Deense hotelschool veroordeeld tot het betalen van een boete aan een moslimleerlinge die varkensvlees heeft geproefd . . .

Screenshot_62

(Vertaling: “delamontagne”)

Een hotelschool in Denemarken is veroordeeld tot het betalen van een schadeloosstelling aan een moslim-leerlinge, omdat ze gedwongen werd varkensvlees te eten in het kader van haar opleiding. De leerling, die anoniem wil blijven, werd, net als de anderen uit haar klas, gevraagd om van het bereide  voedsel te eten. Volgens de Deense krant “Politiken” werd er een aanklacht ingediend tegen de school.

Tijdens het proces werd duidelijk dat zij geestelijke schade had geleden en ook onderworpen was geweest aan vernederingen wegens haar  religieuze  overtuiging. De jonge vrouw, die op het moment van deze gebeurtenissen 24 jaar was, kwam oorspronkelijk als baby uit Libië. Alle maaltijden die door de leerling-koks worden bereid, moeten ook door hen tenminste worden geproefd. Maar de islamitische leerlinge weigerde om het gerecht dat met varkensvlees bereid was, te testen.

De leraar van de hotelschool vroeg de leerlinge om dan in ieder geval “te proeven”, maar niet door te slikken. De leerlinge nam het gesprek tussen haar en de leraar “stiekem” op en verstrekte dit aan de rechtbank. De hotelschool werd in eerste instantie veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van omgerekend $ 75.000,- aan de leerling-kokkin. Maar deze werd uiteindelijk verlaagd naar omgerekend $ 1.372,-

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, cultuurrelativisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Deense hotelschool veroordeeld tot het betalen van een boete aan een moslimleerlinge die varkensvlees heeft geproefd . . .

 1. Marc zegt:

  Ik zie geen dwang.

  Like

 2. Driek zegt:

  De leerlinge nam het gesprek tussen haar en de leraar “stiekem” op en verstrekte dit aan de rechtbank.

  Echt een stiekeme rotstreek van die moslima, en dan nog schadevergoeding durven eisen, toe maar. En ze was heus niet verplicht het te eten, alleen maar proeven, en dan maken ze er toch weer een hele zaak van. Zo langzamerhand moet toch ieder normaal mens een pesthekel hebben aan die moslims, behalve lieden als Alexander Pechtold natuurlijk, die kan ze wel opvreten.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan ga je toch duidelijk aan voorbedachte raden denken om weer in de bekende slachtoffer rol te vervallen. Niemand neemt zo iets op.
   Ze weten gewoon hoe je overal een slaatje uit moet slaan en het lukt ze ook nog.
   En elke keer komen ze ermee weg.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Slachtofferrol plús schadevergoeding, moet je maar denken:
    Zó slinks zijn ze heus wel!
    Een eis van 75.000, hoe dúrven ze het te eisen! En dan denken ze het nog er uit te slepen ook!
    Helaas is dàt wel wat tegengevallen! Ha, ha!

    Like

  • Boorzalf zegt:

   Zeker Driek, iedereen heeft een pest hekel aan die islam, alleen in den haag willen ze het maar niet snappen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nou ja, Voor zo’n schamel bedragje je opleiding schade toebrengen (want de verhoudingen daar zijn helemaal verziekt) is natuurlijk behoorlijk stom. Dus slim zijn ze niet. Buiten dat is dit zo’n ongelofelijke onzin! Die rechter is natuurlijk lid van DD66.

    Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Echt iets voor een moslima om dat natuurlijk met voorbedachte rade op te nemen om te kunnen gebruiken. Ze was er natuurlijk op uit om een groot geldbedrag te kunnen innen, echt iets voor een moslim zo achterbaks. Bovendien als ze een groot geldbedrag krijgt is het dan ineens niet meer zo erg. Walgelijk.

  Like

 4. Hendrik Morren zegt:

  Zover is de islamisering in Denemarken dus al gevorderd…
  Islam als “godsdienst ” schrappen lijkt me een goede oplossing.
  De overgebleven nazi-ideologie kan dan gewoon verboden worden.

  Like

 5. harry zegt:

  Moet weer denken aan een verhaal van een voormalige bevriende onderwijzeres op een openbare basisschool die bij een feestje allerlei hapjes moest verstrekken .
  Uiteraard was een groot deel van de klas moslim .
  Zo waren er ook knakworstjes , met varkensvlees .
  Etiketten in de vuurkorf en iedereen die worstjes voorgezet .
  Alle moslims vroegen wat voor vlees er in zat .
  Kip , was het antwoord .
  Ze hebben ze allemaal opgegeten , heerlijk vonden ze het !

  En dat voor een heel links schooljuffie !

  Like

 6. Jean zegt:

  Met dat moslimtuig alleen maar ellende, zij zijn naar hier gekomen en hier gelden onze normen, waarden, wetten, zeden en cultuur en wij zullen nooit rekening houden met hun barbaarse cultuur.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Wij willen dit alles niet Jean, maar wij worden gedwongen door de Staat die zich gelijk als de Mafia gedraagt. Luisteren, of anders…..Als we onze vrije mening ventileren, voor onze normen en waarden willen opkomen, zijn we opeens een racist, een islamofoob, een haatzaaier die al met een voet in de gevangenis staat. Bijna iedereen kent de inhoud en verwezelijking van de motie Halsema (Nederland). Deze motie betekent ook dat Nederlanders sinsdien verworden zijn tot een tweederangs burgers.

   Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Zouden we dit “zeikjihad” of anders “slachtofferjihad” kunnen noemen, het zijn totale zeikerds die muzels alles is die lui te veel. ’t Is toch geen wonder dat geen normaal mens meer enige muzel vertrouwt of zelfs maar kan uitstaan. Haatzaaien jegens muzels is dan ook volstrekt redundant want ze weten zich uitstekend op eigen kracht gehaat te maken.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Hoeveel moeten ze boete betalen als de Moslims varkens vlees erg lekker vind? verdubbeld of zo iets?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Wat een gelul, zeker een linkse rechter, moslims kunnen geen geestelijke schade oplopen !

  Like

 10. Bas Koning zegt:

  Je bent als kok ongeschikt als je geen maaltijden voor iedereen kan koken
  Je kan alleen goede maaltijden voor iedereen koken, als je die ook kan proeven

  Whats next: men laat mij arresteren wegens belediging van geloof zodra ik de kok om een broodje ham vraag?

  Whats next: kinderen die het stempel ‘racist’ meekrijgen als ze tjidens de ramadan eten, of een broodje ham mee naar school nemen of eitjes uitdelen met pasen of een kruisje dragen: want dat ‘kwetst’ de moslims? Ja, we mogen de moslims niet kwetsen hoor! van links! Andersom wel: moslims noemen onze meisjes ‘hoeren’ en schoppen homojongeren gewoon in elkaar. Maar dat hoort volgens links ‘bij hun cultuur’, een cultuur, die hier binnenkort dankzij links dominant zal zijn, dus wen er maar vast aan.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Spijt me wel , maar ik zie het toch HEEL anders. Hier in Bali heb ik ook enkele vrienden , goede vrienden …..2 er van zijn CHEF KOK in beroemde hotels , waaronder : Kupu-Kupu Barong en het Ritz-Carlton te Jimbaran. HUN BEROEP neemt het risico met zich mee , dat men dus ook VARKENSVLEES of andere haram produkten moet beet pakken , bereiden en proeven . DIT is een keuze die ze hebben gemaakt ivm hun vak . Dus dat wijf in Denemarken , moet niet lopen zeiken en zeuren . Dan had ze maar een ander vak moeten kiezen.

  Like

 12. Marie zegt:

  Nou, dit is weer een staaltje van achterbaks en hypocriet moslimgdrag en ze trappen er nog in ook; hoe is het mogelijk! Wat een vals loeder; geen wonder dat ze overal worden
  uitgekotst en verjaagd, behalve door Europese overheden, die weten niet hoe ze het hen naar de zin moeten maken en wij kunnen verrekken!
  Ik vind het toch wel heel vreemd dat er geen massaal protest is tegen dit beleid!

  Like

  • Joshua zegt:

   Marie, Men is geindoctrineert door de eu en overheden, van het valt allemaal wel mee,men denkt niet meer na over dingen dat is te moeilijk voor vooral linkse moslim kietelaars die dit beleid in stand houden.

   Like

 13. De rechter(of is het ”de linker”) die het gelijk en de boete bepaald is nog veel erger.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s