Indonesische marine sleept vluchtelingen terug de zee op

Screenshot_34

(Vertaling: E.J. Bron)

De Indonesische marine heeft een boot met honderden vluchtelingen teruggestuurd naar zee. Ze zou de mensen aan boord te eten en te drinken hebben gegeven en hen daarna uit Indonesische territoriale wateren hebben gesleept, zei de woordvoerder van de marine, Manahan Simorangkir. Het zou vermoedelijk gaan om leden van de in Myanmar gediscrimineerde minderheid van de Rohingya. De woordvoerder verdedigde de actie, omdat de vluchtelingen volgens hem niet naar Indonesië wilden. (passage uit een artikel van “Zeit-Online”).

Bij de Rohingya  gaat het om voormalige Mohammedaanse gastarbeiders uit Bangladesh die zich in Myanmar gevestigd hebben. Als je aan de door de EU ingestelde “veerverbinding” voor economische migranten van Afrika naar Europa denkt, dan is het toch zeer verbazingwekkend dat Indonesië er niet in is geïnteresseerd om zijn islamitische geloofsbroeders te helpen. Daarmee bevinden ze zich in heel goed gezelschap met de steenrijke islamitische olielanden, die uit vrees voor instabiliteit eveneens geen vluchtelingen opnemen.

PS: Eventueel wilden de bootpassagiers daadwerkelijk niet naar Indonesië naar hun geloofsbroeders. Boot”vluchtelingen” in de Middellandse Zee laten zich niet door marine-eenheden van Malta “redden”, omdat zij graag naar Noord-Europa willen “vluchten”.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Indonesië, Islam. Bookmark de permalink .

11 reacties op Indonesische marine sleept vluchtelingen terug de zee op

 1. koddebeier zegt:

  Het enige wijze besluit, als je als land niet ten onder wilt gaan.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je als land niet ten onder wilt gaan?
   Indonesië is toch al een islamitisch land dus veel zal het niet meer uitmaken.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Jawel BertG……maakt heel veel uit. De islamieten in Indonesie zijn behoorlijk “gematigd” , die lui uit Myanmar (voormalige Burma) , zijn al op-de-vluchteling in Myanmar , omdat ze in buurland Bangladesh al behoorlijk wat mensen naar de eeuwige jachtvelden hebben geholpen. Ook in Myanmar zijn er enkele weken geleden weer wat onlusten (weliswaar op kleinere schaal) geweest. De zoveelste…..En in Myanmar is men deze lui ook spuugzat. Dus die hebben het leger en politie ingezet. Vandaar dat die lui hem smeren in Myanmar. Indonesie wil dit soort “moslims” niet vanwege hun gedrag , en ten tweede niet omdat ze zelf al meer dan genoeg problemen met de eigen bevolking heeft.

    Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  12 minuten geleden
  @geertwilderspvv volg voorbeeld->@TimmermansEU @MinPres @LodewijkA Indonesië stuurt bootmigranten RT mt voedselpakket http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/5/Zo-gaat-Indonesie-om-met-bootmigranten-terug-met-voedselpakket-1760707W/

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “de steenrijke islamitische olielanden, die uit vrees voor instabiliteit eveneens geen vluchtelingen opnemen.”

  Tuurlijk, dump dat parasiterende tuig maar bij ons; betalen die stomme ‘socialisten-aanhangers’ wel. Die betalen heel graag nóg meer belasting om heel Afrika hierheen te halen met als doel hen te verwennen tot aan hun kist. Geeft niks als het HIER wél zo instabiel als de pest wordt!
  Rampzalig dat deze ‘Gutmenschen’ niet WILLEN begrijpen dat een land deze strapatsen niet kan opbrengen…
  Ze WILLEN niet inzien dat hun eigen volk (bejaarde ouders, kinderen, kleinkinderen) naar de verdommenis gaat!!!
  En maar video’s op ‘facebook’ plaatsen van schattige negertjes; waarom raken die idioten toch altijd zo vertederend bij het zien van negers?!
  En zeg er voorál geen kwaad woord over, want dan verscheuren ze je!

  Like

 4. toestroom zegt:

  Moeten ze ook doen aan de Europa grens terug waar ze vandaan komen moet je kijken hoe gouw het over is vooral als er nog een bootje zinkt.de teks die boven aan staat heb ik geplaats op wuz van de telegraaf kijken of ze dit willen plaatsen ik denk zelf van niet.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Tsia Indonesie is een moslim land en toch willen ze deze moordenaars niet in huis hebben. Waar om wij dan wel?

  Like

 6. Tempelier zegt:

  En natuurlijk weer geen woord over het feit waarom ze hun niet meer dulden in Myanmar, discriminatie ga toch fietsen !!

  Like

 7. toestroom zegt:

  Is dit soms het zelfde bericht EJ zo niet dan hebben we al twee landen die het doen.
  Thailand stuurt weer bootvluchtelingen terug

  BANGKOK –
  Thailand heeft geweigerd driehonderd opvarenden van een vluchtelingenboot aan land te laten. „We hebben ze de toegang tot het land ontzegd, maar wel voedsel en water gegeven om te voldoen aan onze mensenrechtenverplichtingen”, zei een woordvoerder van de politie.
  De boot werd circa 17 kilometer voor de kust van het zuidelijke eiland Koh Lipe aangetroffen.
  Maandag stuurde Thailand al een schip met vijfhonderd mensen terug.
  De meeste vluchtelingen in Zuidoost-Azië komen uit arme gebieden in Bangladesh en Myanmar. Velen van hen behoren tot de moslimminderheid in eigen land.
  De VN-vluchtelingentak UNHCR wil dat Thailand, Indonesië en Maleisië de zee op gaan om de boten te zoeken en de vluchtelingen te redden. UNHCR vreest dat duizenden vluchtelingen op zee zitten en geen kant op kunnen. Het gaat daarbij vooral om vluchtelingen die op bootjes zitten van mensensmokkelaars die de vluchtelingen gewoon achterlaten op zee.
  Thailand heeft de strijd tegen mensensmokkel opgevoerd en vermeende smokkelaarskampen leeggehaald.

  Like

 8. Deze landen weten bliksemsgoed wat voor vlees ze in de kuip hebben,in tegenstelling tot de seniele Europeanen, die nog steeds in Roodkapje geloven (totdat ze net als haar oma, zelf opgevreten worden) 😛

  Like

 9. marjoleintje zegt:

  potverdomme wat zijn moslims toch A sociaal en westerse wereld kan er weer voor opdraaien?dat klopt toch niet?en het KAN OOK NIET!laat die moslim ook het verdrag tekenen DWING ZE DESNOODS we leven allemaal op deze wereld dus het zijn OOK HUN PROBLEMEN!alsof we in westerse wereld vroeger allemaal rijk waren NEE DUS en NU NOG NIET VOEDSELBANKEN ROTTE TANDEN OUDE VOCHTIGE HUIZEN ROT OP ZEG ik woon al jarenlang op een gehorige rotflat met allemaal buitenlanders rond me heen die mij niet respecteren omdat ik toevallig een blote zomerjurk aanheb kijken ze mij niet aan ik voel me er echt niet lekker tussen maar het word me ook maar door de strot geduwd nou de groeten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s