Tweehonderd Belgische “academici” blijken antisemieten wier domheid misschien net niet erg genoeg is om ze ontoerekeningsvatbaar te verklaren

Screenshot_25

Ook de gepatenteerde antisemiet Lucas Catherine behoort tot de ondertekenaars van het manifest der 200 kwart-intellectuelen

(Door: Martien Pennings)

“Dit is inderdaad het onderscheidende element dat al die 200 ondertekenaars tot óf enorme domkoppen óf tot antisemieten maakt. Nou ja . . . . misschien toch beide. Ze zijn in een uitmuntende positie om zich de feiten eigen te maken rond Israël, dus ze zijn er of te stom voor of ze willen niet. Maar ondanks het feit dat het waarschijnlijk merendeels kwart-intellectuelen zijn, moeten ze toch wel een IQ van boven de 70 hebben. Dan ben je in staat om de feiten tot je te nemen. Conclusie: ze willen niet. En dus zijn het anti-semieten. En misschien óók domkoppen van net boven de debiliteitsgrens. Hun domheid is dus misschien net niet erg genoeg is om ze ontoerekeningsvatbaar te verklaren.”

Hoe kon het toch gebeuren, die Holocaust? Het antwoord wordt door 200 Belgische “academici” gegeven: het kan en kon gebeuren omdat Jodenhaat “respectabel” werd gemaakt door kwart-intellectuelen. De 200 bereiden een nieuwe Holocaust voor en bewijzen dat het antisemitisme in Europa springlevend is. Zoals de Nazi’s in de jaren 1930 zorgden dat die “respectabel” gemaakte Jodenhaat de straat op kon gaan en in Duitsland zijn ware gezicht kon laten zien, zo zullen de nieuwe Nazi’s, namelijk de aanhangers van de islam, in de komende jaren in heel Europa tonen wat de consequenties zijn van het irrationalisme dat onder het masker van Israël-demonisering verborgen zit, namelijk het irrationalisme van de Jodenhaat. Ik denk dat de krypto-genocidalist Abou Jahjah heel blij is met deze oproep en met hem al wat er in België aan “islamitische mentaliteit” zit te wachten om in actie te komen. De tijden worden steeds rijper, dank zij dit soort feitenresistente “academici”. En wanneer Israël gedwongen zal worden de nucleaire installaties van Iran aan te vallen of voor de vierde keer (na 1948, 1967 en 1973) aangevallen zal wórden en zich zal verdedigen, dán zijn de rapen óók in West-Europa gaar, want dan zullen de 5e colonnes zich roeren en de West-Europese steden Beiroetiseren. Want de aanval op Israël zal ongekend heftig zijn en de Israëlische verdediging navenant.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", antisemitisme, België, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Tweehonderd Belgische “academici” blijken antisemieten wier domheid misschien net niet erg genoeg is om ze ontoerekeningsvatbaar te verklaren

 1. Jaan zegt:

  Israel kan zich niet heftig genoeg verdedigen. laat ze de hele islam en alles wat erbij hoort maar voor eens en altijd opruimen.

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Het probloeem van het aanvallen van de islam is dat het voor Israël niet te doen is. Er zijn voldoende argumenten tegen de haatbaarden, maar de orthodoxe joden kunnen er ook wat van. Deels zijn de beide zaken gebaseerd op dezelfde kolder. Een aanval op de islam is dan daarom ook een aanval op de orthoxie in Israël.

   Allah is verzonnen door Mohammed, maar die heeft het idee weer gepikt van Mozes. Namelijk die ene allesomvattende Arabische god die alles gemaakt heeft en alles zal beoordelen, het is gewoon plagiaat. Jhwh was er eerder! Elke theologische weerlegging van de Mohammedaanse theoriën geeft een terugslag op het joodse geloof. Dáárom doet men er niets aan.

   Toch zal men Allah moeten afmaken, omdat diep in de theoriën van de zogenaamde islamitische ‘theologie’ van de islam de haat ingebakken zit. Er is geen ontkomen aan.

   Like

 2. aquarius4422 zegt:

  De methode van deze “academici” is één op één afgekeken van Joseph Goebbels.
  Weerzinwekkend dat 70 jaar na de holocaust dergelijk antisemitisch tuig hun leugens weer straffeloos kan verspreiden via de media.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Tsa, snap het ook niet!
  Denk zeker wel 140% en de helft in coma!
  Gevaarlijk voor de gezondheid van de mens.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Tsia Katholiek en Marxistisch wat verlangen wij nog meer van ze?Dat ze normaal denken?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Néé, normaal denken, dat doen alleen de refo ‘s, wil jij maar zeggen!
   Man, ik snap af en toe niet, hoe je het uit je toetsenbord krijgt!

   Like

   • BertG. zegt:

    Je kan het hem niet eens kwalijk nemen, iets zinnigs zal er nooit uitkomen.
    Hij zit gewoon weer wat te bedenken om ze getreiter voort te zetten.

    Je moet bij de moderator wezen die dit soort reacties als vuilnis toelaat.

    Like

 5. koloth zegt:

  Het probleem is: er is zoveel informatie over allerlij toestanden in de wereld.
  Maar de informatie bestaat uit voor- en tegenstanders verhalen, allemaal vol met leugens en fatasiën.
  Dus je weet niet meer wie de waarheid spreekt, met alle problemen worden we misleid, zelfs door onze eigen regering zoals iedereen weet.
  Hoe moet je dan nog een eerlijke mening kunnen geven.
  Deze mensen zijn dus waarschijnlijk ook gehersenspoeld en anders zijn wij gehersenspoeld.
  Er is geen eerlijke oplossing mogelijk, dus laat de natuur z’n werk maar doen en de sterkste zal overwinnen.

  Like

  • Ja, “Koloth”, de informatie over Israël & islam (trouwens ook die over *Immigratie: de drie I’s) is sterk verpropagandiseerd.
   Maar een fatsoenlijk mens die zijn intuïtie en zijn hersens gebruikt, kan heel prima uit maken wat waar en wat leugen, wat goed en wat kwaad is.
   “Het recht van de sterkste” is me te fascistisch.

   Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Er bestaan meer van die enge haat-clubjes. Ik weet niet wat die mensen bezielt, het kan niets anders dan anti-semitisme zijn en afgunst! In plaats van zelf aan het werk te gaan voor een betere wereld gaan die mensen anderen het leven onmogelijk maken. Het zijn mensen die niet kunnen functioneren zonder zich af te zetten tegen iets. Alexander Pechtold kan alleen bestaan als hij zich afzet tegen Geert Wilders, de Nazi’s konden alleen bestaan als zij zich konden afzetten tegen de joden. Zonder Geert Wilders is Alexander Pechtold een kleurloze potloodslijper, oftewel een grijze kantoorklerk (géén potloodventer, dat is iets anders)

  Er zijn mensen op de wereld die niets in hun bovenkamer hebben, geen enkele gedachte en geen enkel idee he-le-maal niets! Dan zijn ook er de joden die van hun gedachtenwereld een bont schouwspel hebben gemaakt, vol met verdiepingen in symboliek en afgemaakt met een driedubbele laag met kolder en onzin. En het gekke is dat ondanks al die lariekoek het nog goed met hen gaat ook. Bij wijze van spreken mogen de èchte joden bij het oversteken van de straat niet op de zwarte strepen van het zebrapad lopen, en ondanks dat ze alleen maar opletten waar zij hun voeten neerzetten wordt er bijna nooit eentje aangereden, vanwege geen oog voor de rest van het verkeer. Normale mensen zouden dit beschrijven als een vergevorderde vorm van dwangneurose, maar de joden gaan verder dan dat. Die moeten tijdens het oversteken, uit het hoofd alle hen bekende telefoonnummer optellen of hun vrienden in gedachten opnoemen op volgorde van geboortedatum. De gewone joden hebben het melk-servies en het vlees-servies, verschillende pannen voor het een en ander. Super-orthodoxe joden mogen zelfs niet kauwen met de zelfde kiezen.

  De joden zijn volkomen normale mensen, vaak met een academische graad en tòch hebben ze een afwijking, geeft niet vrijheid blijheid! Er zijn antisemieten die er iets op tegen hebben dat normale gezonde vrouwen hun hoofd kaal scheren en een pruik opzetten (nee, deze is echt).

  Er zijn bekrompen mensen die geen enkele vorm van de joodse absurditeit kunnen en willen accepteren. Men voelt zich bedreigd. Het enige dat hiertegen gedaan kan worden is hen uitlachen. Hahaha, Belgische Academici! Bang voor het succes van joden! Hahaha, er is wel een lijst met joodse Nobelprijswinnaars, maar de lijst met Belgische laureanten is erg kort, na de uitvinder van het Bakeliet en de twee genieën Lernout en Hauspie zijn er niet veel Belgische academici die echt iets gepresteerd hebben. Dit in tegenstelling tot joodse academici, en die moeten dan nog in de avonduren overwerk maken door twéé keer de afwas te doen, links en recht te kauwen op hun eten, en in het weekend moeten ze stad en land afscheumen of ze een sabbats-goy kunnen vinden die bij hen het electrische licht wil aansteken, want zelf mogen ze dat vanaf vrijdag zonsondergang tot zaterdag zonsondergang niet doen. Zouden die zogenaamde Belgische academici misschien net als Alexander Pechtold een klein beetje jaloers kunnen zijn op het succes van een ander? Het antwoord is Ja! Die 200 Belgische zogenaamde academici zijn zielig en kleingeestig.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Vanhetgoor Nee die vent is geen antisemiet …Anders zou hij niet zo een fervente vechter zijn voor de islamitische monsters in Gaza en misschien andere Arabieren. Semieten zijn een zeer laag soort mensen. Men hoeft niet over hen uiteen te zetten. De daden van ISIS in Syrië en Irak zijn typisch SEMITISCHE DADEN. Ik denk niet dat Europese Joden kunnen het waarderen om etnisch bij deze groep mensen bij te horen. Het is een zware belediging. Stel je voor een man zoals Robert Oppenheimer, Dr. Jonas Salk, Ralph Benatzki of Thomas Mann als liefhebbers van geitenneuken (Theo van Gogh), slapen met dode half verrotte vrouwen https://ejbron.wordpress.com/2015/02/20/tot-zes-uur-na-haar-dood/ kannibalisme http://shoebat.com/2013/05/13/new-video-shows-ritual-islamic-cannibalism/ of kinderverkrachting. DAT ZIJN SEMITISCHE HOBBIES die niet echt bij Joden passen. ,

   Like

 7. Ralph Bisschops zegt:

  Dit is een zeer slordig geschreven artikel. Het feit op zich geeft natuurlijk te denken: vooral op Vlaamse universiteiten heerst er een anti-Zionistische sfeer. Ik begrijp niet waarom de auteur zich op namen vastbijt als Lucas Catherine of Ludo Abicht. De eerste is geen universitair, de tweede is op emeritaat. Ludo Abicht ken ik persoonlijk trouwens zeer goed. Hij heeft prachtige boeken over de Joden geschreven zoals “De Joden van België” en “Humor, vrijheid en wijsheid bij de Joden”. Ik kan die man onmogelijk als anti-Semiet bestempelen.

  Like

  • Ik begrijp, beste Ralph Bisschops [ http://vub.academia.edu/RalphBisschops ] dat jij “academisch” geschreven hebt onder de titel: “Metaphor, Canon and Community: Jewish, Christian and Islamic Approaches”.

   Die titel verraadt al dat je niet goed snik bent. Als je het over de islam hebt dan kan je het niet over vergelijkbare (laat staan: “gelijkwaardige”) benaderingen (approaches) hebben. De islam is een barbaarse moordenaars-en-slavenhalers-ideologie-en-praktijk. Ik begrijp alleen al uit die titel dat jij daarover subtiel en genuanceerd en verfijnd zweefkezerig hebt geschreven. Dat betekent dat je net zo gek bent als bijvoorbeeld een Maurits Berger. Zit jij soms ook op een leerstoel die betaald wordt vanuit Qatar?

   Voorts: ik bijt mij helemaal niet vast in Lucas Catherine en Ludo Abicht, want Ik heb het halve Vlaamse mediaal-politieke-academische gekkenhuis gediagnosticeerd. Als je dat uit mijn stuk haalt, dan betekent zulks dat je het nauwelijks gelezen hebt. Maar je hebt wel een oordeel: “zeer slordig geschreven artikel”. Waarop baseer je dat eigenlijk?

   En sinds wanneer is iemand die met emeritaat is (Ludo Abicht) geen academicus meer? En hoezo geldt het feit dat Lucas Catherine nooit een academicus is geweest als een argument tegen de INHOUD van MIJN stuk? Het zijn toch die “200 academici” die hem ZELF tussen de rest van hun weledelzeergeleerde namen zetten? Je niveau van “redeneren” doet me het ergste vrezen voor de inhoud van je Magnum Opus over dieptenuances van de verfijning in de islam-metaforen alsdan gerelateerd zijnde aan de Canonieke gemeenschapsvorming van Joodse Christen-metaforen.

   Voorts: als Ludo Abicht prachtige boeken over de Joden geschreven heeft, dan kan ik mij voorstellen dat jij “die man onmogelijk als anti-Semiet [kan] bestempelen”. Maar misschien moet je je dan toch afvragen of hij dan, als hij een dermate Jodenhatend leugenlasterstuk ondertekent, een schizofrene gek zou kunnen zijn.

   Een wél gepromoveerde vriend schreef me het volgende:

   “Tja, die hedendaagse ‘anti-Zionistische sfeer’ op Vlaamse universiteiten . . . . Een van de aspecten daarvan, zou je kunnen zeggen, is de onderbuikgevoel-houding:

   ‘Onze Joden van vroeger, o die beminnen wij zo zeer! Maar wat die Joden van Israel uithalen, daar herkennen we die van vroeger, die van die wijsheid en die humor, niet meer in!’

   Dat is, om het maar mild te zeggen, Ludo Abichts opstelling – een opstelling die zich kan conformeren aan de lasterlijke oproep van die “200”. Wat voor ‘waarde-oordelende metafoor’ – om termen van Bisschops te gebruiken – zou je voor dergelijke lieden kunnen verzinnen?”

   Like

 8. Thomasson zegt:

  Deze 200 academici behoren tot de meest smerige en vooral gevaarlijke element in onze samenleving? Waarom? Enkel omdat ze tegen Israël zijn? Of Joden haten ? Het antwoord in NEE! Er zijn meer mensen die Joden haten. Bijvoorbeeld: Jean Marie le Pen of David Duke (ex KKK). Deze mensen haten Joden zonder motieven. Er zijn talloze mensen die negers, communisten, moslims, Duitsers of Marsmannetjes haten. Dat heeft uitsluitend met persoonlijke motivatie te maken …Verder niet. De hier beschreven: “Intellectuelen” zijn van een ander hout gesneden. ZE HAEN MENSEN OMDAT ZE WORDEN ERVOOR BETAALD. De haat tegenover Israël wordt uit dezelfde pot betaald dat ook de Islamisatie van Europa financiert, de aanslagen van 9/11, de korans die tijdens Koningsdag voor niet-moslims werden uitgedeeld, haat imams uitnodigt enz. Niets is voor deze mensen te veel of te vies!. Hun slagzin is: PECONIA NON OLET. Heeft iemand ooit één van de Gutmenschen gehoord over de situatie waarin de Tibetanen leven? Hebben zij ooit een omroep of petitie tegen China getekend? Het antwoord in NEE!. Hun lakmoes proef was op het moment dat de Palestijnse vluchtelingen kamp Yarmouk in Syrië werd aangevallen en velen vonden daar de dood. Heeft de “Tragedie” daar, ze bewogen om hun stem op te heffen? Antwoord: NEE! Waarom? Omdat voor de Palestijnen in Yarmouk wordt niet betaald…Voor wat hoort wat! ..Voor niets schijnt de zon…Voor de rest …MasterCard, Visa, American Express en Bahnhofstraße.

  Ze zijn voor ons LEVENSGEVAARLIJK omdat deze `Intellectuelen` zouden voor geld onze vrijheid, integriteit en soevereiniteit aan de vijand verkopen …ALS DIE MAAR GENOEG BETAALD

  Like

 9. Republikein zegt:

  Het feit op zich is slordig!
  Wat een dwaasheid.
  Feiten zijn nooit slordig, het geloof wel, in tegenstelling met wetenschap.

  Like

 10. Republikein zegt:

  @Theresa om 20.24
  Het bestaan van de parapsychologie ga ik niet betwisten.
  Zo is er een Vlaming die zegt dat hij dat is, een ziener.
  Bij het bezoek aan zijn site komt een zwoele quasi betrouwbare stem je verwelkomen en zegt hij:
  Welkom, ik wist dat je zou komen.
  De slimste slikker wint de Tour, de Giro en de Vuelta in één jaar!
  Renaat, kom er maar in.
  Maar heeft wel academische achtergronden.
  Vraag het de kannibaal, het blijft spannend tot de streep, en daarna een zwart gat.
  Mag ik je nog feliciteren met je laatste stuk hiero?
  Het was voortreffelijk!

  Like

 11. Ik heb een UPDATE onder mijn stuk gezet:

  “Vlaamse vrienden van Israël”, http://brabosh.com/2015/05/19/pqpct-b7k/ een weblog dat in zijn eentje gerund wordt door “Brabosh”, heeft ook geschreven over het schandelijke initiatief van de 200 én heeft verwezen naar mijn stuk. Ik vond in de tekst van Brabosh een observatie die ik verzuimd heb te maken. Brabosh vist uit de oproep van de 200 deze twee zinnen:

  “Wij willen hierbij benadrukken dat wij elke vorm van antisemitisme onvoorwaardelijk veroordelen. Wij verwerpen het amalgaam dat steeds weer gemaakt wordt tussen antisemitisme en kritiek op de Staat Israël.”

  Ik heb volstaan met vast te stellen dat al wat in die oproep staat één grote klont leugens is, met verwijzingen naar plekken waar waarheid te vinden is. Maar misschien is het toch van belang op bovenstaande twee zinnen nader in te gaan. “Brabosh” wijst erop dat boycotten meer is dan kritiek, namelijk een daad van agressie. En dat, als je “uit de meer dan 200 natiestaten in de wereld, waarvan tientallen staten een indrukwekkend en met bloed doordrongen palmares van repressie, moord en schendingen van mensenrechten hebben, daar enkel en alléén Israël [wil] uithalen” om te boycotten die daad van agressie tot een daad van antisemitisme wordt.

  Ja, deze 200 zijn antisemieten, voor zover ze beter kunnen weten. En ik heb het hierboven al gezegd: ze zullen toch wel alle 200 een IQ van 70, dat wil zeggen een IQ boven de debiliteitsgrens hebben? En als je boven die grens zit, kán je beter weten . . . . . .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s