CITAAT

Screenshot_46

“Westerlingen moeten het feit accepteren dat de islam alle landen zal domineren die hij aanraakt! De heilige koran leert ons dat daar waar we onze voeten neerzetten we dat land zullen regeren, zo simpel is het!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “joopklepzeiker”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op CITAAT

 1. jowitteroos zegt:

  Het imperialisme heeft woon- noch verblijfplaats, maar beschikt kennelijk wel over een onzichtbare hand die trekkers overhaalt

  Al-Jaberi is tegen Zwarte Piet, voor Hamas, tegen de ‘zionistische entiteit’ en ja, dus ook tegen de koning. Het is ingewikkeld hier een lijn in te ontdekken, maar deze waaier aan standpunten wordt bijeengehouden door het ‘racistische imperialisme’, dat allerwegen regeert (maar grappig genoeg niet in modelstaten als Irak, Koeweit of Saoedi-Arabië). Gerard Reve, die een communistische jeugd genoten heeft, vroeg zich al wanhopig af: ‘Imperialisme? Ken U mij daar het adres en telefoonnummer van opgeven,’ en sindsdien wacht de mensheid op antwoord. Warhoofdigheid is geen strafbaar feit, maar het is verontrustend te zien dat deze querulant werkelijk overal wordt uitgenodigd: tijdens de Maagdenhuisbezetting door de actiegroep ‘De Nieuwe Universiteit’, al waar hij de moord op de journalisten van Charlie Hebdo ‘in perspectief zette’ door de doden te omschrijven als ‘slachtoffers van het Franse imperialisme’. Het imperialisme heeft woon- noch verblijfplaats, maar beschikt kennelijk wel over een onzichtbare hand die trekkers overhaalt. Merk ook dat de werkelijk daders, de IS-sympathisanten, volkomen uit beeld verdwenen zijn. Dan zijn er nog de vele antiracistische manifestaties waarop Al-Jaberi het woord voert: hij mag daar graag zijn ‘bruine en zwarte broeders en zusters’ oproepen tot de strijd, er is ook een klein plekje gereserveerd voor ‘de witte bondgenoten’, maar helaas, voor Joden die tegen racisme zijn is geen plaats, want die maken per definitie deel uit van de ‘witte suprematie’. Toch jammer dat de nazi’s dat niet wisten.

  Verder stelt deze profeet dat ‘Nederland een ruïne wordt, als we geen gerechtigheid krijgen’, waarbij die ‘wij’ zo ruim begrepen moet worden dat daar ook Hamas en IS-strijders onder vallen.

  Dat de antiracistische beweging dit soort antisemitische, racistische, haatzaaiende figuren uitnodigt om uit haar naam te spreken, brengt het antiracisme een dreun toe waarbij Wilders verkleutert tot een dreumes met een waterpistool.

  ‘Majesteitsschennis’? Ja, Hitler was vast ook een seksist.

  http://www.vn.nl/Archief/Samenleving/Artikel-Samenleving/Majesteitsschennis-is-wel-het-lichtste-vergrijp-dat-je-AlJaberi-kunt-aanrekenen.htm

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  “Westerlingen moeten het feit accepteren dat de islam alle landen zal domineren die hij aanraakt! De heilige koran leert ons dat daar waar we onze voeten neerzetten we dat land zullen regeren, zo simpel is het!” Whahaha….laat ik nou die koran op de WC hebben hangen …op een rolletje …en telkens stuk voor stuk weer een velletje/pagina van afscheur …..om er m’n reet mee af te vegen. En dat zij exact dezelfde gedachten die ik heb jegens die randdebiel die deze uitspraak deed.

  Like

  • sgt zegt:

   Yo bro,
   You put the paper, were his mouth talks.
   QPO

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Qua Patet Orbis …QPO ..sgt. En zo heb ik er nog wel een paar op voorraad . Wordt de hoogste tijd , dat die gasten eens wat manieren en respect wordt bijgebracht.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @sgt , 15 Meie 2015 , 21.34uur …QPO ….bro…of course I put the paper where his mouth is……after I wiped my ass with it…Hehehe….. !!! ( No need to be crazy to join the “marines’….but it sure helps a lot !!! )

    Like

 3. OphEUffen zegt:

  Kom maar op zeg ik. Hopelijk begint men bij de moreel superieure Gutmensch. Die gun ik het van harte. Als we daar vanaf zijn ben ik bereid ten strijde te trekken om deze barbaren naar hun 72 maagden te helpen. De Nederlandse Gutmensch, a.k.a. de faciliteerders, hoeven niet op mijn hulp te rekenen. Net zoals ik nog nooit op hulp van de Gutmensch heb kunnen rekenen. What comes around, goes around.

  Like

 4. Boorzalf zegt:

  Al-jaberi oppakken, in jute zak stoppen,wat stenen er bij en hop het water in.

  Like

 5. toestroom zegt:

  Westerlingen moeten het feit accepteren dat de islam alle landen zal domineren die hij aanraakt! De heilige koran leert ons dat daar waar we onze voeten neerzetten we dat land zullen regeren, zo simpel is het!”ik mag het niet zeggen en schrijven dan hoop ik dat er weer zo”n gek op staat in Europa, zoals de man met het snorretje ik maak het dan niet meer mee, en weer gebeurt het de jongere zullen nog aan mij woorden denken.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Zo simpel is het ja!
  We kunnen praten als Brugman, op blogs schrijven tot we er bij neervallen, maar we zullen allen eindigen als slaven van de islam.
  En degenen die ons hiermee hebben opgescheept en kapotgemaakt?
  Die feesten gewoon elders verder:

  http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape_2/public/content/images/2015/03/18/koningspaar_denemarken_staatsbanket_0.jpg?itok=_GSHAeQJ

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ik weet. dat de gore klootzak dit gezegd heeft. En nog veel meer van dergelijke strekking.
  Hij kan geen interview of lezing geven, of er komt wel zoiets uit, om maar te zwijgen, van wat-ie tijdens zijn haatmarsen in Tower Hamlets allemaal door die Megafoon uitbraakt! En die Britten het maar als Verdomde Louis met een ‘stiff upperlip’ allemaal aanhoren in het kader van de “vrijheid van meningsuiting” Iedere keer weer denk ik: Hoe kún je dat als Westers volk met een béétje trots allemaal over je kant laten gaan! Laat hem niet langer aan het woord, verbied z’n haatmarsen, vat z’n uitspraken op als bedreiging van de Britse samenleving, weet ik veel! Die brilslang heeft door, dat-ie dat allemaal zeggen màg en daarom gaat-ie maar door met die shit, met dat getreiter, want dat ís het! Hij heeft zelfs het gore lef gehad, tijdens het één of andere interview, dat plaatsvond in een Londens eethuis, bedreigingen te richten aan het adres van een jonge moeder, die daar haar baby voedde! Dan zeg je toch echt: Laat dat niet op z’n beloop! Ondernéém iets tegen hem….En ja, als dan het ‘weldenkende’ deel van de Britse bevolking zich daar te ‘ruimdenkend’ voor voelt…..Laat er dan als-je-blieft eens een ‘bekrompener’ geest uit de gelederen van Britain First of EDL opstaan, die het stuk strónt vakkundig naar de andere wereld helpt!
  De dag dat íemand dat waagt, zal niet alleen een gloriedag zijn voor de Britse- maar voor de hele Westerse Samenleving!

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Your stupid obliged islam product!

  Gustave Flaubert: Beroemd citaat: ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

  Zal ook geschieden als Israël ooit wordt getroffen door Iranese atoombom. Het Vaticaan wellicht kort erna.

  Like

 9. Robbert zegt:

  Over mijn lijk , ik zal huis en haard en familie beschermen …. Ongelovigen zijn de nieuwe joden.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Karel Martel, Jan Sobiesky,Isabella van Castillie en Ferdinand van Arragon, en Don Juan hebben bewezen dat jou theorie niet klopt beste Anjem Choudary.

  Like

 11. Claudia M. zegt:

  Laat ik kort zijn; ik accepteer helemaal niets en al helemaal niet van “geloofswappies”!

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Oud marinier
  Is dat niet hard aan je kont je moet geen aambeien hebben .
  Anders krijg je er nog meer.
  Waarom kan dit toch allemaal in dit land ik snap er niets meer van.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Hahaha…nee , ik heb gelukkig altijd die met “zijde-zacht” papier . Voor de rest ben ik het met u eens…bij d gewone uitvoering moet je idd geen aambeien hebben….Hahaha….. Heb jammer genoeg het adres niet van de “goede man”….anders stuurde ik hem elk gebruikt papiertje op . Om hem nog meer op stang te jagen. (Hopende dat ie een hartverknettering krijgt …ter plekke …!!! Is ook een vorm van wapen , toch ?

   Like

  • oud-marinier zegt:

   alidas1 …al sla je me dood …ik zou geen zinnig antwoord kunnen geven op waarom dit allemaal maar kan in NL. Kijk…vrijheid van meningsuiting…prima …Geen problemen mee. Zodra je 1 of meerdere personen , zelfs een bepaalde bevolkingsgroep de dood gaat toewensen , dan houdt bij mij je “recht van vrijheid van meningsuiting ” op. En zul je daarvan ook de consequenties moeten dragen . Heel simpel. Jammer genoeg , hebben we dus van die politici , die geen harde taal meer durven spreken. NL was/is nog steeds een mooi land …..zitten alleen de verkeerde lui aan het roer.

   Like

 13. Scheerzeep NU zegt:

  “Westerlingen moeten het feit accepteren dat de islam alle landen zal domineren die hij aanraakt! De heilige koran leert ons dat daar waar we onze voeten neerzetten we dat land zullen regeren, zo simpel is het!”

  Vooroordelen, feiten en voorstellingen.
  Wij westerlingen moeten het ‘feit’ accepteren? De koran leert ons de toekomst? Is het zo simpel?
  Welk feit ligt nog in het verschiet? Of is hier eerder sprake van een voorstelling.

  islamitische fantasten
  die in het donker tasten
  vullen hun wensen
  met voorstellingen aan
  over vadertje Mohammed’s gedachten
  en laten zo alle moslims
  voor aap staan

  Like

 14. bigljohn zegt:

  En Islamieten moeten er ernstig rekening mee houden, dat er een dag aanbreekt dat ze zelf totaal uitgeroeid zullen worden ! Hoogmoed komt voor de val !!!

  Like

 15. berber zegt:

  Als je iets maar vaak genoeg zegt , ga je het vanzelf geloven. Of zoiets… religie van de dood en onvrede, zit ik niet op te wachten.

  Like

 16. Luc zegt:

  “De heilige koran leert ons dat daar waar we onze voeten neerzetten we dat land zullen regeren”

  tenzij de huidige bewoners hun voet tegen jullie reet zetten!
  laat dat een jammere noodzaak zijn of, hoe wil je samenleven met een fascistische cultuur die je moet en zal overheersen ?
  ga je kruipen ?
  niemand zal het excuus hebben dat hij/zij het niet wist of zag.

  Like

 17. Marie zegt:

  Heb er geen woorden meer voor; het is te erg! Maar iedereen leeft gewoon vrolijk door!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s