Timmermans heeft gesproken: 4% van alle bootvluchtelingen komt naar Nederland

Screenshot_9

(Door: Tim Engelbart)

Per EU-decreet is besloten dat Nederland maar liefst 4,5% van alle bootvluchtelingen onderdak moet gaan bieden.

Alsof er in Nederland helemaal geen kabinetscrisis is geweest over het onderwerp, dendert de Europese Commissie er vandaag overheen met opgelegde percentages over hoeveel bootvluchtelingen iedere lidstaat moet opnemen. Duitsland is spekkoper met 18%, maar ook Nederland ontspringt de dans niet: 4% van alle per boot arriverende vluchtelingen moet in ons land een plaats gaan krijgen.

Aldus een trojka van Frans Timmermans, buitenlandcoördinator Federica Mogherini en migratie-eurocommissaris Dmitris Avramopoulos:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Eurabië, EUSSR, Frans Timmermans, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Timmermans heeft gesproken: 4% van alle bootvluchtelingen komt naar Nederland

 1. Frank zegt:

  En heeft Timmerfrans ook al een idee waar hij al dat gajes gaat opstapelen?
  Nou ja, bij Willem en Max is vast nog wel plaats in de achtertuin!

  Like

 2. helletocht zegt:

  Het was een tijd stil rondom de PVVofobe graaier. Hij zou zich met het verkleinen van de regelgeving bezig houden ten goede van de EU burger. Wat dat betekent zien we nu reeds. De fascistische EU schuift de rechter- en linkerhand van scherprechter Juncker naar voren in het heilige streven om in de geest van de beroemde “woestijnrat” M. ( ik kan zijn naam niet geheel door mijn strot krijgen) de Europeaan stilaan te “eliminieren”. Dit is de “Endlösung” zoals Brussel ze ziet. We moeten het accepteren zegt de grote Limbo visionair en Topkapo.

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  De geschiedenis zal zich herhalen. Kristallnacht 2.0. Uitgelokt door de EU.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Dat zijn dan 4% Jihadi’s te veel in Nederland.Plus die al hier zijn,Hoeveel jihadi’s maakt dat uit?

  Like

 5. toestroom zegt:


  Asscher zij van daag Nederland 2014 22,000 man extra vluchtelingen. wat zal het in dit jaar 2015 worden 50.000 man zo groeit Nederland wat zij Juliana in 1979 Nederland is vol.

  Like

 6. Joshua zegt:

  Deze actie van timmerfrans en eu ploerten is een goed idee om ze zelf te eten te geven en alle uitkeringen te betalen uit eigen zak want dat kunnen zij makkelijk bekostigen met hun riante onverdiende salaris.
  Smerige inhalige volks verlakkers!!!

  Like

 7. DonnaDolce zegt:

  Lekker makkelijk lullen voor die graaiers. Zij hebben ze niet in hun achtertuin.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  UIT DE EU !!!!! En trap de Haagse landverraders eruit !!

  Like

 9. het veelvoudige hiervan doen we al JAREN!
  Bekijk hier de stats van 2012 (en die zijn dus elk jaar verdubbeld!)
  https://eunmask.wordpress.com/2015/05/13/eu-wil-dat-nederland-435-procent-vluchtelingen-neemt/

  Like

 10. Thoth zegt:

  Ja, want ondanks de beperkte ruimte die wij in Nederland hebben, hebben wij veel ongebruikte huizen… En natuurlijk verdienen wij, als belastingbetaler veel. En daar kan ook wat vanaf, dat hebben de Timmerfranzen en de buitenlandse commissarissen nu bepaald. Alle dobbernegers, hoofddoeken, fascistische islam praktiseerders, Somalische qatkauwers, etc., kom maar binnen. Wij hebben genoeg bijstand voor jullie. Desnoods schrijven wij jullie in bij pensioenhuizen. Dat is onlangs gebeurd. En, wij passen ons aan jullie wensen. Elke wekelijkse vrijdag komt er uit de moskee een jammerde imam, die de gemeenschap, inclusief de Nederlanders, ons naar de moskee wil lokken. En dat is alles volgens de Balkenende, die met het ondertekenen van het Verdrag van Lissabon, heeft toegestemd dat Europa bepaald wie HIER binnenkomt. Dus niet Engeland, Ierland, Denemarken wie zelf uitmaken wie er in hun land binnenkomt. Nederland is verloren…. Ik denk er aan nu binnen 3 jaar te verhuizen. Waar na toe, weet ik nog niet.. Daar moet ik nog over nadenken.

  Like

 11. Driek zegt:

  Die Franse Timmermans is volkomen de weg kwijt, net als die Lodewijk Asscher, en ze gaan maar door met Nederland te vernietigen, nog meer vluchtelingen, wel ja, toe maar, ruimte zat hier. Heel soms, denk ik wel eens – maar ik weet dat een verkeerde gedachte is – maar soms denk ik wel eens dat er iets verschrikkelijks moet gebeuren in Nederland, misschien dat dan de ogen van die landverraders opengaan. Maar ja, dat treft dan ook weer de verkeerde mensen. Misschien wel de lezers van E.J. Bron, of mensen in mijn omgeving die ik erg graag mag. Dus met die gedachte schiet ik ook geen pest op. Neen, ik sta er machteloos tegenover. Het landverraad sluipt nader en nader en straks zitten wij allen in de val. Dan kun je geen stap meer buiten de deur doen zonder zo’n islamitische klerelijer tegen te komen – en dat is nu eigenlijk al het geval. Wat bezielt die lieden als Fransje Timmermans en consorten toch, want binnen afzienbare tijd hebben we overal moskeeën en minaretten – en overal van die gore mannen met baarden in djellaba’s en spuuglelijke hoofddoekvrouwen met van die pestkinderen. Er moet toch eens een einde aan komen?

  Like

 12. Boorzalf zegt:

  En nou maar hopen dat poetin ons komt redden, bij wijze van. Dit is werkelijk gestoord. Iedereen is hier optegen die ik spreek, maar die eu ratten gaan gewoon door met het binnen halen van de gelukzoekers. Het begrip terug sturen kom zeker niet voor bij timmerfrans. Maar goed ze zetten onze veiligheid op het spel, want isis trek flink aan de touwtjes. Het is wachten op de eerste bus die de lucht ingaat, of een trein, of nog erger. Dat het misschien op een burgeroorlog uitdraait, daarkomen die eu ratten niet op.

  Like

 13. tjonge zegt:

  ongezien de resistente buiktyfus voor die timmerfrans !

  Like

 14. toetssteen zegt:

  Polen zegt nee, Hongarije zegt nee, het zal me niet verbazen als Spanje, Italië en Portugal hetzelfde zeggen. De UK trekt een lange neus die hebben genoeg aan de Paki’s, de Denen hebben een opt out.
  Kortom, doe dat cijfer maar maal 4.

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Wat hebben de socialisten van de PvdA zo al niet kapot gemaakt, jakhalzen zijn het en in samenwerking met CDA, D66, Groenslinks en de VVD.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Theodoor; En terwijl niemand ze nog moet, zitten we er nog twee jaar mee opgescheept. Twee lange jaren MET de PvdA ! En mocht bij de komende tweede Kamerverkiezingen de PvdA eindelijk opgerot zijn, dan dient zich een griezel aan die mogelijk nog erger is. D66 ! En maar genoeg zotten die benevens de VVD ook op D66 gaan stemmen.

   Like

 16. Johan zegt:

  Een onvoorstelbaar idioot en dom plan. Hier heb ik geen woorden meer voor. Ik sta perplex. De asielzoekers worden ons in steeds grotere aantallen door de strot geduwd en de gewone burger mag het verder uitzoeken.
  Het is godgeklaagd.

  Like

 17. Jade zegt:

  Kunnen we die 4% niet dumpen op Antarctica???
  Ze waren toch al nooit levensvatbaar…

  Like

 18. fleckie zegt:

  Dit is de derde keer! dat ik dit artikel uit het NIW , NW.ISR.WEEKBLAD 8.5.2015 typ,( is telkens
  VERWIJDERD, :………..’ALIA UIT OEKRAINE’.’ In het eerste kwartaal van 2015 zijn ruim twee keer zoveel Oekraïners naar Israel geëmigreerd als in dezelfde periode in 2014 .Zij vormden met 1971 mensen bijna een derde van het totaal aantal immigranten in Israel.Ook het aantal immigranten uit Rusland is flink gestegen.Het gewapende conflict tussen de twee landen heeft een verwoestend effect op de economie van Oekraine gehad. …Rusland heeft vooral te lijden onder
  dalende olieprijzen en,in mindere mate ,sancties van het WESTEN. ……………Ook de immigratiestroom uit Drankrijk was aanzienlijk ,met 1271 OLIEM CHADASJIEM( Joodse immigranten ) .Dat land was vorig jaar de grootste leverancier van immigranten in
  Israel,vermoedelijk door toegenomen antisemitisme ..in. ..Frankrijk Het aantal Britten dat voor
  Israel als nieuw vaderland koos, steeg met 43% ,terwijl de ALIA uit Noord-Amerika met 7% afnam.
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………….
  op 11.3.2015, staat vermeld ‘grote economische ramp , etc.

  Like

 19. BertG. zegt:

  Een private ordepolitie van Verenigd Rusland, de heersende partij van de Russische president Poetin, gaat in Moskou de orde op straat handhaven en kleine criminaliteit bestrijden. Dat hebben de grote criminelen in de partijtop besloten.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/05/poetin_krijgt_eigen_ordedienst.html

  Like

 20. peterselie1 zegt:

  4% van de ruim 1 miljoen die in Libië staan te wachten op een oversteek zijn er óók niet een paar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s