Europa en de migratiecatastrofe

Screenshot_9

(Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

Ieder jaar verrekken in Afrika en Azië ongeveer honderdduizend mensen aan malaria. En miljoenen lijden aan de gemene ziekte, ook veel kinderen. Daar windt niemand zich blijkbaar over op. Daarover worden geen speciale vergaderingen van Europese regeringschefs gehouden, geen minuut stilte in acht genomen, geen miljoenen kostende directe maatregelen genomen, geen speciale tv-uitzendingen uitgezonden en ook bijna geen andere berichten gepubliceerd. Dat alles gebeurt echter wel wanneer ongeveer 1000 illegale immigranten, die veel geld betaald hebben aan criminele mensensmokkelaars, in de Middellandse Zee verdrinken. Dan draait de Europese ontsteltenismachine op volle toeren.

Achter deze discrepantie gaat geen enkele vorm van logica schuil, laat staan van humaniteit. Want met het geld dat Europa de illegale immigratie uit Afrika en Azië kost, zou heel efficiënt de malaria bestreden kunnen worden. Daarmee zouden veel meer mensenlevens gered kunnen worden dan met de versoepeling van de illegale immigratie.

Voorts is het verbazingwekkend dat het tot nu toe alleen de Italiaanse regeringschef Renzi geweest is die erop gewezen heeft dat zich onder de als vluchtelingen aankomende immigranten onherkenbaar islamitische fundamentalisten zouden kunnen bevinden. Terwijl juist de afgelopen maanden laten zien dat veel van de in Europa als Jihadisten ontdekte mensen ooit als vluchtelingen gekomen zijn. Onduidelijk – maar uiteindelijk irrelevant – is alleen of ze al bij de migratie in de EU geradicaliseerd waren of hier pas in islamitische netwerken werden geradicaliseerd.

Frappant is eveneens dat er tot voor kort door de hulporganisaties voor immigranten steeds werd geargumenteerd dat men de immigranten vanwege de Syrië-oorlog zou moeten opnemen. Dat echter sinds kort dit argument helemaal niet meer wordt gebruikt. Want op alle televisiebeelden zie je op de overvolle boten alleen maar zwarte Afrikanen, die gegarandeerd niet uit Syrië afkomstig zijn en ook niet uit Libië of Tunesië, de vertrekpunten van de mensensmokkelaarsboten.

Wie is schuldig?

De afgelopen dagen spreekt de propaganda van de immigratie-industrie daarom plotseling niet meer van Syrië, maar beweert op schandalige wijze: “De EU is verantwoordelijk voor het massale sterven in de Middellandse Zee.” Dat is absoluut niet waar, dat is een pertinente leugen. Noch de EU noch haar lidstaten noch Italië zijn hieraan schuldig. De boten zijn noch in Italiaanse noch in andere Europese territoriale wateren ten onder gegaan of zelfs gestart. Ook heeft niemand in de EU iets bijgedragen aan het lot van deze mensen.

Schuldig in strafrechtelijke zin zijn alleen de mensensmokkelaars (meestal deelorganisaties van radicaalislamitische terreurmilities), die de mensen een veilige overtocht naar de EU voorspiegelen. En die voor de in werkelijkheid levensgevaarlijke tocht op propvolle boten veel geld vangen (waarmee dan meestal weer de terreur gefinancierd wordt).

Schuldig in politieke zin zijn de landen van herkomst, die heel vaak meer dan 50 jaar na het einde van het kolonialisme in een slechtere economische toestand verkeren dan aan het einde van de Britse/Franse/Belgische heerschappij.

Natuurlijk: ook al zijn ze niet schuldig, toch dragen de EU-landen een zware verantwoordelijkheid voor catastrofale fouten. Want het is een zware fout wanneer Europa zichzelf nu belast met de symptoombestrijding – dus de dagelijkse overname van duizenden mensen van propvolle mensensmokkelaarsboten –, maar de oorzaken nog steeds buiten beschouwing laat. Dat zal het probleem alleen maar groter maken, niet oplossen.

De genegeerde hoofdoorzaak van de massamigratie is duidelijk gelegen in het feit dat Afrikanen en Aziaten al enkele jaren kunnen zien dat zij voor het eerst in de geschiedenis ook bij illegale migratie een extreem goede kans hebben om niet alleen naar Europa te komen, maar er ook te blijven.

In de meeste EU-landen bestaan geen officiële cijfers over hoeveel van de illegale immigranten het uiteindelijk lukt in Europa te blijven. Dat is een enorm schandaal in een Unie, die anders iedere fruitboom penibel telt. Maar de goedmenschenindustrie wil uiteraard niet dat deze cijfers bekend worden, want dat zou ervoor zorgen dat de bevolking zich nog veel energieker tegenover hen zou opstellen. En de laffe regeringen houden zich aan deze geheimhouding.

Verblijf in Europa is steeds gemakkelijker geworden

Maar in ieder geval voor Duitsland – het veruit grootste EU-land met de meeste immigranten – doet een niet tegengesproken cijfer de ronde. En dat is schrikbarend: 90% van de illegale immigranten en asielzoekers blijft voorgoed. En in Oostenrijk staat als bewijs van een gelijksoortige ontwikkeling het nieuw gebouwde uitzetcentrum Vordernberg helemaal leeg, omdat het hoogste gerechtshof opnieuw aan de kant van de immigratie-industrie is gaan staan en uitzettingen heeft bemoeilijkt.

De meeste burgers weten helemaal niet: ook de afwijzing van een asielaanvraag betekent nog lang niet dat iemand weer vertrekt. Daartoe hebben lobby´s uit de linkse en katholieke hoek de afgelopen jaren al veel te veel verblijfsmogelijkheden doorgedrukt. Zoals: humanitair verblijf, het stichten van een gezin, niet opgenomen worden door het land van herkomst, de onmogelijkheid om naar veel landen uitgezet te worden, steeds nieuwe juridische mogelijkheden om te protesteren en in beroep te gaan, het niet kunnen vaststellen van het land van herkomst (bijna allemaal gooien ze immers direct hun paspoorten weg).

Daarbij komt dat rechtbanken – in Oostenrijk vooral het op dit moment door links beheerste constitutioneel hof – zelf ook het krijgen van asiel vergemakkelijkt hebben. In het voorjaar werd in Oostenrijk al over 40% van de asielaanvragen positief beslist. Terwijl dat eerder maar ongeveer 10% was.

Zolang de kans zo groot is om niet alleen naar EU-luilekkerland te komen, maar daar ook te blijven, zullen nog eens miljoenen de weg naar Europa zoeken en vinden. Ze zullen des te vaker doen wanneer de uitgaven voor asielzoekers in vergelijking met de levensstandaard in hun landen van herkomst sensationeel hoog zijn.

In Oostenrijk bijvoorbeeld wordt voor iedereen het royale minimale inkomen betaald. In Italië wordt alleen al voor de inkwartiering en verzorging van een asielzoeker € 35,- per dag betaald. Dat is meer dan € 1000,- in de maand (!). Dat is beduidend meer dan het gemiddelde (!) inkomen per hoofd van de bevolking in Mali, Ethiopië of Kongo in een heel jaar (!). Desondanks zijn onder druk van hun burgers steeds minder Italiaanse gemeenten en regio´s bereid nog meer asielzoekers op te nemen.

Europa´s aantrekkingskracht is overweldigend

Alleen deze bedragen zorgen ervoor dat er steeds meer mensen naar Europa toe willen. En ze zullen zich er ook niet door laten afschrikken dat er onderweg enorme inspanningen, risico´s en zelfs doodsgevaar op hen afkomen.

Bij deze vooral in Afrika dominerende motivering komen nog de gevolgen van de vele burgeroorlogen en de radicaalislamitische godsdienstoorlogen op twee continenten. Het gevolg daarvan is dat vooral die jonge mannen naar Europa gaan die anders hun militaire dienstplicht zouden moeten vervullen tegen de “Islamitische Staat” & Co. Het is alleen zeer twijfelachtig dat deze vluchtmogelijkheid de burgeroorlog-landen aan een goede toekomst helpt.

Om al deze feiten te negeren, zoals de EU-meerderheid doet, is een politiek van totaal de kop in het zand steken. Uiteindelijk helpt slechts één ding: om aan iedere, absoluut iedere would-be immigrant duidelijk te maken dat hij weer gedeporteerd wordt, zelfs wanneer het hem met behulp van mensensmokkelaars gelukt zou zijn om naar Europa te komen. Met zo´n niet alleen dreigende, maar ook gerealiseerde politiek is het in Australië gelukt om binnen een jaar de illegale immigratie compleet te stoppen. Er varen geen mensensmokkelaars- of vluchtelingenboten meer naar Australië. Daarom verdrinkt er ook niemand meer voor de Australische kust. En meer dan 70% van de Australiërs ondersteunt deze rigoureuze politiek. Ook het rijke Japan of Zuid-Korea of Singapore of Taiwan geven de smokkelboten geen kans.

Het is echter duidelijk dat men in Europa bij de overname van deze politiek veel tegenwind zal krijgen van mainstream media (dus bijna allemaal), luidruchtige NGO´s en linkse politici. Maar anderzijds zouden de regeringen zich moeten realiseren dat ze de volgende verkiezingen dramatisch zullen verliezen. En dat zij in Europa met de voortzetting van de massa-immigratie als gevolg van hun illusievolle symptoompolitiek op de lange termijn zullen zorgen voor op burgeroorlog gelijkende toestanden. Dat schijnen echter in principe eerst alleen Groot-Brittannië, Finland, Hongarije, Tsjechië en enkele kleinere (en behoorlijk zwijgzame) hervormingslanden begrepen te hebben.

Hongarije wil iedereen interneren

De Australische manier heeft bepaalde overeenkomsten met de nu door de Hongaarse minister-president Orbán gestimuleerde politiek: Orbán verlangt meer militairen en politieagenten om de grens te beschermen. De EU zou er naartoe moeten werken dat potentiële vluchtelingen er de voorkeur aangeven om thuis te blijven. Hij wil nu een referendum organiseren, die erover moet beslissen of alle vluchtelingen onmiddellijk gearresteerd en uitgezet moeten worden – ook als dit niet zou overeenkomen met “domme” EU-regels.

Orbán dreigt in principe zelfs met een loskoppeling van Hongarije uit het Europese rechtssysteem, dat immer de laatste jaren de immigratie in de EU veel gemakkelijker heeft gemaakt.

Dat wordt nog heel spannend.

Zelfs als het uitgangspunt van Orbán het niet haalt, zal hij in ieder geval bereiken dat (na het einde van de Kosovo-migratie) nu geen enkele immigrant naar Hongarije wil.

Een ander front is echter de nu in de EU luidkeels woedende strijd of de immigranten gelijkmatig over alle EU-landen verdeeld zouden moeten worden. Dat zou weliswaar de nodige druk bij Duitsland en Oostenrijk weghalen, die vanwege hun bijzonder royale politiek de meest populaire doellanden zijn, en die dat daarom ook bijzonder intensief eisen. Deze verdelingseis wordt sinds kort ook door Italië ondersteund (dat daarvoor immers lange tijd had geprobeerd de in Italië levende immigranten zonder asielprocedure stiekem naar het noorden door te schuiven).

Dat heeft echter bij de Britten, Hongaren, Finnen & Co. geen enkele kans om geaccepteerd te worden. En daar luisteren de regeringen beter naar hun burgers dan de Duitstalige regeringen doen.

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Auteur: Andreas Unterberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Europa en de migratiecatastrofe

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Massa-immigratie is de verkapte doelstelling voor een versnelde islamisering van Europa! De grootste volksuitwisseling die de Europeanen zelf moeten bekostigen…

  Like

 2. Pingback: Europa en de migratiecatastrofe |

 3. Ik sta volledig achter de stelling van Orban:illegale immigratie is tegen de wet!Ongeacht wat en hoe er in Brussel over wordt gedacht!Stoppen,nu!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Laat ze verzuipen, dan hebben ze hun doel berijkt namelijk met 72 maagden in Mohammed’s hemelse bordeel verenigd.En ons kost dat geen cent.

  Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  De dobbernegers hebben grof geld betaald om aan de attractie “varen op woelige baren” deel te kunnen nemen.
  Wie zijn wij om hun die pret te ontnemen?
  Stel dat u in een attractie park een uur gewacht heeft om de wild-water baan te doen en u wordt na 5 meter ‘gered’ en op het droge getrokken; dan gaat u toch in beklag?
  Er is niets op tegen de dobberaars na een geslaagde vaart terug naar het startpunt te brengen en ze de mogelijkheid bieden voor een nieuwe poging; wel weer achter aansluiten.
  Bij de start een controle houden op de aanwezigheid van christenen, mochten ze die onderweg ‘kwijtraken’ mag de rest terug de laatste 50 km zwemmen.
  Allemaal ja, de mensen die de christenen overboord gezet hebben en de brave broeders die dat gewoon lieten gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s