Meisje van 12 geslagen door klasgenootje wegens het dragen van een kruisje

Screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

Een schooljongen van Afrikaanse afkomst viel een 12-jarig meisje aan op een school in de Midden-Italiaanse stad Terni, omdat ze een kruisje aan een ketting droeg, zei de politie vrijdag.

De jongen sloeg het meisje donderdag keihard in de rug bij de ingang van een school in Terni. De moeder van het meisje kreeg de jongen te pakken, die aan de politie vertelde dat hij het meisje had aangevallen omdat ze  een kruisje droeg, aldus politiebronnen.

De jongen, die pas drie weken geleden voor het eerst op school kwam, had het meisje de vier dagen daarvoor constant getreiterd, haar beledigd en op andere manieren gepest, omdat ze een kruisje droeg, zeiden de bronnen.

Desondanks ondernam de politie geen verdere stappen, omdat de jongen minderjarig zou zijn, zeiden de bronnen.

Bron:
www.ansa.it

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christenhaat, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Meisje van 12 geslagen door klasgenootje wegens het dragen van een kruisje

  1. JooJootje zegt:

    Dus niet even langs de volwassen opvoeders van dat joch,om te praten over het ongepaste gedrag van deze knul,en dat dat moet veranderen anders neemt de staat de opvoeding over.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Ja, idioot is dat: Dàt is nu net de stap, die ze wèl hadden kunnen -en zelfs móeten zetten, in zo ’n geval!
      Jammer dat Lega Nord daar -nog- niet de macht heeft; díe hadden wel raad geweten met zo ’n geval!

      Like

  2. Joannes den Hollander zegt:

    Nee, de overheid grijpt niet in bij dit genetisch afval. Vooral doorgaan zo. Het zal dan niet lang meer duren voordat de eerste liquidaties gaan plaats vinden.

    Like

  3. Cathja zegt:

    Dan verdienen die ‘bronnen’ ook een flinke afstraffing! Zijn ze nou helemaal gek geworden om zo’n rot joch nog in bescherming te nemen ook?
    Omdat het meisje minderjarig is, zou zij haar kwelgeest dus ook een ongenadig pak op zijn duvel mogen geven!
    Zouden de ‘bronnen’ dan ook geen verdere stappen ondernemen?
    Of mag je alleen zo’n zielige ‘vluchteling’ in bescherming nemen?

    Like

  4. fransdewit zegt:

    Nou ik had hem flink in de kruis geraakt, van mijn kruisje bleef die vooraan mooi af

    Like

  5. Jaan zegt:

    Dit is toch oud nieuws. Er was toch een koptische trambestuurder of controleur in Amsterdam die ook geen kruis mocht dragen op straffe van ontslag.
    Zo’n neger uit de binnenlanden van Afrika doet in feite precies datgene wat de boven ons geplaatsten ook uitvoeren in de praktijk.

    Like

  6. Hendrik Morren zegt:

    Tja, dit soort gedoe hebben we in Nederl;and ook al; moest gelijk aan die Amsterdamse tram chauffeur denken.
    De goede man droeg een gouden kruisje zichtbaar op z’n kleding en moest dit verwijderen op straffe van ontslag.
    Deze man moet wel heel nederig moslims in jurken en moslima’s met kopvod vervoeren.
    Vraag me af of moslima’s wel tramchauffeur kunnen zijn met kopvod.
    Weet overigens niet hoe het met kruisjes gesteld is op Nederlandse scholen, Iemand?

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Als ik een moslima met kopvod als chauffeur op een bus of tram mocht tegenkomen, stap ik meteen weer uit en gaat er een klacht naar de betreffende maatschappij! Zeker weten!

      Like

  7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    Bereid uw kinderen maar alvast voor op de nieuwe islamitische wetten in Europa!

    Like

  8. Scheerzeep NU zegt:

    Als je kinderen van 12 jaar leert een hekel te krijgen aan de Islam ben je een islamofoob. Als je 12 jarige moslims leert een hekel te krijgen aan christendom dan ben je een antichrist. Precies wat de islam is.

    Like

  9. KInderen hebben tegenwoordig een vrijbrief,volgens de wet.Tijd dat dat veranderd wordt,en anders de ouders verantwoordelijk stellen!Met sancties,zonder thee!

    Like

  10. Kraftavilqa zegt:

    Dat demonstreert maar weer eens je kunt de aap wel uit de rimboe halen maar niet de rimboe uit de aap. De Pislam dient geheel uit Europa verdreven te worden een goede start zou zijn om die invasieboten op de Middellandse Zee tegen te houden (desnoods te kelderen) die apen malen niet om mensenlevens dus waarom zouden wij malen om apenlevens. Als je een poosje consequent invasiebootje keldert droogt de toestroom via die route vanzelf op want wie is nog bereid veel geld aan invasie-organisatoren te betalen als-ie weet dat de overtocht onmogelijk is zelfs apen zijn niet zo dom. Weg met die rotzooi voor een gezond en veilig Europa!

    Like

  11. luckybee zegt:

    Ook dat hoort bij de Islamistische levens beschouwing.Door hun ouders geleerd aan hun jonge zoontjes. Zelfs hun eigen moeder mogen ze schoppen., en slaan.

    Like

  12. Laat de eventuele broers van het meisje deze MOSLIMSCHANDVLEK HELEMAAL AFTUIGEN !!!

    Like

  13. Jammer door de PIL heeft ze geen broertjes…achmed heeft er 8.

    Like

  14. D.Van Dessel zegt:

    “Van Afrikaanse afkomst” is politiek-correct bargoens voor wat een “neger” heet in objectief-correcte taal zonder politiek-correcte censuur, zoek het maar eens op in de dikken Van Dale ; http://WWW.VANDALE.NL

    Like

    • Gisteren dat item over een zwarte school die gemengd wil worden op tv.En verdraaid,ik hoorde een allochtoon zeggen:hier zitten alleen allochtonen,maar we willen ook witte kinderen!Zij mogen dus blijkbaar wel allochtoon zeggen;wij niet.Zij mogen dus blijkbaar wel zeggen over ons:witte;wij mogen een zwarte geen zwarte noemen!Hoezo:discriminatie?

      Like

  15. Laat Silvana dat maar eens even haarfijn uitleggen!

    Like

Plaats een reactie