Frankrijk nu ook tegen vluchtelingenquota

Screenshot_31

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Bij een daadwerkelijke invoering van de EUSSR-quotaregeling betreffende de duurzame verhuizing van mensen naar Europa zou Duitsland, volgens de criteria waarnaar men streeft voor de verdeelsleutel (bevolkingsaantal, bnp, werkloosheidscijfer, gemiddeld aantal asielaanvragen en vrijwillig opgenomen vluchtelingen), met meer dan 18% opnieuw een keer de onaangevochten sukkel winnaar zijn in de lijst met de meeste toeslag. Nu schijnt echter het hele plan langzamerhand op de wip te staan. Hongarije, Tsjechië en Slowakije wezen, onmiddellijk nadat de plannen bekend werden, een deelname af. Denemarken, Polen en onlangs ook de Britse minister van Binnenlandse Zaken Theresa May spraken zich er gedecideerd tegen uit. Nu komt daar ook Frankrijk bij.

De Franse minister-president Manuel Valls verklaarde afgelopen zaterdag in Menton aan de Frans-Italiaanse grens: “Ik ben tegen quota, dat kwam nog nooit overeen met het standpunt van Frankrijk.” De afgelopen dagen had de politie honderden illegalen uit Somalië, Ethiopië, Eritrea en Soedan opgepakt en deze volgens het Akkoord van Dublin naar Italië teruggestuurd.

Screenshot_32

Volgens de berekeningen zou Frankrijk direct na Duitsland (18,42%) met ongeveer 14,17% indringers verplicht verblijd worden. Daarna volgen Italië met 11,84% en Spanje met 9,1%. Griekenland zou ergens onderaan de lijst terechtkomen met 1,9%. Desondanks denkt Sigmar Gabriel (SPD) tegelijkertijd na over nog een hulppakket voor de Grieken.

Omdat Duitsland volgens uitspraken van de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), de quota ondersteunt, rest voor ons alleen nog de hoop dat nog meer landen zich zullen bezinnen en dit plan ter vernietiging van de Europese volkeren afwijzen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, EUSSR, Frankrijk, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Frankrijk nu ook tegen vluchtelingenquota

 1. Pingback: Frankrijk nu ook tegen vluchtelingenquota |

 2. Bob Fleumer zegt:

  De kleuterklas in Brussel heeft alle realiteit uit het oog verloren, in plaats van grondig te reorganiseren gaan ze maar door op de route naar de afgrond.
  Het verdrag van Straatsburg moet worden opgezegd, we halen onze energie wel ergens anders, thorium misschien?

  Like

  • Hendrik Morren zegt:

   Voor die 18 miljard die ze aan windmolens willen verspillen kunnen ze van alle bestaande centrales thorium centrales maken en houden dan nog dik geld over.
   Gas, olie, kolen, het geeft alleen maar aan hoe er van water stoom gemaakt wordt.

   Like

  • Driek zegt:

   Ik lees op de site van De Telegraaf:

   Pegida Stuttgart overstemd door tegenstanders

   STUTTGART –
   Zo’n 4000 mensen zijn zondag de straat opgegaan in Stuttgart om een demonstratie van Pegida te blokkeren. De beweging tegen de islamisering van Europa demonstreerde voor het eerst in de Duitse stad. De tweehonderd Pegida-aanhangers die waren komen opdagen, werden flink overschreeuwd door hun tegenstanders, schrijven Duitse media.
   De tegendemonstratie was georganiseerd door de groep ‘Voor diversiteit, tegen racisme’. Dat is een mengelmoes van verschillende organisaties zoals het kerkgenootschap van Stuttgart die tegen het anti-islamgeluid van Pegida zijn. Tijdens de demonstratie riepen ze onder meer ‘vluchtelingen blijven, Pegida verdrijven’.

   Een paar honderd politieagenten waren op de been om botsingen tussen Pegida en de tegenstanders te voorkomen. Een aantal Pegida-aanhangers moest door de politie naar hun demonstratieplek worden begeleid. Ondanks de grote politie-inzet kwam het een paar keer tot schermutselingen en felle woordenwisselingen. Ook werden agenten bekogeld met appels, eieren en een rookbom. Het is onbekend of er mensen zijn opgepakt.

   Pegida (Patriottische Europeanen Tegen Islamisering van het Avondland) is een in Dresden ontstane beweging van burgers die buitenlandse invloeden, zoals de islam, als een bedreiging voor Europa zien. De beweging moet ook niets hebben van arbeidsmigranten.

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Frankrijk is niet alleen tegen, sinds een dag of 10 worden de “vluchtelingen”, die uit Italië komen, bij de grensplaats Menton, aan de Franse Zuidkust tegengehouden/terugestuurd naar Italië.
  Van de Franse T.V.:
  De plus en plus de migrants arrêtés à la frontière franco-italienne

  Like

 4. Jade zegt:

  Nederland zal wel weer het braafste jochie van de klas zijn…
  Wij moeten dat zsm veranderen in “slimste”.

  Like

  • Joshua zegt:

   Jade zegt:
   17 mei 2015 om 19:34
   De slimste, met deze overheid?
   Deze incompetente FLAPDROLLEN weten van voren niet dat zij van achteren leven,laat staan dat zij slim worden.

   Like

 5. Cathja zegt:

  Het is te hopen dat steeds meer landen binnen de EU zich openlijk verzetten tegen deze vluchtelingen-quota. Het opnemen van vluchtelingen moet aan de landen zelf overgelaten worden. Dat is geen taak voor Brussel, want de meetlat van Brussel deugt van geen kanten. Dit zien we ook bij de jaarlijkse afdracht, die berekend wordt n.a.v. onze economische situatie. Dit heeft er al voor gezorgd dat wij twee keer een naheffing aan de broek kregen. Brussel rekent altijd in haar eigen voordeel. Wat zij met al dat geld doen is voor ons niet zichtbaar.
  Daarom moeten wij niet akkoord gaan met het opgedrongen vluchtelingen-quota. We zoeken zelf wel uit of we vol zitten of niet.

  Wat mij betreft zitten we tot vér over onze oren in de gelukszoekers, en is de tijd aangebroken dat we eens ‘grote schoonmaak’ moeten houden! Illegalen moeten voor de a.s. herfst uitgezet zijn, anders moeten we opnieuw een jaar BBB verzorgen.

  Baas in eigen land. Zo hoort het.

  Like

  • Anneke zegt:

   Cathja, ik ben het helemaal met je eens. Die zogenaamde vluchtelingen zijn allemaal gelukszoekers en als onze regering niets wil doen, dan wordt het tijd dat wij, het volk van Nederland, zich laat horen…..Dit kunnen wij niet trekken met z’n allen, ons landje is allang niet meer ons landje. Maar nog steeds zijn wij heel erg verdeeld, want volgens de linkse medemens kan er nog veel meer bij en zorg jij maar eens dat die ook op andere gedachten komen. Ik probeer het dagelijks, maar krijg geen poot aan de grond. Ik ben een racist en die mensen zijn zielig en zolang die linkse gutmenschen zo denken, zal er niets veranderen…ben ik bang….
   Mensen helpen, prima, maar wel in eigen land…..

   Like

 6. tjonge zegt:

  alle lidstaten maken brussel veel te belangrijk, er moet veel vaker door alle lidstaten een dikke middelvinger opgestoken worden naar brussel !
  er moet veel vaker door alle lidstaten gezegd woorden tegen brussel; wie de fuk zijn jullie om ons zo te dicteren, stelletje ongekozen dictators ?
  .
  brussel voelt de macht, die macht geven de lidstaten zelf ! het wordt tijd om die macht terug te nemen, zo als het hoort bij een soeverein land !

  Like

 7. Johan zegt:

  Nederland dient ook en onmiddellijk tegen dit onzalige plan te ageren. Het geduld van de bevolking begint op te raken.

  Like

 8. Hendrik Morren zegt:

  Nederlandse (ondieren) politici zijn in Brussel aan het kontlikken om maar zoveel mogelijk van die islam parasieten te krijgen…

  Like

 9. Fred zegt:

  Komen ze toch lekker àllemaal naar Nederland.
  Want wij zijn immers Gekke Henkie.
  En dat willen we blijven ook.
  Lege bejaardenhuizen zat.
  En anders maken we er nog wel een paar leeg.
  (Tot de revolutie losbarst en het tribunaal wordt ingesteld.)

  Like

 10. Elk verstandig mens dient in verzet te komen tegen het opgelegde vluchtelingenquota:het gros zijn GEEN vluchtelingen!!!En we zouden ons niet moeten laten verplichten heel Afrika hier in Europa te huisvesten;hetzij dat een ieder van ons die dat wil,daarna een riante verhuispremie krijgt om zelf naar Afrika te vertrekken en jaarlijks natuurlijk die grote zak met ontwikkelingsgeld om dat land daadwerkelijk te ontwikkelen!Dan wordt het misschien ooit nog wat en mogen al die zwartjes het hier bekijken:voor hen is terug gaan dan geen optie omdat wij ze er niet meer in laten:zij hebben hun kansen gehad en verspeeld!Voorgoed!

  Like

 11. tijluylenspiegel zegt:

  Blijft toch eigenaardig, de belangrijkste en dus ook invloedrijkste landen van de EU zijn tegen en toch heeft de EU dit besloten, hebben die vertegenwoordigers uit die vooraanstaande landen dan zitten slapen, waren ze toevallig allemaal net op vakantie?

  Like

 12. luckybee zegt:

  Dat gebeurt in Frankrijk alleen om stemmen voor Marina le Pen af te nemen. Blijven op Marine Le Pen en de Front Nationnaa; is dus , crussiaal.

  Like

 13. ieznogoud zegt:

  Nou, dat is dan wel duidelijk.
  Allemaal maar naar Nederland.
  Worden uiteindelijk toch ook weer linkse stemmen en daar gaat het toch ook om.

  Like

 14. Pingback: Spanje wijst EU-quota voor vluchtelingen af: teveel werklozen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s