‘Jihad-ronselaar als pedofiel aanpakken’

Screenshot_22

Haagse Moslima Sabra Rahiembaks: “Dit is erger dan loverboypraktijken. Als je naar Syrië wordt gebracht, ga je daar dood of word je verkocht voor vijfhonderd dollar.”

(Door: Bart Olmer)

DEN HAAG –  Om het groeiende aantal piepjonge meiden dat wordt geronseld als ‘jihadbruidje’ te stuiten, moet justitie de ronselaars als zedendelinquenten (loverboys, pedofielen en ontuchtplegers) aanpakken.

Deze radicaal nieuwe aanpak bepleit de Haagse moslima Sabra Rahiembaks, vertegenwoordigster in de Haagse gemeenteraad van de moslimfractie Partij voor de Eenheid, vanwege de vele voorbeelden uit haar directe omgeving van geronselde, minderjarige tienermeiden.

Zij kent de identiteit van een van de Haagse ‘jihadloverboys’. De slachtoffers zijn meestal meisjes die verstandelijk weinig weerbaar zijn. Ook de geheime dienst AIVD waarschuwt voor de vele jonge meiden die afreizen naar IS-gebied.

Advocaat Michael Ruperti zegt dat het aanpakken van jihad-ronselaars als ontuchtplegers meer effect heeft dan via terrorismewetgeving. Hij staat inmiddels drie meisjes tussen de 14 en 16 jaar bij, die waren geronseld. „Door middel van loverboy-achtige praktijken worden deze meisjes benaderd, ingepalmd, vergiftigd met zeer extremistische ideologieën en klaargestoomd om af te reizen naar IS-gebied.”

Lees verder>>>
(h/t “Driek” & Peter Rissing)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Moslims, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op ‘Jihad-ronselaar als pedofiel aanpakken’

 1. luckybee zegt:

  Dat heeft allang moeten gebeuren ook de Indische pooiers van de Embersclub, hadden an gepakt moeten worden die waren als eerste dat onder de invloed van de moslims die er tussen zaten , pooieren erg modern vonden.en jonge schoolmeisjes van de middelbare scholen er toe hebben gedwongen .

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)moslima Rahiembaks vertegenwoordigster in de Haagse gemeenteraad van de moslimfractie Partij voor de Eenheid(..)

  Oh. Dat is raar. De Partij van de Eencelligen STEUNDE juist de IS… een taqiyya dus.

  Like

 3. Driek zegt:

  En ik begrijp werkelijk niet dat wij, Nederlanders, Sabra Rahiembaks met hoofddoek, in de Haagse gemeenteraad van de moslimfractie Partij voor de Eenheid hebben. We lijken wel krankjorum. Wat hebben we nou aan zo’n vrouw? Ja, voor de moslims, die zijn weer een stapje verder. Och och, we glijden steeds verder af naar onze ondergang. Gaan er nou helemaal geen ogen open bij onze bewindslieden? Lazerstraal toch een keer op met dat moslimgedoe, ga eens iets nuttigs doen, een boek lezen, handenarbeid, of anders lekker fietsen of van mijn part figuurzagen. Maar het is alleen maar islam en nog eens islam. Je wordt er toch misselijk van. Onze hele bestaan is vervuld van die profeet Mohammed, we lijken wel gek.

  Like

 4. Maar gelukkig zit ze wel voor de moslimische “Partij voor de Eenheid” in de gemeenteraad en ziet ze er uit als een opgetuigd islamitisch vlaggeschip.
  Enfin, ze zal wel zeggen dat dit pedofiele geestelijk-gehandicapte-meiden-oorlogs-misbruik niks met de échte islam te maken heeft.
  Tot ze met haar vervloekte grafkankerpartij het zover heeft dat de “echte islam” de dienst gaat uitmaken.
  En dan komt ze er achter wat de echte islam is.
  Ach, wat lul ik eigenlijk: dat wéét ze allang.
  Al die wijven zijn zo gek als een deur.

  Like

 5. fleckie zegt:

  dit is wel dapper, dat die mevrouw daar tegen wil’vechten’, het zijn meisjes veelal in de ‘puberteit’
  -die zich in de ‘moeilijke periode’ bevinden, van zich ‘afzetten’tegen ouders en maatschappij,dus echt gewillige slachtoffers[door ‘onbenul] als ‘prooi ‘door die misdadigers gevangen worden

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar is helemaal niks dapper aan. Op deze manier probeert ze deze ronselaars uit de terreurhoek te halen zodat het niks met de islam te maken heeft maar daar heeft het natuurlijk alles mee te maken.
   Deze meisjes zijn het gevolg van hun eigen “ouders” en de manier waarop ze opgroeien.
   En anders werden ze wel hier in Nederland gedwongen om iemand anders te trouwen om vervolgens daarmee een slaafs bestaan te lijden.
   Prooi zijn ze al omdat ze moslim zijn en dus al geen zelf beschikking hadden.

   Like

 6. Hendrik Morren zegt:

  Vervolgen als pedofiel zal weinig helpen, zie gefrusteerd onderzoek naar Demmink.
  Ow ja, als een 16 jarige meid (die openlijk adverteerd als zijnde volwassen) met groot genot de hoer gaat spelen, en de klanten blank zijn kan het in een keer weer wel….
  Recht hebben we niet meer, krom en racistisch dan weer wel.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  De Haagse Moslima Sabra Rahiembaks is als een deur zo gek. In de koran komt het begrip moslima niet voor, een man kan een moslim worden een vrouw kan dat niet. Een man kan een hoer nemen of een slavin, een vrouw kan dat niet. De enige manier waarop een vrouw van een moslim naar de islamitische hemel kan vertrekken is als haar man dat wenst, nooit zal zij er op eigen kracht komen, volgens de schrijver van de koran komt daarom 80% van alle vrouwen in de islamitische hel. Maakt niet uit, het is allemaal fictief.

  Nog een reden waarom de Haagse Moslima Sabra Rahiembaks zo gek is als een deur ligt in het feit dat binnen de islam er geen argumenten zijn tegen pedofilie, de profeet deed het en daarom is het correct gedrag voor een moslim. Ik denk dat dat de Haagse Moslima Sabra Rahiembaks aan het praten is voor de buitenwacht, de mensen die een rad voor ogen gedraaid kan worden, voor eigen gemeente heeft deze preek geen zin, die trappen er niet meer in. Dit is kolder! Heeft iemand haar antecedenten als onderzocht?

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Oh? En worden wij -in ieder geval politie en Justitie- nu nog geacht, te gaan helpen óók?
  Omdat een moslimwijf met een hijab, die voor de PvdE in de Gemeenteraad zit en waarschijnlijk geen hànd uitsteekt als in de Schilderswijk autochtone vrouwen ‘bedekking’ opgedrongen krijgen, toevallig in die richting een gíl geeft? Laat naar je kijken!
  Had dan je kinderen – ja, ook de zonen, want dàt worden de ‘pooiers’- minder nadrukkelijk met de koran opgevoed, dan waren ze hoogstwaarschijnlijk minder bevattelijk geweest voor dit soort fratsen! Eh…..weet je wat, “Dame,” ik heb een goed voorstel: Laat jullie SHARIAPOLITIE dit akkefietje maar oplossen! Hoe vind je dat?
  (Ha, ha, die kijken wel uit: Dan worden ze door de ronselaars afgemaakt, als zijnde verraders en afvalligen!)
  In elk geval: Nederland z’n pakkie-an is het n i e t !

  Like

 9. koloth zegt:

  Ja vreselijk allemaal, maar die stomme muts houdt wel die theedoek op d’r kop, zo erg vindt ze het.
  Ze weet zelf ook wel waar het ware Islamgeloof voor staat, achtelijk hypocriet mens.

  Like

 10. Hans zegt:

  De hoofddoek houdt de hoofddoek op.
  Kansloos dus, want ze blijft bij gevolg bestrijding.
  Oorzaak is de islam, een zwaar terroristische ideologie die bij wet dient te worden veboden.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Laat ze maar gaan. Of die ingezwachtelden nu vermoord, in groepsverband verkracht of als slavinnen verkocht worden. Het raak mij allemaal niet meer, als we maar van ze verlost worden. En alle kleine beetjes helpen.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Ze staat bij de klaagmuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s