EU: Niemand tegen zijn wil terugsturen

Screenshot_42

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het plan om mensensmokkelaarsboten op te sporen en te vernietigen, heeft volgens een bericht in de “Washington Post” bezorgdheid bij de Verenigde Naties veroorzaakt dat “vluchtelingen gewond zouden raken, teruggestuurd of er aan gehinderd zouden worden een beter leven te zoeken.” Federica Mogherini (op de kleine foto boven), de sociaaldemocratische hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de EU, die er, zoals bekend, tijdens haar ambtsperiode graag voor wil zorgen dat “Palestina”, de uitvinding van de terrorist Arafat, als soevereine staat te erkennen, suste afgelopen maandag voor de VN-veiligheidsraad dat het bij de nieuwe “Agenda voor migratie” hoofdzakelijk zou gaan om een zoek- en reddingsactie en om manieren om legale migratie voor illegalen naar Europa te vinden. Volgens Mogherini zouden “vluchtelingen” in geen geval “tegen hun wil teruggestuurd moeten worden.”

Peter Sutherland, speciaal VN-gevolmachtigde voor internationale migratie, prees de quotaregeling van de EU voor de opname van de illegale indringers. Wat men moet weten: de sleutel van dit plan zit al verborgen in de naam van deze regeling. Met “Resettlement-program” wordt namelijk een “permanente overbrenging van de bevolking naar elders” beschreven. Ook de uitspraken van de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, laten er geen twijfel aan bestaan dat het niet om tijdelijke “vluchtelingenhulp” gaat: “We hebben migratie nodig”, zei hij in dit verband. Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Duitsland ondersteunen het plan, terwijl andere landen zoals Denemarken, Hongarije, Tsjechië of Slowakije zich hier al tegen hebben uitgesproken. Ook Groot-Brittannië is niet van plan deze beslissing mee te dragen. De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Theresa May, sprak zich uit voor de door de EU verboden “Push-back-acties”, waarbij de boten teruggestuurd worden de zee op.

Het Verenigd Koninkrijk zou niet deelnemen aan een quotaplan om een hele bevolking elders te vestigen, verklaarde May. Op grond van zijn speciale status in de EU kan Groot-Brittannië zonder problemen een deelname aan zulke regelingen weigeren.

Theresa May schreef in een gastbijdrage in “The Times”:

De huidige situatie in de Middellandse Zee is ondraaglijk. Bendes profiteren van de ellende van hun medemensen, geven hen valse beloftes, laden hen op gevaarlijke boten en sturen hen – in veel gevallen – de dood in. Dit probleem is niet nieuw, maar het wordt groter. Het vereist een duidelijk antwoord van de EU. We kunnen niets doen wat nog meer mensen ertoe aanmoedigt deze levensgevaarlijke reis te maken of iets dat het de voor hun ellende verantwoordelijke bendes nog gemakkelijker maakt. Daarom zal het Verenigd Koninkrijk niet deelnemen aan een obligatoir systeem van nieuwe vestiging of van volksverplaatsing. […] We mogen geen prikkels geven aan economische vluchtelingen om hier naartoe te komen.

May sprak Federica Mogherini tegen dat men “geen migranten tegen hun wil terug zou mogen sturen”. Integendeel – er zouden repatriëringprogramma´s opgesteld moeten worden en men zou duidelijk onderscheid moeten maken tussen diegenen die vluchten voor vervolging en diegenen die alleen maar op zoek zouden zijn naar een beter leven. De aanzet van de EU zou er alleen maar voor zorgen dat er nog meer mensen op weg zouden gaan.

De speciale status van de Britten in de EU is zeer zeker een ergernis voor alle andere landen, die totaal overgeleverd zijn aan iedere waanzin van de EUSSR. Deze status maakt voor de Britten wechter een bepaalde speelruimte mogelijk. Desondanks zal het referendum over de “Brexit” zoals het er nu naar uitziet volgens jaar al plaatsvinden. Volgens “The Guardian” wil het nieuwe kabinet het wetsontwerp ter uitvoering van het referendum de komende weken al voorleggen aan het parlement.

Of het nu met of zonder Groot-Brittannië is – de plannen van de EU zijn eens te meer niet voordelig voor de Europese volkeren. En omdat de verdeelsleutel voor deze “rechtvaardige” verdeling voortkomt uit de berekening van bevolkingsaantallen, bnp, het gemiddeld aantal asielaanvragen en vrijwillig opgenomen vluchtelingen evenals het werkloosheidscijfer, moge duidelijk zijn wie de “winnaars” van deze berekening zullen zijn.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op EU: Niemand tegen zijn wil terugsturen

 1. luckybee zegt:

  Hoe zo daaaaaaaat? ze zijn tegen onze wil hier gekomen?

  Like

 2. tjonge zegt:

  wanneer zeggen wij nou eens onze lidmaatschap op bij die islamclub genaamd de vn ?

  VN, maakt meer kapot dan je lief is……

  Like

 3. Jean zegt:

  Mensen laat die EU bende maar lullen en dan vooral die Italiaanse fluit, vreemdelingen die niet nuttig zijn voor onze samenleving zoals 99% vqn die parasieten moeten eruit, punt. HOE? Onbelangrijk, liefst op Maleisische wijze, als we ze maar kwijt zijn en nogmaals, die EU misdaadorganisatie heel snel liquideren want die troep paria’s veroorzaakt onze ondergang en overstelpt ons met misdaad en ellende.
  Laten wij maar snel dubbele nationaliteit en stemrecht voor vreemdelingen de nek om draaien en verbod opleggen nog maar een eurocent aan vreemdelingen te spenderen en islamieten verplichten nog dit jaar definitief ons land te verlaten dan zijn wij tenminste bezig met de wederopbouw van onze westerse seculiere beschaving onze veiligheid en onze leefbaarheid.

  Like

  • Willie zegt:

   Jean hoe ga je dat bereiken ????? We kunnen hier blijven ”zeveren” tot we een ons wegen , maar die rotzakken kunnen we daarmee niet raken

   Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv En WAT betreft ONZE WIL @MinPres ?EU:Niemand tegen zijn wil terugsturen http://wp.me/p1O7aM-n8U via @wordpressdotcom

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  http://www.barenakedislam.com/2015/05/13/would-americans-have-allowed-1-6-million-followers-of-nazism-into-this-country-following-wwii/

  Department of Homeland (In)Security caught smuggling in illegal alien Somali and other North African Muslims from Mexico to California
  I want to know who flew them from Somalia to Mexico? They certainly didn’t buy a plane ticket for themselves. How many of them are part of terror group al-Shabaab? Or ISIS? Obama will be dumping them in Bible Belt areas and Red states, as well as generous welfare states like Minnesota and Maine.

  http://www.barenakedislam.com/2015/05/14/department-of-homeland-insecurity-caught-smuggling-in-illegal-alien-somali-and-other-north-african-muslims-from-mexico-to-california/

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Doodzieke man (81) heeft honger, belt 911

  Wanneer je geen eten meer in huis hebt, is het niet de bedoeling direct het alarmnummer 911 te bellen. Clarence Blackmon (81) was echter zo radeloos en hongerig en belde het Amerikaanse noodnummer.

  KANKERPATIËNT
  De man werd zes maanden geleden opgenomen in het ziekenhuis en werd behandeld voor kanker. Clarence woog nog maar 53 kilo toen hij weer naar huis mocht, schrijft Daily Mail. Toen hij honger kreeg, trof hij een lege koelkast aan. Blackmon was te einde raad, omdat hij geen vrienden of familie in de buurt had die een handje konden helpen. ”Ik kan niets doen. Ik kan nergens heen. Ik kan niet uit mijn verdomde stoel”, zei hij toen hij het alarmnummer belde. >>> http://www.metronieuws.nl/koffiepauze/2015/05/doodzieke-man-81-heeft-honger-belt-911

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ peterselie1 14 mei 2015 om 14:08

   Arme man…
   En wederom moet ik denken aan het schrille contrast tussen dergelijke (oude zieke) mensen en die wellustige goudhanen die nooit bang hoeven te zijn voor zo’n eenzame ellende:

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja inderdaad beste Tistochwat de Oranjes breken wel alle records van Halen, Hebben en Houden…

    Werkelozen, armoede en ouderen ach wat maakt dat uit!

    Mensen met een uitkering en ouderen worden het zwaarst geraakt. Over deze neoliberale plannen zullen de aankomende jaren alleen maar strenger worden.Ondanks deze harde maatregelen die ook de jeugd van de toekomst zal gaan raken blijft Nederland kalm.

    Vreemd genoeg maken Nederlanders zich meer druk om zaken als Zwarte piet of #Fuckdekoning. Over Willem Alexander hoeft u zich echt geen zorgen te maken. Anders dan de vele werkelozen en ouderen, hoeft de monarch zich geen zorgen te maken. Hij en zijn gezin leven van een zeer royaal inkomen en zullen niet snel in financiële problemen komen. Hoe anders is dat voor mensen die geen werk hebben of ouderen die na jaren van hard werken, het met minder pensioen moeten doen! en wat blijft erover voor de jeugd aan pensioen?, de neo-liberalen in de EU willen de pensioenen van het rijke Nederland graag gebruiken om gaten in andere landen te dichten. SCHANDE!. >>> http://stopdebankiers.eu/werkelozen-armoede-en-ouderen-ach-wat-maakt-dat-uit/

    Like

  • Driek zegt:

   Ik vind dat wel vreselijk zielig hoor, voor die Clarence, ik stel me zo voor dat ik in zo’n situatie kom. Want niet iedereen staat meteen te trappelen om je te komen helpen. Nou ja, dan stuur ik meneer Bron een mailtje. Die plaatst dan misschien een berichtje op deze site. ‘Driek verkeert in nood, heeft dringend hulp nodig, hij heeft niets meer te eten’.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Zeker weten dat er dan door ondergetekende onmiddellijk een inzamelingsactie wordt georganiseerd op de site! 🙂

    Webmaster E.J.

    Like

 7. Cathja zegt:

  De Verenigde Naties is een organisatie die met twee maten meet. Als het de bootvluchtelingen betreft zijn ze bang dat deze mensen ‘gewond zouden kunnen raken’ tijdens het opsporen en vernietigen van boten van mensensmokkelaars, maar hoe zit het eigenlijk met de mensenrechten van christenen en Joden overal ter wereld? Hoeveel christenen zijn er inmiddels al op gruwelijke wijze afgeslacht door moslims, en wat heeft de VN hierover gezegd?
  Helaas, ik kan me niet veel positiefs herinneren. De VN komt voorál op voor het welzijn van moslims. Dat is ook wel te begrijpen, omdat er meer dan 50 moslimlanden in de VN vertegenwoordigd zijn. Ik heb nog nooit een moslimland de belangen horen behartigen van vervolgde christenen, en geen enkel moslimland stelt het antisemitisme aan de kaak. Bovendien zijn ze allemaal zéér Israël-vijandig!

  Daarom neem ik de woorden van VN-medewerkers m.b.t. dit onderwerp met een flink pak zout. De woorden van mevrouw Mogherini laten zien hoe dom dat mens eigenlijk is. Je kúnt Europa niet dwingen om analfabeten, gelukszoekers en criminelen op te vangen, omdat zij een ‘beter leven zoeken’. Wat zou ze ervan vinden om die jonge sterke mannelijke bootvluchtelingen eens op hun verantwoordelijkheden jegens hun vaderlanden te wijzen? Je neemt de benen niet, maar je máákt iets van je land! Maar nee, dat komt niet in de gedachten op van die domme gans!
  En wat te denken van de woorden van die andere geitenbreier, Jean-Claude Juncker, die ijskoud stelt dat wij deze migranten NODIG hebben?!! Hoe stom kun je zijn om Europa te overspoelen met kanslozen en criminelen? Hoeveel van hen hebben een fatsoenlijke opleiding gevolgd? Weinig denk ik. Als je de TV-beelden uit die landen ziet, dan zie je vaak rellende zwarten. Moeten die hier onze economieën komen ondersteunen?
  Die Juncker zou eens wat minder diep in het glaasje moeten kijken. Dan komt er misschien nog eens iets verstandigs uit zijn mond.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Het lezen van dit artikel kan de bloeddruk van een gemiddeld gezond mens “sky high” laten stijgen. Wij richten onze speren op de Islam. Maar zonder actieve hulp van smerige duistere organisaties zoals de EU en VN en vooral figuren zoals Viezerika Mogherini, Peter Sutherland, Cecillia Malmström enz. heeft Islam in Europa geen poot om op te staan. Zij herinneren mij figuren uit H.G. Wells verhaal “The Suicide Club” (uit het boek New Arabian Nights). Mensen die rijk werden door commerciële exploitatie van zelfmoord. In het verhaal van H.G,. Wells, uit de 19de eeuw, ging het om individuen. In het begin van de 21ste eeuw zorgen Gutmenschen organisaties en individuen – tegen betaling natuurlijk – voor zelfmoord van heel West- en Noord Europa. Er is ook een bepaalde terminologische overeenkomst tussen deze Gutmenschen en de nazi’s. Kijk maar naar de term: “Resettlement-program” tegen de nazi term “Umsiedlungprogram” waarin ze bedoelden Joden in de richting van de kampen te sturen. Ook de term “quotaregeling” had veel betekenis bij de nazi’s voor bijv. het aantal mensen die per dag moesten worden vernietigd. De Term “Mensensmokkelaars” wordt in kringen van EU, VN, toppolitici, (top) media en top intellectuelen gebruikt om te verloochen dat deze boten worden gecharterd door dezelfde zompige duistere islamitische organisaties die hun bankrekeningen spekken (off shore natuurlijk). Dezelfde organisaties die financieren de islamisering van Europa. De “arme stakkers” genaamd “bootvluchtelingen” moeten worden “relocated”. Deze elitaire 5de colonne is totaal ongeïnteresseerd dat er sprake is van slapende gerelateerde ISIS, Al Quida Boko Haram cellen. Jihad soldaten die ISIS achtige oorlogen op Europese bodem zouden gaan voeren. De Derde Wereld apenclub genaamd VN moeten wij helemaal negeren. Zij zien Europa als een dumpplaats voor het vuil die zij op eigen bodem niet willen hebben. Neem bijv. de vluchtelingenboot die paar dagen geleden in Atjeh werd geweigerd. Saudi Arabie wil geen enkele ISLAMITISCHE vluchtelingen op haar bodem. Maar dat is normaal!!!!!.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Umsiedlung’ hield o.a.,(na de totale vernietiging van de Joden, ENDLOSUNG) ook de ‘verplaatsing’ van West-Europeanen, naar de…ONTVOLKTE gebieden in Oost Europa, bijv.Rusland,Polen?

   Like

   • fleckie zegt:

    Aanvulling: uit ‘Klaus BARBIE, een nazi in dienst v.d…V.S., PAG”68,69,:dr.augurg en zijn defenitieve oplossingen,ik stond op het punt te zeggen dat we naar AUGSBURG moesten vertrekken,toen er nog een man de kamer binnenkwam.Hij werd werd voorgesteld als professor Emil Augsburg,een ander lid van Merk’s en Barbie’s netwerk van informanten.Professor Augsburg ,een voormalig SS-KOLONEL;was vroeger medewerker geweest v.h.beruchte WANNSEE INSTITUUT. Dit instituut speelde een grote rol in het ontwikkelen van de zogenaamde ‘definitieve oplossing’ van het Jodenvraagstuk’.Dr.Augsburg werd later toegevoegd aan het..OOST INSTITUUT.wiens opdracht was een soortgelijke ‘definitieve oplossing’ voor te bereiden voor de ..RUSSISCHE BEVOLKING.Volgens dr.Augsburg kwam het OOST INSTITUUT van 1941 tot 1943 in Konigsberg bijeen,om een geschikte methode te ontwikkelen voor de vernietiging van de RUSSISCHE bevolking na de DUITSE OVERWINNING. De leden van het instituut,die door Heinrich Himmler werden benoemd ,waren voornamelijk hoge SS-officieren.
    Terwijl ik naar Dr.Augsburg’s verhaal luisterde,realiseerde ik me nog eens dat Hitlers oogmerken zich niet beperkt hadden tot de vernietiging v.d.Joden,maar de totale uitroeiing van al zijn vijanden inhielden……………Vele leden van bijzondere SS-afdelingen werden als oorlogsmisdadigers tussen 1946 en 1948 berecht wegens het uitvoeren van opdrachten van Hitler’s Oost Instituut,die de onderwerping en vernietiging inhielden van alle mensen die in de overwonnen oostelijke gebieden leefden.Duitse troepen pakten burgers op,vernielden hun dorpen,en hielden ze als gijzelaars vast.Als willekeurige vergeldingsmaatregel werden voor elke gedode Duitse soldaat 100 gijzelaars geexecuteerd.Zelfs het reguliere leger deed mee aan het oppakken van Joden,zigeuners en andere’ongewenste’ personen,om ze ter liquidatie aan de SS over te dragen…………….
    Het…HERKOLONIESATIEPROGRAMMA van het Oost Instituut had een tweeledig doel;het vernietigen v.d.cultuur en zelfs het leven v.d.OVERWONNEN VOLKEREN in het OOSTEN, en het in hun plaats vestigen van mensen van Duitse origine.Dit waren maar een paar v.d.voorstellen die het instituut,dat werd voorgezeten door Alfred Rosenberg ,Hitler’s zogenaamde rassenexpert,deed………………..

    Like

 9. toestroom zegt:

  Ik heb nog een rubber boot van 10 jaar oud zou dit wat voor hun zijn om terug te varen hij is niet 100% meer

  Like

 10. helletocht zegt:

  Gisteren Pauw gezien. Ja ik ook, maar even echter, langer dan zapzap kan ik meestal niet, Ik wordt dan gewelddadig en slaap niet meer. Ik zou half Amsterdam naar het 72 maagdenbordeel kunnen helpen, weet je wel! Half is toch correct, want zo ligt het demografisch wel. Ik gedraag me verder bescheiden, er zijn ook nog genoeg seculiere muzelmannen. Niet verder vertellen svp, Dit soort dingen krijg ik alleen maar als ik geconfronteerd wordt met “de religie” en dat is elk ogenblik van de dag. Daar zat me Billy Turf van Baalen bij de trotse Pauw te papegaaien, de voormalige brandstichter van de Oekraïne. Hij vertelde heel wijs dat Mali, je weet wel, daar waar onze soldaten zich gedwongen verschansen in containers, altijd arm zou blijven en nooit zo “rijk” zou worden als ons klotenland. Er zaten ook twee linkse huppeltrutten, van wie ik de naam echter niet wilde weten. Als je in een identificatielijn zou opstellen, zouden ze licht geven van de rabiate linksheidziekte.Wat zei een van de “linksdames”! Nou het volgende. Wij moesten dan maar wat van onze rijkdom aan Mali of wie dan ook geven om die landen ook wat meer luxe te bezorgen. Dat deden we al, vertelde Billy prompt via de het “ontwikkelingsgeld” of beter gezegd via de regeling “hoe hou ik de lokale elites happy”. Dat zo een man dat maar zo direct kan oplepelen. Very to the point. Nou dan moeten we nog meer geven, zeiden de kraaiende linksgehandicapten. Wat als we zelf niks meer hebben, zei Billy met het brilletje zuinig! Nou orakelde de linkse linkerd, dan zijn we altijd nog rijker dan Mali. Daar had Billy niet van terug en riep geef mij maar twee negerzoenen en 72 maagden.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Niemand hoeft tegen zijn wil terug. En wij dan ? Sinds wanneer hadden wij nog iets te willen ? De jaren 50 misschien ???

  Like

 12. fleckie zegt:

  Het ‘THULE GENOOTSCHAP’, ;……PAG. 52,53, BOEK ‘DE MILJOENEN VAN hITLER’ VAN w.schwarzwaller ,uitg.b.v.de KERN, BAARN. ISBN 9032502735.
  iN 1912 besloten enkele Duitse occultisten met radicaal-antisemitische achtergrond een loge op te richten,die de naam’Germaanse Orde’ kreeg. Tot de oprichters behoorden Theodor Fritsch,die een antisemitische krant uitgaf,Philipp Stauff,een adept v.d.racist Guido von List,en Hermann Pohl,die kanselier v.d.Orde werd.Reeds drie jaar later rad Pohl uit en stichtte zijn eigen Loge, de’Germanen-Orde Walvater vom heiligen Gral’.De orde was georganiseerd in de trant v.d.Vrijmetselaars of de Rozenkruisers,met verschillende geheime graden van inwijding,bestreed echter de Vrijmetselarij evenzeer als het marxisme,en was radicaal antisemitisch.Lid van deze orde kon men slechts worden als men een zuiver’arische’ reeks van voorouders kon bewijzen.In 1915 sloot Pohl zich aan bij een zekere Rudolf Glauer,een avonturier van Silezische afkomst die een Turks paspoort had,en zic met SOEFI-MEDITATIE bezighield,aan astrologie deed,en een bewonderaar was van de pathologisch-radicale antisemieten Lanz von Liebenfels en Guido von List. Na zijn adoptatie door een Oostenrijks edelman noemde Glauer zich Rudolf Freiherr von Sebottendorf. Sebottendorf was zeer welgesteld ,hoewel de herkomst van zijn vermogen in nevelen gehuld ligt. Hij werd Grootmeester v.d.Orde-provincie Beieren.In die eigenschap stichtte hij in 1918 ,met instemming van Pohl ,een nieuwe broederschaps-loge het’THULE-GENOOTSCHAP’………..De naam was ontleend aan een legendarische voorhistorische beschaving,en als symbool werd het afgeronde hakenkruis met [eikenloof] krans en zwaarden gekozen. In het verenigingsregister van Munchen werd het THULE-GENOOTSCHAP opgetekend onder de onschuldigklinkende benaming ‘Studiegroep voor Germaanse Oudheid’. Naar buiten toe poseerde het genootschap aanvankelijk als letterkundige kring ,die zich aan bestudering van oude Duitse geschiedenis,zeden en moraal wijdde. ……….De ”’binnenkring’v.h.Thule-genootschap was betrekkelijk klein en slechts voor ingewijde adepten toegankelijk. Hier werd in diepe ernst occult en magisch ritueel uitgevoerd. Men kende geheime herkenningstekens,symbolen en alle parafernalia van een mystiek-esoterische broederschap.Men had verbindingen met de Engelse broederschap v.d.’GOLDEN DAWN’,met de theosofen van MADAME BLAVATSKY en mogelijk ook met de notoire magier en avonturier Aleister Crowley. ……….Politiek van belang werd de’buitenkring’,waartoe in Munchen ongeveer 250 mensen behoorden,en meer dan 1000 in de rest van Beieren. De betekenis van deze leden lag in hun kwaliteit .Tot het Thule-genootschap
  behoorden advocaten,rechters,hoogleraren,hoge politieambtenaren ,adellijken uit de omgeving van het HUIS WITTELSBACH,artsen ,industrielen, en rijke zakenlieden,zoals bijv.de gebroeders Walterspiel,de eigenaars van Hotel de’Vier Jahreszeiten’,waar het Thule-genootschap ook zijn bureaus en vergaderruimtes had. ……….Nog tijdens de laatste maanden v.d.Tweede Wereldoorlog huldigden de leden v.h.Thule-genootschap de allerextreemste pangermaanse ideeen.Ze beleden de rassensuperioriteit v.d.Duitsers en streefde naar een GROOTDUITS RIJK van ENORME MACHT en GROOTHEID. …………..Na de revolutie werd het Thule-genootschap een centrum v.d.contrarevolutionaire ondergrondse. De clubzalen werden middelpunt van het verzet tegen de revolutie en de Radenrepubliek.In een goed uitgeruste werkplaats werden valse papieren vervaardig om contrarevolutionairen uit Munchen en naar de vrijcorspsen te kunnen laten gaan. Een bijzonder actieve organisator werd de ex-luitenant en student Rudolf Hess,die door een krijgsmakker aan Sebottendorf was voorgesteld. ……….Samen met deze samenzweerdersactiviteiten werd een min of meer openlijke propagandacampagne gevoerd,waarbij honderdduizenden anticommunistische en antisemitische vlugschriften en pamfletten verspreid werden. ……….Op een punt verschilde het Thule-genootschap fundamenteel van andere reactionaire en nationalistische verenigingen;men deed energieke pogingen om ook de arbeiders voor zich te winnen ,die men door de ‘joodse ideeen van communisme en internationalisme vergiftigd’achtte en die ‘naar het nationalistische kamp’teruggeleid moesten worden. …..De journalist Karl Harrer kreeg opdracht om een politieke ‘arbeiderskring’ op te richten.Het Thule-genootschap wist echter maar al te goed dat de arbeiders elk program dat hun door een lid v.d.conservatieve ‘bevoorrechte klasse’ werd aangeboden,van de hand zouden wijzen. …..Van de bij de spoorwegen werkende treinsmid Anton Drexler wist HARRER,DAT DEZE ZOWEL ANTISEMIET als chauvenist en proletarier was.Met hem als voorzitter-in-naam stichtte hij in januari 1919 de ‘Deutsche Arbeiterpartei’………..Deze ‘ Arbeiderspartij ‘ was slechts een van de vele door het Thule genootschap gestichte en gestuurde verenigingen. Het genootschap werd ook de’moeder van de ‘DEUTSCHE -Sozialistische Partei ‘ van de Neurenbergse onderwijzer Julius Streicher,die zich later met Hitler vereende;het genootschap stichtte en financierde voorts het rechtsradicale ‘Vrijcorps Oberland’,en gaf de ‘Munchener Beobachter’ uit,waaruit later de ‘Volkischer Beobachter’ voortkwam. ……….Enkele dagen voordat Munchen door de witte troepen werd veroverd plunderden de communisten de kantoren v.h.Thule-genootschap in Hotel de ‘Vier Jahreszeiten’ en namen zeven leden gevangen,onder wie de secretaresse gravin HEILA von WESTARP en vorst GUSTAV von THURN und TAXIS. Op 30april werden de gevangenen zonder vorm van proces op de binnenplaats v.h.Luitpold-gymnasium in Schwabing doodgeschoten.
  Zij zijn overigens de enige burgerslachtoffers van de ‘beestachtige Radendictatuur’ gebleven. Tijden de ‘witte’ terreur,die daarop volgde,werden ..honderden doodgeslagen en dodgeranseld.
  In de hele periode v.d.Munchense Radenrepubliek had het Thule-genootschap met zijn voortreffelijke inlichtingendienst als..’.VIJFDE COLONNE’ van de reactie in het centrum van het vijandelijke kamp gewerkt en in beslissende mate tot het neerslaan v.d.revolutie bijgedragen. Het was geen toeval dat generaal von Epp,de commandant van het Witte Vrijcorps na de verovering van Munchen zijn hoofdkwartier in de zalen van het Thule-genootschap in hotel de’Vier Jahreszeiten ‘ vestigde……………………..

  Like

  • fleckie zegt:

   vervolg;De eerste maanden van Hitlers politieke activiteit werden gekenmerkt door moeizame discussies met de starre .stamtafelvereniging’ van Harrer en Drexler .Hiitler wil de DAP transformeren in een strijdvaardige partij met massabewustzijn,doch Harrer en Drexler aarzelen. Ook met de financien is het niet al te best gesteld. De geldelijke steun v.h.THULE-genootschap is nog niet overdadig.Ook is men weliswaar conspiratief gewiekst, maar v.d.opbouw van een massapartij heeft men geen benul. Wel weet Hitler enkele openbare samenkomsten in min of meer obscure kroegen te organiseren,en hij ontwerpt vlugschriften en plakkaten, maar de eigenlijke doorbraak laat op zich wachten………..Daar komt ineens verandering in als Hitler eind 1919 kennismaakt met zijn belangrijkste mentor;Dietrich Eckart. ……….Vele biografen hebben de invloed,die Eckart op Hitler uitoefende ,toch onderschat.Terwijl deze ontmoeting wel van meer belang betekenis was dan welke andere zin in zijn leven ook. Eckart heeft Hitler zodanig gevormd dat men met recht een va een ‘transformatie ‘ kan spreken. ……….Toen de 30-jarige Hitler de schrijver Eckart leerde kennen was deze een middelgrote, dikke en kaalhoofdige man van achter in de vijftig,een typische Beierse bohemien,een krachtige drinker zonder ooit dronken te worden of grof in de mond,maar zeer ontwikkeld en met een schat aan kennis.Hij werd als welgesteld beschouwd en was uitgever en hoofdredacteur van een antisemitische krant,die hij ‘In Goed Duits’
   noemde. Hij had toneelstukken geschreven,een redelijke vertaling van Peer Gynt gemaakt en hij schreef middelmatige gedichten. Ze waren beinvloed door het expressionisme,maar radicaal nationalistisch getint.In Schwabing was Eckart een bekende verschijning.Hij had zijn stamtafel in het wijnlokaal ‘Brennessel’ aan de Occamstrasse,waar hij dagelijks verscheidene flessen wijn consumeerde zonder ooit dronken te worden. ………Eckart was niet alleen een zware drinker,maar nam ook drugs,waaronder het Zuidamerikaanse psychedelicum peyote, de basissubstantie van mescaline. Aleister Crowley had peyote in de artistieke en occulte kringen van Europa ingevoerd.
   In zijn jonge jaren,als verslaggever en feuilletonredacteur in Berlijn,had Eckart wegens verslaving aan morfine enige tijd in een psychiatrische kliniek doorgebracht,waar hij– in de trant v.d.markies de Sade – zijn toneelstukken door psychiatrische patienten liet opvoeren. ……….Doch deze beschrijving raakt alleen het oppervlak van deze opmerkelijke man. Eckart was ook een ..geengageerde occultist en adept v.d.magie. Als ‘ingewijde’ behoorde hij tot de binnenste kring van het Thule-genootschap en tot andere ‘Orden van ingewijden’. Eerst was hij vrijmetselaar en Rozenkruiser geweest,maar met de vrijmetselaarij had hij gebroken omdat hij als racist het internationalisme v.d.vrijmetselaren afwees. In het Thule-genootschap en in de Germanen-Orde had hij zijn spirituele thuis gevonden. ……….Het geloof v.d.Thule-adepten van de ‘binnenste kring’ was, kort samengevat, het volgende; THULE,een legendarisch eiland in het hoge Noorden,zou,net als Atlantis, het centrum van een verzonken hoge beschaving zijn geweest.Maar niet alle geheimen van deze beschaving waren volledig verloren gegaan.Ze werden bewaard door oeroude .’wezenheden’van hoge intelligentie(overeenkomstig de’Meesters’ in de theosofie of in de ‘Witte Broederschap’) Met deze wezenheden of essenties kon de ingewijde met behulp van magisch-mythische rituelen in contact treden. De ‘Meesters’ of ‘Oer-Ouden’ konden de ingewijde bovennatuurlijke krachten en energieeen schenken. Het moest het doel v.d.ingewijden zijn om met behulp van de enrgieen van Thule een nieuw ras van supermensen voort te brengen – natuurlijk .’arisch’- dat alle minderwaardige rassen zou verdelgen. ……….Hoezeer aan het’rijk van de fantasie ontsproten’ de arische doctrine ook moge schijnen, de gepraktiseerde rituelen v.d.’Thulisten’ waren allesbehalve onschuldig. ……….De gangbare denkbeelden over’magie’ zijn bij de meeste mensen heel sterk gevormd door sprookjesverhalen in de jeugd,met goede en boze heksen en tovenaars. In de esoterische wereld echter heeft magie een geheel andere betekenis.Volgens C.G.Jung is ‘magisch alleen een ander woord voor psychisch’. Zo beschouwd wordt magie de kennis van de psychische vermogens van de mens,en bewuste toepassingen daarvan. In verreweg de meeste gevallen is de gemiddelde mens niet in staat om zich van zijn energieen bewust te worden,en ze dan beheerst in te schakelen. Hij ervaart zichzelf als min of meer willekeurig overgeleverd aan onbewuste opwellingen,reacties en emoties. Magie wordt toegepast om met behulp van bepaalde methodes contact te leggen met psychische energieen die voor het bewustzijn v.d.mens normaliter niet zonder meer toegankelijk zijn,om door dat contact dat potentieel bewust,met de wil,te kunnen gebruiken.Een doeltreffend middel hiertoe is het ritueel.Ze dienen om de psychische krachten van de mens, met inschakeling van de zintuiglijke vermogens zien,horen,ruiken,proeven en voelen als met een brandglas te concentreren. Doel van het magisch ritueel is BEWUSTZIJNSVERRUIMING.in die gesteldheid kan de adept boven zijn natuurlijke begrenzing uitgroeien. ……….Zodra een gevorderde adept de wetten en beginselen v.d.psychische energie begrijpt kan hij die krachten in zichzelf oproepen en ze volgens zijn wil inschakelen.
   Evenals andere esoterische groepen beoefenden ook de THULISTEN magische praktijken zoals de beheersing v.d.KUNDALINI-energie van de Hindoes en het scheppen van gewenste situaties door geconcentreerd.intensief en systematisch visualiseren.De rituelen met kaarten,kleuren, cirkels,driehoeken,zinnebeelden,geurstoffen enz. dienden zoals bij alle magische praktijken alleen als hulpmiddelen om de wil te concentreren. (In de ‘keukenmagie’ van het gepopulariseerde occultisme zijn de rituelen meestal tot loutere ‘versiering’ verkwijnd)………..Volgens C.G.Jung is er aan magie eigenlijk niets geheimzinnigs.Jung ziet magie als verruiming v.h.bewustzijn en vergroting en versterking van het menselijk energiepotentieel door middel van speciale psychologische methodes. Of magie’goed’ is(of ‘wit’),dan wel ‘slecht'(of ‘zwart’) hangt alleen af van het doel waarvoor ze wordt ingeschakeld.Een ‘witte magier streeft naar zelfbevrijding en zichzelf vinden,zonder anderen te willen schaden.Bij de ‘zwarte magier’ staan het uitoefenen van macht,heerschappij over anderen en materiele winst op de voorgrond.Bij de rituelen v.d.Thulisten nu was ondubbelzinnig sprake van ‘zwarte magie’……………Er kan geen twijfel aan bestaan dat Eckart,wiens aandacht door andere leden v.h.Thule-genootschap op Hitler gevestigd was,hem in magische methodes heeft onderwezen.Hij zag dat daar een onontwikkeld potentieel was,dat gewekt en gevormd kon worden. Met Eckart als leermeester ontwikkelde de linkse,geremde Hitler,de schilder zonder-veel succes,de ex-korporaal ,die men vanwege ‘tekort aan leiderskwaliteiten niet eens tot onderofficier had bevorderd,opeens verbazingwekkende kwaliteiten en talenten;hij werd een uitmuntend organisator en propagandist met het vermogen om te leiden en mee te slepen,een man die in staat was om een duister partijtje snel vanuit haar stamtafelbier-
   kroegsfeer tot een massale beweging te verheffen. En:de van emoties doortrokken lekespreker werd een retoricus,die een enorm auditorium wist te fascineren. ………………

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  “of er aan gehinderd zouden worden een beter leven te zoeken.”

  Een beter leven zoeken ze maar in hun eigen land of in andere ‘allahu akbar’ gebieden; hun assertieve brutale agressieve smoelen zijn groot genoeg, dat blijkt wel als ze eenmaal hier zitten.
  Ze steken in hun eigen land de handen maar eens flink uit de mouwen, daar zijn ze niets te mooi voor.
  Dat “betere leven” dat ze zoeken, houdt in dat ze zich tot aan hun graf willen laten verzorgen door ons! Door ons, ‘ongelovigen’, die zij zo ontzettend haten!
  Voor ONS is er verdorie straks geen cent meer voor welke vorm van ‘zorg’ en hulp dan ook, na een leven lang belasting te hebben betaald.

  Like

 14. fleckie zegt:

  pag.76,[‘de miljoenen van Hitler];’toen in januari 1923 het Franse leger,als represaille wegens achterstallige herstelbetalingen, het …ROERGEBIED…bezette, stortte de Duitse valuta helemaal ineen. De regering moest honderdduizenden mensen in het Roergebied ondersteunen,,die door het passieve verzet werkeloos waren geworden.Om deze enorme bedragen op te brengen werd steeds meer papiergeld gedrukt………..Op 1 februari staat de dollar op 41.500 Mark. Elke dag werd voor een waarde van 75 miljard marken gedrukt. Daarvoor waren 2000 drukkerijen en meer dan 300 papierfabrieken ingeschakeld. Op 22 mei kost de dollar 57.000 Mark,een maand later al 136.000 Mark. Voor een liter melk moest de Duitse consument op 8 juli 1923,4000 Mark betalen. Op 25 juli sluit de dollar op een koers van 600.000 Mark. Van toen af stegen de prijzen met het uur; de arbeiders werden per dag uitbetaald.Aan de fabriekspoorten wachtten de vrouwen hun mannen op,om zich dan dadelijk naar de dichtsbijzijnde winkels te reppen,om inkopen voor het avondmaal te doen. ……….De ‘Vossische Zeitung’ maakt op 18 juli melding van een chef de clinique ,die zijn particuliere ziekenhuis heeft gesloten en een baantje in een nachtclub heeft aangenomen,waar hij ‘stemmingsliedjes’ zingt.Zijn voormalige assistent begeleidt hem op de piano. ……….Wie TOEGANG HEEFT OP STABIELE DEVIEZEN, kan nu leven als een vorst. Ernest Hemingway,die destijds als journalist in Europa werkte,vertelde eens van enkele dagen die hij in een duur Duits hotel had gelogeerd. De rekening bedroeg miljoenen Marken-oftewel 20 dollarcent per dag. ……….Op 1 augustus overschrijdt de dollarkoers de grens van 1 miljoen Mark, op 7 augustus is de koers 3,3 miljoen ,op 15 september is het 50 miljoen Mark geworden;op 19 septemberis 1 dollar 12 miljard Duitse papiermarken waard,drie dagen later 40 miljard.Op 1 november 1923 kost een brood 260 miljard Mark, een pond suiker 250 miljard, een pond vlees 3,2 biljoen Mark. Het dagloon van een fabrieksarbeider ligt bij 5 biljoen Mark. En op 9 november, de dag van de ..putsch van MUNCHEN, kost een exemplaar van de VOLKISCHER BEOBACHTER 8 miljard Mark. …………………Tot welke absurditeiten de razende inflatiedraaimolen leidde leert ons bijvoorbeeld een brief die een dokter,die uit de tijd van voor de oorlog een gespaard tegoed van 86.000 Mark bezat,op 5 september van zijn bank kreeg;’dE BANK BETREURT UITERMATE DAT ZIJ UW TEGOED VAN 86.000 mARK NIET MEER KAN AANHOUDEN OMDAT DE KOSTEN VAN BEHEER IN GEEN VERHOUDING MET HET INGELEGDE KAPITAAL MEER STAAN.WIJ VEROORLOVEN ONS DAAROM,U UW KAPITAAL TERUG TE BETALEN. OMDAT WIJ GEEN BANKBILJETTEN HEBBEN WAARVAN DE WAARDE KLEIN GENOEG IS HEBBEN WIJ DE SOM TOT EEN MILJOEN MARK AFGEROND. BIJLAGE EEN BANKBILJET VAN EEN MILJOEN MARK’……Op de enveloppe was een gestempelde postzegel geplakt ter waarde van 5 miljoen mark………………………….Het papiergeld is meestal slechts eenzijdig bedrukt. Op kantoren wordt de onbedrukte kant als kladpapier gebruikt;veel goedkoper dan het kopen van een kladblok…………………Voor Hitler en de partij had het geen zin meer om giften in papieren Marken aan te nemen.Alleen oude schulden worden er mee afgelost.Waarde haddden alleen goud,juwelen en deviezen. Nu bleek het een groot voordeel,dat Hitler de van mevrouw BECHSTEIN en andere rijke begunsigers ten geschenke gekregen kunstvoorwerpen bewaard had. Op die manier was het voor hem niet moeilijk om aan deviezen te komen.Typerend is een overeenkomst tussen hem en de koopman Richard Frank van de Berlijnse firma Korn-FRANK; ‘Als onderpand voor een lening van 60.000 Zwitserse franken draagt de heer Hitler aan de heer Richard Frank het eigendomsrecht over van de bij het bankiershuis Heinrich Eckert in Munchen gedeponeerde waardevolle voorwerpen: een smaragdhanger met platina en briljanten met platinakettinkjes.Een robijnen ring met in platina gevatte briljanten.Een saffierring in platina met briljanten. Een briljantring[solitair],biljanten in zilver gevat,een ring van 14 karaats goud.Een Venetiaanse reliefspits, zeseneenhalve meter lang en elfeneenhalve centimeter breed[17de eeuws].Een roodzijden Spaans met gouddraad geborduurd vleugelkleed’……Hitler
  merkte later op dat hij de Volkischer Beobachter in 1923 zonder hulp van deze Frank niet had kunnen behouden. Tot de rijke begunstigers die Hitler tijdens het turbulente inflatiejaar ..1923..-
  persoonlijk ,en voor de partij- steeds weer met deviezen en juwelen hielpen,behoorden verrassend veel vrouwen.Een van hen was Winifred Wagner,van geboorte een Engelse, en echtgenote van RICHARD WAGNER’S zoon SIEGFRIED. …Dietrich Eckart had Hitler al in 1920 in Bayreuth geintroduceerd ,en Winifried Wagner behoorde tot de eerste leden v.d.NSDAP. Weldra werd zij een der naaste platonische vriendinnen van Hitler en een van zijn energiekste financilele weldoensters.De dames Bruckmann en Bechstein wedijverden met haar. …..Soms nam Hitler,om zich meer’aanzien’ te geven,Putzi Hanfstaengl op zijn bedevaarten mee. Zoals bijvoorbeeld naar de schatrijke gepensioneerde consul-generaal Scharrer,die een groot lanndgoed aan het Starnberger Meer bewoonde. In de tuin liepen trotse pauwen rond,op de vijver dreven zwanen .Hitler zei tegen Hanfstaengl dat de radiateur van de voor het huis geparkeerde Rolls Royce niet vernikkeld maar verguld was. Maar voor Putzi had daar alles de sfeer van nouveau-riche,hij vond het bombastisch en overladen. Scharrers’vrouw, van geboorte ..BUSCH…geheten,stamde uit de bekende bierbrouwersfamilie in st.LOUIS.
  PAG.79’een uitnemende geldbron bleek ZWITSERLAND te zijn. Daar deed dr.Emil Gansser,een vooraanstaande vriend v.d.nazi’s in Berlijn,kostbaar voorbereidend werk .Hitler had Gansser al in 1921 in Berlijn leren kennen en was door hem geintroduceerd in de deftige Berlijnse ‘Nationale Club’ waar rechtse officieren en industriemagnaten elkaar omtmoetten. Gansser was directeur van Siemens& Halske en droeg altijd stijve boorden en een Stresemann[een zwart jasje en een gestreepte pantalon].Hij speelde een leidende rol in de protestantse kerk van Pruisen en onderhield goede relaties met vooraanstaande LUTHERANEN en CALVINISTEN. In 1923 reisde
  hij naar Zwitserland en sprak daar met rijke Zwitserse Calvinisten en Zwinglianen.Hij schilderde hun het gevaar voor dat ook voor de protestantse kantons zou dreigen,als door afscheidingsbewegingen in Zuidduitsland een ‘groter katholiek Donau-konnkrijk met ontkoppeling v.h.protestantse Pruisen ‘ zou ontstaan. Juist Frankrijk zou,betoogde hij, een dergelijke ontwikkeling begunstigen.Er waren betrouwbare berichten dat de Fransen van Beierse herstelbetalingen af zouden zien as dat land zich van het Duitse rijk zou losmaken. En tevens beschreef hij voor zijn Zwitserse gesprekspartners de’geniale,eenvoudige arbeider en goede republikein Adolf Hitler,die zich tot taak heeft gesteld om Duitsland onder leiding v.h.protestantse Pruisen weer tot een gerespecteerde factor te maken’. ……….Nadat Gansser zo de bodem had voorbereid,reed Hitler zelf meermalen naar Zwitserland om giften te verzamelen. Eenmaal vergezelde Hanfstaengl hem, een andere keer chauffeerde de prins van ARENBERG ,die via Goring tot de NSDAP was toegetreden, Hitler persoonlijk met een stokoude Benz-auto van Munchen over Lindau naar Zurich. Arenberg was met de hertog en hertogin van Coburg een der weinige leden v.d.hoge adel bij de nazi’s.Zijn vriend,de hertog van Coburg een der weinige leden v.d.hoge adel bij de naz/’s.zijn vriend,de hertog van Coburg, was de zoon van prins Alfred,…DUKE of EDINBURGH en grootvorstin Marie van Rusland, en daardoor een kleinzoon van Victoria van Engeland en van Albert van SAKSEN-COBURG en GOTHA. ………..IN ZURICH werden Hitler en prins Arenberg in Hotel Bauer au LAC onthaald op een diner van meer dan 12 gangen. Na het diner werd een koffer klaargezet waar de rijke ZWITSERS geldbedragen in deponeerden. Voorzien van aanbevelingsbrieven bracht Hitler de volgende dagen bezoeken aan bankiers en zijdefabrikanten aan de ‘GOUDKUST’,op de westelijke oever van het Meer van Zurich, en in de Bahnhofstrasse. tenslotte keerden Hitler en Arenberg terug naar Duitsland met een koffer die bol stond van de Zwitserse frank-en dollarbiljetten. Kwitanties waren niet gegeven.
  Hitler deed niet eens de moeite het geld te tellen.Hij overhandigde de koffer aan Amann,die intussen ook privefinancier van Hitler was geworden en er voor zorgde dat het ‘zijn Fuhrer’ aan niets ontbrak.

  Like

 15. Pingback: Frankrijk nu ook tegen vluchtelingenquota | E.J. Bron

 16. Pingback: Frankrijk nu ook tegen vluchtelingenquota |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s