De mens is zo goed als de ideologie die men aanhangt

Screenshot_22

(Door: “Blondemevrouw”)

In het dagelijks leven kende iedereen haar als een behulpzaam en aardig iemand.  Jenny was verpleegster. Een lieve vrouw die bekend stond om haar zorgzaamheid en schoonheid. Haar familie en kennissen – degenen die haar door en door kenden – konden zich niet voorstellen dat zij ooit een ander iets aan zou doen. Toch was Jenny schuldig aan de meest gruwelijke daden.

Jenny was namelijk aanhanger van een moordzuchtige ideologie, die uit was op het veroveren van de wereld. Vanuit die ideologie moesten anderen onderworpen en zelfs afgeslacht worden. Toen de sekte waartoe zij behoorde nog niet aan de macht was, was Jenny een lieve, zorgzame en mooie vrouw. Echter, toen de aanhangers van haar ideologie de macht grepen, bleek Jenny een gruwelijke beul.

Jenny ranselde anderen af, mishandelde weerloze mensen en dit gebeurde ook wel tot de dood erop volgde. Lieve, mooie, zorgzame Jenny… Daarnaast selecteerde zij mensen voor de gaskamers. Zonder enige gewetenswroeging. Jenny-Wanda Barkmann bevestigt dat de mens zo goed is als de ideologie men aanhangt.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

19 reacties op De mens is zo goed als de ideologie die men aanhangt

 1. Tistochwat zegt:

  Ik ben het helemaal eens met wat dit artikel duidelijk wil maken; er bestaan geen ‘goede’, ‘gematigde’ moslims. Ze hanteren nl. allemaal hetzelfde ‘padvindershandboek’, de koran die voorschrijft dat ‘ongelovigen’ moeten worden afgeslacht, en de ‘gematigden’ wachten allemaal op het signaal van de ‘niet-gematigden’. Op dat moment slaan zij allen toe in de naam van ‘Allah’!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik had van de week al een link hier geplaatst uit de volkskrant over dat vrouwen net zo wreed zijn als mannen als het er op aan komt.
  Waarschijnlijk heeft bijna niemand dit bekeken want het is maar een linkje.
  Maar dat vrouwen kunnen veranderen in ware monsters was mij niet onbekend.

  Like

  • Rudi zegt:

   @BertG
   Ik ben even op zoek gegaan naar die link, want het toeval wil, dat ik afgelopen zondagnacht een artikel vond op Knack over een pas verschenen boek ‘Hitler’s Furies’ over de wreedheid die vrouwen in WOII aan de dag legden in Oost-Europa.
   Dat artikel was maandagochtend overigens alweer verdwenen.
   Op de site van Het Laatste Nieuws vond ik wel dit artikel:

   http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1974316/2014/07/29/Nazi-volkerenmoord-was-niet-louter-een-mannenzaak.dhtml

   Like

   • BertG. zegt:

    Deze link van jou is nog beter dan dat ik zelf geplaatst had.
    Bedankt.
    Ja, er zaten werkelijk monsters tussen, iets waar eigenlijk het nooit iemand over heeft,
    want zo zijn vrouwen niet. Beesten kunnen het zijn.
    Maar dat laat het artikel zelf al zien. Iemand waar nooit iemand het van had verwacht.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hahaaaaaa! En mij al helemáál niet!
   Vrouwen onder elkaar kunnen zéker loeders zijn! Daarom mochten ze onder het nazi-bewind, waar ze aanvankelijk uit alle oorlogssituaties waren geweerd, natuurlijk opeens wèl kampbewaakster worden!
   Ofschoon sommigen er wel wat meer moeite mee hadden dan anderen: Ene Herta Ehlert -ik ken verschillende namen- werd na haar opleiding een paar maal ‘op herhaling’ gestuurd omdat ze ‘te aardig’ was….
   En Hermine Braunsteiner -één van het Majdanek-proces- werd ergens in de jaren ’80, ik geloof op aanwijzing van Wiesenthal- in de VS gearresteerd als Mrs. Ryan, doordat ze na de oorlog met een Amerikaan getrouwd was, die later nog verwoede pogingen heeft gedaan om haar uit haar Duitse voorarrest vrij te krijgen, omdat volgens hem “zijn vrouw het psychisch niet aankon.” Ik bedoel maar: HIJ hield kennelijk veel van haar!
   Ik bedoel maar: De aardigste mensen hebben het in zich en vróuwen helemáál, zeker als ze àndere vrouwen te bewaken krijgen.
   Nou, dan kun je meteen nagaan, hoe dàt in diverse islamitische families onderling uitpakt, met name tussen schoonmoeders en -dochters! Enfin, de krabbenmand, kortom…..
   Nee, raak als westerse vrouw bij een machtsovername door moslims niet in handen van vróuwen, die je van hun ‘voogden’ moeten bewaken, want dàn ervaar je pas, hoe de Hel moet zijn!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 15 mei 2015 om 12:24

   Oh, dat ben ik helemaal met je eens Bert; met satanisch genoegen ‘besnijden’ moslima’s hun dochters en kleindochters en ik heb daarom HELEMAAL GEEN MEDELIJDEN met die gesluierde gedrochten!

   Natuurlijk kunnen vrouwen gemene krengen zijn.
   Neem nu Ilse Koch, ‘de heks van Buchenwald’:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Ilse_Koch

   Like

 3. luckybee zegt:

  Daar ben ik helemaal met je eens, E.J. Bron. daar om ben ik absoluut er tegen dat wij tot de protestantse kerk overgaan, niet wij moeten veranderen, maar de andere kerken moeten veranderen, en gereformeerd worden,zo dat alle mensen gelijk zijn geschapen, en niemand meer hogerstaat als de anderen, dus geen adel, en geen Heren rasse.is bij ons eigenlijk mogelijk.volgens ons geloof dan.En dat is geweldig, en democratisch.Matheus 20 De twee Zonen van Zebedeus vers 20-28.Dat bij andere kerken niet wordt gevolgd.Nog de RKK nog de Lutherse kerk (Herformdekerk,) nog de Anglicaanse kerk.Waar de adelstand nog steeds boven de anderen staan.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als dit geen evangeliseren is dan weet ik het ook niet meer.
   Lijkt godverdomme wel een moslim met ze alle mensen moeten veranderen en hetzelfde geloven. Anders klopt het niet.
   Flikker toch eens op man met je godsdienst gezeik.

   Like

  • Driek zegt:

   luckybee zegt: niet wij moeten veranderen, maar de andere kerken moeten veranderen, en gereformeerd worden,zo dat alle mensen gelijk zijn geschapen, en niemand meer hogerstaat als de anderen, dus geen adel, en geen Heren rasse.is bij ons eigenlijk mogelijk.volgens ons geloof dan.

   Dus, als ik u goed begrijp, moeten we allemaal gereformeerd worden? Ik zoude zeggen, beste luckybee, en die steek je dan maar in je zak: lazerstraal een keertje op met je gezemel. En ga die Bijbel eens een keer goed bestuderen, want al die loze kreten van Matheus dit en Lucas dat, het slaat allemaal nergens op. Ik neem aan dat niet alle gereformeerden die Bijbel zo dom verstaan. Nee toch?

   Like

   • BertG. zegt:

    Zijn geloof is een mix tussen een moslim opvoeding (moest van ze moeder) en een later bekeerde gereformeerde fanaat. En dat gaat wringen.
    Want verdomd dat hij ze best blijft doen om een goede refo te zijn, maar toch blijft dat moslim geweten knagen. Want ook dat is ‘m geleerd en kom daar maar los van.
    En dat lees je dan ook regelmatig in een christelijk jasje gegoten van hem.

    Like

  • BertG. zegt:

   Lucky, je vraagt er om. Want om terug te reageren ben je te laf.
   Je zou helemaal nergens meer blijven met je verhaaltjes.
   Ik sloop je. Maar hou het vooral vol, je kan het.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik kan het eigenlijk lucky niet eens kwalijk nemen dat hij dit soort godsdienst gezeik plaatst. Hij weet niet beter.
    Ik neem het vooral de moderator kwalijk dat hij deze godsdienst spam door laat.
    Want dat is het. Ordinaire godsdienst spam.

    Like

 4. Thoth zegt:

  (..)Die aardige moslimse buurman is niet kenmerkend voor de ideologie die hij aanhangt. Hij geeft islam hooguit onterecht een aardig gezicht.

  Stop het faciliteren van islam.
  Stop de import van islam.

  Geheel terecht. Nu nog : zorg dat die mensen die de islam aanhangen, terug gaan naar het land waar ze vandaan zijn gekomen. Geen (fascistische) islam in Nederland en Europa!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Heer M 15 mei 2015 om 13:10

   “,,We snappen dat er onderdak gevonden moet worden voor vluchtelingen. Dus om spanning in de maatschappij te voorkomen, moeten er nieuwe woningen worden gebouwd”, zegt woordvoerder Marcel Trip.”

   Snapte Marcel maar dat die ongebreidelde import van ‘vluchtelingen’ onmogelijk kan blijven doorgaan en dat we nu al met veel te veel soortgenoten op een kluitje zitten!
   We hebben bovendien niet de financiële draagkracht om die ‘asielzoekers’ aan de vreet te houden. Maar dit alles snappen hij en de zijnen nou eenmaal niet.

   Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  U hoeft niet ver weg te gaan om te zien hoe aardige buren veranderden in bloedorstige monsters; dat gebeurde bv in Bosnië…
  Ook daar wilden de moslims de boel met grof geweld overnemen.
  Kosovo, ook al zoiets.
  Een Servische provincie waar nogal wat Albanezen (moslims) zich vestigden.
  De Serviers wensten zich niet door die Albanese moslim importen te laten koeieneren.
  Met valse trucs (moslims vermoorden moslims, gooiden ze in een sloot en gaven de Serviërs de schuld) wisten ze het westen op hun hand te krijgen.
  U kent de geschiedenis, het westen (sorry, ik schaam me, hoewel ik tegen was) bombardeerde Servië net zo lang tot ze Kosovo opgaven.
  Nu lijkt Macedonië aan de beurt om een Albanese moslimstaat te worden…
  Moslims, vertrouw ze nooit!

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Het blijft moeilijk, zo niet onmogelijk, te bevatten/voorkomen wanneer een mens omslaat een onmens te verworden. Familie van ‘n moordenaar en omgeving zijn altijd totaal geschokt: het was z’n vriendelijk mens. Zal ook kunnen gelden voor een dwarsdoorsnede van de maatschappij (bestuurders/artsen/juristen….boekhouders etcetera. Een ieder in zijn geeigen/mogelijkheid.

  Politieke massamoordenaars en hun volgelingen, doch alleen door indoctrinatie alsook geloof ? Ik heb geen antwoord, maar kennelijk zijn we individueel kameleons die zich op verschillende wijze zich asociaal manifesteren , waarvan het ”bestuur” zich laat bedienen.

  Mag u best ruim opvatten in het communicatieve heden.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Het angstaanjagende is dat er een moordenaar in ieder van ons huist.
   Als een ideologie ons daartoe aanzet gaan we allemaal over tot “Ausradieren”.
   Daarom is het falen van machthebbers in de handhaving van onze wetten levensgevaarlijk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s