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Vanaf heden geen enkele ‘vluchteling’ meer toelaten!! Iedere ‘vluchteling’ inschepen op vrachtschepen en terug varen naar de plek waar ze vandaan zijn gekomen. Na het inschepen van deze zogenaamde vluchtelingen de vluchtelingen-boten kapot schieten.
  Men zegt wel eens dat de goeden onder de kwaden moeten lijden, en dat is juist. We hoeven ons niet te laten vermoorden door aanhangers van de islam, en aangezien die zich onder ‘het gewone volk’ bevinden moeten we iedereen afwijzen. Jammer, maar het is niet anders.
  Het is de hoogste tijd dat we aan onszelf gaan denken, en laten de moslims maar eens nadenken waarom we meer dan genoeg van hen hebben.

  Like

 5. luckybee zegt:

  De IS zitten allang hoog en droog in Italie.Mischien is het weer de hoogste tijd dat de Paus net als eens naar Avignon, immigreerd?Toen was het de Bosnische Janisaren Lala Musfafa Pasha, die de Vaticaan plunderde.en verder trok tot naar Zwitserland.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Hoe kun je nu gewapend met deze kennis het ‘redden’ van ‘vluchtelingen’ op de Middellandse Zee volhouden? Maar ja de gutmensch excelleert in het ontkennen van de realteit.

  Like

 7. Hendrik Morren zegt:

  Gevangenis en gestichts bevolking uit Egypte en Tunesië wordt vrijgelaten mits ze naar €uropa gaan…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s