Van Aartsen: ‘Accepteer niet-westerse meerderheid in Den Haag’

Screenshot_7

DEN HAAG – Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag noemt het ‘positief’ dat de Schilderswijk her en der op ‘Istanbul’ lijkt. ‘Accepteer dat straks een meerderheid van de stadsbewoners een niet-westerse afkomst heeft. En handel ernaar.’ Dat zegt de burgemeester in dagblad Trouw.

Van Aartsen sprak met de krant naar aanleiding van een dikke bijlage over de Haagse wijk. De wijk kwam in het verleden vaak negatief in het nieuws, met name dankzij de later ingetrokken Trouw-artikelen van journalist Perdiep Ramesar. Hij doopte een deel van de wijk tot ‘Sharia Driehoek’, maar van die benaming heeft de krant afstand genomen. Ramesar werd ontslagen, omdat veel van zijn ‘bronnen’ uit de Schilderswijk niet verifieerbaar bleken.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

38 reacties op Van Aartsen: ‘Accepteer niet-westerse meerderheid in Den Haag’

 1. aquarius4422 zegt:

  Eens een flapdrol, altijd een flapdrol.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Q; En handel ernaar.

  Momenteel ben ik aan sparen voor rolluiken… Op een of andere manier lijkt mij dat toch veiliger.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  En zo is het maar net,Van Aartsen! Schilderwijk is prima zoals Trouw vandaag wederom heeft bevestigd. U als burgervader als een voorbeeld van ‘n stad, mogelijk provinciaal NL EU-land waarvoor Martin Schulz, zojuist de Karel prijs in ontvangst nam.

  Uwe begenadigde Van Aartsen: uw bijdrage is te klein voor vermelding in het verschiet . Evenwel zal uwe schaduw zal verder reiken dan uw bestuurskunde.

  Like

 4. Joshua zegt:

  Weet de overheid nog dat Nederland in de eerste plaats voor de Nederlanders is en dat er velen zijn die dat zo willen houden, ik zou de overheid willen mededelen dat zij zelf maar in een barbaren land moeten gaan wonen,als zij zo graag dat islam zooitje om zich heen willen hebben, dan zijn wij deze Imbecielen ook meteen kwijt!

  Like

 5. Vederso zegt:

  Ooit staat men bij Van Aartsen op de stoep en komen verhaal halen. Dat gaat hij nog meemaken.

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Moet die verplicht daar moeten gaan wonen, laat die daar maar burgemeester gaan worden dan.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Van de pot gerukte randdebiel !!

  Like

 8. ildiko zegt:

  die man is echt gek, waarschijnlijk hij lijd aan een soort dementie, en heeft maar 2 hersencellen die ook nog ploegendienst draaien.

  Like

 9. Marc zegt:

  Tja, na decennia van machinaties door politici en werkgevers van divers pluimage, en dat terwijl geen enkele autochtoon ooit om zijn mening is gevraagd… zeggen we hartgrondig NEE!

  Dat de nationale revolutie snel moge aanbreken!

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  ´Handel ernaar´.

  Weer is mij ter ore gekomen dat twee ondernemrs de boel verkopen en buiten de EU gaan wonen en daar opnieuw beginnen. Nummers 103 en 104 op de lijst vanaf 1 januari 2015.

  Er is mij ter ore gekomen dat wel zeer veel gezinnen voorbereidingen treffen om t.z.t. te ´vluchten´.

  Opmerkelijk is dat de burgervader (kuch) enkel over min of meer opgeloste problemen spreekt en niet over iets positief.

  Like

 11. Peter Selie zegt:

  Van Aartsen, die NSB’er wil sharia voor den Haag. Na of al tijdens de Tweede Werelsoorlog had deze Nazi al de kogel gekregen opdat hij verder geen schade meer konden aanrichten..Wat sommigen al niet doen om in het gevlei van de moordcultuur te komen!

  Like

 12. anna zegt:

  van Aartsen is niet meer toerekeningsvatbaar …. een ding weet hij zeker ….. dat zijn buurman geen mocro zal zijn omdat die in zijn omgeving niet wonen / voorkomen …

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Als ik mij niet vergis is dit mannetje van A. de hoogste gezagsdrager van de Nederlandse staat in Den Haag. Hij wordt geacht het Nederlandse rechtssysteem toe te passen, en de Nederlandse waarden en normen uit te dragen en die krachtig te verdedigen, want niemand mag zich straffeloos onttrekken aan de NEDERLANDSE RECHTSORDE, laat staan dat men daar ACTIEF tegen in wil gaan!

  Iedereen die meent dat het doodgewoon is, dat men de islam kan importeren en opleggen aan een land dat zich in een proces van eeuwen heeft kunnen ontwikkelen tot wat het nu is, een vrije, Joods-Christelijke, humanistische staat, en daarbij ook nog denkt dat WIJ, NEDERLANDERS, ons moeten schikken naar de wensen van niet-westerse elementen, zijn hier niet op hun plek!
  Zij moeten ophoepelen, al dan niet vrijwillig en naar een land gaan waar zij in een immense zandbak Allah kunnen aanroepen naar hartelust.

  Nogmaals, van A is burgemeester van een NEDERLANDSE stad. En als zodanig zal hij zich moeten gedragen.
  Als hij daarin verandering wil brengen en wil sjoemelen met ONZE nationale identiteit, dan is ook hij niet op zijn plaats.
  Voor mannetje Jozias heb ik geen respect meer. Hij begrijpt niet wat de Nederlandse identiteit voor staat. Hij voelt niet aan dat hij die identiteit moet verdedigen.

  Op de een of andere manier overschat deze man zich nogal. Toen er in de Haagse Schildersbuurt zeer ongewenste signalen van sympathie voor de IS werden afgegeven , besloot deze regent een arrogant signaal af te geven: men moest deze instemming met de IS niet al te zwaar opvatten.
  Van A. is toen EEN DAG met een wijkagent opgetrokken en daarna was hij in zijn mening bevestigd: er bestaat geen probleem in de Schildersbuurt…

  Na één dag had hij het probleem volkomen in kaart gebracht! Dat was niet zo moeilijk, wanneer je bedenkt dat de man geen probleem zag.
  Misschien heeft van A. ook geen probleem met de IS, of met de dingen die de moslim fundamentalisten allemaal uitspoken?

  Wanneer hij met de dingen die IS doet WEL een probleem heeft, hoe kan hij dan GEEN probleem zien wanneer er mensen zijn in ZIJN stad die instemmen met wat IS doet?.

  Van A. zit in zijn huisje welgelegen, vermoedelijk in een rustige, geriefelijke omgeving….
  Maar prettig gehuisvest zijn of niet, DEZE MAN kan niet worden gehandhaafd worden als burgemeester..

  Ik raad hem aan af te treden en een langdurige studiereis te maken naar Syrië of Irak, waar de IS huishoudt.

  Hij mag daar ook gewoon blijven en aan den lijve ondervinden wat de nieuwe wereld, waar hij kennelijk wel iets voor voelt, inhoudt.

  Like

 14. Cathja zegt:

  Er zit iets dwingends in zijn woorden: we moeten het accepteren en ernaar handelen dat er straks een meerderheid aan niet-Nederlanders in Den Haag woont.
  En wát als we dit NIET accepteren, meneer Van Aartsen? Hebben wij, de autochtone Nederlanders dan pech, zoals we in zovéél gevallen pech hebben Nederlander te zijn? Moeten we áltijd inschikken, aanpassen, accepteren, begrip hebben voor mensen die hier van oorsprong niet thuis horen, en het domweg vertikken om zich aan óns aan te passen?

  Wat een ontzettende onzin-praat van deze burgemeester. Hij hoopt natuurlijk dat wanneer wij ons aanpassen aan de buitenlanders, de overlast van moslimjongeren zal afnemen.
  Ik vrees dat het tegenovergestelde waar zal zijn.
  Ik (en met mij zeer velen) pas me niet aan in mijn eigen land!
  Nederland is van de Nederlanders.
  En wij spreken hier ook NEDERLANDS!

  Like

 15. Jean zegt:

  Die huichelaar moet dadelijk zijn ontslag krijgen, Nederland is van de Nederlanders en vreemdelingen hebben zich aan te passen OP ALLE VLAKKEN, punt.
  In Vlaanderen passen wij burgers dat reeds toe w.w.z. wij houden op geen enkel vlak rekening met vreemdelingen want Vlaanderen, een toekomstige republiek, is van de Vlamingen en Vlamingen houden zich niet bezig met dat vreemdelingenlegioen idem dito EU troep.

  Like

 16. cdlogoCDlogo zegt:

  Hehe…vergeleken met Zjors Aars was Mussert een doetje…

  Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  Als er één ding meer en meer duidelijk wordt is het wel, waarom een man als Geert zich meer dan 10 jaar geleden al niet meer thuis voelde binnen de VVD:
  De huidige kopstukken lijken momenteel wel een wedstrijdje met D66 aangegaan te zijn: “Wie levert de kampioen-dhimmie?”
  Walgelijk!!! Je zou hem met plezier het lot laten delen van het eerste Franse Revolutie-slachtoffer, Foulon: AAN DE LANTAARN!!!

  Like

 18. BertG. zegt:

  Ik denk toch dat wij het begrip, van wat wij onder een burgemeester beschouwen, iets anders moeten gaan bekijken.
  Om te beginnen zijn deze mensen benoemt, en dat zegt al alles.
  Je hoort erbij of niet en anders wordt je geen burgemeester.
  Dit zijn dus enkel inzetbare pionnetjes in een totaal spel.

  Like

  • BertG. zegt:

   De man herhaalt enkel waarvoor hij betaald wordt.
   En anders kan hij oprotten. Dan vinden ze wel wat om ‘m weg te werken.

   Like

   • Jean zegt:

    Dergelijke pipo heeft aan de burgers NIETS te verplichten, de eikel staat ten dienste van de burgers en niet andersom, burgers moeten veel sneller initiatief nemen tegen dergelijke eikels, gewoon “massaal” naar het gemeentehuis gaan en hem de sleutels afnemen en de straat op flikkeren.
    Democratie wil zeggen “macht aan het volk”.

    Like

 19. tjonge zegt:

  denk dat we de villa van hr van aartsen moeten confisceren en daarna moet de hr van aartsen gedwongen in de schilderswijk wonen voor de rest van zijn leven.
  .
  misschien verandert dat zijn visie op de door boven af gelegde verplichting om het maar allemaal te moeten accepteren.
  .
  .
  en dit moeten we dus ook met alle politieke voorstanders van de multiculti doen !

  Like

 20. Charles Martel zegt:

  Inval van de barbaren, met medewerking van de appeasers!

  Like

 21. Scheerzeep NU zegt:

  En handel ernaar.

  Ik zou niet weten hoe ik mensen met een niet-westerse afkomst een niet-westerse behandeling moet geven. Kunnen die mensen niet gewoon Nederlands doen? Al die niet-westerse nationaliteiten dienen in Nederland de Neder-App. aan te schaffen. Daar staat alles in over Nederland.

  Zoiets als; een Surinamer die jou vraagt om hem als Nederlander te behandelen maar dat niet vraagt van een mede-Surinamer. Hij zou het ook niet accepteren als een mede-Surinamer hem behandelt als een Nederlander.

  Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.

  Like

 22. alidas1 zegt:

  Stuur hem maar naar IS.

  Like

 23. koloth zegt:

  Kom op Patriotten/Anonymous/Identitair Verzet, het is doodstil aan het front.
  Bestaan jullie nog wel ?

  Like

 24. J. C. Th. Köhler zegt:

  Jozias van Aartsen:

  “Accepteer dat straks een meerderheid van de stadsbewoners een niet-westerse afkomst heeft. En handel ernaar.”

  Hoe moeten we ernaar handelen? Allemaal een Kalashnikov aanschaffen en de niet-westerse stadsbewoners afknallen, tot Den Haag weer Haags is? Waar zijn die Kalashnikovs te koop? Dan haal ik er vast een.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Wachteres zegt:

   Welnee, @J. C. Th. Köhler

   De bedoeling is dat je gezellig thee met hen gaat drinken.

   Met de mannen natuurlijk, in het plaatselijke theehuis.

   Like

 25. Thoth zegt:

  De man is echt door Mo besnuffeld. Deze ‘mensen’ willen namelijk niet integreren. Zoals de koran al zei, een moslim moet altijd trouwen met een moslima. Natuurlijk mogen de mannelijke mogen wel een kafir bestijgen, maar een moslima niet. In dat geval, helaas, moet de moslima worden gedood. Wij hebben dus iets binnengehaald waar het voormalige kabinet Lubbers nog steeds wakker van ligt. Dat was dus *ahum*, nogal stom. Het enige wat we kunnen doen, is deze sekte te verbieden. Anders blijven we hiermee bezig, zover, tot in Nederland een grote moslimpopulatie heeft. En dan, ps. zoek het maar uit wat er met jullie gebeurd.

  Like

 26. Cleo zegt:

  De kinderen en kleinkinderen van deze neo-NSB’er resideren vast in de betere (lees: niet door islam gedomineerde) gemeenten van ons Nederland….
  Zo kan hij mooie praatjes houden voor de bühne….
  Weg met deze landverrader en volksverlakker!

  Like

 27. Zit er niet iets in de grondwet tegen landverraders?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Hoogverraad

   Nederlandse Wet

   Wet(boek): Strafrecht
   Artikel: 93
   Omschrijving: De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

   Wet(boek): Strafrecht BES
   Artikel: 99
   Omschrijving: De aanslag ondernomen met het oogmerk om het grondgebied van den Staat geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste twintig jaren.

   Like

 28. Vernon zegt:

  Hoe seniel en/of dement moet je zijn om zoiets te kunnen verkondigen?????

  Like

 29. OphEUffen zegt:

  Die maatregelen heb ik 20 jaar geleden al getroffen. Een bewuste keuze om geen kinderen te nemen en een boycot van onze gevallen steden. Dat heeft in mij wel enorme haat aangewakkerd jegens de faciliteerders. Elitair Nederland heeft al minstens 40 jaar lak aan de helft van de autochtone bevolking. Er komt een dag dat die rekening vereffend gaat worden. Te verliezen heb ik niets meer mispunt Van Aartsen.

  Like

 30. Republikein zegt:

  Laat lullen, lullen laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s