Huisvesting, gezondheidszorg en gratis geld voor Stockholms Jihadisten

Screenshot_12

(Door: “rommel”)

Dinsdag 19 mei gaat het rood-groene stadsbestuur van Stockholm zijn Stockholmse stadstrategie tegen gewelddadig extremisme formaliseren. Per Gudmundson heeft een diepere blik geworpen op hun strategie waar men onder andere pleit voor “aangepaste includerende inspanningen” voor terugkerende terroristen uit Syrië.

Het plan is niet zonder controverse omdat het vooral benadrukt dat terugkerende Jihadisten met sociale voorzieningen bedeeld moeten worden, en wat men zou kunnen noemen de Zweedse tak van de Moslimbroederschap ondersteund moet worden om radicalisering tegen te gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Groenen, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

8 reacties op Huisvesting, gezondheidszorg en gratis geld voor Stockholms Jihadisten

 1. Driek zegt:

  Ik moet de dag nog beginnen, maar ik zit al met half open mond deze verbazingwekkende onzin te lezen, het lijkt wel alsof mensen hun verstand kwijt zijn. De islam is een virus dat genadeloos om zich heen grijpt, en iedereen wordt er door aangestoken.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ha, ha! “Stockholmse stadstrategie tegen gewelddadig extremisme!” Als je dat leest, denk je meteen: “Nou, nou, ze zijn heel wat van plan,” maar dan beland je bij wat die planning inhoudt en tja, je had het kunnen weten: Pamperen, pamperen…..En dat noemen zij “strategie.”
  Strategie om zèlf -voor de zoveelste maal- onder de voet gelopen te worden, ja! Zoals gebruikelijk bij die Zweedse watjes: Ze kúnnen niet eens anders meer!
  Ik ben er al weer klaar mee voor vandaag: Geen zínnig woord te zeggen over die lui!

  Like

 3. louis portugal zegt:

  Als je denkt dat alles mogelijk is overstijgd dit artikel toch weer mijn inmiddels aangepaste palet van nogelijkheden.
  Mijn commentaar bij de V.C wil ik wel even herhalen.
  Wel lief van die zweden maar ik vind wel dat die jihadisten de door hun afgesneden koppen moeten inleveren op achterlaten op de plek van de actie.

  Like

 4. Hendrik Morren zegt:

  Zweden is verloren en Nederland hobbelt er achteraan…
  Deels gedwongen door onderdrukkers der €U, die door hoogverraad onzer politici, van ons land een dictatuur gemaakt hebben.
  Zware extra belastingen en het verplicht opnemen van een ‘ieder’ die buiten de Afrikaanse territoriale wateren weet te komen maken hier deel van uit.
  Dat ‘íeder’ betekend licht tot zwaar getinte moslims; christenen worden onderweg verzopen.
  Hier gearriveerde moslims eisen hier parasitair te mogen verblijven en de door u gekozen politici faciliteren dit, staan dit gaarne toe.
  Deze parasieten komen geheel ten laste van de werkende Nederlanders, dus de werkende mensen die niet door de overheid betaald worden.
  Belastingen die op overheids salarissen geheven worden tellen niet mee, dat is kontzak – vestzak geld wat ook door de werkende Nederlander opgehoest is.
  Er is nog redding mogelijk door massaal op Geert Wilders te stemmen…

  Like

 5. luckybee zegt:

  Tsia Marxisten overal ter wereld zijn ze onverbeterlijk.Ook ten kosten van hun eigen volk.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Al vóór de terugkeer van jihadisten worden er plannen klaargestoomd om deze vreselijk foute figuren op te vangen, te begeleiden, te verzorgen en goed onderdak te bieden, plús ervoor te zorgen dat er geen gebrek is aan geld. Er mag niets gezegd worden over de religieuze afkomst, want men weet zeer goed dat de islam bij velen (heimelijk) als oorzaak wordt gezien van de afbraak van het land.
  Het kán toch gewoon niet anders dan dat moslims die zó weinig tegenstand ondervinden zich overal oppermachtig gaan voelen? Alles wat zij willen wordt hen toegeworpen. Ze leven overeenkomstig hun eigen wetten en regels , en krijgen ze daarop kritiek, dan volgen er onlusten.

  En Zweden laat dit alles toe; sterker nog: ze verzinnen werkelijk van alles om het de moslims naar de zin te maken, hoeveel moorden ze ook op hun geweten hebben! Aan de slachtoffers denken ze niet. Hoe bestaat het?!

  Hoe GEK is GEK?

  Like

 7. Republikein zegt:

  Zo gaat het tegenwoordig daar!
  Ard en Keessie veroverden Stockholm maar de macht was van korte duur.
  Schaatsen is uit, bidden is in!
  Toen fl 10,00 voor een pilsje, en nou?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s