Trouw: geen ‘Sharia Driehoek’ in Schilderswijk

Screenshot_25

Van een ‘Sharia Driehoek’ in de Haagse Schilderswijk is geen sprake. Dat concludeert dagblad Trouw na diepgaand journalistiek onderzoek. In een 28 pagina’s tellende bijlage over de veelbesproken Haagse wijk neemt de krant vandaag nogmaals afstand van die kwalificatie. Die werd gebruikt in een reportage uit 2013 van de inmiddels ontslagen journalist Perdiep Ramesar.

Hoofdredacteur Cees van der Laan noemt de Schilderswijk in een commentaar wel ‘een buurt met slechte cijfers’. Maar hij stelt tevens vast dat de wijk een bevolking telt die voor 90 procent allochtoon is en 110 nationaliteiten behelst. ‘Als die diversiteit wordt gekoppeld aan de cijfers, is het een wonder dat het nog zo goed gaat in deze buurt.’

Lees verder>>>
(h/t “Danny”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Trouw: geen ‘Sharia Driehoek’ in Schilderswijk

 1. Aegolius cs zegt:

  Niks aan de hand, nietwaar “Trouw”?! (perdiep ramesar)

  Den Haag worstelt met een netwerk van naar schatting 15 radicale jihadisten die de ideologie van de terreurbeweging Islamitische Staat (IS) verkondigen.
  Ze waren de spil achter de uit de hand gelopen pro-IS demonstraties in de Schilderswijk. Het verzet tegen de beweging groeit, maar ook hun aanhang lijkt toe te nemen. Wie zitten er achter de extreem-radicale jihadbeweging van de Hofstad?

  http://www.eenvandaag.nl/binnenland/53372/de_haagse_jihadistenbeweging
  Mocht u nog aan Één vandaag twijfelen:

  In ieder geval aan “Trouw”!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Oh, néé hoor: Géén Sharia Driehoek! Néé……!
  Daarom mocht de Pro Patria-demonstratie vorige zomer zeker niet ongehinderd -en vreedzaam- door de wijk trekken en werden journalisten nadien nog met stenen bekogeld!
  Om nog maar te zwijgen van de agenten, die in die wijk gemolesteerd zijn en nu ‘geassisteerd’ worden door de ‘sharia-politie’ uit de koker van Arnoud van Doorn! Oh, en dan zou ik nog bijna de weinige autochtone bewoonsters nog vergeten, die in die buurt worden gedwongen, geen ‘spaghetti-bandjes meer te dragen! Maar néé: Géén sharia-driehoek!
  Tjesus, van Aartsen, jou zou je om je gotspe-leugens toch ook met pek en veren insmeren en de stad uit jagen, klootzak!Zorg eerst maar eens, dat de autochtonen in Den Haag behoorlijk kunnen demonstreren, op z’n tijd: We hebben er nog minstens anderhalve in te halen, dhimmie!

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.volkskrant.nl/binnenland/enclave-orthodoxe-moslims-in-haagse-wijk~a3443624

  Natuurlijk is er wel een wijk met orthodoxe moslims, die proberen anderen hun wil op te leggen.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Ja hoor, en er zijn ook geen katholieken in het Vaticaan zeker.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Trouw een krant met het woord onbenullen hoog in het vaandel.

  Like

 6. luckybee zegt:

  I de non go area in de Schilders wijk nu nog groter geworden? dat een driehoek niet meer helpt?Dank zij burgemeester van Aartsen? stuur die vent baar huis.

  Like

 7. Boorzalf zegt:

  Wat op valt is dat een hoop van die figuren als van aartsen en van der laan niks durven te zeggen over de islam. Omdat ze bang zijn dat er dan een soort fatwa over hen wordt uitgesproken. En ja, dat gaat dan geld kosten voor beveiliging. De waarheid wordt door zulke figuren onder het tapijt geschoven. Maar ja, een allemans vriend is allemans voetveeg zullen we maar zeggen.

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Hij stelt tevens vast dat de wijk een bevolking telt die voor 90 procent allochtoon is en 110 nationaliteiten behelst. ‘Als die diversiteit wordt gekoppeld aan de cijfers, is het een wonder dat het nog zo goed gaat in deze buurt.’

  Diversiteit levert dus slechte cijfers op voor de Haagse Schilderswijk. En wonderen moeten geschieden om te zorgen dat het dan nog goed gaat in die buurt.
  Maar goed dat dan de Sharia-politie alle mensen weer op één lijn weet te krijgen.
  Erg geruststellend voor de Haagse burgers.

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Jozias van Aartsen van Den Haag… zegt: ‘Ik verkondig overal: ‘Hou eens op om de Schilderswijk als een plek van rampspoed neer te zetten’.”

  Hoe zou je 90% allochtonen dán willen noemen? Een zegen? Een Hof van Eden? Een plek van opperste gelukzaligheid? Van Aartsen of óf gek, óf zo ontzettend laf, dat hij van ellende niet weet wat voor onzin hij moet uitkramen om de moslims in Den Haag stroop om de mond te smeren. In beide gevallen is hij niet de juiste man op de juiste plaats. Jammer dat hij geen homo is. Dan konden we hem van de Haagse Toren flikkeren en zeggen dat moslims het gedaan hebben.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och, weet U: Datzelfde verzoekt Petra Stienen in haar ‘literaire hoogstandje’ “Terug naar de Donderberg”: Om de ellende-poel maar vooràl niet als een ellende-poel te willen zien.
   Ze moeten toch wàt.

   Like

 10. exmarineman zegt:

  Hij is niet alleen laf, dhimmy, maar ook mist hij iets daarboven….Lijkt wel of hij geen hersens meer heeft en geestelijk gestoord. Hij is stekeblind, kennelijk geestes gestoord en doof voor alle kritiek. En ja met zulke partijen in de raad en sharia-politie is er niets aan de hand in het Haagse….er is inderdaad kennelijk volgens trouw geen sharia-DRIEhoek sterker nog het lijkt er meer op dat de Schilderswijk in zijn geheel al een sharia-WIJK is geworden, inclusief de aansluitende wijk aldaar.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  De naam “TROUW” zegt het al …Trouw aan de machthebber …Trouw aan de bezetter die op tijdstip X Nederland in zijn macht heeft; of binnenkort zal overnemen. Het gedrag van deze krant is een beetje vreemd. “Trouw” is voor het eerst verschenen in 1943: als een ..ondergrondse krant. Waarom heeft een krant met wortels in het verzet, besloten DE VIJAND TE DIENEN? Kan dat niet zijn dat het met de PERSGROEP te maken heeft (2009)? Een combinatie waarvan de krant nu deel uitmaakt? Alle kranten die bij deze combinatie horen, zijn van socialistisch rood naar islamitisch groen en strontbruin overgestapt. Hoe dan ook TROUW” is geen verzetskrant meer. Het heeft de schaamteloze capitulatie van Nederland getekend, nog voor de oorlog is begonnen. Te zeggen dat de “Shariahoek” in Den Haag niet bestaat, terwijl de strijders van de plaatselijke ISIS daar hun thuisbasis hebben? Dat staat op dezelfde niveau als: De Duitsers waren in de Tweede Wereldoorlog heel lief voor de Nederlandse bevolking. Ze hebben hier aan niemand kwaad gedaan. Het waren geweldige jongens: de Wehrmacht, SS en Grune Polizei.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  De mensen van Trouw zijn ziende blind zeker ??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s