Zuster Hatune: ISIS is hetzelfde als islam

Screenshot_15

Zuster Hatune Dogan

(Vertaling: E.J. Bron)

Hatune Dogan is een christelijke Syrisch-orthodoxe non, die is opgegroeid in Turkije en nu in Duitsland woont. Ze heeft de ergste gruwelijkheden van ISIS gezien en zegt dat de Verenigde Staten, als ze dat zouden willen, zouden kunnen samenwerken met bondgenoten ter plaatse om eindelijk een einde te maken aan de barbaarse daden.

“Door ISIS werden 12.000 mensen gekidnapt, alleen maar Jezidi´s”, zei zuster Hatune, die geëerd werd met het Kruis van Verdienste in de Orde van Verdienste van de Bondsrepubliek Duitsland (“Bundesverdienstkreuz”), omdat zij zich inzet voor de mensenrechten.

“Datgene dat daar gebeurt, wat ik gehoord heb, is het meest barbaarse in de geschiedenis van de mensheid dat ooit heeft plaatsgevonden”, zegt ze.

Ze noemt de missie van ISIS – namelijk om te bekeren – en benadrukt dat de islam nauwelijks een religie van de vrede zou zijn. “De missie van ISIS luidt om de hele wereld tot de islam te bekeren en deze in het Dar al Salaam, zoals zij het noemen, te brengen”, zei ze tegenover CNN News.

“En alsjeblieft, islam betekent geen vrede. Iedereen die zegt dat ISIS niets te maken zou hebben met d eislam of iets dergelijks . . . is een leugenaar. ISIS is hetzelfde als islam. Islam is hetzelfde als ISIS.”

De Amerikanen, aldus zuster Hatune, zouden de macht hebben om samen met andere westerse landen een einde aan de catastrofe te aken. “We weten dat er in de islam geen democratie bestaat. Islam en democratie zijn elkaars tegenpolen, net zoals zwart en wit”, aldus zuster Hatune afsluitend.

Bron:
http://europenews.dk/de

Bron oorspronkelijk artikel:
www.wnd.com
Auteur: Cheryl Chumley

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zuster Hatune: ISIS is hetzelfde als islam

 1. Cathja zegt:

  Eerlijke woorden van deze oprechte vrouw! Luisterden de wereldleiders maar eens serieus naar haar. Er zijn er veel teveel die zeggen dat IS niets met de islam te maken heeft, maar deze vrouw heeft van dichtbij meegemaakt wat IS is. Ze spreekt dus uit ervaring.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, nou….De Amerikanen…..Je hoeft er alvast niet op te rekenen, dat Obama genegen zal zijn om naar deze boodschap te luisteren.
  En in het verleden….Sommige, misschien. Mannen als Kennedy -die zelf katholiek was- en Reagan en zèlfs Nixon; zeker geen sijsjeslijmers als Carter of Clinton, die altijd probeerden, de kool en de geit te sparen.
  Deze Syrisch-orthodoxe non heeft weliswaar gelijk en is heel dapper, maar tegelijkertijd vrees ik, dat ze niet wereldwijs genoeg is om te doorzien, dat haar boodschap grotendeels aan dovemansoren is gericht, in ieder geval op dit moment…..

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  IS-lam zou geen islam zijn? Zijn we dan allemaal blind geworden, hebben we allemaal een plaats staal voor onze kop? Wat is dat voor lamlendigheid dat er niets of veel te weinig gebeurt om IS van deze aardbodem te doen verdwijnen?

  Like

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Wij lezen het en weten het. De leiders van de volken willen dit niet horen en daarom doen ze alsof ze dit niet weten. Totdat de kromzwaarden bij hen voor de deur staan. Dan denken ze dat ze hun lot nog kunnen ontsnappen door te zeggen dat ze altijd links gestemd hebben. Kijk eens wat Khomeini in Iran deed met de linkse beweging die hem steunde bij zijn terugkomst; ze zijn weggevaagd!

  Like

 5. john zegt:

  Zolang de moslil Obama in de VS het voor het zeggen heeft, zullen die geen poot uitsteken om dat drama in Syrië en Irak te stoppen.

  Like

 6. Vederso zegt:

  Stakelbeck van CBN bericht over Sister Hatune;

  .https://www.youtube.com/watch?v=k4r_RUbedKc

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Zullen de waarschuwingen van deze moedige vrouw doordringen in de gedachten wereld van de goedwillende progressieve mens? De aanhanger van het multiculturele wensdenken?

  Daar bestaat weinig kans op.
  De verrijkte links-mensch denkt namelijk volledig ”op de automatische piloot.’ en wie dat doet hoeft geen corrigerende informatie meer, want dan zou men weer zelf moeten denken.
  Dat is echt heel VERMOEIEND.

  De vooruitstrevende mens koers blindelings richting nieuwe wereld, waar plaats is voor iedereen.
  Het ik -tijdperk raakt langzamerhand uit de mode en nu gaat het om WIJ.

  Gelukkig is er zoiets als de islam verschenen die de mensen uitnodigt tot een nieuw soort collectief gevoel van eenwording die gemakkelijk kan worden bereikt indien men gedachten uit de islam tot zich neemt en deze aanvaardt als juist en goed(aardig)

  Stoorzenders kan men daarbij echt niet gebruiken.
  Wij ,hier op deze site, spuien vervelende, op feiten berustende kritiek, want ons gepraat brengt de vreedzame pro-islamitische samenleving niet naderbij.
  Wilders is ook zo’n ongelofelijke stoorzender.
  Net als Ayaan Hirsi Aly, Robert Spencer en deze mevrouw.
  Kritiek is goed MITS het de nieuwe vrede maar niet verstoort.
  Storende waarheden verspreiden staat nu gelijk aan het kweken van HAAT.

  Deze non is door haar ervaringen en waarnemingen ”bevooroordeeld ” geworden en dus negatief, net zoals mensen die uit concentratiekampen ontsnapten ook bevooroordeeld zijn, omdat ze zulke vreselijke waarheden verkondigden.
  Des te meer feitenkennis je bezit, des te vervelender word je voor de nieuwe wereldverbeteraars.
  Dat is de nieuwe modieuze denktrent.

  De waarheid is alleen acceptabel wanneer politiek correct er zich heel goed bij kan voelen.

  Like

 8. Hendrik Morren zegt:

  Tja, IS uitroeien betekent alle moslims uitroeien, ze volgen alle de zelfde ‘profeet’ en z’n handboek.
  Adolf had echt de verkeerde groep te pakken.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Zouden veel mohammedanen die zich in onze westerse wereld bevinden niet BLIJ zijn als alleen de imams en hun ‘inspirators’ uitgeroeid werden? En daarna met plezier zouden integreren in ONZE maatschappij?
   Ik ken er diversen van dezen die deze stelling zouden onderschrijven.
   Mohammedanen zijn maar al te vaak ook angstige slaven die voor een flink deel volkomen gestoord zijn geraakt, maar zéker niet allemaal.
   Nb. Dit is NIET een politiek-correct standpunt, maar een standpunt gebaseerd op contacten met ‘mohammedanen’.

   Like

 9. vigilante zegt:

  Deze heldhaftige dame weet al langer hoe het in elkaar steekt;German Nun Sister Hatune on cruelty of islam and the role of politics and MSM

  UN corruption:Muslims Only-No refuge for Christians sister Hatune explains

  Like

 10. luckybee zegt:

  Daar heeft de zuster helemaal gelijk in. Ik beweer zelfs dat IS de Islam is dat de Nabi Mohammed heeft opgericht.

  Like

 11. Boorzalf zegt:

  En iedereen weet dit wat die zuster verteld, en er gebeurd niets. En de politiek? Ach valt wel mee zullen ze zeggen, oftewel 🙉🙊🙈

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s