PVV: VERDEELSYSTEEM ASIEL IS WASSEN NEUS

PVV anders

De PVV heeft met grote bezorgdheid kennis genomen van het EU-plan om asielzoekers te verdelen over de diverse lidstaten. Terwijl migranten natuurlijk moeten worden tegengehouden en teruggestuurd, haalt de EU ze allemaal binnen. Zelfs als er terroristen tussen zitten.

Sietse Fritsma, woordvoerder Immigratie en Asiel, wijst er verder op dat het verdeelsysteem een enorme wassen neus is: “Als je asielzoekers in bijv. Polen plaatst, zullen ze binnen de kortste keren toch doorreizen naar landen als Nederland die veel aantrekkelijker zijn. Door het vrij verkeer van personen binnen de EU en het Schengenakkoord kunnen ze dat ongehinderd doen. Nederland blijft de grote verliezer van het EU-open grenzen beleid”.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Eurabië, EUSSR, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, PVV, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op PVV: VERDEELSYSTEEM ASIEL IS WASSEN NEUS

 1. Noem mij een Eu-plan dat gebleken heeft goed voor ons te zijn?Ik kan er geen bedenken!Op deze manier hollen we naar de afgrond toe;we zullen en moeten met spoed uit dat verdomde Schengen-verdrag!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Yvonne van Cleef 13 mei 2015 om 15:08

   Wij weten toch maar al te goed dat die lui van de ‘eu’ er immers alleen maar voor zichzelf zitten? Het gaat die graaiers er om om scheppen belastinggeld binnen te harken, tot aan het moment dat ze hun kist ingaan. Ik haat dat smerige gedrocht in Brussel!

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Wat dacht je van het gedrocht CDA bij name van van Haersma Buma.

    CDA: Geef oudere arbeiders minder loon

    De neoliberale partij CDA, heeft een nieuw rechts strijdpunt. Geeft oudere arbeiders minder loon. Ze vinden dat ouderen die door de verhoging van de AOW leeftijd nu tot 67 jaar moeten werken, het met minder loon moeten doen. Want de kapitalisten willen die ouderen niet meer in dienst nemen omdat ze ”’te duur” zouden zijn. We zien al dat veel horeca kapitalisten het liefst alleen jonge arbeiders onder de 23 aannemen, omdat ze die dan het jeugd loon mogen betalen. Oudere arbeiders moeten dus loon inleveren om zo makkelijker aan het werk te komen vindt het CDA. Hiermee bewijzen de christen democraten weer eens hoe rechts ze in werkelijkheid zijn! >>> http://stopdebankiers.eu/cda-geef-oudere-arbeiders-minder-loon/

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Ik ben ook voorstander van tegen houden en terug sturen. Indien het helaas niet anders kan dan is er natuurlijk de optie om specifiek voor die groepen het bijstandsniveau te verlagen naar het niveau dat gebruikelijk is in hun land van herkomst. Ik verwacht dat ze dan snel opsodemieteren.

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Dat hebben die EC-jongens weer geraffineerd bekeken
  wij “moeten”4,35 % van die horde “Vluchtelingen” behappen
  dus je begrijpt (wat WIJ al heel lang snappen) :
  er komt geen eind aan de overval waar zij van “vluchten” spreken !!!
  .
  maar dat einde vrienden zal er nu toch eens heel snel moeten komen,
  want er is ’n maximum aan wat door ONS valt te behappen
  waarvan die EC-jongens duimen dat WIJ dat niet snappen
  maar van die procenten-“Normen” gaan zij maar fijn dromen !!!
  .
  want VOL BLIJFT VOL, al wil men dat niet horen
  en wij bepalen hier de grens, die WIJ kunnen behappen
  dus gaan nu maar eens weigeren in die EU-leugens te trappen
  en schoppen ze als 1 man uit hun ivoren toren !!!
  .
  ALLEMAAL !

  Like

 4. Pingback: dus je begrijpt, wat WIJ al heel lang snappen : | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 5. koddebeier zegt:

  Met de EU, de ondergang van Nederland tegemoet.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Zolang onze uitkeringen en onderkomens voor deze mensen meer dan riant zijn, zullen ze er niet over piekeren om in een land te moeten leven waar ze ‘er niets op vooruit gaan’! Alle lidstaten die deze mensen in de watten leggen maken zich schuldig aan discriminatie richting de eigen bevolking! Het is toch zo duidelijk als wat dat ‘vluchtelingen’ beslist geen VEILIG GEBIED zoeken, maar een luxe leven waar ze niets voor hoeven te doen? Want waarom wilden ze niet gered worden door de Marine van Malta? Dan ben je in mijn ogen geen vluchteling, maar een uitbuiter!

  Behalve een enorme toestroom aan ongewenste personen, krijgen wij er als ‘BONUS’ ook nog IS-misdadigers bij! Het is een schande dat de bootvluchtelingen amper of zelfs helemaal niet meer gescreend worden!
  IS heeft het op Rome gemunt. Het ‘hart van het christendom’ wordt deze stad ook wel eens genoemd. Een doel waar IS smachtend naar kijkt! Malta heeft zeer veel christelijke kerken. Voor IS wordt het prijs schieten daar, want ze hebben ook Malta in het vizier. En wat doet de EU met deze dreigementen?

  De ‘dames en heren’ in Brussel hebben bloed aan hun handen als er grote aanslagen plaatsvinden in Europa. Niet in de eerste plaats de vluchtelingen, maar hén valt het te verwijten dat wij overgeleverd worden aan een leger moordenaars wat niet te overzien is! ‘Brussel’ heeft het mogelijk gemaakt -nee, wij worden gedwóngen- om alle vluchtelingen op te nemen. Dat daar hele foute figuren tussen zitten weten ze, maar ze kijken weg. En die spreiding over alle lidstaten is inderdaad een lachertje met die open grenzen. Als de vluchteling toegelaten is tot één lidstaat, dan is het een koud kunstje om door te reizen.

  De EU: “nooit meer oorlog” was het toch…..? De ramp waarmee wij te maken krijgen is van ongekende omvang!
  Dat de schuldigen levenslange gevangenisstraf mogen krijgen!! Iets beters verdienen ze niet.

  Like

  • Kraftavilqa zegt:

   “Dat de schuldigen levenslange gevangenisstraf mogen krijgen!! Iets beters verdienen ze niet.” Ik prefereer voor dat tuig levenslang doodstraf.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Kraftavilqa 18:01

    Als ze de doodstraf krijgen kunnen ze niet meer nadenken over alles wat ze ons hebben aangedaan. Als ze levenslang in de bak zitten -en zonder luxe!- voelen zij wat het is om niet meer vrij te zijn. Net zoals wij ons nu voelen. Ze zullen voelen dat ze geen streepjes vóór meer hebben, en dat al hun bijeen gestolen geld (wat ze salaris noemden) niet meer door hen zelf opgemaakt kan worden. Laat ze die pijn maar voelen.
    Wij zijn lang genoeg voorgelogen, bestolen en onder druk gezet.

    Like

 7. luckybee zegt:

  Wij willen geen enkele Jihadi’s hier in ons land hebben.Niet van Noord Afrika nog uit Syrie.of Turkije,

  Like

  • luckybee zegt:

   Dan doen wij de werken van Karel Martel en Jan Sobiesky te niet.Zo was niet de bedoeling geweest wij willen vrij blijven zo als dat de bedoeling was van deze Helden van eens.

   Like

 8. Hendrik Morren zegt:

  Tja, dit alles te danken aan het hoogverraad van Jan Peter Balkenende en kornuiten die met het verdrag van Lissabon onze soevereiniteit overdroegen aan de €U, dit tegen de wil des volks, en terwijl het Nederlandse leger een oorlog voerde in Afghanistan.
  Met dank aan de “Nederlanders”, vuige landverraders die op pro €U partijen/personen stemmen.

  Like

 9. Giny zegt:

  Bij Pauw zaten er weer een stelletje van die onbenullen,
  wilde de hele wereld wel binnen halen, want het was zo oneerlijk verdeeld!
  Je wordt er moedeloos van, wat een zooitje is het toch!

  Like

  • Cathja zegt:

   Daarom kijk ik nooit meer naar presentatoren uit linkse hoek. Ze nodigen zelden ‘rechtse mensen’ uit in hun praatprogramma’s, en áls ze dat wel doen, dan staan die mensen meestal alleen tegenover een linkse meerderheid, en worden hun woorden amper gehoord. Ik heb er geen zin meer in om me keer op keer te ergeren aan dat ‘goedmenselijke gewauwel’. Ik gebruik mijn tijd liever nuttiger.

   Like

   • Giny zegt:

    Cathja

    Daar heeft u helemaal gelijk in, toevallig sloot Pauw aan op een
    film die ik gekeken had!
    “Rechtse mensen” worden alleen uitgenodigd als er links tuig bij zit
    om rechts de mond te snoeren!!!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 14 mei 2015 om 10:44

    Ik heb zelfs geen tv abonnement meer; ik kon al heel lang niet meer tegen dat eenzijdige linkse ‘nieuws’ en tegen die vooringenomen linkse ‘actualiteitenprogramma’s’. Ook walgde ik van die ‘koninklijke’ kontenlikkerij die je bij elke tv presentator kan waarnemen. Ik kon het werkelijk niet meer aanzien. Op deze manier ‘bespaar’ ik ook op de vaste lasten, zodat ik het geld van een tv abonnement tenminste meteen aan de belastingdienst kan betalen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s