Nieuwe oorlog op de Balkan niet ondenkbaar

Screenshot_17

Vlag van de voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië 

(Door: Sicarius)

Gisteren vielen er 22 doden in Macedonië bij gevechten tussen de veiligheidsdiensten en terroristen. Etnische Albanezen, hoofdzakelijk afkomstig uit Kosovo, probeerden een aantal overheidsgebouwen te bezetten. Volgens een lokale televisiezender werden de terroristen ‘als helden ontvangen’ door de lokale Albanese bevolking. Buurland Servië heeft 450 extra militairen naar de Macedonische grens gestuurd en Bulgarije overweegt hetzelfde te doen. We betreden een nieuwe periode van gefaald westers beleid op de Balkan: het erkennen van de criminele en terroristische staat Kosovo.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Historie, Hypocrisie, Islam, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Macedonië, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Nieuwe oorlog op de Balkan niet ondenkbaar

 1. Ze doen maar we kunnen er toch geen moer tegen doen

  Like

 2. Hendrik Morren zegt:

  Ooowww? Dat Kosovo, die Servische provincie, waarvan het westen vond dat het met grof geweld van de Serviërs afgenomen moest worden om het aan de Albanezen te schenken?
  Ene Poetin sprak hier zelfs z’n afkeer over uit.
  Dat zelfde westen dat zo tekeer gaat over de vredevolle terugkeer van de Krim naar Rusland?
  Dit uitgelokt door dat zelfde westen, welk invloed trachtte te krijgen in een instabiel Oekraïne.
  Wat een raar en hypocriet volkje toch….

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dank zei Bill Clinton die de Moslims ging knuffelen en Serviers bombardeerd. Nu krijgen wij de rotzooi, in de Balkan.

  Like

 4. helletocht zegt:

  Net zoals in de Oekraïne, waar euroidioten zoals Frans T.. Billy Turf van Baalen, Lady Ashton, Verhofstadt,etc, een conflict uitlokten zullen de maakbaarheidskampioenen van de EU ook hier weer trachten de zaadjes van de “democratie” rond te strooien. Wat is het toch leuk om naast Kosovaren, Albanezen en islamieten te wonen. Wat ze niet zeggen is dat het in meerderheid om criminelen gaat die Allah, Mo en van alles en nog wat gebruiken om hun veroveringstocht te voltooien.

  Like

 5. Torkel zegt:

  Ze noemen zich etnische Albanezen -de meeste Albanezen zijn namelijk niet religieus- maar je kunt er vergif op innemen dat dit gewoon Kosovaren zijn.
  Het zijn gewoon islamitische terroristen die vanuit Kosovo terroristische acties uitvoeren langs de grens. Waar zien we dit verschijnsel nog meer in de wereld?

  Hopelijk komt het er nog eens van dat China, Rusland en het westen de handen ineen slaan en gezamenlijk afrekenen met de islam.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   @ Hopelijk komt het er nog eens van dat China, Rusland en het westen de handen ineen slaan en gezamenlijk afrekenen met de islam.

   Dit gaat zeker ooit gebeuren. Dat hebben ze dan volledig aan zich zelf te danken. De vernietigingskampen uit WO2 zullen er kinderspel bij zijn.

   Like

 6. Tempelier zegt:

  Religie Orthodoxe Kerk 64,7%, islam 33,3% Och en meer hoef je niet te weten, om te snappen waarom het daar rotzooit , en bedankt NAVO.

  Like

 7. Jan zegt:

  ISIS actief in Bosnië:
  Isis targets vulnerable Bosnia for recruitment and attack

  High youth unemployment, ethnic tensions and political paralysis help jihadis lure young people to Syria and open up new terror front in heart of Europe

  Islamic State has expanded its efforts to recruit fighters in Bosnia and incite terrorist attacks there, taking advantage of the world’s highest youth unemployment rate and chronic political paralysis.

  The initiative, though small in scale, is causing alarm in western capitals, where diplomats fear that the mix of economic malaise and ethnic tensions represents fertile terrain for extremism, and that Europe could come to regret the failure to confront Bosnia’s profound structural problems in the two decades since the war.

  Isis produced a new recruitment video this month, targeting the Balkans region and Bosnia and Herzegovina in particular. The 20-minute film, entitled Honour is in Jihad, features several Bosnian Isis fighters exhorting their fellow countrymen to join the battle in Syria or carry out opportunistic attacks on perceived enemies of Islam at home.
  ..
  http://www.theguardian.com/world/2015/jun/25/isis-targets-vulnerable-bosnia-for-recruitment-and-attack

  (Met dank aan de socialisten zoals Joschka Fischer, Tony Blair, Clinton en niet te vergeten Wim Kok)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s