Duitsland 2020: Kroniek van een aangekondigde catastrofe

Screenshot_35

(Door: Jorge Miguel – Vertaling: E.J. Bron)

Als we kijken naar de huidige massa-immigratie naar Duitsland via de manier van asiel aanvragen en via het EU-recht van vrije vestiging en als we daarna enkele jaren in de toekomst vooruit kijken, dan is het heel duidelijk welke enorme problemen en kosten er de komende jaren op Duitsland zullen afkomen.

Maar laten we eerst eens naar de feiten kijken: volgens de nieuwste prognose worden er dit jaar minstens 400.000 nieuwe asielzoekers in Duitsland verwacht. Daarbij komen nog honderdduizenden nieuwe immigranten uit Europa, waarvan velen uit Zuidoost-Europa, in het kader van het EU-recht op vrije vestiging.

Bij de asielzoekers kunnen we er na alle ervaringen van uitgaan dat minstens 80% duurzaam in het land blijft en niet uitgezet wordt, dus alleen al in het jaar 2015 ongeveer 320.000 mensen. Omdat velen van hen geen opleiding hebben en geen Duits spreken, kan men eveneens verwachten dat op de lange termijn minstens een derde deel tot de helft van deze groep personen duurzaam van Hartz IV zal leven. Want arbeidsplaatsen voor ongekwalificeerde mensen worden in dit land steeds schaarser. Bovendien biedt het Duitse sociale stelsel allerhande prikkels voor ongekwalificeerde immigranten om niet te werken.

Deze aanname is overigens duidelijk met desbetreffende statistieken te onderbouwen, die duidelijk bewijzen dat mensen uit niet-Europese landen van herkomst, waaruit gewoon veel asielzoekers afkomstig zijn (Afrika, Nabije Oosten en Midden-Oosten), helemaal bovenaan in de Hartz IV-statistiek staan. Datzelfde geldt overigens voor mensen uit bepaalde Balkanlanden, waar op dit moment eveneens een groot deel van de asielzoekers vandaan komt.

Geen einde van de massa-immigratie in zicht

Je kunt er daarbij van uit gaan dat deze massa-immigratie ook de komende jaren zo doorgaat, want van de kant van de regering bestaat geen enkele inspanning om het probleem echt aan te pakken. Er wordt niet over gedacht het Schengen-verdrag te onderbreken of om de asielzoekers, die via de Middellandse Zee naar Italië of Griekenland en daarna naar Duitsland komen, in het kader van een gezamenlijke EU-actie naar Australisch voorbeeld weer naar Afrika of Turkije terug te brengen om potentiële immigranten te laten zien dat de weg naar Duitsland en Europa zich niet loont.

Laten we er dus op realistische wijze van uit gaan dat er in de komende jaren tot 2020 minstens 2 miljoen mensen, eerder nog 2,5 tot 3 miljoen, als asielzoeker naar Duitsland zullen komen – plus de immigranten uit de EU, van wie velen uit Zuidoost-Europa afkomstig zullen zijn.

Wie moet dat allemaal betalen?

Als je er daarom realistisch van uit gaat dat minstens een derde deel van deze immigranten duurzaam van Hartz IV zal leven, dan kunnen we bij vier miljoen nieuwe immigranten vanaf 2020 op extra jaarlijkse kosten van ongeveer 20 miljard euro per jaar rekenen. Hierbij ga ik uit van ongeveer € 15.000,- totale kosten per persoon per jaar (kosten voor Hartz IV, onderkomen, bijkomende kosten, kosten voor de ziektekostenverzekering, taalcursussen, bestuur en politie, bewakingsdiensten voor asielzoeker-onderkomens, sociale verzorging enz.).

Behalve de vraag naar de kosten (wie moet dat allemaal betalen?) zijn er echter nog twee vragen te stellen. Enerzijds: hoe moeten al deze mensen ondergebracht worden? In veel streken in Duitsland is woonruimte nu al absoluut schaars en het zal nauwelijks aan de bevolking te zijn dat sporthallen en andere gebouwen, die eigenlijk bedoeld zijn voor de bevolking zelf, duurzaam een andere bestemming te geven. Anderzijds: hoe wil de politiek eigenlijk enorme maatschappelijke spanningen vermijden en etnische conflicten tussen de nieuwe immigranten verhinderen?

In Duitsland zullen etnische conflicten enorm toenemen

Nu al komt het steeds opnieuw in veel Duitse grote en kleine steden tot enorme etnisch gebonden conflicten. Hier kan herinnerd worden aan de gewelddadige botsingen tussen Koerdische Jezidi´s en Tsjetsjenen vorig jaar of aan de actuele botsingen tussen Albanezen en Afrikanen in Hamburg. Deze geïmporteerde conflicten zouden de komende jaren wel eens gigantisch kunnen toenemen.

Bovendien dringt de vraag zich steeds dringender op hoe men er eigenlijk bij de islamitische asiel-immigranten achter wil komen wie radicaalislamitische neigingen heeft? Dat zal vermoedelijk bijna onmogelijk zijn, zodat ook in dit opzicht het risico voor de oorspronkelijke bevolking duidelijk groter zal worden. En ook de alledaagse criminaliteit neemt vast en zeker – na jarenlange ervaring met de open grenzen – verder enorm toe.

Gezien dit sombere perspectief en de nu al aanwezige talrijke dringende verzoeken tot hulp uit de gemeentes is de vraag te stellen waarom de Duitse politiek eigenlijk – in tegenstelling tot andere landen zoals Polen, dat zich duidelijk uitspreekt tegen een massa-immigratie, – met volle kracht vooruit op de afzienbare catastrofe aanstuurt.

Politiek sluit de ogen voor de afzienbare catastrofe

Bij de links-groenen, inclusief veel sociaaldemocraten, is deze vraag gemakkelijk te beantwoorden. Een deels enorme zelfhaat op het eigen land leidt ertoe dat alles wat het eigen land schade berokkent, en op de langere termijn bovendien nieuwe kiezers oplevert, als goed wordt beschouwd.

Wat echter de CDU en de FDP ertoe brengt om niets tegen deze enorme foutieve ontwikkeling te ondernemen, blijft een raadsel. Waarschijnlijk is het gewoon het onvermogen en de lafheid om iets tegenover d elinkse partijen en vooraanstaande media in dit land te plaatsen. En daarom sluiten de CDU/CSU en de FDP gewoon hun ogen – ondanks de enorme protesten van vele burgers op talrijke plaatsen tegen de huidige asielpolitiek. En ook het duidelijk aanwezige onbehagen bij de eigen partijleden betreffende de huidige ontwikkelingen wordt door de CDU/CSU en de FDP gewoon genegeerd.

Over enkele jaren kunnen de CDU en de FDP niet zeggen – wanneer het kind in de put is gevallen en ons land voor de puinhoop van een volledig mislukte asiel- en immigratiepolitiek staat – dat ze dit alles niet vermoed zouden hebben.

Want de waarschijnlijk beangstigende gevolgen van de huidige asiel- en immigratiepolitiek zijn niets anders dan een duidelijk afzienbare en aangekondigde catastrofe voor ons land.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Jorge Miguel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Duitsland 2020: Kroniek van een aangekondigde catastrofe

 1. toestroom zegt:

  Daarom moeten ook hier die oudjes hun pensioen in leveren,de vluchteling kost te veel 1man kost 50,000 euro’s

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Het schijnt zo te zijn dat het hele kleine stukje gebied waar wij wonen nog zo.n beetje het enige is dat gevrijwaard is van stromen binnenkomers.

  Wat Duitsland bezielt om het land op deze manier naar de ondergang te helpen …. het is mij een raadsel.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Een gitzwart scenario! Het is verschrikkelijk als een regering de ogen sluit voor naderend onheil, en daardoor de eigen bevolking tot doelwit maakt van (extreem) gewelddadige moslims. Want vroeg of laat is de financiële spoeling zó dun geworden vanwege de enorme aantallen gelukszoekers, dat er geen hoge uitkeringen meer mogelijk zijn. Hoe denkt de Duitse overheid dit duidelijk te maken aan al die insluipers, die dachten tot hun dood toe daar een geheel verzorgd leven te kunnen leiden?

  Ook hierdoor ontstaan enorme spanningen, dus niet alleen vanwege de islam tegenover ‘ongelovigen’. Duitsland kan vrezen met grote vreze!!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ik denk dat het in Nederland niet veel anders zal verlopen, alleen hier wordt alle informatie angstvallig verzwegen, dus weten we niet waar we aan toe zijn. Maar we kunnen wel aannemen dat de feiten niet veel zullen verschillen met de Duitse.
   Ook in Nederland gaan we met een sneltreinvaart onze ondergang tegemoet.

   Like

 4. Vederso zegt:

  Vraag aan Scarlatti: Wil de dit stuk ook aan onze premier sturen. Dan hij tenminste nooit beweren dat hij het niet heeft “gewusst”.

  Like

 5. Hendrik Morren zegt:

  Ach, in Nederland is het zo ongeveer het zelfde.
  €U zegt en Nederland is de welwillende knecht.
  Stem op Geert, de man die de islam toestroom keert!

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf:

  Honderd migranten gedood na gevecht om eten’

  NAYPYIDAW –
  Ongeveer honderd bootvluchtelingen uit Myanmar en Bangladesh zijn omgekomen nadat op een boot ruzie was ontstaan over een tekort aan voedsel. Mensen begonnen te vechten om het laatste restje eten. Een aantal vluchtelingen zou zijn doodgestoken, opgehangen en over boord gegooid. Dat hebben vluchtelingen die van de verdrinkingsdood zijn gered voor de kust van Indonesië, gezegd tegen de BBC.

  Bootvluchtelingen uit Myanmar in Indonsië
  De vluchtelingen werden vrijdag naar de oostkust van Atjeh in het noorden van het Indonesische eiland Sumatra gebracht. Ze worden nu opgevangen in magazijnen en deden daar hun verhaal.
  Duizenden andere migranten hebben minder geluk gehad en zijn weggestuurd door Thailand, Maleisië en Indonesië. Zij drijven nu op zee in Zuidoost-Azië. De vluchtelingen zijn hun overwegend boeddhistische thuisland ontvlucht omdat ze behoren tot de moslimminderheid.

  Like

  • Jean zegt:

   Driek, islam is ellende, islam is perverse smeerlapperij, islam is kanker en kanker is dodelijk.
   Waarom worden er miljoenen gespendeerd om kanker te bestrijden als ze diezelfde kanker met boten, vliegtuigen, treinen massaal naar hier halen?
   Gaat de vernieling van onze cultuur en samenlevingsvorm niet snel genoeg?
   Moet het nog meer geroofd en gemoord kunnen worden?
   Die EU troep moet uitgeschakeld worden en dat zo snel mogelijk.

   Like

 7. Drs.P. zegt:

  Een gemiddelde asielimmigrant kost de gemeenschap Euro 26.000,-/jaar incl gratis huisvesting en ZF in een cumulatieve berekening:
  In 2013 in Duitsland waren het er 200.000=200K x 26.000= euro 5,2 miljard
  In 2014 in Duitsland waren het er 400.000+200K=600K x 26.000= euro 15,6 miljard/jaar
  In 2015 verwacht men er in Duitsland 500.000+600K=1.1M = euro 28,6 miljard/jaar
  In 2016 verwacht men er in Duitsland 500.000+1,1M=1,6M = euro 41,6 miljard/jaar
  In 2017 verwacht men er in Duitsland 600.000+1,6M=2,2M = euro 57,3 miljard/jaar
  In 2018 verwacht men er in Duitsland 600.000+2,2M=2,8M = euro 72,8 miljard/jaar
  In 2019 verwacht men er in Duitsland 800.000+2,8M=3,6M = euro 93,2 miljard/jaar
  In 2020 verwacht men er in Duitsland 800.000+3,6M=4,4M = euro 114,4 miljard/jaar
  En als een of andere compleet volslagen idioot het idee oppert om nieuwe huizen te gaan bouwen zoals in NL dan verdubbelen die kosten nog eens.
  T gaan goei in EU, ongezien de tering met de gore brussel ratten.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Plus wat er reeds zit en geniet van Hartz etc. Plus maatschappelijke schade (criminaliteit). Plus toekomstige schade van rellen. Mag ik deze bedragen mimimaal verdubbelen?

   Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Je kunt het je nauwelijks voorstellen maar onze regering is er niet meer voor het Nederlandse volk maar volgt slaafs de dictaten uit Brussel, ik voel mijn bedreigd door mijn eigen regering hoe heeft het zo ver kunnen komen mijnheer Rutte want U bent toch de kapitein op ons schip van staat? Er komen tijden dat woorden niet meer genoeg zijn mijnheer Rutte en wat dan?

  Like

 9. Jaan zegt:

  Het stelt nu nog niks voor vergeleken met wat er komen gaat. Zelfs als er geen nieuwe import meer bijkomt dan zal de gezinsuitbreiding van de huidige asielzoekers dusdanig groot zijn dat de Duitsers ver in de minderheid zullen zijn over één generatie. Inderdaad “Deutschland schafft sich ab”. Nederland en de rest van Europa ook trouwens. De Hongaren, Tsjechen en Polen moeten ons straks komen bevrijden.

  Like

 10. Republikein zegt:

  De drukkerij is heel blij.

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  “Anderzijds: hoe wil de politiek eigenlijk enorme maatschappelijke spanningen vermijden en etnische conflicten tussen de nieuwe immigranten verhinderen?” Het is veeleer de vraag of de habbezakkende politiek dat überhaupt wil.

  Like

 12. luckybee zegt:

  Europa heeft in de geschiedenis alle invallers van freemde culturen tegen gehouden en verslaan.
  Datvinden ook de volkeren van Europa , behalve de Marxisten en de elite. die vinden alles zamen delen. Idioten.

  Like

 13. hendrikush zegt:

  Geen zorgen; stuur ze naar Jetje.
  Ons onderwijssysteem zorgt ervoor dat de helft van de immigranten hooggeschoold wordt. Want dat moet van het verdrag van Lissabon.

  Like

 14. Pingback: Duitsland 2020: Kroniek van een aangekondigde catastrofe |

 15. dendieje zegt:

  En het Duitse volk smult er van. Ze WILLEN die vloedgolf van “vluchtelingen en Europese migranten. Kijk maar eens naar de opkomst van Pegida Frankfurt. Een schamele 200 betogers.
  Lees hier>>>
  https://nl4nl.wordpress.com/2015/05/18/pegida-stuttgart-overstemd-door-tegenstanders/

  Like

 16. Jean zegt:

  Wat nu gebeurd in en met Europa daar stel ik de Europese burgers voor verantwoordelijk want de burgers laten die lafaards van dat EU gedrocht ongestoord hun misdaadwellust botvieren, voor dat EU tuig zijn oliedollars veel belangrijker dan de veiligheid van de Europese burgers.
  Gelukkig gaat het tij keren en zullen die lafaards hebben en houden samen schrapen en vluchten want bij meer en meer burgers komt het misdadig EU beleid de strot uit er is zelfs minder respect voor dat EU tuig dan voor rottende ratten.
  Europa wordt teruggegeven aan de Europeanen en het wordt een Europa ZONDER moslims/islamieten want die perverse vuiligheid is misdadig en degoutant, een kopvod op straat roept al braakneigingen op.
  Volgens die EU eikels moet België 2,9% van dat misdadig tuig opnemen? Laten we die dan maar verzamelen in dat EU gebouw en in Laken daar is ruimte zat en die kunnen dat dan zelf betalen.

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Zoals de notoire alcoholist zich volgooit met drank, net zolang totdat hij na jaren hij het loodje moet leggen, zo gooit Europa zich vol met Afrikanen. Net zolang tot ook Europa het loodje gaat leggen, net als die notoire alcoholist. Als je tegen die notoire alcoholist gaat zeggen dat hij moet stoppen met drinken, steekt hij gelijk als een struisvogel zijn kop in het zand. Zo reageert de E.U. met al zijn companen ook als het over die – immigranten – gaat. Ze zijn op een verkeerde manier bezig als de optimist tot in de kist !

  Like

 18. Jade zegt:

  Enfin, de ratten verlaten het schip pas als het zinkt…
  Tot dan houden ze de touwtjes stevig in handen.
  Verzet tegen het beleid zal genadeloos afgestraft gaan worden.
  Met dank aan de superrijken die deze shit bedacht hebben.
  (1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.)
  Er is maar één oplossing: Zij of Wij…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s