Hoe de linkse media George Orwell eren

(Door: Martien Pennings)

De Canadees Ezra Levant van The Rebel Media vertelt in dit filmpje dat het soort “Newspeak” dat George Orwell in zijn boek “1984” beschreef in de Westerse mainstream-media (msm) steeds vaker gebruikt wordt. Orwell beschreef hoe een totalitair regime de taal gebruikte om een totaal geperverteerd beeld van de werkelijkheid op te hangen. Mijn favoriete zinnetje uit “1984” luidt: “In het Ministerie van Liefde werd weer druk gemarteld.” Hitler noemde een wet die ambtenaren verplichtte Nazi-kritische collega’s te verraden: “Wet ter bescherming van de ambtenarij”. Levant toont een instructie van CBC (Canadian Broadcasting Corporation) waarin staat dat terroristen geen terroristen genoemd mogen worden, want dat waarde-oordeel moet de lezer-kijker zelf maar vellen. Onder het mom van niet-betuttelen zijn de linkse media dus toch weer aan het “opvoeden”: de halsafsnijders van IS moeten van links “militanten” of “strijders” genoemd worden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hoe de linkse media George Orwell eren

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Republikein zegt:

  Wat een staat van dienst heeft die professeuse!
  Er bestaan boeken over gefrituurde sprinkhanen in knoflookboter, net zo decadent!
  Wat zeg ik nou allemaal., ’t is een beetje uit het bekertje van de misplaatste elitaire boven mij gestelde linkse hoogopgeleide sufkuttenclub.
  Effe de rioolsevice bellen, ’t is hardnekkig en blijft plakken.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dat kan ik me voorstellen; dat hebben ze allang zo gewild.Maar komt het uit dat zij de Honden zijn en de Moslims de Varkesn van deze onze Animal farm.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Theresa, 15 mei 2015 om 18:31.
  De papavervelden doen het uitstekend!
  Goeie camouflage.

  Martien over neuken, Vlaamse vrienden heb je gezegd!
  Deze politica is niet betrapt op het poepen in een gemeentehuis kasteel. Zij is betrapt bij het poeppen op een kasteeltoren.
  Poepen is kakken in Nederland maar poeppen is neuken in Belgie.
  Waar zit nu het verschil? In de twee pp. Bij ons zeggen we poeppen met een korte oe terwijl ze in Nederland een lange oe gebruiken.

  Wij zeggen ook nog grote behoefte, grote wc, iets afknijpen, een drol gaan leggen.
  Teveel gezopen, k ga effe ligge!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s