Oost-Europeanen willen geen “vluchtelingen”

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

Het komt zelden voor dat Oost-Europese landen het ergens met elkaar over eens zijn. Vaak is er tussen hen sprake van meningsverschillen, of die nu gaan over de Oekraïne-crisis, de energiepolitiek of de verdeling van EU-subsidies. Maar als het om het voorstel van de Europese Commissie gaat over een betere verdeling van de vluchtelingen over de lidstaten volgens een quotaregeling zullen ze één lijn trekken. De regeringen van Bulgarije, Tsjechië, Hongarije, Polen tot aan de Baltische landen toe zullen allemaal hetzelfde antwoord geven: absoluut geen asielzoekers in onze landen!

De Oost-Europese landen uiten en praktiseren deze houding al lange tijd op verschillende manieren. Het meest direct is zij bij de Hongaarse minister-president Viktor Orbán. Al in het begin van dit jaar zei hij geen migranten in Hongarije te willen hebben die “met een andere cultuur en een andere achtergrond onder ons leven”. En hij voegde er aan toe: “Wij willen Hongarije hebben zoals ze is.” (passage uit een artikel van “Zeit Online”)

Commentaar: In Oost-Europa schijnt het gelukkig bekend te zijn dat het bij de zielige “asielzoekers” niet om oorlogsvluchtelingen gaat, maar voor het overgrote deel om economische migranten die zich willen vestigen in de nog enigszins functionerende sociale stelsels van West-Europa. Deze “kolonisten” maken deel uit van een nooit eindigende volksverhuizing richting Europa. (volgens peilingen willen tot 2050 alleen al 50 miljoen zwarte Afrikanen op weg gaan richting Europa). De komende decennia zal Europa zich ontwikkelen tot een mix van het Bosnië van de jaren-90 en Zuid-Afrika. Hopelijk nemen de Oost-Europeanen dan in ieder geval de West-Europeanen als echte vluchtelingen op. . .

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oost-Europeanen willen geen “vluchtelingen”

 1. oud-marinier zegt:

  En gelijk hebben ze , die de Oost-Europeanen. Zou een voorbeeld moeten zijn voor de rest van Europa.

  Like

 2. Johan zegt:

  Ze hebben volkomen gelijk, deze landen. Al dat islamitisch schorem kan ze gestolen worden.
  Waren wij in West-Europa maar zo verstandig.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. BertG. zegt:

  West Europeanen ook niet.
  Maar daar schijnen wij hier geen enne malle moer meer over te vertellen hebben.

  Like

  • Fred zegt:

   Zolang u braaf zal blijven vragen en smeken, zal u er inderdaad geen ene malle moer over te vertellen hebben. Om pogen de zaken recht te trekken zullen er eieren gebroken moeten worden. Er is, geheel in lijn met de menselijke natuur, geen andere weg.

   Like

   • BertG. zegt:

    Strak plan. Zullen we dan maar vanavond met een honkbal knuppel bij een grens afspreken. Moet zo voor mekaar zijn met ze tweeën.
    Alleen bij welke grens zullen we afspreken, er zijn geen grenzen meer.

    Like

 5. john zegt:

  Ik geef mijn kleinkinderen de raad om die landen in de gaten te houden en eventueel naar ginder te immigtreren.

  Like

 6. john zegt:

  immigreren natuurlijk.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Ten eerste zijn het geen “vluchtelingen” maar Afrika’s criminele geboorteoverschot dat hier gedumpt wordt en ten tweede hebben de Ossies hun lesje wel geleerd in het verleden met booslims, dus heeft met helemaal gelijk en een giga dikke middelvinger naar linkse narcistische rat Timmerfrans

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Het is ook leuk om te weten dat OOST EUROPEANEN ZOUDEN GEEN VLUCHTELINGEN OPVANGEN!!!. WIJ ZIJN DE GEKKE HENKIES DIE MOGEN HET DOEN. Niemand bij de EU zal de Oost Europeanen dwingen ze op te vangen. Reden: men weet hoe in Oost Europa de vork in de steel steekt. Het zijn mensen met zeer beperkte mate van geduld. Ze zouden de kleinste gelegenheid pakken om schoon schip te maken. Iedere “bruine hand” die poging maakt iets te stelen, wordt met een verbrijzelde “bruine kop” betaald. Iedere zwarte lul die buiten de broek van de drager aan de wandel gaat …en niet om te plassen! ..ontketent daar een massa pogrom waarop de bekend “Kristalnacht” van 9-10 november 1938 eruit ziet als een gezellige Scandinavische “Mid Summer feest”. De Gutmenschen durven zo’n experiment niet aan. Dus de Lamme Goedzakken van hier mogen de klos wezen.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Als wij al over Oost Europeanen spreken en hun “Liefde voor de Islam”, hier is een leuk verhaal. Tijdens de Joegoslavische burgeroorlogen van de jaren ’90 vluchten mensen uit Bosnië Herzegovina en Kosovo naar …Polen!. In die tijd was Lech Walesa de premier. Hij was niet bepaald gecharmeerd van al de Muzzies (moslims in Scandinavische talen) in zijn land. Dus, hij bedacht een praktisch idee om van ze af te komen. Hij zei: Iedereen die te gast is in Polen, moet vreten wat de pot in de Poolse keuken schaft. Hij gaf opdracht dat alle maaltijden zouden uit varkensvlees bestaan. De Polakken hebben niets met Kosjere maaltijden en Hallal kennen ze niet. Het idee was GENIAAL. In No-Time is de hele zooi daar weggevlucht. Ze vonden kennelijk het eten in Polen niet lekker!!!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Oost Europeanen kennen het heel goed wat het is om door Moslims bezet te worden ze waren allemaal door de Ottomanen bezet geweest.Schijnbaar heeft Poetin dat vergeten.

  Like

 11. Idefix zegt:

  Wij willen ook geen Oost Europeanen….Eigenlijk willen wij helemaal geen Europa

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Idefix
   Wij hebben HET RECHT TE KIEZEN WAT WIJ DENKEN GOED VOOR ONS IS. Vrijheid betekent dat niemand heeft het recht d.m.v. MACHT zijn of haar wil op ONS te leggen. Dat is precies wat nu gebeurt. WIJ ZIJN NIET VRIJ!!! Het is waar!…Er worden nu geen mensen op straat gefusilleerd omdat ze de wil en het gezag v.d. EU machthebbers en trendvolgers niet accepteren. Dat gebeurde in Den Haag tijdens de vorige bezetting waarin een groep mensen door de Duitse Wehrmacht in Laan v. N.O. Indië uit de tram werden gehaald en doodgeschoten (15 december 1944) of in de nu de bijna AUTOCHTOON-REINE Sharia-buurt “De Schilderswijk” (Parallelweg op 31 maart 1945 . Als u link
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlanders_ge%C3%ABxecuteerd_tijdens_de_Duitse_bezetting
   Bekijkt, ziet u dat NEDERLAND HEEFT een verschrikkelijke hoge prijs betaald om vanaf 5 mei 1945 weer VRIJ TE ZIJN. Maar Nederland was tijdens de oorlog door een land bezet die zo goed als oppermachtig was. Toch hadden mensen het lef tegen de bezetter te vechten. NU WORDT ONZE VRIJHEID VRIJWILLIG OPGEOFFERD door een vijfde colonne van PSYCHOPATEN aan de politieke top, voor wie hun volk en land niet waard zijn om verder te bestaan. ZIJ HEBBEN AL DE CAPITULATIE GETEKEND. De vrijheid van aapachtige humanoiden met liters bloed onder hun nagels en bebloede machetes in de hand en de monsters van Allah zijn belangrijker dan onze VOORTBESTAAN. .

   Like

  • fleckie zegt:

   dat is ons op een geraffineerde manier’door de strot geduwd’, was het niet Balkenende en consorten?van het CDA. (was BALKENENDE niet afkomstig v.d.Chr.HISTORISCHE UNIE?)en denkend aan voor de oorlog Colijn, van welke partij was die afkomstig? was hij ook een ZEEUW?
   (in Zeeland ligt ook een dorp, Colijnsplaat, kort bij de Zeelandbrug over de Oosterschelde,richting
   Zierikzee)

   Like

 12. Ad de Koning zegt:

  Als Nederland ook eens zo verstandig zou zijn als die Oost-Europese landen maar dat zit er natuurlijk weer niet in, hier doen ze precies wat ze door de EU wordt opgedragen, jammer dat de verkiezingen nog zo ver weg zijn en dat mensen zo snel vergeten.

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Waarom durven politici van deze landen wel nee te zeggen .
  En waarom durven ze dat hier niet.
  Het zijn toch ook EU landen

  Like

 14. Peter Selie zegt:

  Niks aan de hand hoor, dan sturen ze er wel wat meer naar Nederland. Zweden is ook dol op deze verrijkers en harde werkers!!

  Like

 15. ildiko zegt:

  verdeling van de vluchtelingen is GEEN OPTIE ! DENK aan de gezinshereniging!

  Like

 16. Comsol zegt:

  Maar wij zijn braaaaaaaaaaaaf!

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘geef ze brood en geef ze spelen’, dan houd je ze ‘koest’, en ‘houd jij ze kort,dan houd ik ze dom, ‘was/is toch het ‘credo’, en op de keper beschouwd, wat op de tv gebracht wordt, klopt dat precies, zoals bepaald nieuws bijvoorbeeld , dat al lang bij de Duitse zenders bekend gemaakt werd, wordt dan ooit ‘schoorvoetend’ hier bekend gemaakt

   Like

 17. De Oost-Europeanen hebben in de 20ste eeuw al genoeg ellende meegemaakt onder het nationaal-socialisme en het communisme en zij wisten godzijdank 26 jaar geleden dit gehate systeem te vernietigen en hoe jammer is het dat alle Europeanen nog niet de gehate EU hebben vernietigd wat toch een keer werkelijkheid gaat worden!
  De desbetreffende “vluchtelingen en asielzoekers” doen me enigszins denken aan het verhaal over Pinokkio. Een valse koetsier wist, met de hulp van de vos Jantje Fatsoen en Sluw de Kater, de hoofdpersoon en talloze stoute kinderen te misleiden en hen met een koets mee te nemen naar Luilekkerland. Daar mochten ze zoveel “gratis” eten, snoepen, drinken en kattenkwaad uithalen als ze maar wilden maar zij moesten niettemin hiervoor toch een hoge prijs betalen! Vrijwel al deze ondeugende kinderen veranderden door de toverkracht in Luilekkerland in ezels en moesten aldus gewoon als slaaf werken! Veel van de opgesomde “asielzoekers en vluchtelingen” zijn precies met deze kinderen te vergelijken omdat ze zich laten misleiden door de koetsier (mensensmokkelaars) die hen naar Luilekkerland (de EU) voert en waar ze even mogen genieten van de welvaart die echter niet aan hen allen is voorgelegd en sommigen zelfs als ezels (figuurlijk) moeten gaan werken of op straat komen!
  Hopelijk zal het uitschot erachter komen dat ze in West-Europa ook steeds ongastvrijer ontvangen worden daar ze nog stommer zijn dan echte ezels maar dezer zijn dan ook stukken intelligenter! Een ‘Tafeltje-dek-je, ezeltje-strek-je en een knuppel-uit-de-zak’ staat hen hier ook te wachten en niet iedere politici is een Vrouw Holle die goud over hen uitstort als zij niet werken maar een lading pek beslist zeker!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s