“Palestina” erkennen: 10 redenen waarom dat een foute keuze is

Screenshot_45

(Door: Awi Cohen)

Het ministaatje Vaticaan heeft op 13 mei jl. een Palestijnse Staat erkend. Terwijl er vele redenen zijn om juist niet een Palestijnse Staat te erkennen. Hierbij tien van de belangrijkste redenen op een rij!:

1. Mahmoud Abbas, de president van de autonome Palestijnse Autoriteit, weigert het zelfbeschikkingsrecht van het Joodse volk te erkennen – terwijl hij dat wel voor Palestijnen claimt. Ook weigert hij om in een vredesverdrag af te zien van verdere Palestijnse claims. Uiteraard zijn dat twee essentiële elementen voor een duurzame vrede. Deze maakten dan ook onderdeel uit van het Amerikaanse vredesvoorstel in 2014, dat Abbas echter afwees.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodendom, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Palestina” erkennen: 10 redenen waarom dat een foute keuze is

 1. BertG. zegt:

  Unesco noemt Tempelberg en Jeruzalem exclusief ‘islamitisch erfgoed’ – Sanhedrin gaat Unesco aanklagen als ‘werktuig van de agressieve islam’
  De Verenigde Naties laten –nog met uitzondering van de VN Veiligheidsraad- opnieuw zien een antisemitisch pro-islam blok te zijn dat als voornaamste doel heeft de Joodse staat Israël te doen verdwijnen. De Unesco, de VN organisatie die naar eigen zeggen zogenaamd de ‘vrede, interculturele dialoog en duurzame ontwikkeling’ wil bevorderen, heeft in een recente verklaring de Joden berooft van al hun wettelijke, historische en natuurlijke rechten op de Tempelberg en de ‘oude stad’ in Jeruzalem, en deze exclusief aan de islam gegeven.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/05/VN-ontzegt-Joden-recht-op-Tempelberg-en-Jeruzalem-en-geeft-deze-aan-islam

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Wederom : ” WIE en WAT is de V.N. …?? Een corrupt zootje van een organisatie dat uitgave van raporten die gelogen en verdraaid cq gemanipuleerd zijn , het intimideren , (valselijk)beschuldigen , beroven enz enz. van mensen in de breedtse zin des woords . Een organisatie , die meetings organiseert/faciliteert en verdragen opstelt om vrede en andere zaken te bevorderen , die “de RECHTEN VAN DE MENS opstelde en garandeerde , en nu overal ter wereld met voeten wordt getreden , bespuugd , vernederd , en belachelijk gemaakt , die dreigt met “sancties” en ze OF niet uitvoert , OF geen middelen heeft om de sancties waar te maken , OF juist de verkeerde mensen/organisaties/landen/regeringen dreigt met-/ opleggen van sancties, zgn als NON PROFIT ORGANISATIE ….. (waar komen dan al die riante salarissen vandaan ? ) Een organisatie die met iedere wind meedraaid als het hun uitkomt
  WIE…denken ze wel dat ze zijn ? .

  Like

 3. luckybee zegt:

  De Palestijnen waren daar door de Ottomanen geplant als beloning voor hun merriten inde Ottomaanse leger.Kanaan is door God aan de Joden beloofd.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dat Kanaän door god aan de Joden is beloofd, is leuk als je het gelooft. Ik dus niet. Maar afgezien van het religieuze aspect is het een feit dat het Joodse volk daar duizenden jaren heeft geleefd. Een ander feit is dat het Palestijnse/Filistijnse volk is opgehouden als volk te bestaan in de 7e eeuw vóór Chr.
  Zoals Jezus, volgens de legende, uit de dood is opgestaan op de derde dag na zijn kruisdood, zo is het Palestijnse/Filistijnse volk uit de dood gewekt door Yasser Arafat. Volgens Zahir Muhsein, lid van het uitvoerend comité van de PLO: “Het Palestijnse volk bestaat niet. De oprichting van een Palestijnse staat is slechts een middel ter voortzetting van onze strijd tegen de staat Israël.”

  Ze hebben er dertienhonderd jaar over gedaan om tot de slotsom te komen dat wat die Jezus kan, kunnen wij ook! Maar het is en blijft natuurlijk een legende, een sprookje. As je ’t gelauf hebbie ‘r wat an.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Die paus met zijn vaticaan kunnen voor mijn part mijn rug op. Ik zal er niet om treuren als zowel de paus, alsmede het vaticaan van de aardbodem gevaagd zouden worden ! Hij verloochent het Christelijke geloof door te sympathiseren met de Islam, en nu heeft hij ook al precies dezelfde rotstreken als Palestijner lover en Israel hater Dries van Agt !

  Like

 6. Marie zegt:

  Ben het volkomen met Bigljohn eens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s