Politie zeurt over verplicht moskeebezoek

Screenshot_14

De Al Houda moskee in Lebbeke

(Door: Bjorn Maeckelbergh)

Project moet kloof tussen agenten en moslims verkleinen.

Gezeur bij het politiekorps van Dendermonde. Alle politieleden moeten van de korpschef verplicht op moskeebezoek om moslims beter te begrijpen. Maar dat lukt maar gedeeltelijk. “Ik vind het niet normaal dat ik daar mijn schoenen moet uittrekken”, is maar één van de vele klachten.

“Zwijg me van dat moskeebezoek. Zouden die moslims niet beter bij ons komen kijken hoe wij leven?” Het is duidelijk: niet iedereen van de lokale politie in Dendermonde smaakt het project van korpschef Paul Putteman. Die stuurt sinds kort zijn om en bij de 100 politiemensen naar de nabijgelegen moskee Al Houda in Lebbeke. “Om meer inzicht te krijgen in de opvattingen en leefwereld van moslims”, zegt Putteman. “Ik wil dat we elkaar beter leren kennen. Want na de gebeurtenissen begin dit jaar in Parijs bestond het gevaar voor spanningen tussen moslims en de politie, zeker bij controles en tussenkomsten. Vandaar dus onze toenadering.”

Lees verder>>>
(h/t “Niek”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, betutteling, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Politie zeurt over verplicht moskeebezoek

 1. Cathja zegt:

  Mijn eerste gedachte was: de korpschef doet het in zijn broek van angst. Stel je toch eens voor dat er onlusten uitbreken tussen diverse bevolkingsgroepen en de politie wordt er op afgestuurd..! Door de agenten naar de moskee te sturen hópen ze dat moslims zich dan niet zo snel tegen de politie zullen keren, maar dat klopt niet. Als er rellen uitbreken zijn alle agenten gewone niet-moslims, en zullen ze rake klappen krijgen. Moskee-ganger of niet.
  Het is de wereld op zijn kop. Niet de politie moet zich verdiepen in het leven van een moslim, maar de moslims behoren zich te verdiepen in de gewoonten en gebruiken van mensen in het vrije westen. Dat hadden ze al lang moeten doen. Als ze daar moeite mee hebben, hebben ze het recht om terug te keren naar hun landen van herkomst.
  Daar zullen ze niet over peinzen, want nergens krijg je zóveel geld voor het niets doen dan hier.

  Like

 2. pieter zegt:

  Aangezien dat bezoek onder werktijd is en het salaris dus doorbetaald word, is dit een typisch geval van: Ik verrot het! Al kreeg ik geld toe..
  Groot gelijk hoor flikken Dendermonde

  Like

 3. Marie zegt:

  Belachelijk; dat is nou precies wat moslims willen, dat wij ons aan hen aanpassen ipv andersom!
  Die korpschef is niet goed bij zijn hoofd; gewoon weigeren!
  Lees in godsnaam een ander artikel op deze site wat de plannen van de moslims zijn! Ik roep dat al jaren voor de kat zijn viool maar het gaat echt gebeuren als we niet uitkijken! We worden voor de gek gehouden en zij lachen ons gewoon uit hoor!
  Ze hebben GEEN goede bedoelingen; ze willen uiteindelijk de macht overnemen. Iedereen moslim en de sharia! Ze zeggen dat ze geen haatimams willen maar nodigen ze wel uit; als ze uiteindelijk die bijeenkomsten annuleren is dat omdat wij en de media zogenaamd haatzaaiende campagnes voeren en niet omdat ze er zelf van overtuigd zijn dat die haatpredikers veel kwaad aanrichten
  Willen we dat?

  Like

 4. Driek zegt:

  Maar ze zijn toch weer een klein stapje verder, die mohammedanen, de politieagenten gaan naar de moskee en doen hun schoenen uit. Waarom worden die moslims nooit een keer uitgenodigd voor een bezoek aan een christelijke kerk of synagoge? Het moet steeds van één kant komen. Lazer toch een keer op met die rottige islam, het brengt ons alleen maar een hoop ellende. We zijn het spuugzat. Ik kan geen hoofddoek meer velen. Zwemmen doe ik ook al niet meer, omdat ik me rot erger aan die moslimvrouwen in hun vreselijke zwempakken met pijpen. Ze zien er niet uit. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  En alweer wordt er door landverraders geëist dat de westerling zich aanpast aan de moslim…

  Like

 6. Boorzalf zegt:

  Zou zeggen, ik heb een ander geloof en ik mag niet zonder schoenen op een onreine vloer lopen. En dat is mijn geloof en dat moet u maar respecteren.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Hèhèhèhèhè! Heel goed! Laat ze maar aan den lijve ondervinden, hoe leuk het allemaal is, dan begrijpen ze de klachten van autochtone burgers op dit gebied ook beter!
  Wat die ‘positieve’ collega’s betreft: Tja, dhimmi’s hou je altijd en overal, helaas…..

  Like

 8. Hendrik Morren zegt:

  Het moet niet gekker worden!
  Verplicht moskee bezoek voor politie mensen, een korps chefje die tracht vanuit z’n machtspositie onderschikten te islamiseren….
  Lijkt me een goede reden dit machtswellustig creatuur te ontslaan!

  Like

  • BertG. zegt:

   Die moslims lachen zichzelf stuk. Kijk ze toch weer eens kruipen voor ons, moeten ze gedacht hebben.
   Als er 1 z’n machtspositie hiermee versterkt wordt, dan is dat wel die van de plaatselijk moslim club.

   Zo laat ze juist zien dat ze onderdanig zijn naar hun toe en maar kruipen.

   Like

 9. oud-marinier zegt:

  WAAROM moeten politie agenten meer begrip krijgen voor de islam ? Iedere moslim/islamiet die in het WEsten woont of in welk ander land dan zijn/haar thuisland ….behoort de wetten enregelgeving van het desbetreffende land te respecteren EN na te leven. Zo NIET…??? OPDONDEREN ..zonder pardon !!!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Verplichte moskee bezoek? een moskee is tegen de will van Onze God. Lees de 10 Geboden Exodus 20 vers 1-26.De politie moet eigenlijk alle moskeeś af breken.

  Like

 11. Jean zegt:

  Nooit of te nimmer zal eender welke hufter of eikel mij kunnen verplichten dergelijke haatbunker te betreden, voor niemand buig ik en voor niemand doe ik mijn schoenen uit, respect moet men verdienen en als er nu 2 groepen zijn die geen enkel respect verdienen zijn dat toch wel de politiekers en de religieuzen want beide leven op onze kosten en plegen dagelijks leugens, bedrog en roofbouw en dan heb ik het nog niet over die middeleeuwse folklore die geen enkele toegevoegde waarde heeft maar wel bakken geld kost om 365 dagen per jaar lekker op vakantie te gaan en voor de rest wat met de handjes staan te zwaaien en waarbij de simpelen van geest dan nog gaan terug zwaaien…, gelukkig kijk ik nooit naar die zielige wansmakelijke folklore.

  Like

 12. Jade zegt:

  Je zal maar zo`n Paul Kutteman als chef hebben…
  Ik denk dat ik zou gaan solliciteren naar ontslag.

  Like

 13. Luchtpint zegt:

  Weer zo’n tiep die denkt dat je mensen kan afvaardigen door ze naar een moskee te sturen om daar wat te leren over de Islam in een multiculturele context. Te denken dat je HELEMAAL NIETS leert van de Islam zelf door er alleen maar te gaan kijken. Naar tapijten staan kijken, of kroonluchters, of blauwe geglazuurde tegeltjes aan de muur….Of kopje appelthee te drinken en koekjes met pistachenootjes te vreten….Een ritueel opvoeren dat geen inhoud heeft. Want moslims houden geen bijeenkomsten om hun geloof met zijn bedenkelijke inhoud te etaleren op het moment dat niet-gelovigen er binnen komen. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Als dat wel zo zou zijn, dan wisten niet-gelovigen direct wat voor een gruwelijke ideologie de Islam eigenlijk is. Dan zetten ze gewoon GEEN voet meer binnen in een moskee.

  Like

 14. BertG. zegt:

  Het idee alleen al dat hier door meer inzicht zou gaan krijgen.
  Dan kan je net zo goed naast luckybee zondag op het kerkbankje gaan zitten om meer begrip voor refo-terroristen te kweken om zo de kloof te verkleinen.
  Ik denk niet dat dat gaat werken.

  Like

 15. Korpschef Paul Putteman doet me met dat verplichte moskeebezoek denken aan Heinrich Himmler, het hoofd van de SS! Deze was ook stapelgek op (radicale) moslims en heeft er vele tienduizenden uit Joegoslavië en Rusland, via de Waffen-SS, ingezet tegen joden, zigeuners, gehandicapten, partizanen e.v.a. en zij hebben daar honderdduizenden van afgeslacht! Als ik bij dat politiekorps had gezeten dat had deze stommeling van een Putteman de desbetreffende moslims in die moskee
  daar in Lebbeke de r..t mogen kussen!
  Ik heb mijn buik helemaal vol van dit soort islamslijmers want schijnbaar denkt Putteman vast dat hij het gehele politiekorps tot de islam kan bekeren! Maar ik heb ook voldoende verhalen over WO II, slavenromans en strips gelezen om te weten dat veel verderfelijke personages bepaalde mensen in hun huis halen en deze (vooral ongevraagd en tegen hun wil in!) exact willen veranderen of zelfs slecht willen maken en vrijwel altijd uit bemoeizucht, eigenbelang en hebzucht!
  Deze dwaze snertfiguren hebben zeker iets niet geleerd dat ik hier in een filosofische vorm zal benadrukken: “Wie anderen in het begin slecht behandeld of diens aartsvijanden zijn moeten later NOOIT meer verwachten dat als men tegen deze anderen opeens aardig gaan zijn, goed willen behandelen of een luxe leven opdringen (om de eerder opgenoemde redenen) dat deze personages daardoor geestelijk van gedachtes zullen veranderen want hun afkeer tegen hun oude vijanden of “weldoeners” is daarvoor al tot het kookpunt gestegen!”
  En in Nederland en Europa lopen godzijdank al meer dan genoeg mensen rond die zich, vrijwillig of gedwongen door de moslims en hun linkse vrienden, allang niet meer bekeren tot de gehate islam daar deze zich overal gruwelijk gehaat maken met hun verderfelijkheid! Hierdoor zullen zij Europa en de wereld NOOIT EN TE NIMMER in hun macht krijgen en zelfs onderling haten de moslims elkaar al steeds meer!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s